HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Erg snel geholpen met al mijn vragen. Zeker toen ik al mijn mail kwijt was door een verkeerde actie van mij, hadden ze een beackup in norime terug gezet. Via chat erg goed geholpen.

19 augustus 2016 10:07
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik ben naar SoHosted overgestapt vanwege de voordelige SSD webhosting. Met een webhosting small pakket gestart en later overgegaan naar een premium small.
Er moesten een aantal technische zaken geregeld/gewijzigd worden en daar ben ik bijzonder goed, snel en vriendelijk mee geholpen. Mijn andere websites ga ik ook naar SoHosted verhuizen!

14 augustus 2016 19:41
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima en toegankelijke opzet. Duidelijk en gemakkelijk vindbaar en bruikbaar.

10 augustus 2016 10:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Inmiddels maak ik al enkele maanden gebruik van de hosting capaciteiten van Sohosted. In verleden goede ervaringen gehad en sinds korte tijd weer terug met een nieuw project. Ik ben zelf niet iemand die snel reviews schrijft - maar gezien de goede dienstverlening vind ik het op z'n plaats dit te delen.

Van mij een welverdiende 9

10 augustus 2016 09:49
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Wilde met een van mijn URL's overstappen en dat ging super moeizaam...

6 augustus 2016 15:24
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

SoHosted gaat buiten de afgebakende 'Hosting taken' in het helpen van de klant. Zelf werk ik veel met Wordpress en wanneer ik hier technische vragen over heb doet SoHosted er alles aan om me zelfs hiermee te helpen. SoHosted is mijn derde webhost, dit niveau van service heb ik bij anderen nog nooit gezien.

4 augustus 2016 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Sinds 2012 tot nu heb ik een website gehad via SoHosted. Ik ben super tevreden over hun vandaar mijn 10, ik kan eigenlijk niks bedenken wat ze wat mij betreft beter kunnen doen. Ze zijn zeer klantvriendelijk, geen keuze menu's maar altijd vlot en persoonlijk contact. In het begin regelmatig ondersteuning gevraagd en altijd duidelijke uitleg of de bereidheid om acties uit te voeren om gewenste te realiseren. De prijs kwaliteit verhouding is prima, niet de goedkoopste maar zeker het bedrag waard. Ik raad SoHosted ten zeerste aan en zeg: Ga zo door en bedankt! Gabrielle

3 augustus 2016 11:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Werkt prima en ben zeer tevreden met de service. Als je een vraag hebt dan wordt er snel op geantwoord en helpen ze prima. Het is duidelijk en ben er content mee.

27 juli 2016 09:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik heb nu een paar maanden een domeinnaam via SoHosted zodat ik thuis op mijn NAS een website kan hosten. Tot nu toe werkt alles perfect en heb ik geen connectie onderbreking kunnen opmerken.

25 juli 2016 16:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bij problemen word je snel geholpen.

24 juli 2016 21:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

SoHosted is accuraat, punctueel en betrouwbaar. Dienstverlening en klantgerichtheid zijn optimaal. Elke vraag wordt binnen enkele uren beantwoord. Nog nooit problemen ondervonden met de verbindingen of opslag.
Elk probleem met mijn websites werd direct opgelost, waar mogelijk vergezeld van instructies hoe je het een volgende keer zelf kunt oplossen.
Ik zou geen andere provider meer willen hebben.

19 juli 2016 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik ben van Hosting2Go met de website schoutsite.nl overgegaan naar Sohosted en mijn ervaring is dat ik een flinke stap terug heb gedaan. Plesk is niet ideaal als je gewend bent om alles zelf te regelen op de server en in de backends van websites. De hulp van de helpdesk was ook beperkt. Dus snel weer naar Hosting2Go.nl. www.schoutsite.nl staat verloren ergens op het wwweb.

18 juli 2016 09:48
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Mijn ervaringen met sohosted zijn prima. Ik heb er twee websites en alles gaat gemakkelijk en prettig. Het gebruik van WordPress gaat ook super. Een veilige en vriendelijke provider. Ik breng volgend jaar al mijn websites eronder.

13 juli 2016 19:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Prima hostingpartij. Nu een aantal maanden aangesloten en nog geen enkel probleem gehad.

13 juli 2016 10:34
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Wat er bij mij met kop en schouders bovenuit steekt is de support. Even bellen en alles wordt geregeld. Geen lange wachttijden, vriendelijke mensen, helemaal TOP!

10 juli 2016 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0