HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 416 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,4.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Super snelle overstap gedaan voor een mooi prijs.

12 december 2019 07:29
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Prima service

7 december 2019 20:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Tot nu toe prima ervaring, oa met support. Ook bij de sitebuilder duidelijke info aanwezig. Veel tools beschikbaar.
Aanrader !!

7 december 2019 12:31
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik heb totaal geen ervaring met website bouwen.dus dit ging prima met een beetje hulp van een vriendin.

7 december 2019 09:17
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik ben erg tevreden over Strato. Alles wat ik in kan stellen, zoals een beveiligde website of scannen van malware werkt. Ook heb ik bij het uploaden nooit problemen ervaren. Voor deze prijs een prima webhostigs bedrijf!

6 december 2019 19:06
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik heb een goede ervaring met Strato, ze zijn super klantvriendelijk en je bestelling is snel verwerkt.

6 december 2019 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

zeer goed

6 december 2019 12:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Alles wat ik bestelde wordt prima en conform afspraak geleverd. De omgeving ziet er goed uit.
Domein beheer vindt ik wel beperkt.

4 december 2019 19:37
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Heb pas onlangs een pakket afgenomen. Maar ben nav een vraag heel fijn geholpen door de helpdesk

4 december 2019 11:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

De grootste twee redenen dat ik voor strato heb gekozen zijn prijs en makkelijkheid in gebruik. Strato hanteert eerlijke prijzen op de lange termijn en mooie voordelen op korte termijn (zoals de begin korting voor je eerste halfjaar hosting). Dat is fijn als je net een bedrijf of blog begint, waar je een website voor nodig hebt.
De interface, met name het apps scherm, is heel handig en makkelijk in gebruik. Met weinig ervaring in hosting en data beheer kan je makkelijk je weg vinden en leer je snel hoe het systeem werkt. Daarnaast is letterlijk alles beschikbaar wat je nodig hebt, van email naar databasebeheer naar makkelijk een ssl neerzetten. Echt top, mijn complimenten!
De service is ook handig, als ik hulp nodig heb kan ik mailen en bellen en ik word altijd direct geholpen.

4 december 2019 09:51
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Sinds twee weken ben ik na jaren weer klant bij Strato. Ik ben a-technisch maar toch ging het me goed af om een site te bouwen met het PowerWeb Basic pakket. Totdat ik probeerde een slotje voor de url te krijgen. Toen ging het mis, maar met 1 telefoontje en een geduldige medewerkster werd ik door het programma geloodst en lukte het in een mum van tijd om alles te herstellen. TOP!

4 december 2019 09:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Goed een beetje kleine inhoud en voorbeelden.
Het had allemaal net ietje moderner gemogen.

3 december 2019 06:49
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik wilde een website maken op de iPad. Dit lukt niet, werd ook nergens van te voren aangegeven. Heb dit aangegeven bij STRATO, geen reactie. Heb het nu maar opgegeven. Niet tevreden dus. Gelukkig een abonnement van 1 euro per maand.

2 december 2019 15:27
Support
3,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Strato wijst mij nà de aanlkoop op de BTW-problematiek. Da's jammer. Maar goed ik duik er maandag in.

30 november 2019 17:13
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Het is makkelijk en zonder gedoe af te sluiten. Voor een zeer schappeijke prijs.

29 november 2019 09:20
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0