HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Geweldige support!
Ik moest veel extra geld betalen voor een White Label Service die ik zonder te weten (per ongeluk?) heb aangevinkt. Die extra service was voor mij totaal niet nodig, maar het geld werd wel van mijn rekening afgeschreven.

Na wat contact heen en weer, heeft TransIP me begeleid in het opzeggen van dat contract en het (grotendeels) crediteren van het bedrag. Dat is pas service!

21 mei 2015 16:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Erg goede en snelle service! Na mijn vervolgvraag werd er direct antwoord gegeven! Super!

18 mei 2015 15:41
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting XL

Zeer slechte ervaring mee. Dit zijn echte cowboys. Als je een avontuurtje wil beleven ga dan zeker naar Transip. Wil je zekerheid, betrouwbaarheid en service? dan zeker NIET DOEN!!!

18 mei 2015 11:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Het is een bedrijf van Nerds, dus technisch lijkt het me goed voor elkaar. Helaas hebben deze mensen helemaal geen gevoel voor de klant. Kunnen de nerds waarschijlijk niks aan doen. Maar het is wijs als je een rechtsbijstandverzekering hebt voor je met TransIP in zee gaat. Jammer, gelukkig is mijn nieuwe provider wel menselijk.

1 mei 2015 07:35
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting XL

Absoluut klantonvriendelijk. Mijn advies ga hier nooit heen. Nu denk je misschien dit is een review daar moet ik me niet op laten beoordelen, maar mijn collega's denken hier niet zo over Onze nieuwe provider is echt van de hel in de hemel. Vergeet transip snel.

27 april 2015 10:13
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting E-mail Only

Denk ik aan domeinen, controlpanel en service dan denk ik meteen aan Transip. Uitgebreide extensies en hostingpaketten met realtime controlpanel, dat is wat je wilt.
Jammer dat zij geen resellerhosting aanbieden... de VPS die ze daareentegen aanbieden ziet er ook zeer aantrekkelijk uit maar ietwat te techie voor een non-programmeur. Als zij een resellerpakket zou aanbieden voor niet-techneuten dan verhuis ik meteen al mijn hosting naar Transip. In Nederland vind ik hun een unieke positie innemen. Betrouwbaarheid en service zijn de waarden die bij mij blijven hangen.

17 april 2015 14:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Superblij met de snelle en deskundige service. Zelfs s'avonds laat word ik meteen geholpen. Transip begrijpt hoe belangrijk het is als website bezitter dat je niet kunt wachten tot de volgende kantooruren. Bedankt Transip! Jullie zijn super!

17 april 2015 12:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer zeer klantonvriendelijk!!

Technisch hebben ze het wel goed voor elkaar, maar owee als je de support nodig hebt, ben na bijna 10 jaar weg aan het gaan.
Alle fouten zijn onmiddelijk klantfout, ookal heb je correct technisch aangetoont dat het hun fout is.
Staat er een keer geen geld op je rekening word je onmiddelijk geblokkeerd en worden er grove extra kosten in rekening gebracht, zeer slechte handelsvormen!

13 april 2015 11:21
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Ik heb me nog maar net aangesloten bij TransIP en ben ontzettend tevreden over de bereikbaarheid, vriendelijkheid en de service!

30 maart 2015 13:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

De reden dat ik ben overgestapt naar TransIP is de prijs. Deze is zeer goed voor wat je kijkt. Denk hierbij ook aan de 'gratis' overstap naar SSD op je BladeVPS.

De service is ook erg netjes, je krijgt altijd binnen een voor mij acceptabele tijd antwoord. Wanneer de vraag niet binnen de mogelijkheden liggen, zal er altijd meegedacht worden.

25 maart 2015 14:39
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer goede service, snel en betrouwbaar !

24 maart 2015 15:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Ik heb voor verschillende werkgevers met TransIP gewerkt. Moet zeggen dat ze mij keer op keer verbazen met de support en de functies in het CP.

Het is een allin oplossing, domeinen, hosting, emal, SSL, VPS en alles is vanuit het CP te bestellen, te annuleren en te configureren.

Echt super!!!

5 maart 2015 15:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Top service bij TransIP!

4 maart 2015 17:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Top support, altijd duidelijk antwoord op tickets en op tijd, user interface zeer overzichtelijk. Nooit downtime.

26 februari 2015 17:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Zeer modern control panel waarin je zelf alles kunt regelen. Iets nodig? De support reageert snel en heeft kennis van zaken.

25 februari 2015 13:01
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0