HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Prima service en compleet pakket

7 mei 2017 20:12
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zonder probleem goed en snel geholpen bedankt.

24 april 2017 14:25
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

niks te klagen tot nu toe

20 april 2017 14:22
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik maak inmiddels een jaartje of 7 gebruik van de diensten van Sohosted en ben er heel tevreden over. De mensen van Sohosted hebben mij waar nodig altijd kunnen helpen en ze komen ook zeer snel met een oplossing. Ze denken mee met de klant wat voor mij zeker een fijne bijkomstigheid is.

18 april 2017 09:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ooit een probleem gehad met het aanmaken van mail. Dit werd snel opgelost door de support!

13 april 2017 16:49
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Heel hulpvaardig met bijvoorbeeld het verhuizen van je site. De mensen die je aan de telefoon krijgt, zijn superklantvriendelijk. De nerds zitten erachter voor de techniek, maar de mensen die je aan de telefoon krijgt, weten heel snel je probleem op te lossen.

9 april 2017 13:38
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Super service!
Server werkt goed, online helpdesk chat, uitgebreide klantportaal en plesk. Echt een aanrader.

5 april 2017 12:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik heb me geregeld met een vraag gemeld bij de chat dienst van Sohosted. Het personeel is iedere keer behulpzaam en zeer kundig geweest.

4 april 2017 14:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Wij zijn al meer dan een decennium klant van Sohosted. Al vanaf het begin hebben wij niets dan uitstekende service ervaren.

Na een decennium hebben wij geen enkele klacht, zelfs niet als we heel diep nadenken.

Klantenservice reageert snel en kundig. Alles draait zoals het moet, we worden ruim op tijd van veranderingen op de hoogte gebracht.

Aanrader aan iedereen!

3 april 2017 09:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Sohosted is al jaren mijn nummer 1 keuze voor hosting voor mezelf en al mijn klanten. De service is prima en met name de telefonische helpdesk is snel, attent en to-the-point. Je merkt pas écht hoe goed als je een klant nog 'vast' zit aan een andere hosting partij. Alles komt dan voorbij: oude php, geen volledige access, trage reacties van support (of helemaal niet reageren), alleen een ticket-systeem en langzame servers.

19 maart 2017 19:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Top! Ik ben erg tevreden met jullie als mijn nieuwe host

15 maart 2017 09:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik heb maar één keer een technische vraag moeten stellen en ik werd toen prima en zeer vriendelijk en snel geholpen!

7 maart 2017 09:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

goed prijs, goede service!

20 februari 2017 11:35
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

betrouwbare kwaliteit voor een scherp prijs! wat wil je nog meer!

19 februari 2017 22:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Alles vlot en zonder problemen geregeld en in werking getreden. Ook bij vragen meteen antwoord en oplossing.

17 februari 2017 08:46
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0