HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik ben erg tevreden over Transip. Ik host inmiddels een aantal sites bij hen en krijg altijd erg goede support als ik vragen heb. Bovendien zijn ze erg klantvriendelijk. Dat is zeker wat waard!! Een aanrader.

3 juni 2014 16:03
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

- Snelle reactie op support vragen
- Gebruiksvriendelijke controlepanel
- Na 1 jaar klant nog geen negatieve ervaring gehad
- Misschien niet de goedkoopste partij, maar wel voor wie waarde hecht aan professionaliteit zit hier wel aan het goede adres

22 mei 2014 21:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Prima club. Ik gebruik hun diensten uitsluitend voor domeinregistraties. Op vragen per mail wordt niet altijd super snel gereageerd maar wel dezelfde dag.
Interface van het klantenpanel ziet er netjes uit en je kunt er alles doen wat nodig is..

16 mei 2014 16:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Goede support geleverd, ook bij mijn fouten van mijn kant.

2 april 2014 17:51
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer goede ervaringen met de support

1 april 2014 13:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Een gratis domeinnaam die na een jaar automatisch verlengd werd, echter wou ik dit niet en ze waren niet zo flauw om de factuur toch open te laten staan maar sloten deze netjes!
Uitstekende service en klantvriendelijkheid dus.

1 april 2014 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Had een klein probleem met mijn nieuwe website en diende een problem ticket in, dit werd bijzonder snel opgepakt en werd meteen geholpen. Prima werk TransIP, houden zo, en nogmaals veel dank voor de snelle, vriendelijke en uitstekende service!

25 maart 2014 13:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Uitermate slecht niks anders over te zeggen

23 maart 2014 14:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Snelle reacties v/d klantenservice, snel problemen opgelost! kortom, echt een topbedrijf waarbij je volledig zelf alles in het beheer hebt door hun makkelijke cms.

14 maart 2014 11:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Goede prijzen en super klantenservice! Zeker een aanrader.

14 maart 2014 10:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Bij een storing of ander ongemak zijn de mensen van TarnsIP erg behulpzaam. Geduldig leggen ze uit wat je niet begrijpt of begeleiden ze je stap voor stap naar de oplossing. Een groot compliment moet ik geven voor de snelheid waarmee je geholpen wordt. Petje af, als alle bedrijven zulke service zouden verlenen zou er veel minder ergernis en stress zijn.

13 maart 2014 19:16
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Prima ervaring met TransIp. We hebben daar een aantal servers waar we erg tevreden mee zijn. Support is niet telefonisch te bereiken maar reageert wel indrukwekkend snel op vragen per mail of het ticketsysteem.

13 maart 2014 17:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Snelle en deskundige helpdesk. Bijna altijd binnen 30 minuten reactie.

13 maart 2014 16:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Uitstekende provider, voorheen bij BIT en Domenbalie gezeten, maar de support hier is excellent

12 maart 2014 12:47
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Jarenlang met plezier zaken gedaan tot vandaag.
Er was een geschil met het betalen van de facturen wel nietes spelletje. terwijl ik in het gelijk stond. resultaat hiervan was een incassobureau op mijn dak, diensten maand offline, alles pakketten en domeinnamen opgezegd door transip. s6 transip ga zo door dan krijgen jullie het vanzelf rustig genoeg om wel een goede service te leveren!

16 januari 2014 13:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0