HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

SoHosted is een uitstekende provider. Er is nauwelijks downtime, en als er überhaupt al problemen zijn, zijn ze snel opgelost.
De servicedesk is perfect. Vragen worden zelfs 's avonds en op zondag snel en correct beantwoord.
Ik ben al jaren een tevreden klant.

30 augustus 2013 09:35
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Vandaag geweldig geholpen door Joris van Sohosted. Superbegeleiding en snelle oplossing van een door mijzelf ontstaan probleem met de database.

29 augustus 2013 19:56
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Betrouwbare uptime en opvallend snelle afhandeling van vragen, inclusief actief meedenken naar oplossingen op maat.

29 augustus 2013 13:42
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Wordt met vragen of problem snel geholpen

28 augustus 2013 22:47
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
7,0
Support
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Het werkt prima en eenvoudig.

26 augustus 2013 18:07
Algemeen
7,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer goede service, aardig ensnel.
Je kunt ze gewoon bellen!

24 augustus 2013 09:50
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

We worden altijd keurig te woord gestaan en geholpen waar nodig.

23 augustus 2013 09:17
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik mag graag van alles uitproberen op mijn sites en meestal loopt alles op rolletjes. Voor mij de perfecte provider, makkelijke interface en volgens mij altijd in de lucht.

22 augustus 2013 22:56
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ben pas bezig (leren) website bouwen.
Krijg steeds meer interesse.
Heb goede tip gekregen van bekende die al veel met SoHosted heeft gewerkt!

21 augustus 2013 09:32
Algemeen
8,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
7,0
Support
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ben klant bij SoHosted met mcrayrelatiegeschenken.nl en Gespreksacademie.nl. Een prima, klantvriendelijk bedrijf.

19 augustus 2013 20:40
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Als web ontwikkelaar zijn wij bij EyeconMedia erg tevreden met de kwaliteit en vooral de goede persoonlijke service van SoHosted!
Als enige minpunt vinden we het jammer dat er bij SoHosted zowel de domeinnaam als hosting tegelijk afgenomen moet worden.

19 augustus 2013 09:17
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

domme fouten gemaakt, extreme mailings verzonden maar toch altijd een nette proffesionele support!

zeker kuddo's voor sohosted.

18 augustus 2013 19:58
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

goede ervaring met sohosted, prima support, nooit storingen

18 augustus 2013 18:45
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Dit is een van de providers welke niet uit hun jas zijn gegroeid en je nog persoonlijk te woord staan. Voor hun productenscala en dienstverlening doen ze zeker niet onder voor de grote providers. Ik blijf er bij!!

18 augustus 2013 10:28
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
8,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ben al sinds 2003 gevestigd bij Sohosted. Eerst met 1 domein en later meerdere. Initiele keuze kwam door de voordelige prijs in de markt en de professionaliteit van de site en gebleven ben ik door de ongelooflijk goede support en hulpvaardigheid van hun kant.
Op een email heb je altijd heel snel antwoord en ze doen er alles aan om te helpen of dingen uit te leggen. Heel fijn vind ik ook de persoonlijke benadering - soms valt wat je nodig hebt niet 100% in een hokje te plaatsen, en daar doen ze helemaal niet moeilijk over.
Ik heb geen slecht woord over Sohosted te spreken, kan in alle eerlijkheid volledig aanbevelen (en heb dit ook gedaan bij vrienden en zal zelf een nieuw domein/hosting ook zeker bij hun afsluiten). 100% top!

13 augustus 2013 01:53
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0