HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Transip lever kwaliteit en een goede service! Hun helpdesk reageert super snel en is oplossingsgericht ingesteld!

De prijzen voor de hosting zijn wel aan de hoge kant.

23 juni 2015 09:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
2,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

mijn webwinkel staat bij jullie, maar telefonisch is de support afdeling niet bereikbaar en inloggevens krijg ik ook niet.
domeinnaam is op jullie naam gezet en antwoord via de mail krijg ik ook niet.
zou gewoon inloggevens krijgen van mijn eigen webwinkel

19 juni 2015 17:38
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik kwam er zelf maar niet uit hoe ik mijn mail ook op mijn mobiel dan wel andere plekken kan openen dan alleen op mijn laptop.
Ligt wellicht aan mijn know-how omtrent dit onderwerp maar gelukkig heb ik via de mail antwoorden gekregen die voor mij zo duidelijk uit te voeren waren dat het me is gelukt!!! Fijn dank je wel Pieter! ps. Ik ben wel een vrouw:)

19 juni 2015 15:00
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Snelle service, wel wat technisch.
I.p.v dat transip de gewenste wijziging doorvoert, vertellen ze je hoe jezelf de wijziging kunt doorvoeren. Dit wordt kort en bondig gedaan. Indien je niet in de materie thuis bent kan dit wellicht wat lastig zijn. Echter, de snelheid van reageren is zo goed dat het probleem binnen no-time was opgelost.
Niets te klagen dus.

19 juni 2015 11:35
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Bij transip zit je goed qua prijs. Maar dat is niet het enige. De support is snel "to the point". De verbeteringen in het controlpanel waren een aangename verassing. Alles duidelijk overzichtelijk en alle functies voelen snappy aan.
Ik kom zelf bij helderhosting vandaan dus ik weet hoe hosting en domeinen souden moeten zijn. Blij dat ik mijn domeinen bij ze heb ondergebracht. Top ga zo door.

18 juni 2015 14:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Helpdesk reageert zeer snel en altijd met bevredigende oplossing. Geduldig en deskundig en denkt mee met de klant.

17 juni 2015 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Super club die Trans Ip

15 juni 2015 15:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

TransIP helpt je altijd goed en vakkundig. Op iedere vraag krijg je vaak binnen een uur al antwoord. Mochten er problemen zijn worden deze ook vaak direct opgelost. Ik ben er blij mee!

2 juni 2015 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Gister en vandaag geholpen door de technische support van Transip. Deze zijn telefonisch niet bereikbaar maar wel via het controlepaneel. De service is top en de reactiesnelheid op je vraag net zo goed. Erg tevreden met de dienst die zij op deze manier aanbieden. Transip bedankt! Ik beveel Transip zeker aan bij anderen.

Met vriendelijke groet,
Een zeer tevreden klant!

Ps. ik weer niet of ik hier namen mag noemen, maar Barend bedankt!

2 juni 2015 15:35
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik vind het cheesy om 10 uit 10 sterren te geven maar bij TransIP kan ik er niet omheen.

Een controlepaneel waar alles in staat wat je nodig hebt, dit zonder overige toeters en bellen en in een strak jasje.

Qua prijs zit TransIP in mijn ogen ook zeker goed in de markt. De prijzen welke gehanteerd worden inclusief de support die ze hiervoor geven is prima! (Waar je bij andere partijen een support abonnement moet afnemen wordt ik hier kosteloos geholpen)

Voor mijn VPS had ik enkele vragen en deze is door de medewerkers van TransIP binnen een paar minuten beantwoordt. Er werd ondersteund, meegedacht en ook een oplossing gevonden.

Bedankt Barend, Bas en Arjan

2 juni 2015 13:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Na mijn ervaring met andere providers is Transip een verademing. Zeker op het gebied van veiligheid. Iest waaar andere providers nog van kunnen leren. Voor mij een dikke plus!

29 mei 2015 14:13
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Zeer snelle dienstverlening en vriendelijke hulpvaardigheid via de helpdesk!

28 mei 2015 10:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

VPS oplossing:

De VPS oplossing is degelijk en snel gedeployd.

Momenteel heb ik nog maar een paar outages meegemaakt.
Ik merkte wel op dat snapsjots maken uren kan duren voor maar een schijf van 150gb...tijdens die tijd kan er niets geschreven worden anar het systeem volgens de control panel...dat lijkt me niet echt normaal dat het zo lang duurt, vooral stel je voor je wil eend ringende restore doen en het duur 1,5 uur voor 150gb !!!

Daarnaast wil ook ook maar onmiddelijk laten weten dat je niet veel moet verwachten van de snelheid, ik heb net een speedtest uitgevoerd op een zondag (en feestdag pinksteren) het kand us neit kalmer zijn en toch zeer trage snelheden:

Selecting best server based on latency...
Hosted by fdcservers.net (Amsterdam) [0.77 km]: 4.519 ms
Testing download speed........................................
Download: 38.55 Mbit/s
Testing upload speed..................................................
Upload: 19.23 Mbit/s

Die upload is dus de maximum DOWNLOAD dat jouw gebruikers kunnen hebben als ze naar jouw vps server samen gaan... 19mbit dat lijkt mer enorm enorm laag (ik heb een VPS X8)

Als laatst wou ik ook laten weten dat met transip het je adminsitratief zeer duur kan uitkomen , want voor elke betaling moet je een extra transactie kosten betalen en daarvoor krijg je nog eens een factuur, dus elke maand zit jij en je boekhouder opgeschept met twee facturen.

Ze laten niet toe om te betalen voor een paar maanden en ook niet per domiciliering (ongelofelijk in 2015)

Samenvatting : Goedkoop maar niet voor bedrijven of websites met veel bezoekers momenteel

24 mei 2015 19:38
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Tiny

Had problemen met het installeren van nieuw e-mail adres.
Mailtje gestuurd naar TransIP Support en binnen een paar minuten een zeer bruikbare reactie van een erg behulpzame medewerker! Probleem opgelost. Super service!

22 mei 2015 17:26
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Topbedrijf! Super snel contact en denken goed mee met alles, niks op af te raden.

22 mei 2015 15:35
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0