HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Al jaren goede ervaringen met SoHosted. Heb meerdere website bij hun ondergebracht, en bij eventuele vragen reageert de helpdesk altijd snel en adequaat. Zeer tevreden en adviseer ook aan iedereen in mijn omgeving Sohosted.

5 juli 2013 11:41
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Zeer goede ervaring met Sohosted. Goede service en support. Goede telefonische breikbaarheid. Wij zijn al jaren een tevreden klant.

4 juli 2013 13:13
Algemeen
10,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Na jaren getobd te hebben met mijn vorige provider terecht gekomen bij SoHosted via een web artikel.

Ik weet niet wat ik kan aanmerken op deze provider. Ik heb zelf een website aangebracht die in PhP geschreven is en dit werd direct goed opgepikt.

De paar dingen waar ik niet uitkwam zijn professioneel en zonder extra kosten (Was ik niet gewend) opgelost.

Bovendien ook nog een snelle verbinding en een vriendelijk prijskaartje.

Ik kan alleen maar zeggen: TOP!

27 juni 2013 10:14
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Goed, Snel, Fries dus geen gezeur maar daden, dat vind je bij Sohosted.

21 juni 2013 12:46
Algemeen
10,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Een erg goede prijs kwaliteit verhouding, maar helaas met Helm Control Panel. Dat is niet mijn persoonlijke favoriet, maar doet wat het moet doen. De FAQ bevat de meeste vragen wel, op andere vragen wordt snel antwoord gegeven. SoHosted support sinds kort ook SSL/TLS voor email bij klanten met een kleiner pakket. Voorheen was dit enkel voor klanten met een groot pakket.

16 juni 2013 14:04
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
9,0
Support
8,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Voor mij was doorslaggevend dat Sohosted gewoon per telefoon te bereiken is. Ik zat bij een host die verhuisd was naar Curaçao, en naast het tijdsverschil kon je hen alleen mailen. Dat is zo prettig als je mail er uit ligt.

28 mei 2013 09:26
Algemeen
10,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Goede ondersteuning, begeleiding en uitleg. Persoonlijke benadering voelt prettig.

16 mei 2013 09:54
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Goede provider. Doet wat hij moet doen. Supersnelle en goede support en helpdesk!

7 maart 2013 14:07
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Goede ervaringen met SoHosted. Zit hier al ruim 7 jaar en naast de goede prijs/kwaliteit verhouding, eenvoudig te beheren diensten hebben ze ook nog eens een goede service. Nooit klachten gehad met niet werkende diensten. Ook de door mij gemaakte fouten zijn super opgelost. Ik blijf hier rustig nog 7 jaar :)

16 juni 2012 18:13
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Al zo'n zes jaar klant van sohosted en nooit problemen gehad. Had een paar dagen terug een vraag en kreeg na een e-mail te hebben verstuurd, binnen enkele minuten al antwoord en het probleem snel verholpen. Geweldig.

10 juni 2012 20:23
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben al sinds 2005 klant bij Sohosted, met meerdere domeinen en heb nog nooit een noemenswaardig probleem gehad.
Als er toch iets is, is de support afdeling snel, vakkundig en behulpzaam.
Over mijn hosting maak ik me geen zorgen en dat is precies wat ik wil!

4 juni 2012 16:56
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Altijd snel en goed geholpen.

24 mei 2012 20:19
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Geen negatieve ervaring met SoHosted. Ik heb afgelopen jaar een paar keer met hun helpdesk gebeld en werd toen keurig en vakkundig te woord gestaan en ook daadwerkelijk 'on the job' geholpen. Tot nu toe zeer tevreden.

24 mei 2012 07:25
Algemeen
8,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

We hebben uitermate goede ervaring met SoHosted. Voornamelijk hun support is super. Geen wachttijden en snelle creatieve oplossingen. Aan te bevelen.

1 mei 2012 16:20
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik heb alleen maar goede ervaringen met sohosted. Na jaren voor veel van mijn klanten pakketten te hebben besteld op shared hosting, sinds kort een eigen server daar. Maar ook daar weer alle ondersteuning. En dat alles voor een zeer betaalbare prijs

26 april 2012 19:10
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0