HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Alleen maar goede ervaring met Sohosted.
In al die jaren nog nooit storing gehad en eventuele vragen worden altijd serieus beantwoord. Sohosted is een echte aanrader!

12 augustus 2013 10:00
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

goede ervaringen, nooit problemen mee gehad, goede support

11 augustus 2013 10:17
Algemeen
10,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Probleemloos, foutloos en goedkoop

11 augustus 2013 08:41
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Al jaren een trouwe klant. Wat wil je ook. Betrouwbare service tegen een betaalbare prijs!

9 augustus 2013 18:13
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Onovertroffen Support. Telefonisch en per e-mail goed en snel bereikbaar. Snelle en goede reacties. Een bedrijf dat weet waar ze mee bezig zijn. Hulde.

8 augustus 2013 15:51
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Op dat moment was Sohosted een van de weinige partijen die SSD pakketten aanbood in de vorm van een VPS. De geleverde VPS voldoet naar wens.

De service is uitstekend. Bij vragen word je altijd correct geholpen zonder lang hoeven te wachten. Ook na het oplossen volgt vaak nog even een telefoontje of e-mail met de vraag of alles goed opgelost is.

Dan nog één kleine opmerking waar Sohosted nog verbeteringen zou kunnen doorvoeren: In mijn optiek zou het controlpanel iets intuïtiever kunnen en wellicht meer mogelijkheden bieden (zoals het maken van een back-up in 1 klik).

8 augustus 2013 09:55
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer goede ervaring, helpdesk staat altijd klaar voor hulp, in 10 jaar geen enkele slechte ervaring gehad.

7 augustus 2013 14:34
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Prima, nooit problemen.

5 augustus 2013 09:08
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

prima, geen problemen mee.

1 augustus 2013 13:30
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Snelle services

30 juli 2013 13:02
Algemeen
7,0
Prijs
5,0
Kwaliteit
7,0
Support
10,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ben al langer klant bij Sohosted. Ze bieden een goede service voor een nette prijs. Ook de klantenservice is prima en snel.

29 juli 2013 09:55
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Klantgericht, zorgt voor snelle oplossingen, vriendelijk, deskundig, goed bereikbaar, een zeer aan te bevelen hosting adres! C. Witte, Abcoude.

26 juli 2013 15:03
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Perfecte service vriendelijke en zeer klantgerichte medewerkers.

24 juli 2013 12:08
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Geen negatieve ervaring.
Goede service en voorlichting bij bijvoorbeeld onderhoud.

9 juli 2013 20:56
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
7,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Fantastische provider die me tot nu toe met elke vraag helpen. Soms denk ik wel eens 'zou ik nu een rekening hiervoor krijgen?' als ze me helpen een website te kopiëren / installeren oid maar nee. Blijkbaar valt dat allemaal onder hun service. Echt uniek want ze zijn ook nog scherp geprijsd, en meestal lever je dan in op kwaliteit / service, maar bij Sohosted niet. (NB: ik ben directeur geweest bij grote klantenserviceafdelingen dus ik weet waarover ik praat).

5 juli 2013 13:40
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0