HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Remco van de technische afdeling was, opnieuw, zo razend snel en prettig meedenkend dat ik het verzoek om een reactie te plaatsen niet kon weigeren. Bij deze: dik verdiend en erg veel dank!

7 november 2014 12:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Als je er samen met TransIp uit kunt komen dat ' iets anders is dan ' in een macbook text editor, dan weet je dat ze hun best voor je hebben gedaan. Tot en met een simulatie om mijn probleem te kunnen reproduceren om te kijken of het aan hun kant lag. Boven verwachting prettige en hoogwaardige support, bekeken vanuit het niveau van klok horen luiden, afentoe geen idee waar de klepel hangt programmeur.

6 november 2014 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Moest Drupal installeren en zelf ben ik niet hoog geschoold om het allemaal effe aan te passen maar gevraagd via de helpdesk en zonder problemen hebben ze het aangepast en werkt het zoals het hoort.

4 november 2014 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ervaring met TransIP is erg goed.
Makkelijk in communicatie en daarbij ook nog snel.
Relevante en werkende technische adviezen en oplossingen.
Er tevreden over de dienstverlening van TransIP

4 november 2014 09:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Tiny

Ik ben niet tevreden over Transip, omdat het me teveel moeite kostte om van mijn .nl site een .com te maken.
De vraag was heel simpel, dus ik wil precies hetzelfde als wat ik momenteel heb, maar alleen ".com" achter mijn site en emailadres. Maar ik kreeg een ingewikkelde uitleg, via de tickets die in het controlpanel komen. Je kunt ze ook niet bellen, dus dat ging weken heen en weer. Het was technisch niet mogelijk om een .nl in een .com om te zetten. "Wanneer u aan de rechterkant 'Verder' klikt, komt u op een volgende pagina waar u eventueel een pakket kunt kiezen. Ik kan uit uw bericht niet opmaken of u slechts een domeinnaam wilt registreren of hier bijvoorbeeld een doorstuurservice, een e-mailpakket, of een webhostingpakket bij wilt bestellen. Deze keuzes staan daar boven vermeld, maar mocht u alleen de domeinnaam willen kiest u voor 'Verder naar overzicht'." aldus Transip. "Wanneer u uw .com domeinnaam wilt koppelen aan uw .nl domeinnaam, dan kunt u hier inderdaad een doorstuurservice voor bestellen." Totdat ik er achter kwam dat ik een compleet jaar moest betalen, i.p.v. overstapkosten. Wat ik het meest vervelende vindt is dat ze communiceren in transip nerd taal, waardoor ik niet weet wat ze bedoelen. Heel erg vermoeiend dus.
Interne push = een interne verhuizing tussen twee TransIP accounts. Botnets.....? geen idee.

25 oktober 2014 16:41
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

je kan zo'n beetje alles zelf regelen bij transip via het control panel dus bent niet afhankelijk van wanneer een support-engineer ingepland wordt om jouw incident/rfc op te pakken. dus tijdbesparing. heeeeel veel tijdbesparing.

4 oktober 2014 22:46
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer tevreden. Snelle servers, perfecte service. kan het iedereen aanraden

1 oktober 2014 14:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik ben heel tevreden. Ten eerste omdat hulp bijna nooit nodig is, en mocht dat wel het geval zijn, wordt ik heel snel, goed en prettig geholpen.

25 september 2014 09:23
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Gewoon een goede hosting partij met goede interface portal voor configuratie.

11 september 2014 17:03
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

In 10 jaar heb ik websites bij een paar hosting partijen gehad, allemaal met nadelen. Down-time, beperkte functionaliteiten, trage support, kortom, bekende problemen.
Dit jaar overgestapt naar TransIP en het is een verademing. Ik ben wat duurder uit, maar het controlepaneel werkt super en de support is bijzonder snel, correct en ze weten problemen op te lossen.
Eindelijk een hosting-partij waarbij alles zorgeloos verloopt!

11 september 2014 12:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik ben zeer tevreden over TransIP. De service bij problemen is goed en redelijk snel.

9 september 2014 14:04
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Ik ervaar TransIP als een provider die pro-actief meedenkt met haar klanten, zelfs in de avonduren en in het weekend. Voor mijn business is TransIP een zeer waardevolle & betrouwbare partner.

3 september 2014 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Een zeer fijne ervaring en snel antwoord, zelfs in het weekend!

27 augustus 2014 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Tot zover uiterst goed ervaren.

27 augustus 2014 20:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb op zich met de hosting geen problemen gehad. Dit kwam pas achteraf toen ik zag dat op een site www.whoismind.com bleek dat al mijn privégegevens hierop vermeld stonden. Alleen al als ik mijn emailadres intikte die ik normaal alleen gebruik als ik mensen nog niet goed ken kwamen al mijn privégegevens bij elkaar tevoorschijn: adres, naam, mobiel, email. Bij een .com website die ik recentelijk had opgezegd werd dit allemaal vermeld en hierbij hoe je deze naam kon kopen, oftewel adverteren met mijn gegevens. Dit komt omdat Transip dit allemaal opgeeft aan Whois. Whoismind zegt op hun site dat ze de gegevens wel willen verwijderen voor 14,50 dollar p.j. Gewoon afpersing: ik had dan dus jarenlang dit moeten betalen wilde ik mijn gegevens er af hebben. Ik heb nogal wat mails gestuurd naar Whois en een paar naar Whoismind. En doordat ik zei dat ik geen toestemming gaf voor met mijn naam adverteren is het uiteindelijk opeens toch verwijderd zonder dat iemand zei dat ze dit zouden doen. Als ik betaald had was het afpersing geweest en had ik aangifte kunnen doen. Nu dus niet. Ik twijfel of Whois en Whoismind van dezelfde organisatie zijn omdat ik veel naar Whois gemaild heb en zij zich opstelden van: ikke niet weten.... en het opeens verdwenen was..... Maar wil dus wel graag mensen waarschuwen hiervoor. Als je een .com site aanmaakt kan dit dus gebeuren. Bij b.v. Hosting2Go geven ze de totale privégegevens niet vrij. Dus ik denk dat iemand die een .com site aan wil maken zo zelf kan beslissen wat voor haar/hem de juiste keuze is en als je twijfelt vraag goed na wat er met je privégegevens gebeurt. Misschien wil je juist al je privégegevens bij elkaar op rij op internet hebben dan is het natuurlijk geen probleem. Voor mij was dit dus een foute keuze, maar het is gelukkig goed afgelopen omdat ik mij niet laat afpersen

27 augustus 2014 19:41
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0