HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 188 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 6,8.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

ik ben erg tevreden. ik moest wel even wat puzzelen om alles goed uit te vogelen, maar ik ben zeer tevreden. Duidelijk. Geen overbodige info, helder, kort en concreet. Super!

24 mei 2018 14:03
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik adviseer altijd Strato PowerWeb aan mijn klanten die bij mij de bouw van een website afnemen. Strato is voordelig, biedt goeie service en is eenvoudig in gebruik.

24 mei 2018 10:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prijs prima, rest best gebruiksonvriendelijke
Valt me tegen, maar zal wel komen omdat ik het goedkoopste pakket heb....jammer

24 mei 2018 09:30
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

De eerste ervaringen zijn positief. Genoeg materiaal en aanwijzingen om als beginner aan de slag te gaan

22 mei 2018 09:25
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Super makkelijk en stabiele site

21 mei 2018 09:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Bijzonder betrouwbaar en degelijk bedrijf. Erg fijn om daar klant te zijn.

20 mei 2018 07:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Mijn ervaring met het Sitebuilder Pro pakket is geweldig. Je kunt alle informatie kwijt in de site, en ook foto┬┤s uploaden gaat geweldig. Ik vind dit een TOP aankoop.

16 mei 2018 14:50
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Domeinen werken niet

14 mei 2018 06:20
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Super makkelijk in gebruik zelfs voor een leek zoals ik.

11 mei 2018 11:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Super duidelijk. Geen gedoe.

10 mei 2018 20:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik heb een domeinnaam aangemaakt, vervolgens word ik bestookt met spam van webdevelopers, weblogodesignbedrijven etc. Dit stond volgens mij nergens. Heeeeeeeeel irritant.
Verder is de procedure van het aanmaken van een domeinnaam overzichtelijk en de prijs m.i. goed.

10 mei 2018 10:01
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Strato is een makkelijke manier om een website te bouwen. Er is een groot assortiment aan lay-outs dus voor ieder wat wils.

8 mei 2018 09:47
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik heb van Strato een hosting pakket.
Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
De site was in enkele minuten online.
Ik kan Strato aan iedereen aanbevelen!!

6 mei 2018 12:20
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Goede service prijzen, alles top!

5 mei 2018 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Strato maakt zijn slogan waar. Ze leveren echt pakketten die bij je passen en het installeren is super eenvoudig!!

4 mei 2018 16:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0