HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 349 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,2.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Gemakkelijk en eenvoudig op te zetten

15 september 2019 11:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik ben een nieuwe klant en ben tot op heden zeer tevreden. De prijs kwaliteit verhouding is top.
1x de klantenservice moeten benaderen omdat de factuur een aantal dagen op zich liet wachten maar dat zou komen door een foutje in het systeem.

9 september 2019 07:36
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik heb het goedkoopste pakket van Strato, de Powerweb Mini.
Prima voor een statische pagina met informatie en met een beetje innovatie heb je alles zo lopend zonder grote kosten.
Als je echter iets meer wil en niet zo heel technisch onderlegd bent kun je, geheel terecht, niet op steun rekenen van Strato. Dan moet je maar een duurder pakket nemen.

3 september 2019 06:38
Support
4,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik vul deze recensie op vraag van strato zelf...
Recent eerste domeinnaam bij Strato geregistreerd...
Allereerst liep er wat fout met de activatie van mijn order maar dat was snel rechtgezet.
Toen merkte ik op dat de registratie met een verkeerd telefoonnummer werd uitgevoerd
Ik heb dit gemeld maar nu, bijna 2 weken later, nog steeds geen respons van Strato.
Op de vraag waar ik mijn eigen DNS servers kan instellen heb ik eveneens nog steeds geen antwoord mogen ontvangen
IK heb een hele reeks domeinnamen die ik wou gaan overzetten op hun respectievelijke vervaldatum... Deze beslissing is herroepen...

2 september 2019 19:46
Support
3,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

super service. alleen jammer dat pagina even nodig heeft met laden. met openen van website.

2 september 2019 14:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Snelle levering, goed aan te passen naar wens, bij de domeinen is alleen de dns zone vervelend om aan te passen, ik raad aan nameservers van jezelf of cloudflare te gebruiken.

1 september 2019 10:29
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prima.

31 augustus 2019 21:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Prima evaring. Ben al klant sinds 2007. Hebben alles in Europese datacenters staan.

31 augustus 2019 19:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Snelle en vriendelijke klantenservice!

Goed producten, eenvoudig in gebruik te nemen.

30 augustus 2019 15:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Met het aanschaffen van het PowerWeb Mini pakket wil ik mijn prive website (amosermodelbaan.nl), weer in de "lucht" hebben. Door een eigen fout bij het aanvragen van de domeinnaam ondervond ik problemen.

Deze problemen zijn door Eleonora op adequate wijze verholpen. Een nieuwe domeinnaam registreren en alles wat daar voor gedaan moet worden, heeft zij voor mij geregeld. Dat is nou service! Daar komen mensen voor terug, service en kwaliteit.

Technisch loopt alles nu op rolletjes. Uitbreidingen op het pakket kunnen makkelijk worden doorgevoerd. De werkflow van de site is goed toegangkelijk.
Ik ben blij met mijn overstap van Neostrada naar Strato!
A.A. Moser

30 augustus 2019 10:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prima

22 juli 2019 07:38
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

De service loste mijn probleem binnen no time op! Heel fijn om zo goed en snel geholpen te worden.

21 juli 2019 09:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Alles was snel geregeld voor een top prijs!

21 juli 2019 08:54
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik host een kleine 14 domeinnnamen, 1 VPS en 4 of 5 hostingpakketten bij Strato. Zelf heb ik jarenlang bij versio gezeten vanwege de snelheid van de servers. Strato doet daar niet voor onder, hierdoor heb ik al mijn nieuwere domeinen (en die van anderen) onder gebracht bij strato.

Supersnelle inrichting en activatie van domeinen. Support is altijd snel en goed bereikbaar, antwoorden op vragen hetzelfde, verder goede hosting voor ronduit de meeste webdesigners.

Voor de php scripters onder ons, de mapstructuur die werkt op de thuisserver dient met een .htaccess bestand wel even de mapstructuur aan te geven. Verder vele pakketten beschikbaar. Simpel en overzichtelijk.

Klein advies: Op de webserver bepaalde pakketten installeren zoals nodejs en dergelijke is niet mogelijk, maar dat zal voor de mensen die niet zelf hun website programmeren geen probleem zijn!

Kortom: Strato verdient van mij een 10 voor normaal gebruik en veruit de meeste websites en applicaties. Wat betreft webdeveloppers is het een tip aan strato om misschien meer pakketten beschikbaar te stellen?

Een tevreden klant!

20 juli 2019 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Uitstekende klantenservice. Korte wachttijd en duidelijke uitleg.

19 juli 2019 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0