HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 550 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,6.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Een paar maanden geleden heb ik bij Strato een VPS afgenomen met een maandelijkse contractduur. Deze maand heb ik die toen opgezegd. Nu blijkt dus ergens in de kleine lettertjes te staan dat je bij Strato een opzegtermijn hebt van een extra maand! Dat is helemaal niet duidelijk bij het bestellen, want je kiest gewoon een looptijd van een maand. Pas als je helemaal doorklikt op de details staat er dat er voor een particulieren een extra maand aan vast komt. Wat een waanzin. Geen enkele andere hostingpartij die ik ken bied maandelijks opzegbare servers aan met een extra maand die je per se moet betalen. Het staat ook niet duidelijk aangegeven. Pas hier alstublieft op als je een server afneemt voor een korte tijd. Ze proberen echt elke cent uit je te krijgen, wat erg jammer is. De kwaliteit van de VPS en de uptime is namelijk prima, compleet niet in lijn met dit uitpersgedrag.

31 juli 2020 19:42
Support
2,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Alles is perfect. ALLES.

28 juli 2020 10:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik heb een zeer goede ervaring, alles klopt de service is super, kwaliteit van de website is super goed maar ook zeker de prijs , ik ben een zeer tevreden klant.

27 juli 2020 11:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Goede hosting en domein

26 juli 2020 12:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

In het begin ging er veel fout met Strato. Waardoor er intensief contact was met de klantenservice! Strato is onwijs goed en snel te bereiken. Mensen hebben verstand van zaken en weten hoe of wat! Alle problemen zijn uiteindelijk goed op gelost. Goede deskundigheid. Er zijn altijd wel wat kleine dingen, die beter kunnen. Soms krijg je wat tegenstrijdige informatie. Maar uiteindelijk weet een andere medewerker van Strato dat altijd op te lossen. Onwijs tevreden met de overstap naar Strato, en beveel Strato ook zeker aan aan andere!

20 juli 2020 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik ben prettig geholpen door de servicedesk

16 juli 2020 10:11
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

SLECHTSTE HOSTING BEDRIJF DIE ER BESTAAT NAAR MIJN MENING. Ze lokken je met één maand gratis (€1) hosting/vps en als je dan vervolgens op tijd opzegt of afmeld let er dan HEEL GOED op dat je een bevestigingsmail krijgt. Na het online opzeggen heb ik deze namelijk niet gekregen en heeft dit mij uiteindelijk € 60 gekost na incassokosten. Telefonisch contact gehad en uitgelegd dat ik online heb opgezegd. De medewerker gaf aan dat hij daar niks van kan terugvinden en het niet mogelijk was om te zien of ik met mijn ip-adres op dat tijdstip op de opzegpagina ben geweest. Allemaal flauwekul, ze hebben mij gewoon opgelicht. Los hiervan moest ik wel opzeggen omdat de VPS die ik had afgenomen enorm traag was. Je hebt voor € 20 al een VPS die vergelijkbaar is met een Pentium II uit de jaren 90. Het is onmogelijk om daar Windows Server op te draaien. Slechte klantenservice, haast onbereikbaar. Gewoon een No-Go! Overigens vindt ik het wel HEEL VERDACHT DAT ER NA EEN SLECHTE REVIEW GELIJK EEN HELE POSITIEVE REVIEW WORDT ACHTERGELATEN. GEEN WONDER DAT ZE MOEILIJK TE BEREIKEN ZIJN, DE KLANTENSERVICE IS BEZIG MET "RECENSIES" PLAATSEN. IN PLAATS VAN DE KLACHTEN TE OMARMEN EN ZICHZELF TE VERBETEREN DOEN ZIJ PRECIES HET TEGENOVERGESTELDE; NEGEREN EN PLAATSEN VAN FAKE REVIEWS.

16 juli 2020 02:03
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik heb alleen domeinnamen gemaakt maar dat ging goed en vlot

15 juli 2020 06:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Makkelijk in vormgeven. Mooie keuze opties

14 juli 2020 21:27
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik geniet super veel van me domeinen en toen ik hulp nodig had reageerde ze binnen 6 uur tijd nog!

13 juli 2020 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Prima service en snel, gewoon goed!

10 juli 2020 07:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Strato has a good service ,
Great company! There product works like it should.
Great job!

2 juli 2020 09:12
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zelf met Corona tijd en wat opstart problemen stonden ze 24/7 klaar om te helpen wat een goede service!! Dank je allen voor jullie hulp op alle vragen

25 juni 2020 17:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik heb geen moeite gehad met het koppelen van het domein aan mijn website en vind het een overzichtelijke hostingservice, de forward ging heel makkelijk en het is ook heel goedkoop

25 juni 2020 11:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Uiterst gebruikersonvriendelijk! Ik heb veel vragen moeten stellen over de simpelste zaken, kreeg correct antwoord, maar daarna liep ik weer vast bij het opbouwen van mijn site. Wat ontbreekt is een duidelijke handleiding zonder technische rimram.

4 juni 2020 12:02
Support
2,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0