HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben wel tevreden over deze webhoster, maar de technische ondersteuning was helaas niet helemaal top.

9 juli 2016 09:41
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik zou iedereen willen aanraden zaken te doen met SoHosted. Zeer betrouwbare en kwalitatieve aanbieder.

5 juli 2016 14:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Goed bedrijf en kan ze altijd bellen of chatten voor vragen en problemen!

29 juni 2016 14:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik heb meerdere websites bij sohosted en ben zeer tevreden. Goede service, gemakkelijk upgraden en goede prijzen.

29 juni 2016 09:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben een nieuwe klant en tot nu toe ben heel tevreden. Ik heb een aantal keren de helpdesk gebeld en heb alle antwoorden gekregen die ik nodig had. Hartelijk dank!!!

22 juni 2016 13:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Goede service en ondersteuning.
Heb je een probleem ze lossen het zeer goed en snel op.

22 juni 2016 09:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Na wat ellendige ervaringen met een andere hosting partij zijn wij bij SoHosted gekomen en wat een verademing. Alles werkt zoals het moet werken, weinig uitval en weinig tot geen overbodige communicatie of wat dan ook. Super dus!

17 juni 2016 09:18
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik ben zeer tevreden

14 juni 2016 07:39
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Voor het eerst op zoek naar een hostingpartij, en weinig ervaring met zaken die nu 'zelf' geregeld moeten worden. Prima support, ook over zaken die niet direct met hosting te maken hebben. Top!

13 juni 2016 07:41
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Zeer toegankelijke en deskundige helpdesk

11 juni 2016 09:20
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Betrouwbaar en altijd direct persoonlijke ondersteuning. PRima!

4 juni 2016 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Goede support met duidelijke uitleg. Goed bereikbaar voor vragen.

2 juni 2016 20:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik heb momenteel een domein met email en hosting.
Van de hosting maak ik nog weinig gebruik, maar van de email een stuk meer.
Zit nu bijna 1 jaar bij Sohosted en nog nooit problemen gehad, dit in tegenstelling tot veel andere providers!
Goede stabiliteit en goede klantenservice (1 keer contact mee gehad).

2 juni 2016 13:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Support heb ik nauwelijks nodig gehad, kan ik dus niet beoordelen,en kwaliteit weet ik eigenlijk ook niet echt. Ik heb er nl. weinig verstand van, maar juist daarom is het fijn om geen problemen met de hosting te hebben.

27 mei 2016 09:23
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Geweldige hosting wij zitten met al onze websites bij sohosted en heel strak partij zeg!!!

24 mei 2016 11:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0