HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Ik heb op zich met de hosting geen problemen gehad. Dit kwam pas achteraf toen ik zag dat op een site www.whoismind.com bleek dat al mijn privégegevens hierop vermeld stonden. Alleen al als ik mijn emailadres intikte die ik normaal alleen gebruik als ik mensen nog niet goed ken kwamen al mijn privégegevens bij elkaar tevoorschijn: adres, naam, mobiel, email. Bij een .com website die ik recentelijk had opgezegd werd dit allemaal vermeld en hierbij hoe je deze naam kon kopen, oftewel adverteren met mijn gegevens. Dit komt omdat Transip dit allemaal opgeeft aan Whois. Whoismind zegt op hun site dat ze de gegevens wel willen verwijderen voor 14,50 dollar p.j. Gewoon afpersing: ik had dan dus jarenlang dit moeten betalen wilde ik mijn gegevens er af hebben. Ik heb nogal wat mails gestuurd naar Whois en een paar naar Whoismind. En doordat ik zei dat ik geen toestemming gaf voor met mijn naam adverteren is het uiteindelijk opeens toch verwijderd zonder dat iemand zei dat ze dit zouden doen. Als ik betaald had was het afpersing geweest en had ik aangifte kunnen doen. Nu dus niet. Ik twijfel of Whois en Whoismind van dezelfde organisatie zijn omdat ik veel naar Whois gemaild heb en zij zich opstelden van: ikke niet weten.... en het opeens verdwenen was..... Maar wil dus wel graag mensen waarschuwen hiervoor. Als je een .com site aanmaakt kan dit dus gebeuren. Bij b.v. Hosting2Go geven ze de totale privégegevens niet vrij. Dus ik denk dat iemand die een .com site aan wil maken zo zelf kan beslissen wat voor haar/hem de juiste keuze is en als je twijfelt vraag goed na wat er met je privégegevens gebeurt. Misschien wil je juist al je privégegevens bij elkaar op rij op internet hebben dan is het natuurlijk geen probleem. Voor mij was dit dus een foute keuze, maar het is gelukkig goed afgelopen omdat ik mij niet laat afpersen

27 augustus 2014 19:37
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Ik heb eigenlijk geen problemen gehad met de web hosting in het begin was de site 1 keer niet actief maar toen ik belde was er al het 1 en ander gereset en werkte het weer.
Als ik een vraag heb dan word deze ook goed en snel beantwoord.
dus tot op heden een goede en betrouwbare hosting
.

ik ben tevreden.

m.v.g.
Henny Fasseur

27 augustus 2014 13:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Snelle respons op supportvragen.

19 augustus 2014 14:00
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Wat een superbedrijf is TransIp!

De service is uitstekend, met wat voor vraag ze je ook kunnen helpen. Je krijgt altijd vriendelijk antwoord, en bovendien heel snel! Stuk voor stuk zijn het goede medewerkers, en ze weten allemaal erg goed waar ze over praten! Ik denk dat hier maar weinig hostingbedrijven aan kunnen tippen!

Mocht je een keuze willen maken, kies dan snel voor TransIp!

18 augustus 2014 17:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Top support, alles opgepakt binnen een paar uurtjes. Mooie omgeving waarbinnen je alles kan regelen, incl. supportmodule. Een dubbele foute bestelling van mijn kant werd coulant en adrem gecorrigeerd en gecrediteerd. De snelheid zit er echt in bij Trans IP. Aanrader.

13 augustus 2014 21:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Snelle respons op vragen en storingsvrij

28 juli 2014 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Perfecte servers, en ook nog een uitstekende service. Vragen en problemen worden altijd opgelost en vaak zelfs binnen een half uur.

26 juli 2014 20:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

WEGBLIJVEN als je van België bent...
Heel goedkoop pakket tot je moet betalen .... via bankoverschrijving gaat niet . Je bent verplicht om via bankcontact of Visa te betalen (elke maand) ... daar rekenen ze +0,50 EUR +5% nog eens bij (Visa = nog duurder) .... blijkt ineens dat m'n goedkoop pakketje de duurste is geworden van de markt ???

Support vragen beantwoorden ze ja in de trend van .... kunnen we je niet mee helpen , daar geven we geen support op , spijtig dat je problemen hebt met je mail instellingen .....

GEEN SUPPORT DUS !!
Anti Belgen sfeertje daar...

24 juli 2014 09:49
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Prettig, snelle reactie bij vragen. Soms zou ik bij problemen via een chat of telefonisch ondersteund worden, vandaag geen 10/10.

21 juli 2014 11:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

TOP

3 juli 2014 18:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Persoonlijk contact en hulp wanneer nodig is erg van belang in deze anonieme digitale wereld.
Ik ben zeer tevreden over TransIP en wil ze bij deze bedanken voor hun persoonlijkheid.

3 juli 2014 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

In eerste instantie gekozen voor een goedkope oplossing bij een concurrent. Al snel had ik spijt gezien het ontbreken van goede support. Daarom gekozen voor Transip en enorm tevreden. Al mijn vragen werden snel opgepakt op een vriendelijke toon. Geen wazige voorwaarden of onvoorziene kosten achteraf. Dit heeft mij overtuigd!

3 juli 2014 10:05
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Sneller service (zowel technisch als sales) via webportal, nette prijs en er wordt goed meegedacht. Klantvriendelijke support.

Dit in tegenstelling tot bijv. Xs4all waar je nummertje 12012 bent en ze geen bal om je geven.

2 juli 2014 11:32
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb zeer goede ervaringen met de technische supportdienst bij Transip, zowel bij de Belgische als Nederlandse afdeling aangezien ik bij beide domeinnamen + hosting afneem. Snelle reacties en duidelijk gecommuniceerd! Bedankt en keep up the good work!

27 juni 2014 16:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Weinig contact gehad, maar is ook weinig nodig geweest. De keren dat ik contact heb gehad, altijd snel antwoord en goede hulp.

10 juni 2014 15:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0