HostingWijzer

Sylconia hosting reviews vergelijken

Er zijn 9 ervaringen achtergelaten door klanten van Sylconia. De gemiddelde, algemene beoordeling die Sylconia heeft gekregen is 2,1.

0 10
Sylconia

Sylconia review door

Ervaring met hostingpakket:
Sylconia anders

Kansloze toko van Constan. Sluit me bij alle andere negatieve reacties aan.

13 maart 2019 13:10
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Sylconia

Sylconia review door

Ervaring met hostingpakket:
Sylconia Budget Windows

totaal dramatische provider. Deze provider werkt verhuizingen tegen en wist al je data zonder dit te melden, lapt alle wetgeving aan zijn laars en die Constan is een totale paardelul die voor elk wissewasje geld wil. Nooit aan beginnen met deze mafketel.

23 oktober 2018 13:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Sylconia

Sylconia review door

Ervaring met hostingpakket:
Sylconia anders

dramatische club. in het begin goed bereikbaar per telefoon. later alleen per mail. Als je ze wilt bellen, moet je eerst je pakket opplussen voor meer geld. nu kan ik ze per mail ook niet meer bereiken. alleen nog per brief! en dat voor een internet bedrijf. anderhalf jaar na schriftelijk opzeggen brief van deurwaarder in huis. die heb ik kunnen overtuigen dat ze niet bereikbaar zijn en hun huiswerk niet doen. Nooit aan beginnen!

25 mei 2018 12:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Sylconia

Sylconia review door

Ervaring met hostingpakket:
Sylconia Budget Linux

Zelden klachten gehad over de geboden service zelf, maar zodra je iets wilt opzeggen laat dit bedrijf zijn andere gezicht zien. Werkt tegen wanneer je je website wilt verhuizen. Zeer onbeschofte klantenservice en onterechte aanmaningen. Dat gaat ook best een tijd door. Zelfs nu nog heb ik een vordering gekregen via een incasso bureau voor een domeinnaam die ik al lang geleden, en ondertussen meerdere malen, heb opgezegd. Blijf hier ver vandaan!

13 april 2018 15:34
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Sylconia

Sylconia review door

Ervaring met hostingpakket:
Sylconia anders

Niet aan beginnen. Communicatie is slecht alleen via een webformulier en iedere handeling is omslachtig, Zonder enieg melding van betaling kroijg je een incassobureau op je afgestuurd met een flinke verhoging.Nooit een herinnering of factuur ontvangen. Opzeggen is een klus die bijna onmogelijk is.

13 april 2018 10:43
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Sylconia

Sylconia review door

Ervaring met hostingpakket:
Sylconia Budget Linux

ik heb per 1-12-2016 mijn webserver ruimtes beëindigt en mijn domeinnamen behouden bij sylconia. in eens wordt vandaag mijn domeinnamen afgesloten en worden de volledige kosten in rekening gebracht voor de webhosting tot op heden terwijl deze per email per 1-12-2016 zijn beëindigt.
Daarnaast hebben wij nog een domeinnaam die al langer tijd actief is bij sylconia, wij hebben dus 3 jaar lang voor niks betaald voor deze ruimte 90 euro per jaar te veel betaald, dat zou betekenen dat wij de komende tijden niks hoeven te betalen.
sylconia erkend het probleem niet en wilt geen reactie meer geven de tickets van hun systeem worden gesloten, en geen reactie krijgen wij terug.

19 januari 2017 13:48
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Sylconia

Sylconia review door

Ervaring met hostingpakket:
Sylconia anders

Drama hosting provider. Bij een geschil over een betaling krijg ik zeer onprofessionele mailtjes met allerlei beschuldigingen terug. Ze nemen niet eens de tijd om het uit te zoeken

16 augustus 2016 14:48
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Sylconia

Sylconia review door

Ervaring met hostingpakket:
Sylconia anders

Wat een drama: als je klachten hebt of wilt opzeggen,
is deze eenmanszaak totaal onbereikbaar geworden.
Zelfs aangetekende brieven komen ongeopend retour!
Alle communicatie moet volgens hun via hun ticketsysteem,
waarvan ze dan je toegang blokkeren.

12 juli 2016 17:40
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Sylconia

Sylconia review door

Ervaring met hostingpakket:
Sylconia Budget Linux

De hosting van sites is prima, geen grote problemen gehad. Nu ik een website probeer te verhuizen lukt dat niet door tegenwerking van Sylconia, Er staan geen facturen open maar kennelijk denkt deze eenmanszaak gewoon contracten aan de laars te kunnen lappen en websites van lopende en betaalde contracten in quarantaine te zetten. Schandalig maar waar.

30 december 2014 18:24
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0