HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Al jaren doen wij zaken met Transip. Natuurlijk niet altijd op alle punten, maar wel vaak zeer tevreden. Zeer flexibel reageren op individuele vragen is bijvoorbeeld een mooi punt bij Transip. Voorbeeld? Ik maak een domme fout, bestel een hostingpakket voor een .com-domein terwijl het bedoeld was voor het .nl-domein. Transip regelt het. Ik heb recententelijk gemerkt wat een ellende je kunt hebben bij 'goedkope' providers. Don't be penny wise pound foolish. Vooral niet als je heel redelijke prijzen vanTransip als alternatief hebt.

20 december 2013 22:16
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Geweldig Transip, niet de allergoedkoopste maar zeker niet duur. Bestel en beheersystemen werken perfect, fijn om mee en in te werken. Support: perfect, nooit te beroert om te helpen met echte antwoorden ipv standaard-scripts.
Aanrader voor iedereen

18 december 2013 18:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ben geen internetgoeroe en juist daarom waardeer ik TransIp. Als er een keer iets mis gaat, of ik kom er niet uit, dan ben ik tevreden over de response tijd van TransIp. Hosting is een low-interest product. Het is pas vervelend als er iets mis is. Dan moet je kunnen rekenen op steun.

18 december 2013 12:28
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer Slecht
We zijn bezig met een verhuizing en de Domeinen worden in Quarintaine gezet, terwijl ze verhuisd moeten worden.
Notabene zijn er support tickets waariot blijkt dat verhuizing plaats vind. Maar ze zetten de namen gewoon in quarantaine

17 december 2013 22:20
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Fijne omgeving om in te werken. En als het werkt dan werkt het allemaal lekker.

Helaas als je problemen hebt dan sta je er alleen voor. Slechte en langzame support afdeling. Zeer onder de maat.

4 december 2013 22:42
Support
2,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb als web designer al jarenlange ervaring met verschillende hosting bedrijven wereldwijd. Ik heb transip nu al jaren als go-to voor mijzelf en klanten voor domeinregistraties (mede door de makkelijke app!). Het belangrijkste bij hosting en domein bedrijven vind ik uiteindelijk de service, gelukkig vindt transip dat ook en dat merk je. Dat ze kennis hebben van zaken is duidelijk en spreekt voor zich, maar dat ze je ook altijd vriendelijk en snel te woord staan en met je meedenken is zo'n verademing in deze business!

27 november 2013 15:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Exclusive

Ongeëvenaard bedrijf, ben al jaren klant, maar wat betreft het runnen van een webhostingbedrijf heeft TransIP het echt begrepen.

Om eerlijk te zijn heb ik gewoon medelijden met klanten die de hosting ergens anders hebben ondergebracht.

25 oktober 2013 15:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Sinds een paar maanden ook een VPS afgenomen bij TransIP, overgestapt van Versio gezien de enorme problemen daar. Bij TransIP nog geen probleem gehad! De VPS draait goed, ook de monitoring tool is erg handig. Support reageert snel en met prima informatie, zowel tecnisch als sales. Aanrader!

24 oktober 2013 21:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

yay goede dingen

24 oktober 2013 00:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Mijn ervaringen met TransIP zijn goed over de hele linie. Handige en duidelijke website met controlepaneel waarmee al het nodige goed en snel te regelen is. Snelle ondersteuning per mail

23 oktober 2013 12:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ben al jaren klant bij TransIP en ben zeer tevreden over hun producten en hun snelle, hoogwaardige ondersteuning.

21 oktober 2013 13:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Met bijzonder veel plezier heb ik gebruik gemaakt van de services van Trans-IP. Zowel technisch als qua back office was alles dik in orde. Bijzonder heb ik genoten van de kwaliteit van het contact met de medewerkers. Behulpzaam, ter zake deskundig en uiterst persoonlijk en vriendelijk. Het is om deze reden dat ik Trans-IP van harte kan aanbevelen.
Jasper Tolhuijs

17 oktober 2013 14:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

TransIP heeft een doordacht concept met vele mogelijkheden. Ook denken ze met je mee als je vragen hebt. Prijs-kwaliteit zeer goed tot uitstekend. Communicatie is prima, je kan ze via email goed bereiken en ze reageren snel en accuraat terug.

Uitstekende service... Ga zo door!!!!

17 oktober 2013 01:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Mijn ervaring met Transip is zeer, zeer, zeer teleurstellend. Alles lijkt op orde te zijn en zeer mooi te lopen totdat er een probleem ontstaat. Ik had een Blade VPS besteld met een Plesk installatie. Alles verloopt prachtig totdat ik wil inloggen op de Plesk installatie. Ik krijg geen toegang omdat een Firewall mij blokkeert. Nu heb ik een beperkte kennis wanneer het gaat om configureren van een firewall na het een en ander te proberen op advies van de support kom ik er niet uit.

Het gevolg is dat ik niet kan inloggen op de dienst die ik afneem. Ik probeer dit op verschillende manieren duidelijk te maken maar er komt geen oplossing of hulp. Transip Jeffrey van den Boom zegt dat de VPS is geleverd en dat ik het kortom zelf maar moet uitzoeken. Ik geef aan dan geen gebruik te willen maken van diensten omdat ik deze niet kan gebruiken. Ik krijg een link terug waar ik de diensten kan opzeggen. Wel wordt er van mij verwacht nog een factuur te betalen. Ik heb de VPS betaald voor de eerste maand maar weiger de licentie kosten voor de Plesk te betalen omdat deze naar mijn mening niet is geleverd noch is er bewezen door TransIP dat dit ook daadwerkelijk is gebeurt.

Kortom de harware zal prima zijn maar de service is zeer, zeer, zeer beneden de maat. Wat een teleurstelling.

2 mei 2013 14:08
Algemeen
1,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb 10 domein namen bij TransIP staan. Ik vind dat ze een fijn controle paneel hebben, en een domein registreren is zo gepiept hier. Ook DNS etc kan je wijzigen in een muisklik zonder enige moeite.

7 april 2013 12:28
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
4,0
0 10 9,0