HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 305 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,0.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Makkelijk website maken als je eenmaal weet hoe het werkt. Een korte handleiding zou wel fijn zijn.
Suport is lastig te vinden op de site, korte vragen kun je niet snel even stellen.

24 mei 2019 11:56
Support
4,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Goede ervaring met Strato. Scherpe prijzen en toch kwaliteit. Helpdesk reageert per mail binnen een dag over het algemeen. Coulant en behulpzaam.

24 mei 2019 09:22
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Al jaren mijn website gehost bij Strato. Ook een abonnement op Strato ranking en Hidrive. Nog nooit grote problemen gehad. Duidelijke website en bij vragen altijd snel een reactie van support.

23 mei 2019 14:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prima pakket

23 mei 2019 08:00
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Eerste ervaring is zeker goed. Moet me nog even verdiepen in de vele mogelijkheden.

15 mei 2019 13:59
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prima service/helpdesk!!!

13 mei 2019 19:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Eigenlijk zijn alle pakketten die Strato biedt prima. Snel geregeld, zeer goed qua prijs. Prima feedback en informatie, er wordt helder gecommuniceerd via mail. Ook wanneer je op wel zeggen is dat snel en duidelijk geregeld en dat vind ik echt prettig. Het heeft er voor gezorgd dat ik terug kwam toen het nodig was.
Groot nadeel betreft de website editor, hoewel je kan kiezen uit heel veel templates is de editor echt niet flexibel een nogal beperkt in zijn mogelijkheden. Dit zou echt veel beter mogen om zo je website echt persoonlijk te kunnen maken. Daarnaast is de u.i. niet zo gebruiksvriendelijk.

13 mei 2019 08:55
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Het is een makkelijk te gebruiken site builder, maar mis toch een aantal opties, zoals het niet kunnen opslaan van foto's door derden.

13 mei 2019 05:45
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

IK heb met Strato een oplossing en een snelle opposing
Mooie content en veel kwaliteit.
Geen ingewikkelde structuren
Kortom veel waarde voor het geld.
Ik zou Strato aanbevelen bij mijn vrienden en binnen het bestuur

11 mei 2019 12:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik beheer meerdere websites via Strato. Support reageert snel en de Sitebuilder is super makkelijk en de prijs zeer aantrekkelijk. Zeker voor kleine verenigingen en privé websites.

10 mei 2019 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Horrible customer services.. collected more money from me even when they claimed it's 30 days refund if you are not happy. Started new domain with them, their website claim it's 0.60p for the first year.. all lies.. collected more than 9 euros from me. rang them, they were rude and said they won't repeat themselves. Horrible, horrible.

Sack your English speaking staff.. very rude. will not recommend to anyone !

10 mei 2019 14:15
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

goed, simpel en snel geregeld. Zou het liefst wel 1 mailaccount erbij willen hebben voor het genak, voordat ik ga opschalen.

10 mei 2019 07:00
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Abonnement afgesloten en mijn domein geregistreerd. Kwam er achter dat Strato toch niet voldoet aan mijn wensen dus abonnement stopgezet en gekozen voor de optie dat mijn domein weer moet worden vrijgegeven ter registratie voor iedereen.
Dit hebben ze niet gedaan, maar ik kreeg een verhuiscode. Helaas kan Wordpress geen verhuiscodes die eindigen op .nl aannemen dus daar heb ik niks aan. Geprobeerd om in te loggen, zodat ik zelf de DNS code kan veranderen. Maar het account was meteen geblokkeerd. Contact opgenomen met de klantenservice, maar zij willen het domein ook niet vrijgeven. Kortom: IK KAN NIKS MEER MET MIJN DOMEIN.

Super slechte service en ik raad iedereen ook af om gebruik te maken van hun diensten.

17 april 2019 00:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Support wilde ik eigenlijk op -100 zetten, helaas is dit niet mogelijk zie ik. Wat een bagger bedrijf om te bellen. Het laatste half uurtje dat ze bereikbaar zouden moeten zijn, zijn ze geen enkele dag bereikbaar. De telefoon gaat over maar op het moment dat je 2 min wacht dan hoor je niets meer dan gruis op de achtergrond. Echt wat bagger dit! Mag heel wat tegemoet komen wil ik een goede recensie schrijven....

11 april 2019 19:28
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

het maken van een pagina is zeer gebruiksvriendelijk. Als je toch hulp nodig hebt zijn de medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam om je verder op gang te krijgen

11 april 2019 10:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0