HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 542 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,0.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Welke is het goedkoopst? Dat is een vraag die klanten (hou mij bezig met het maken van websites.) vaak vragen. Maar gaat het daar echt om? In mijn idee niet, service daar gaat het om want wat doe je als een goedkope hositng hebt gekozen en blijkt dat je website eruit ligt? en de klatenservice niet wilt mee werken? Je kan dan eigenlijk vrij weinig doen.

Daarom ga ik voor service en dat woord dat kennen ze zeker bij SoHosted! Al verschillende keren contact met ze gehad zowel via mail, telefoon als de gemakkelijk directe chat service via de site en vrijwel direct wordt er naar je geluisterd en lossen ze het zo snel mogelijk op.

23 mei 2016 10:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Alle vragen zijn heel snel beantwoord en omdat ik er nog niet heel handig in was, vroeg ik zeker in het begin wel ondersteuning. Dat is heel fijn. Ik ben ontzettend tevreden en heb het al diverse mensen aangeraden.

21 mei 2016 15:01
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik ben ontzettend tevreden bij SoHosted! Ik bestel al jaren via hun en heb ongeveer 4 sites bij hun lopen. Het uploaden gaat super snel en ik merk nooit technische problemen. Ideaal voor echte HTML en Bootstrap designers.

17 mei 2016 15:37
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Heb vorig jaar mijn pakket naar een ander domein verhuist en dat was binnen 1 uur geregeld! Snelle en flexibele service, maar het meeste kan je gewoon zelf online regelen. Binnen een mum van tijd heb je je site in de lucht en kun je aan de gang.

16 mei 2016 10:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Super hosting bedrijf, die altijd en zeer snel voor je klaar staat bij vragen!

13 mei 2016 10:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Snelheid en betrouwbaarheid van de site en webshop zijn super.
Tevens niets dan lof over de support. Elke vraag wordt snel en professioneel behandeld.
Zeer tevreden! Doe zo verder!

13 mei 2016 10:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Sohosted werkt snel en eenvoudig. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

13 mei 2016 09:20
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Ik heb deze provider destijds gekozen omdat ik niet heel technisch ben onderlegd. Door vooronderzoek kwam ik er achter dat hun klantenservice -ook telefonisch bereikbaar- heel goed werd beoordeeld: daar heb ik vooral bij het opstarten gebruik van gemaakt en de goede service maakten ze helemaal waar. Heel prettige en heldere communicatie! Dat zorgt er voor dat je hier iets duurder uit bent (vandaar dat ik begonnen ben met een 'small' pakket), maar dat vind ik de support ook waard.

10 mei 2016 16:43
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

zeer goede provider heb op meerdere ISp's websites maar de service en contact is zeer snel en plezierig bij Sohosted, Je kunt gewoon telefonisch contact opnemen. en de mensen helpen je direct met problemen.
dikke duim!

7 mei 2016 12:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Premium

Ik heb een paar weken een andere provider gehad. Ik had datalimiet en geen telefonische ondersteuning. Het duurde meer dan 3 dagen dat ik online was, dus gauw weg. Bij Sohosted alles supersnel binnen een uur online goede service en ondersteuning. Sohosted heeft zelf aangeboden mijn pakket te wijzigen, dus goedkoper. Super!

4 mei 2016 10:13
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Klantvriendelijk. SoHosted denkt met je mee en komt heel snel met een antwoord en voor mij altijd met een oplossing. Ik kan me geen betere service wensen.

2 mei 2016 09:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Duidelijke en overzichtelijke site. Altijd goed en snel bereikbaar voor support

1 mei 2016 12:45
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Super. Stabiele up-time. Gebruiksvriendelijke digitale desk. Great value for money

30 april 2016 09:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Pro

Ik heb jullie gelukkig niet vaak nodig gehad, de ene keer dat dat wel zo was vond ik de ondersteuning erg professioneel, rustig en zeer helpend. Heel erg fijn.

Hartelijke groet, Klaasje

23 april 2016 21:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Klantenservice is erg snel met reageren en zeer behulpzaam.

19 april 2016 10:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0