HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Super ervaring met TransIP. Zeer goedkoop een .nl domein registreren (dat ook na een jaar nog altijd vrij goedkoop is) en verrast door het handige dashboard dat goed en duidelijk in elkaar zat.

Wel even de helpdesk nodig gehad en binnen enkele minuten al een zeer duidelijke en snelle respons. Support is dus perfect. Helemaal top!

22 augustus 2016 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Snel, duidelijk en vriendelijk. Top support!

12 juli 2016 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Zeer goede service en kwaliteit is hoog. Keep it going

3 juni 2016 23:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Fan-tas-tisch!

Voor iedereen die aan die omschrijving niet genoeg heeft: Sanne (TransIP technisch support medewerkster) heeft doorgewerkt in haar vrije tijd om mijn instellingsproblemen zo snel mogelijk te achterhalen en op te lossen. Geen mail was teveel, geen probleem te groot, geen error te ingewikkeld. En last-but-not-least: alles functioneerde in no-time weer zoals het hoort. Ik kan dus alleen maar mijn eigen woorden aan het begin van dit bericht herhalen: fan-tas-tisch.

Overigens geldt bovenstaande voor alle TransIP'ers die ik over de jaren heb meegemaakt. Fantastisch team, fantastische provider, je vertrouwen meer dan waard. Echt: perfect.

19 mei 2016 11:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Found them expensive for what they were. Plus be careful when you terminate the contract, I terminated my contract on their advice - apparently it took the auto payment details out my account. The next month it tried to auto-bill, failed, and they sent some debt collection company to collect the (25 euro) payment which then got very expensive for me. No support when I tried to contact them (they just told me I had to pay it and wouldn't give me a phone number, would only correspond by mail), despite being advised by one of their support staff earlier to simply click and close my account and hosting. Not cool.

15 mei 2016 14:20
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Wat wil je nog meer............ !!

Ik als amateur een vraag gesteld over PHP gedoe.
Binnen 5 minuten antwoord in lekentaal.

En weet je, geloof het of niet maar ik snapte de uitleg.

Transip Dank je wel

11 mei 2016 15:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Ik ben al jaren klant van TransIP en naar volle tevredenheid. Ik gebruik TransIP voor domeinregistratie en hosting voor mijn eigen websites en sites van mijn klanten.
Het allerfijnste vind ik het controlepaneel. Als ik daar een vraag stel, krijg ik altijd heel snel antwoord. Vaak al binnen 1 of 2 uur en ook in de avonden. De medewerkers zijn vriendelijk, denken met je mee en hebben veel geduld bij het uitleggen van (voor mij) technisch complexe zaken.
Ik kan iedereen TransIP aanraden.

6 mei 2016 17:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

We hebben heel wat websites en als gevolg regelmatig behoefte aan wat support. Die is bij TransIP van een uitzonderlijke kwaliteit. Ook de vorige dagen, ik kreeg assistentie van een zekere Sanne Veenstra, klasse.. snel, goed en vriendelijk. Echt klasse!

26 april 2016 13:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Support reageert zeer snel en is ter zake kundig. Relevante werkzaamheden worden keurig gemeld. Het hosten van websites verloopt zonder problemen.

23 maart 2016 12:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

This company allows domains to use their servers to spread malware and viruses on unsuspecting consumers. They also allow these domains to steal copyrighted material. I brought one domain to their attention on February 28. It is not March 14th and the domain in question is still spreading malware and copying material. I have email backup to support all of this.

14 maart 2016 23:30
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Onze ervaring met Transip is zeer goed! Wij van DS Internet Trading B.V. runnen meerdere webshops, waaronder http://www.kluis-kopen.nl en zijn erg te spreken over de service van Transip. Al meer dan 5 jaar klant!

4 maart 2016 14:53
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb een VPS bij Transip en in eerste instantie heb ik zelf verkeerd besteld. Nadat ik een bericht had gestuurd naar helpdesk (heel handig via dat knopje in het beheerspaneel) kreeg ik binnen een aantal uurtjes antwoord waarin een oplossing voor mij werd uitgelegd. Binnen 30 minuten was mijn nieuwe VPS live! Dat doet geen ander provider snel na.

1 maart 2016 16:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting XL

Prima support!

19 februari 2016 15:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting E-mail Only

Gebruiksvriendelijk controle panel en supersnelle, accurate en vriendelijke klantenservice!

3 februari 2016 16:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Gebruiksvriendelijk controlpanel en supersnelle, accurate en vriendelijke klantenservice! :)

3 februari 2016 13:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0