HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 244 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 6,9.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Snelle en goede service tegen een goed tarief.

22 oktober 2018 09:21
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prima bedrijf. Ik kan alleen maar zeggen dat ik prima ervaringen heb met het bedrijf. Goede support en nooit gedoe. Mijn website is altijd bereikbaar en werkt uitstekend. Mijn bedrijf is nu beƫindigd aangezien ik heb besloten met pensioen te gaan, maar het is denkbaar dat ik voor prive zaken (familie album etc.) bij Strato blijf.

21 oktober 2018 18:59
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik heb een domein bij Strato gekocht omdat ik mijn eigen server had en ik niet elke keer een ip in wilde tikken. Ik had eerst een ander domein van een ander bedrijf geprobeerd maar die werkte voor geen meter. Toen werd mij Strato aangeraden en had gelijk een domein gekocht. Werkte als een tierelier. Geen problemen mee gehad.

20 oktober 2018 09:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

snelle service, goede hosting voor goede prijzen. ben erg tevreden. heb een wordpresspakket en domeinnaam bij hen geregeld. servicedesk is ook zeer hulpvaardig en goed. aanrader dus!

14 oktober 2018 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

PAS OP Strato zijn oplichters !! Je komt niet van ze af als je je contract wilt opzeggen. Ze blijven je contract automatisch verlengen en reageren niet op je emails! Ik ben overgestapt naar Trans-ip.nl ZOVEEL beter.

10 oktober 2018 11:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Super goed bedrijf ik raad het aan iedereen aan ze helpen je prijs is goed en de service is ook helemaal top ga zo door Strato

4 oktober 2018 07:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Strato laat haar domeinnamen op hun onbekend en niet naar hun leidend e-mailadres registreren. Bij faillissement kun je dus je domeinnaam verliezen.

Deze zorgen ook geuit op Social media en daar wordt je gewoon geblokkeerd en op mailberichten reageren ze niet meer en dan ben je nota bene klant. Ze hebben zowel op Facebook en Twitter mij geblokkeerd. Hoe kinderachtig, onveilig bedrijf ben je dan. Diensten nu bij hun lopen, maar ga het snel verhuizen, want dit is geen bedrijfsvoering als je mensen blokkeer, maar kleine kinderen die de zaak runnen blijkbaar.

Mijn advies daarom, Strato is goedkoop, maar gewoon een gevaarlijk bedrijf en de diensten zijn nu ook niet bepaald veilig en stabiel te noemen en je bent beter af bij bedrijven die je niet bij zorgelijke klachten blokkeren waardoor je nooit meer met ze in contact kan komen bij eventuele toekomstige problemen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

2 oktober 2018 22:09
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ultiem goedkoop, maar met bijpassen prijs/kwaliteitsverhouding.

Ben uiteindelijk verhuist omdat ik geen TXT records in DNS management kon toevoegen (DNS verificatie voor SSL certificaten)

Verhuiscode verkrijgen duurde vrij lang en gaat via een omslachtig proces.

Verder deed Strato het wel gewoon goed.

2 oktober 2018 21:43
Support
4,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Moment dat je na 14 uur nogsteeds hetzelfde bericht hebt ''Je product wordt nu ingericht op onze server''

22 september 2018 13:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik ken Strato als een flexibele behulpzame host.
Toen ik de websitebuilder van Strato gebruikte kwam ik er al sn achter dat er teveel beperkingen waren voor mijn doel.
Ik heb toen mijn pakket omgegooid naar een wp-host pakket.
In totaal heb ik 1x gebeld en 3x gemaild met specifieke vragen over het contract en over al, ik ben steeds snel en goed geholpen.

19 september 2018 08:00
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

SitebuilderPro is een relatief makkelijk programma voor het bouwen van een website. Het vergt wel enige studie om alle mogelijkheden goed te kunnen doorgronden. Voor hulp wordt er verwezen naar de FAQ maar daar staan alleen standaardvragen. Een handboek(je) zou handig zijn.

18 september 2018 13:38
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Net verhuisd van KPN naar STRATO. Ging probleemloos en de site doet het prima!

7 september 2018 23:24
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

goed

3 september 2018 19:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Let op als je ooit andere nameservers wil instellen bij strato. (bijvoorbeeld toepassen van cloudflare)
Zodra de nameservers zijn veranderd stoppen de nameservers van strato direct met resolven waardoor direct een groot deel van de bezoekers de site niet meer kunnen resolven/laden.
Let op dit zal ook gebeuren als je je domeinnaam verhuist dus hoe er rekening mee voordat je met strato in zee gaat

Support wil ook niet meewerken met het tijdelijk toevoegen van een extra nameserver aan het domein naast de standaard nameserver. Dit zou het probleem kunnen verhelpen. Maar blijkbaar is niemand daar instaat om handmatig wijzigen door te voeren in de dns records bij sidn (NL domein)

Een 2de of derdelijns support doen ze niet aan. Als er iets complex gevraagd word wat niet via de al geautomatiseerde systemen van strato geregeld kan worden heb je pech en willen ze niks doen om je verder te helpen.

Ik heb nu maar een nieuwe domein geregistreerd via een betere partij en voer een http redirect uit om mensen naar de nieuwe site te leidden.
Ik zal het oude domein gaan verhuizen zodra voldoende mensen gebruik maken van het nieuwe domein.

30 augustus 2018 17:29
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Geen email!!

Het nadeel van Strato is dat het ontvangen van e-mail niet werkt. Ze markeren 50% van alle binnenkomende mails als spam. Dit krijg je niet te zien, de mails, ook correcte mails van klanten e.d. worden direct geweigerd en komen niet in een spam map binnen.

Strato kent dit probleem al maanden, maar weigert er iets aan te doen.

Als e-mail belangrijk is, dat is het zaak met een hele grote boog om Strato heen te lopen.

25 augustus 2018 16:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0