HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 107 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 6,0.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Geweldige host, top pakket, enorme simpele site builder die zelfs voor een leek te doen is en simpele registratie van je domeinnaam voor een extreem redelijke prijs maken van mij een hele tevreden klant.

15 januari 2018 06:32
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

In de laatste uurtjes van Oudjaarsdag heeft Dennis van de helpdesk in Amsterdam mij op een bijzonder plezierige wijze ondersteuning geboden bij een herkeuze van mijn eerdere bestelling en de installatie van HiDrive. Extra initiatieven maakten dat ik meer voor minder kreeg en een op geoliede wijze de toekomst in kan gaan. 'n Top ervaring, nogmaals bedankt Strato (Dennis)!

12 januari 2018 11:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Dit is mijn eerste oficiele website, de site van strato is voorzien van veel uitleg waardoor je het zelf al snel onder de knie hebt

12 januari 2018 08:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Goede ervaring met dit bedrijf.

9 januari 2018 12:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Domeinnaam geregistreerd. Makkelijk, goedkoop en snel. Alleen het menu zou simpeler kunnen.

9 januari 2018 07:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Voorlopig alleen nog maar een domein geregistreerd. Dat was zeer goedkoop en ging supersnel. Support nog niet nodig gehad, maar heb er vertrouwen in dat dit ook goed komt indin nodig

6 januari 2018 09:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Gewleldige support en je krijgt waar je voor betaald

5 januari 2018 11:18
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik heb 3 domeinnamen bij STRATO besteld die binnen enkele uren konden worden gebruikt. Dat ik voor STRATO heb gekozen is de prijs en wat je krijgt voor dat geld. Ook de website en pakketoverzicht waar je onder andere je domeinen kan beheren is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Eenmaal een bestelling gedaan word je door STRATO per e-mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en wanneer je Domeinnaam actief is.
Dit zijn dus allemaal plus punten, negatieve heb ik niet ervaren.

5 januari 2018 09:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Zeer goed! En allemaal gewoon logisch... Zat daarvoor met nogal wat domeinnamen bij een andere (Nederlandse) hosting partij... Working with Strato is such a relief...

Gaf bij elke nieuwe registratie altijd aan dat het geld automatisch van de bank gehaald kon worden. Ik had verschillende accounts. Wat daarna gebeurde is dat medewerkers van die andere club zelf intern de aanvragen van een account naar een ander account overzetten... Met als gevolg dat machtigingen tot automatische incasso wegvielen... Daardoor werden rekeningen niet automatisch betaald. Ik zat in die tijd veel in het buitenland en daardoor zat ik er niet goed op en kreeg ik te maken met hoge incassokosten die vermeden hadden kunnen worden door gewoon niet mijn registraties naar andere accounts te zetten en de automatische incasso te respecteren. Talloze telefoontjes die niets hielpen. Totaal geen begrip terwijl het allemaal hun eigen schuld was.

Ben daar vertrokken en naar Strato gegaan... Strato is zo anders. Ik noem het logisch maar is eigenlijk klantvriendelijk. Als er iets is en kom er niet uit dan bel ik en dan wordt het goed afgehandeld, medewerkers snappen snel wat er aan de hand is en schieten niet in de verdediging. Zeer prettig!

4 januari 2018 13:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Pas in de toekomst nameserver instellingen, support onprofessioneel en blijkbaar als je een item opzegt, houdt dat niet het pakket in. Je kan dus bij Strato voor niets betalen, ook leuk natuurlijk.

2 januari 2018 14:59
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Gelijk geholpen en gelijk opgelost. Ik ben super tevreden.

1 januari 2018 09:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Dit is inmiddels de 2e website die we via Strato aan het maken zijn en we zijn zeer tevreden over het pakket en de support.

15 december 2017 13:04
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Wat een ontzettend slecht bedrijf. Heel ingewikkelde communicatie, niet makkelijk te bereiken, formeel, slechte kwaliteit en je zit voor je het weet aan een lang contract vast met minimaal een JAAR (!) opzegtermijn.
Mijn advies: DOE NOOIT ZAKEN MET DIT BEDRIJF!!!

11 december 2017 18:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Al ruim een week ligt een van onze websites er uit door het niet verlengen van een SSL certificaat. We hebben inmiddels 14 keer gebeld maar telkens wordt het oplost en is dit dus niet het geval. We hebben heel veel accounts en worden desondanks ontzettend slecht geholpen. We zijn nu genoodzaakt het domein te gaan verhuizen omdat er na 1 week nog geen oplossing is en communicatie en service ronduit slecht is.

5 december 2017 10:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Storingsvrije virtuele windows servers tegen een heel aantrekkelijke prijs. Jammer dat ze geen betaalde service aanbieden. In de vier jaar klant bij Strato een maal de servicedesk nodig gehad. Die ervaring was niet uitgesproken positief.

5 december 2017 09:11
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0