HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Een domein geregistreerd via Transip. Dit ging erg soepel. Helaas heb ik zelf niet zoveel kennis van websites. Ik heb de meest basale vragen gesteld via de helpdesk om mijn google-site door te laten sturen naar mijn nieuwe domein. Ik kreeg iedere keer zeer snel en vakkundig hulp van medewerker Sanne. Ze heeft een hoop geregeld en uitgelegd zodat ik als leek het ook goed kon begrijpen.
Dank je wel Sanne en dank je wel Transip!

2 februari 2016 14:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Heb een paar keer per e-mail contact gehad over het doorsturen van een domein. Bijzonder snelle en goede klantenservice, ook 's avonds laat. Kan niet beter !! Jammer alleen dat er voor het doorsturen 5 euro per jaar betaald moet worden, terwijl dat bij de meeste anderen gratis is.

28 januari 2016 23:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Fijne, professionele en supersnelle club, zowel technisch als administratief!

16 december 2015 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

De prijs is prima, maar vooral de support is erg goed! Ondanks dat er geen nummer is dat je kunt bellen, worden mijn vragen via het contactformulier altijd vrijwel direct beantwoord, altijd binnen een uur en meestal nog veel sneller. De antwoorden zijn ook helder en goed te begrijpen.

9 december 2015 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Sinds 3 dagen heb ik (gratis) Stack geïnstalleerd. Hiermee krijg ik gratis 1000GB opslag. Doordat ik zo eigenwijs was de desktopsoftware niet op de aanbevolen C-schijf te installeren, maar op een andere schijf/partitie, liep de synchronisatie niet soepel. Ik heb de klantenservice, in het weekend (!), om advies gevraagd en er ontstond meteen een zeer behulpzame dialoog. Ik werd snel, vriendelijk en met verstand van zaken erg goed geholpen. Na installatie op de C-schijf werkt het nu als een zonnetjes. iPhone, Mac, PC: ik heb mijn nieuwe Dropbox gevonden hoor! Maar bovenal: top-service! Ik zie eigenlijk geen reden om puntenaftrek te geven. Dus dan is het echt een 10. Ik heb geen enkel belang bij Transip. Maar ik ben een docent, dus cijfertjes....

7 december 2015 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik ben zeer, zeer tevreden met Transip. Ze hebben een geweldig support team dat je op ieder moment van de dag met goede moed helpt en soms zelfs (als je lief lacht) een extra service verlenen dan ze eigenlijk zouden hoeven doen waardoor jouw probleem opgelost wordt! :)

23 november 2015 13:28
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zins vorige week ( week 46 ) klant bij Transip
Had al meteen problemen maar dat was mijn Eigen schuld
Op zondag ben ik prima te word gestaan en maandag ochtend voor 9 uur was mijn problem complete verholpen

Prima service van support afdeling
Uiteraard moeten we altijd kritisch kijken naar prijs kwaliteit
Dit houd de concurentie en alles erom heen scherp

Echter niets aan te merken op deze dienst

16 november 2015 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeeeeeer goede toko!

8 oktober 2015 16:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Klantenservice is snel en goed. Overzicht van instellingen is echter minder goed als bij namecheap.com en redelijk standaard diensten zoals doorverwijzing zijn alleen beschikbaar tegen meerprijs.

Ik heb geen ervaring met hosting.

29 september 2015 13:31
Support
9,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Problemen worden niet opgelost/ontkent. Geen service vanuit medewerkers als iets niet goed gaat.

21 september 2015 13:26
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Al jarenlang een tevreden klant en ben erg blij met de altijd accurate hulp van de helpdesk!

21 september 2015 00:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer snelle en goede support!

24 augustus 2015 20:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Sinds jaar en dag een tevreden klant van Transip. De service is uitstekend, snel, accuraat en niet geheel onbelangrijk: zeer duidelijk. Heb al enige malen door mijn eigen onkunde de helpdesk moeten raadplegen, en werd elke keer goed en snel geholpen. Uitstekende persoonlijke klantvriendelijkheid zonder het gevoel te krijgen dat je slechts een nummer bent daar. Grote klasse!

15 augustus 2015 12:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

TransIp is tot nu toe voor mij de beste oplossing voor domein beheer / server beheer, etc.

Alles gaat snel en werkt snel, alles is goed uit te breiden en alles is zeer duidelijk. En mocht je ergens niet uitkomen, dan word je vraag echt binnen 30 minuten behandeld en beantwoord.

Top TransIp ga zo door.

20 juli 2015 12:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Knipper met je ogen en je hebt al een antwoord op je supportvraag. Ik ben erg blij dat ik een groot deel van mijn hostingdiensten heb ondergebracht bij TransIP.

Keep up the good work!

15 juli 2015 17:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0