HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ben al van het begin bij Sohosted en bevalt uitstekend

23 september 2013 18:26
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goede ervaringen, snel direct en alles is duidelijk en helder. Tevens weinig downtijd, wat natuurlijk helemaal top is!

23 september 2013 09:13
Algemeen
7,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ben over gestapt naar SoHosted omdat ik bij de vorige provider niet tevreden was over de snelheid/betrouwbaarheid van mijn site. Ik had wel enige zorg over het verloop van deze overstap , maar ik moet zeggen dat de hulp en ondersteuning perfect was zelfs in het weekend en in de avond ben ik nog werd ik nog zeer goed geholpen. Ik heb bij SoHosted een Small SSD VPS en waar ik bij mijn vorige provider (VPS) soms zeer lange niet constante laadtijden had is mijn site nu super snel en constant. Ook ontvang ik direct mail op het moment dat er iets niet in orde is; met een al vaak door het team van SoHosted gedane of voorgestelde oplossing. Dus top service!

21 september 2013 15:14
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik maak gebruik van de unmanaged vps van sohosted en ben daar zeer tevreden over! Alleen rond laatste maanden van 2012 / eerst maanden van 2013 problemen gehad met de server waar de server opstond. Tot nu tot zeer tevreden en met name over de support/ In de meeste gevallen binnen 12 uur reactie!.

19 september 2013 21:05
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Prima service.

19 september 2013 11:25
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Sinds kort hosting bij SoHosted en erg tevreden! Service is uitstekend en de hosting is lekker snel!

16 september 2013 17:00
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Top provider, snelle verwerkingen, kan bijna alles zelf inregelen en verwerken. Helpdesk niet 1 keer hoeven bellen voor problemen e.d.

16 september 2013 11:23
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Een hosting provider die een email of telefoontje ook daadwerkelijk beantwoord en specifieke verzoeken honoreert. Top

14 september 2013 09:45
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Redelijke prijs, goede support, vlug (soms te vlug) van actie.

12 september 2013 11:10
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
7,0
Support
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Redelijk gebruiksvriendelijk en goed van prijs. Enkel de webeditor is in het begin moeilijk. Het beveiligen van pagina's is zeer ingewikkeld. De editor kan nog uitgebreider (meer mogelijkheden).

10 september 2013 16:25
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
7,0
Support
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Een uitgebreide help en telefonisch een directie toegang tot de geweldige behulpzame medewerkers.

9 september 2013 09:02
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Geen idee met support omdat ik die (nog) niet nodig heb gehad!

7 september 2013 06:55
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik ben heel tevreden over Sohosted. Goede service. Meedenken. Vriendelijk. Geen wachtrij om te bellen. Persoonlijk.

6 september 2013 09:11
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Sohosted is een hostingbedrijf die snel en kort communiceert. Vragen worden snel opgepakt zelfs buiten kantooruren. De contacten zijn persoonlijk en prettig. Ik werk met CMS Joomla. De website draait naar behoren.

3 september 2013 11:30
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

SoHosted, al jaren geweldig, nooit geen klachten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

1 september 2013 12:10
Algemeen
10,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0