HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben zeer tevreden over deze Sohosted. Zeer aardige medewerkers die altijd klaar staan voor je.

8 november 2013 09:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

prima service, snelle reactie op vragen

3 november 2013 21:03
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Sohosted heeft zeer scherpe prijzen en bovenal service die niet zou misstaan bij veel duurdere hostingbedrijven. Topgasten daar in Drachten!

30 oktober 2013 12:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik had al hele goede ervaringen met shared hosting bij SoHosted, maar nu ook met managed VPS. Service is echt uitstekend en ook de techniek is prima voor elkaar!

24 oktober 2013 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Sohosted steekt met kop en schouders boven andere providers uit. Bij telefonisch contact krijg je direct iemand aan de telefoon die perfecte kennis van zaken heeft en zelfs met je meedenkt over technische problemen op je website. Een aanrader voor iedere webbouwer en een voorbeeld voor de andere providers!

22 oktober 2013 09:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Mijn ervaring met Sohosted is positief. Als je op jacht gaat kan je bv goedkopere hostingbedrijven vinden maar Sohosted is berekbaar, ook via telefoon dus in geval van een issue kan je meteen iemand raadplegen.

19 oktober 2013 10:03
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Professionele en goedkoop hostingsbedrijf dat ALTIJD goed is te bereiken en bereid is de klant te helpen waar nodig. Ik raad mijn klanten altijd Sohosted als eerste aan als webhoster vanwegen hun prijs en service.

18 oktober 2013 16:23
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Erg betrouwbaar en zeer service/klantgericht. Prijs kwaliteit is zeer goed.

17 oktober 2013 12:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

De hosting die Sohosted aanbiedt
(goede prijs- kwaliteitsverhouding) is niet zo spannend, het werkt gewoon zoals het hoort te werken. Prima dus. Sohosted maakt gebruik van moderne tools en een uitgebreide interface. De medewerkers van Sohosted verdienen een extra pluim, goed bereikbaar, snelle en deskundige reactie en support. Wat mij betreft zet Sohosted de norm.

14 oktober 2013 09:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Eigenlijk valt er over Sohosted misschien juist niet zoveel te zeggen. Sohosted werkt voor mij volledig naar tevredenheid. De servers hebben de meest moderne tools en je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt wel ondersteund. Ook de online hulp en gebruikersinterface is mooi uitgebreid, overzichtelijk en biedt je vrijwel alle mogelijkheden voor het management van je je site. En de medewerkers van Sohosted zijn ook prima bereikbaar en de reactie is snel en professioneel. Kortom van mij een 10!

10 oktober 2013 15:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

De gebruikers interface is simpel, verder loopt de website ook lekker snel, door gebruik van vermoedelijk goede hardware. Support werkt ook zoals het hoort!

9 oktober 2013 09:11
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

prima voor elkaar

8 oktober 2013 11:54
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

De mensen van So Hosted helpen je op tijd en bieden een persoonlijke aanpak voor al uw hosting problemen. Dankzij deze aanpak en effectieve services blijf ik voor So Hosted kiezen.

3 oktober 2013 11:01
Algemeen
10,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

I humbly apologise for not responding in Dutch language:
I find SOHOSTED services one of the best, their response is swift, and their technical support is very flexible.
SOHOSTED is expensive for private clients.

28 september 2013 13:59
Algemeen
9,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Tevredenheid alom. Met tientallen websites en VPS pakketen tot op heden nog geen negatieve ervaringen gehad. Hun customer support (ook buiten de kantooruren) blijft een voorbeeld voor velen. Kortom: prima hosting partner / fair pricing!

24 september 2013 11:34
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0