HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 486 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,6.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Snelle service, Strato doet wat het belooft. Stabiele provider

21 februari 2020 14:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ben nog geen support nodig gehad, dus dat vind ik lastig beoordelen. Tot nu toe wijst alles voor zich!

20 februari 2020 10:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Super geholpen door de klantenservice

19 februari 2020 07:52
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Alles werkt prima en naar behoren, voor een klein bedrag per jaar.

18 februari 2020 20:19
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Een erg fijne hosting site waar je rustig d3 tijdkan nemen.

18 februari 2020 08:20
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Nieuwe website geopend bij Strato , deze is zeer gebruiksvriendelijk en goed te bedienen. Er is genoeg materiaal om een zeer goede website of webwinkel te bouwen. Support is goed en duidelijk stond alleen iets te lang in wachtrij maar dat geeft niet.

17 februari 2020 15:41
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Sinds 2015 ben ik een tevreden klant van Strato met het pakket PowerWeb Basic. Daarnaast heb ik een aantal domeinnamen vastgezet. Toen WEB FTP niet meer ondersteund werd werd mij een goed alternatief aangereikt.
Vooralsnog goed contact dus.

17 februari 2020 14:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Snelle service en duidelijke website waarop alles te vinden is.

15 februari 2020 08:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ons doel als Seniorenclub van het Martini Ziekenhuis te Groningen was een heldere website op te zetten die de vele kanten van onze club toonbaar maakt en communiceert qua opgave lidmaatschap, deelname aan activiteiten en positieve kritiek kunnen leveren op onze site. Uiteraard kozen we voor een ruime mailbox met diverse mailadressen met eigen domeinnaam. Na een week zat alles al in de lucht. Nu nog hoge in de ranking komen bij Google. Ons resultaat met Strato Wordpress Hosting Basic is:
https://www.seniorenclubmatini.nl
Bezoekers vinden er gelukkig al hun weg in ieder geval. Het communicatieplatform draait !!
Al met al -tot nu toe- bravo voor Strato !

14 februari 2020 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Super fijne service. Met een overzichtelijke interface

14 februari 2020 08:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik stapte over van provider omdat ik mijn website opnieuw wilde bouwen in Wordpress.
Ik had voldoende aan Wordpress Hosting Starter. Alles kon ik online regelen in het goed georganiseerde klantenpaneel: Wordpress installeren met de AppWizard, Wordpress cms gebruiken, SFTP instellen, Forward instellen, Database beheren en backup maken met PHPMyadmin maar ook automatische database backup maken en handmatig terugzetten. E-mail beheren; webmail gebruiken, Mail op mobiele telefoon en op tablet configureren. Verhuizen van huidige domeinnaam mbv een verhuiscode. Facturen online inzien. PHP versie instelbaar. PHP boost optie. Alles zonder tussenkomst van support geregeld! En overal is goede uitleg te vinden in de Strato Hulp & Contact pagina’s. Pakketuitbreiding en bijvoorbeeld een extra domeinnaam aanvragen, ook makkelijk te doen vanaf de klantenlogin. Meest handig is om pakket en domeinnaam tegelijk aan te vragen. Alles is perfect georganiseerd!

13 februari 2020 11:43
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

duidelijke site om als beginner mee op te starten

13 februari 2020 09:28
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Super goede ervaring met support. Ik zag door al de pakketten niet meer wat ik nodig had. Goed geholpen in de keuze.

12 februari 2020 07:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Al jaren host ik verschillende websites bij Strato naar volle tevredenheid. Prima Hosting, degelijk, betrouwbaar en een goede prijs!

11 februari 2020 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

goed beveiligd, lekker snel

11 februari 2020 09:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0