HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 517 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,7.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prima hostprovider

28 maart 2020 10:57
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Erg snel en gemaksvriendelijke website, zat alleen een fout in mijn domein dus had geprobeert om contact op te nemen, echter niks terug gehoord.. maar weetje t is toch maar 60 cent dus heb gewoon een nieuwe gehaald, uurtje later was die al gekoppeld aan mn website!

27 maart 2020 10:54
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Mijn website www.vts-haarlem.nl wilde niet goed in de lucht komen maar ik ben prima en snel door de helpdesk geholpen en alles werkte direct weer zonder problemen/

26 maart 2020 20:57
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Makkelijk. Snel. Eenvoudig. Goedkoop.
Ik kon alles zelf doen, terwijl ik helemaal niet zo enorm handig ben.

26 maart 2020 09:38
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Minder goed dan verwacht.

24 maart 2020 06:53
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik ben prima geholpen.
Met duidelijke instructies. Zal mijn klanten adviseren ook een pakket bij Strato te nemen..

23 maart 2020 18:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik wist niet welk pakket het beste bij mijn site paste, dus heb ik de klant support gebeld. Ik kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn die mij elk pakket uitlegde en daarbij ook meedacht of de huidige acties op langer termijn ook nog voordelig waren. Uiteindelijk kon ik op basis daarvan het beste pakket voor mijn site kiezen. Super fijn!

21 maart 2020 08:24
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Goed

20 maart 2020 13:56
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Perfecte advies gekregen en alles binnen 1 dag geregeld

18 maart 2020 15:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Strato is eenvoudig te gebruiken, ook wanneer je geen ervaring hebt met het maken van websites.

18 maart 2020 08:47
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Heb een basic pakket maar de functies en de opties zijn zeer uitgebreid! De helpdesk is ook zeer kundig en vriendelijk als je ze eens nodig hebt...

17 maart 2020 11:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Support was echt top. Ik had nog nooit een site gebouwd en ik kon op het laatst niet verder. (De hele site heb ik gebouwd door gewoon op alle knoppen te duwen en een resultaat behaald waar ik best trots op ben) support was TOP!!!! (Zal niet het meest makkelijke zijn geweest om mij te helpen) maar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

17 maart 2020 06:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Een goede snelle service met stabiele domeinen. Er valt niets slechts te zeggen van mij uit naar strato.

15 maart 2020 13:05
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Alles was snel en makkelijk geregeld. Het werkt allemaal lekker. Echter zijn de servers op een of andere reden trager wanneer je divi gebruikt. Terwijl je bij sommige andere hosts daar minder last van heb.

14 maart 2020 07:39
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik heb net voor het eerst een account aangemaakt, dus kan niet heel veel zeggen over de support. De prijs / kwaliteit verhouding is in ieder geval wel erg goed.

12 maart 2020 12:41
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0