HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 265 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,0.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Meest slechte service die ik ooit heb gehad.
Diensten die ze aanbieden leveren ze niet. Proberen zo snel mogelijk de telefoon weer op te hangen met politiek correcte antwoorden om van je af te zijn. Niet vriendelijk en niet behulpzaam en totaal geen verstand van hun eigen zaken.

Meest slechte hosting provider ooit.

15 februari 2019 09:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

ongevraagde nota ontvangen, voor ongevraagde php support. Helpdesk wil de nota niet terugdraaien.
goedkoop is duurkoop

7 februari 2019 14:54
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

oplichters.... website builder is kut en support is er niet.. als je een email stuurt krijg je niks terug.. zonde van het geld

3 februari 2019 15:43
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Fijne hosting aanbieder. Snelle en vriendelijke service

23 januari 2019 09:42
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

laagdrempelig, prima producten, klantvriendelijk

23 januari 2019 08:20
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zeer handig en makkelijk manier op een professionele site te maken. Zeer makkelijk site opbouwen door de handige tool.

Snelle en goede service

22 januari 2019 20:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Lage prijs hoge kwaliteit

22 januari 2019 09:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Top, binnen 10 minuten website met domein gekocht en nog online ook! De zelfde dag website, webmail etc. online.. Top prijzen ook, ben super tevreden.

21 januari 2019 16:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Eenvoudig en goed geregeld tegen een lage prijs. Ik heb alle opties niet nodig, maar volgens mij bieden ze alle wat je nodig kunt hebben.

29 december 2018 09:49
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

snel en direct geregeld zonder problemen operationeel. Duidelijke communicatie zonder kleine lettertjes

26 december 2018 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik heb helaas de eerste aanvraag met iDeal betaald en dat ging mis. Het zou mooi zijn als die optie uit het menu wordt verwijdert, ik begreep dat het vaker mis gaat met iDeal, vandaar.

17 december 2018 09:36
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Bijzonder eenvoudig op te zetten

30 november 2018 17:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Goedkoop,snel,geen gedoe.

27 november 2018 22:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Snelle levering, goede kwaliteit (storingsvrij en betrouwbaar) en aantrekkelijk geprijsd.

27 november 2018 06:39
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Erg goede service en een top kwaliteit!

26 november 2018 07:45
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0