HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 227 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 6,9.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Domeinnaam gekocht, volgens Strato kon het enkele dagen duren voordat alles actief was, echter werkte alles binnen enkele uren. Top geregeld

17 augustus 2018 07:37
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

werkt perfect!!

16 augustus 2018 09:48
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

- De aanvraag ging soepel totdat er van pakket gewisseld moest worden, in dat geval moest ik een aanvraag doen als een nieuwe klant. Dit moet makkelijker kunnen.
- Ik werd met vragen goed geholpen bij de klantenservice hoewel er een enkeling tussen zat die niet erg vriendelijk over kwam.
- Wat ik eigenlijk nog mis is een hele goede en simpele site builder voor mensen met weinig kennis. Een systeem waar je met een paar klikken de site naar wens bouwt. Systeem van Wix was erg mooi maar beperkt voor webdevelopers die aan mijn site moesten werken.

14 augustus 2018 11:56
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Werkt fijn en makkelijk. Soms wel even zoeken hoe alles werkt.

14 augustus 2018 10:27
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zeer makkelijk een professionele website maken. Goeie en snelle klanten service

7 augustus 2018 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Strato biedt diverse pakketten aan voor zowel domeinbeheer als webhosting. Ik ben redelijk nieuw met dit alles en liep tegen een aantal dingen aan tijdens het creëeren van een website. Strato klantenservice heeft me hier goed en adequaat mee geholpen waardoor ik nagenoeg direct door kon en mijn website dezelfde dag nog online stond. Deze service was erg belangrijk voor mij, op die manier ben ik geen uren en dus geld verloren. Zeer tevreden!

6 augustus 2018 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Alles snel geregeld met email pr pakket.
instructies zijn duidelijk. support is goed. fijn om snel alles te regelen. overal bereikbaar.

30 juli 2018 10:40
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Vind strato gewoon prettig een jaar of 2 geleden was support ver te zoeken maar dat is inmiddels anders (eigen ervaring) Prijs en kwaliteitsverhouding is gewoon top. Ik kan strato ook aan anderen aanbevelen.

30 juli 2018 10:28
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik heb de domeinhosting van mijn bedrijf ondergebracht bij strato, met het softwarepakket bouw ik gemakkelijk een simpele eigen site en toen ik er niet uitkwam heeft de helpdesk mij goed op weg geholpen.

30 juli 2018 08:35
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Goede eerste ervaring met Strato. Makkelijk te bestellen en aan te zetten. Ik was in no time up and running.

Eerste indruk is dus zeker goed.

25 juli 2018 11:21
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Erg gemakkelijk in gebruik en voor een starter fijn dat er het eerste jaar bijna geen kosten aan zijn!

23 juli 2018 14:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Sinds enkele maanden gebruik ik smart builder pro pakket met grote tevredenheid. Snel en makkelijk websites te creeëren met professionele uitstraling. Door de vele mogelijkheden toch een unieke site.

23 juli 2018 11:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

helemaal niet tevreden dat bi het aanschaf van Proweb pakket is mijn BasicWeb pakket helemaal verwijderd! waar een complete website was gebouwd, er is geen back-up gemaakt en zo maar alles voor mij verwijderd. dat had ik zelf willen doen als de nieuwe website was gebouwd. Ik vind het echt niet kunnen.
Daar mogen jullie nog aan werken voordat je iemands werk verwijderd, eerst misschien communiceren, want het is niet vanzelfsprekend dat als je een nieuwe pakket aanschaf dat de andere verdwijnt! Niet iedereen komt uit ICT wereld!
Ben zeer ontevreden klant

23 juli 2018 11:02
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Net klant geworden voelt goed.

20 juli 2018 21:08
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Kan er niks anders van maken dan gewoon heel goed.
Prettig contact, duidelijk klant inlog/website.
Geen gedoe.

17 juli 2018 22:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0