HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 388 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,3.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Goedkope website met top kwaliteit die binnen no-time wordt opgezet! Daarnaast krijg je ook nog een hoop goede extra's als je een website host. zoals mailhosting

14 november 2019 10:17
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Relatief makkelijk je domeinnaam registreren. Helaas veel abacadabra taal over het pakket. Zou mooi zijn duidelijke uitleg in Jip en Janneke taal zodat iedereen weet wat hij heeft aangeschaft.

12 november 2019 08:33
Support
3,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Recent besloten over te stappen na een jaar bij Strato te hebben gezeten. Over de webhosting zeker niks te klagen, in een jaar tijd is de website alleen niet bereikbaar geweest door eigen fouten (programmeer fouten).

Het afmelden ging nog wel vreemd, mede door eigen onoplettendheid. Ik melde mij namelijk af via het webportaal binnen 30 dagen van het einde van het contract. blijkt dat 30 dagen van te voren stilzwijgend wordt verlengd door Strato. Hier krijgt je ook geen mail over dat het bijna zover is.

Na een telefoontje naar de helpdesk (die alleen door de weeks open is), was dit overigens wel zo opgelost. Hierbij heb ik zelfs langer in de wacht gestaan dan dat ik gesproken heb met een medewerker.

De actieprijs was in eerste instantie prima, maar wanneer de prijs na 12 maanden omhoog gaat zijn er nogal een veel goedkopere alternatieven.

Al met al is Strato een prima webhoster.

11 november 2019 12:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Supergoed geholpen toen ik per ongeluk het verkeerde pakket had aangeschaft. Mocht kosteloos switchen! De sitebuilder is ook top, een handige tool waarmee je alles wat je wilt zelf gemakkelijk kunt maken. Al met al erg tevreden!!

8 november 2019 06:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Gaat erg makkelijk en snel

7 november 2019 18:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Goede betaalbare partij. Goed CMS. Goede support. Snelheid van website mag wel beter.

7 november 2019 14:11
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Zeer goed een meewerkende helpdesk

7 november 2019 07:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Laagdrempelig als je sitebuilder gebruikt als je zelf niet HTML & CSS skills bezit.

Ook intuïtief in gebruik als je wel HTML & CSS skills bezit

6 november 2019 12:14
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Soms wat langzaam, omdat het rechtstreeks via een Website is ipv een app

6 november 2019 10:01
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Mijn website is pas kort on de lucht dus ja ik er nog weinig over zeggen. Support nog niet gebruikt.

5 november 2019 13:57
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Heek fijn en gemakkelijk!

2 november 2019 10:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Techniek prima in orde, openingstijden van klantenservice zouden ruimer mogen. Hebben ondertussen een groter aantal hostingpakketten.

2 november 2019 08:43
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Duidelijke website, goede communicatie bij aanvraag en verloop, duidelijke en makkelijke te bedienen webinterface voor instellen van mail, ssl, webruimte e.d. Kortom een goede keus.

31 oktober 2019 08:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Alweer een behoorlijke tijd laat ik mijn NAS een backup maken op Strato HiDrive, zowel als backup, maar ook als file-sync. Werkt gewoon goed, nooit problemen. HiDrive is gemakkelijk werken via de browser (er is ook een desktop app, maar die gebruik ik eigenlijk nooit).
Verder ben ik bezig met de WebBuilder, maar daar heb ik nog niet genoeg ervaring mee om daar iets over te zeggen. Het werkt wel aardig, d.w.z de CM4ALL content manager. Effe wennen, dat wel.
Bestellen van extra diensten gaat heel soepel en inderdaad snel. Binnen een paar minuten geregeld. Facturen komen netjes digitaal (en op tijd).
Kortom: dik tevreden.

28 oktober 2019 20:20
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Niet alleen de prijs maar zeer zeker de service in de vorm van de Helpdesk, geniaal.

Zit je ergens mee of kom je er niet uit, de meisjes en jongens van de Helpdesk helpen je wel, geduldig en bekwaam, wat een verschil met mijn vorige hosting bedrijf waar ik overigens 17 jaar klant bent geweest, die geven je alleen maar een Linkje en zoek het zelf maar uit.

Strato gezien op TV maar er gekomen door een Tip op een forum, dus ik tevreden? wat denk je zelf :-))

25 oktober 2019 11:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0