HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb sinds een paar maanden nu een stack account en ben er zeer tevreden over
In het begin had ik wat moeite met het werken ermee maar na een simpel mailtje, wat razendsnel en overduidelijk was waren mijn problemen opgelost
En was ik een heel stuk wijzer hoe te werken met stack.
Alles wat ik voorheen mee moest nemen gaat nu in de cloud.
Kortom een zeer tevreden klant die deze dienst ten zeerste kan aanbevelen!
Snelle overdracht en vakkundige ondersteuning die nog buitengewoon snel is ook.

23 januari 2017 13:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Heb meerdere VPS'jes, mailservices, domeinnamen, redirect services en wordpress sites bij ze draaien.

Top communicatie, duidelijke website, mooie prijzen, perfecte performance, goeie uptime, en staan altijd klaar. Heb nog nooit langer dan 3 uur hoeven wachten op een reactie op een vraag (ook zaterdag om 04:00). Sommige dingen kunnen nou eenmaal niet (zoals mensen hieronder schrijven) op bepaalde servers, maar dan heb je zelf dus een foute keuze gemaakt - alles staat netjes en duidelijk aangegeven door TransIP.

Ja, het is wat lastig te begrijpen waarom "een wordpress plugin" niet werkt, maar als je technisch begrijpt wat die plugin doet (wat er duidelijk bij omschreven staat) kun je er ook vanuit gaan dat het niet draait op de servers zoals die transip ze heeft ingeregeld. Websites blijft nog steeds een stuk techniek waar je enige kennis van moet hebben. Als je dit niet hebt en dan maar de blame legt bij een partij als TransIP voor iets dat niet ondersteund wordt, stop dan maar met dit werk.

+100 voor TransIP! Experts, vriendelijke & snelle (!) service (zowel voor aansluiten / verhuizen / support), mooie prijzen, duidelijke afspraken, duidelijke pakketten, duidelijke website, alles goed up2date en strak. Waar andere hostingpartijen je meer vrijheid bieden laten ze een hele hoop steken in o.a. veiligheid vallen.

Wil je waar voor je geld, ga dan naar TransIP.

19 januari 2017 16:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Mr. De Bruijn heeft mij onwijs goed geholpen vandaag.

Mijn ervaring met TransIP is; vriendelijk, duidelijk, oplossingsgericht en ontzettend vlot met reageren!

Bedankt voor de support!

4 januari 2017 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

TransIP is voor mij de beste ISP die je kunt hebben.

De BladeVPS Pro en BladeVPS PureSSD zijn super snel en makelijk te beheren via het CP. Support is goed bereikbaar een geeft duidelijke antwoorden / oplossingen.

15 december 2016 11:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Ben al jaren klant bij TransIP en heb vele verschillende pakketten afgenomen, variërend van domeinhosting tot VPS. Goed geprijsd, fijne user interface, snelle en goede helpdesk, en ondersteuning voor nieuwe technologieën als IPv6, DNSSEC en DANE. Kortom niets te klagen, een absolute aanrader.

22 november 2016 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ben al jaren klant met inmiddels ongeveer 130 websites. Ik vind het een zeldzaam goed bedrijf met veel mogelijkheden en innovaties.

Mijn servers zijn in 3 jaar maar ongeveer 1 uur totaal offline geweest. Ik vind alleen de domeinnamen iets te duur.

Dus deze review als bedankje!

Peter

15 november 2016 15:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Op een zondagavond mijn domein van Hostnet naar TransIP. Dit bleek niet mogelijk te zijn. rond een uur of half 8 in de avond heb ik een ticket ingedient. Binnen 20 minuten kreeg ik een reactie van TransIP met duidelijke vervolg stappen.

Ik werd doorgestuurd naar de Hostnet support, deze hebben mij verkeerde informatie verschaft waarna ik (niet wetende dat het foutieve informatie is) naar TransIP ben gestapt met het geen Hostnet mij verteld had.

