HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Zeer tevreden.
Duidelijk pakket en bij vragen zeer vriendelijk en behulpzame helpdesk.

9 februari 2017 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Meer dan tevreden. SoHosted beveel ik van harte aan. Waarom? Nou gewoon.... ze zijn vriendelijke, luisteren goed, helpen en ondersteunen je top. En ze lusten graag taart!

5 februari 2017 12:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Je zult wellicht denken, de prijs van Sohosted,vergeleken met andere aanbieders is hoger. Daar hoef je je echter geen zorgen over te maken. De kwaliteit van de producten en de beschikbaarheid van de diensten zijn meer waard dan een paar centen per maand.

Nog inhaken op de supportafdeling van Sohosted. Support is erg behulpzaam en meedenkend. Als klant wordt je erg goed op weg geholpen bij zowel makkelijke als moeilijke vraagstukken. Zij nemen de tijd, de moeite en zorgen altijd voor dat extraatje.

Als bedrijf en als particulier wil je waar voor je geld, je wilt kwaliteit, daarom is mijn advies om te kiezen voor Sohosted.

1 februari 2017 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

All positive so far

28 januari 2017 08:19
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Alles vlot geregeld bij vastleggen van de naam en opzetten nieuwe website ssnoe.nl in 2016 . Snelle en terzake reactie bij vragen. Website werkt prima.

23 januari 2017 13:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Prima klantenservice. Nooit problemen eigenlijk en dat is hoe het moet zijn.

9 januari 2017 12:00
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

SoHosted is een erg net bedrijf met uitstekende prijzen. Bij aanschaf van een pakket ook uitstekende instructies om van start te kunnen gaan. Wanneer nodig levert SoHosted ook uitstekende support met hun klantenservice.

6 januari 2017 11:16
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Top bedrijf. Krijgen van mij een dikke 10 plus. Ik ben zeer tevreden. Prima service

2 januari 2017 20:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

1 januari 2017 19:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Ze staan altijd klaar om te helpen. Zeer snelle service!

22 december 2016 09:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

No nonsense organisatie. Snel bereikbaar via helpdesk.
Op aanraden van de websitebouwer gekozen en geen spijt gehad.
Onlangs een prijsverhoging ontvangen maar met een goede onderbouwing wat het begrijpbaar maakt.

21 december 2016 09:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Mijn ervaring is dat SoHosted zichzelf onderscheid van andere hosters door het geven van uitstekend advies. Er wordt perfect ingehaakt op het kennisniveau van de vraagsteller, zodat snel en adequaat vragen worden opgelost. Wij hebben dan ook meer dan 30 klanten bij SoHosted aangesloten. Omdat kwaliteit en service voor GeniusApps.nl belangrijk zijn.

20 december 2016 09:36
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

snelle, vriendelijke en effectieve antwoorden

17 december 2016 11:46
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Erg duidelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding.

13 december 2016 11:26
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Bij het publishen van mijn nieuwe website en het inregelen van de e-mail instellingen enkele maanden geleden had ik wat relevante vragen. Deze konden zeer snel en goed beantwoord worden via de chat tool. De gehoste website werkt prima en de ondersteuning voor ASP/MVC is heel goed.
Ik ben zeer tevreden!

1 december 2016 12:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0