HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Door een eigen fout was mijn website tijdelijk niet bereikbaar. Ik werd door TransIp support snel en op een correcte wijze geholpen. Hoewel hun terugkoppeling in eerste instantie voor mij niet leek te kloppen, bleek achteraf dat ze wel gelijk hadden en ik zelf fout zat. De persoon in kwestie bleef rustig en behulpzaam en heeft me uiteindelijk dus geholpen e.e.a. op te lossen.

20 februari 2015 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Super goede service. Ik kreeg een reactie op al mijn vragen binnen een paar minuten en alles werkt en ziet er top uit. Vooral als je niet een die-hard programmeur bent (zoals ik) dan is het een supergemakkelijk systeem.

20 februari 2015 14:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Sinds begin 2015 een aantal domeinnamen geplaatst bij TransIP. De keuze genomen na het zien bij een kennis van de mogelijkheden die TransIP bied, met name in beheer (instellingen zijn snel beschikbaar en snel te vinden), iets dat ik bij andere hosting providers nog wel eens mis.

Helaas ook al een paar keer de helpdesk nodig gehad, waar TransIP overigens niks aan kon doen, maar waren wel snel en correct in het meekijken en verifiëren van problemen/gegevens, wat erg fijn werkt. Voor alsnog dus erg tevreden over TransIP!

20 februari 2015 12:30
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Bijzonder tevreden over de diensten en service van Transip.
Goede prijs/kwaliteit-verhouding en uitstekende en snelle technische supportafdeling.

Vandaag van Webhosting overgestapt op VPS en ook dat verliep buitengewoon soepel (en snel).

19 februari 2015 14:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

TransIP staat altijd direct klaar als ik een vraag of probleem heb. Vaak zelf binnen enkele minuten een reactie terug en is het probleem al verholpen! Ben bezig om al mijn producten hier naartoe te verhuizen. Een aanrader voor iedereen!

18 februari 2015 16:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Ik kreeg zelfs op zondag een antwoord op mijn ticket. Probleem was snel opgelost.

16 februari 2015 13:49
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting E-mail Only

Zeer goede en snelle service!

13 februari 2015 16:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting E-mail Only

Ideaal!
Snelle goedkope vps servers.
Makkelijk op te schalen.
Snelle en makkelijke installatie.
Makkelijk een domein registreren.
Nieuwe extensies worden snel toegevoegd.
Two-factor authentication voor het account.
En de API is ook erg handig!

6 februari 2015 13:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting XL

TransIP is een topbedrijf met geweldige support. Het enige jammere is dat je niet meerdere domeinnamen op een shared hosting kan zetten.

25 januari 2015 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Onlangs een website gemaakt met Wix en een domeinnaam geregistreerd bij Transip met een doorstuurservice voor de mail naar een gmail account. Appeltje eitje zou je denken om vanuit Wix een mail via Transip naar mijn gmail account te sturen. Niet dus...
Met de snelle hulp van de Transip helpdesk was het in eerste instantie zelf zoeken en codes invoeren maar de foutmelding bleef komen. Met name door het niet opgeven van Arjan is het probleem opgelost waardoor de site nu gelukkig live kan.

Aanrader dus om gebruik te maken van de diensten van Transip.

Veel dank nog.

23 januari 2015 20:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Zojuist een urgent probleem gehad. Domein was offline doordat we het e-mailadres niet geverifieerd hadden. Contact gehad met Trans-IP en ze zijn er direct achter aan gegaan, verificatiemail opnieuw verzonden en direct gecontroleerd of het correct was gedaan. Als bedrijf met honderden domeinnamen hebben we vele providers gehad, nu zitten we al jaren tevreden bij TransIP.

14 januari 2015 11:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Mijn hoge klungel gehalte als nieuweling in het onderhouden van een website wordt professioneel en vooral snel ondersteund door TransIp. Erg goede service, fijn contact. Bedankt.

22 december 2014 13:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting E-mail Only

Erg blij met de support. Moeilijke materie voor mij, maar heel blij dat ik met de snelle en duidelijke hulp van support zelf in staat blijk te zijn emailadressen te configureren e.d. Veel geleerd!

18 december 2014 11:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Beste service zover ik weet!

21 november 2014 10:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Heel goede ervaring met de support vanuit TransIP nadat mijn website geheel op wit kwam te staan en onbereikbaar was. Goede en snelle ondersteuning!

17 november 2014 15:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0