TransIP heeft de moeite gedaan Hostnet haar werk te doen en mij te vertellen dat het niet klopt wat Hostnet mij verteld had. Ze gaven mij duidelijke vervolg stappen met duidelijke vragen die ik moest stellen aan Hostnet om het probleem op te lossen.

Ik heb ook alleen maar positieve gedachtes over TransIP wat betreft domeinregistratie, naast het enorme aanbod aan extenties zijn zij ook vrij goedkoop tegen de meest goede service.

Ook heb ik ervaring met hosting wat alleen maar top is, jammer dat er klein bij staat dat de actieprijs één maand geldig is, had wat groter gemogen. Voor de rest maandelijks opzegbaar en te betalen via iDeal.

Kortom TransIP is voor mij een 9/10.
Mocht je twijfelen, neem eventueel contact met ze op, anders zou ik zeggen: gewoon doen!

14 november 2016 12:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

domeinnaam proberen ter verhuizen voor .com domeinen, maar bleek een drama. Correspondentie op een niet opgegeven (en door mij gebruikte) e-mailadres hebben ertoe geleid dat mijn domeinnamen nu in quarantaine staan bij oude provider. Geld voor verhuizing zonder enige vorm van reden en correspondentie teruggestort. Staat wel tegenover dat ik nu €168 aan Yourhosting moet betalen om ze uit quarantaine te halen. Wil je echt support, dan adviseer ik een andere provider.

10 november 2016 21:36
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ben jaren bij transip klant, deze maand voor het laatst. Ik heb er tussen de 15 en 20 domeinen en wat VPS'en gehad. Gister was de maat vol. De VPS'en slaan vak voor 20 seconden helemaal vast, daar had ik op een gegeven moment vrede mee. Tot gister het hele netwerk eruit klapte. Support ticket geopend en daar kreeg ik gelijk antwoord op, dat was netjes. Maar toen ik door ging vragen werden ze geirriteerd. Toen ik vroeg of ze naar het vast slaan van de VPS'en wilde kijken kreeg ik het antwoord: andere klanten melden dit niet dus naar onze mening zijn er geen problemen. In het verleden heb ik dit vaker meegegemaakt. De support functie nemen ze niet echt serieus.

Voor geinteresseerden:
Hdd lees snelheid: 386MB/s. Bij mijn nieuwe VPS hoster is dit 932MB/s.

Ook qua netwerk zijn er problemen, de router is duidelijk overbelast: packet loss en hoge response waarden (63ms). Response van de eerste switch ligt tegen de 800ms.

Ik zou iedereen afraden om hier te hosten.

2 november 2016 20:05
Support
3,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Support, controlepaneel, etc. werken allemaal prima. De kwaliteit van de hosting is naar mijn ervaring wat minder. Het draaien van één WordPress website levert continu problemen op met de server die het allemaal even niet aankan. Daarnaast werken veel plug-ins niet op TransIP servers. Dit soort problemen heb ik nooit gehad bij andere webhosts waar ik slechts een tiende van de huidige prijs betaalde. Dat is naar mijn mening dus nog een verbeterpunt.

15 oktober 2016 20:04
Support
10,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Goede hosting, elders wel goedkoper gezien maar dat scheelt niet veel. Bij TransIp betaal je extra voor kwaliteit zullen we maar zeggen. Support maakt het goed met het snelle en duidelijke antwoord.

28 september 2016 00:13
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Top service en goede kwaliteit.

23 september 2016 22:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer goed geholpen, fijn administratie panel, snelle servers en snelle service. :-)

22 september 2016 11:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Met een woord: waardeloos. Problemen worden niet opgelost. Geen persoonlijk contact.

UPDATE: Ik heb alsnog alle beoordelingen op een cijfer 8 gezet. Ben uiteindelijk goed geholpen door deskundige medewerkers.

14 september 2016 08:17
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Echt een top service!

7 september 2016 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0