HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Snelle reactie op supportvragen, site zit goed in elkaar. Je kan heel makkelijk een vraag stellen of een aankoop voor bijvoorbeeld een domein doen.

24 mei 2012 18:36
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Super! Support reageert erg snel en geeft goede antwoord, veel kennis over technische dingen.

23 mei 2012 20:54
Algemeen
9,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Overgestapt na ENORME problemen met Versio. Daar constant storingen die werden afgedaan als DDOS aanvallen, soms werd zelfs ontkend dat er iets mis was.

Bij Transip draait de boel prima. Wel soms het probleem dat de VPS even reset moet worden, maar dit valt te verwaarlozen

23 mei 2012 20:47
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Heb enkele domains bij TransIP lopen en gekoppeld aan andere hosters en VPS'en. Werkt prima. Kreeg zelfs een domain voor een jaar gratis, dat is helemaal goed!

23 mei 2012 20:46
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

TransIP is een grote favoriet van me, na al meerdere hostingdiensten, domain registrars getest en gebruikt te hebben.
De prijzen voor de domeinen zijn erg laag vergeleken met andere online diensten. Bij een aanvraag, zijn ze per direct actief, of zo snel mogelijk -wachtend op de DNS activatie van het desbetreffende domein-.
Ik heb nog nooit langer dan 1u moeten wachten op een activatie of een response op een vraag bij support. Ze reageren erg direct op je vraag en zoeken heel gericht een oplossing voor je probleem.
Ze appreciëren het ook als je hun op een fout wijst, en wijzen je dan ook direct de juiste richting uit, zodat je toch verder kunt.
De API om op jezelf te beginnen is ook netjes ondersteund, en beschikbaar voor verschillende scripttalen, allen gebasseerd op SOAP.

15 mei 2012 04:46
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Kan niet beter/simpeler.

8 mei 2012 19:34
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Inmiddels zit ik meer als een jaar bij TransIP voor domein namen en recent heb ik een Blade VPS bij hun afgenomen. Voor domein namen heb ik nooit echt een ticket in hoeven te vullen of vragen moeten te stellen wegens de controlepaneel erg simpel en effectief is.

Over het algemeen ben ik niet zo moeilijk in prijzen, voor domein namen vind ik persoonlijk dat ze bij TransIP de prijs en kwaliteit verhouding erg goed zitten. Sowieso zal ik mijn domeinen bij TransIP blijven bestellen wegens het snel en makkelijk is en word ook binnen 5 minuten opgeleverd.

Persoonlijk heb ik meerdere malen een ticket aan gemaakt voor administratieve doel einden en kreeg er vaak binnen een kwartier antwoord op. Met accurate informatie hebben ze me altijd goed geholpen met de informatie en vragen die ik nodig heb.

Ik vind de kwaliteit van TransIP erg goed, ze hebben altijd goed support en nooit problemen met de name servers. De uptime op domein namen zijn erg hoog en VPS servers zijn goed snel.

Het enigste wat ik tegen vind vallen is dat er geen Frequent Asked Question gedeelte is op de site waar algemene vragen op beantwoord zijn.
UPDATE 10-05-2012 : Er is toch een FAQ onder "helpdesk" te vinden.

8 mei 2012 09:16
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Erg goede ervaringen met TransIP gehad altijd,
nu heb ik een VPS XL afgenomen voor mijn eigen webhosting bedrijf en ben zeer tevreden over het niveau van kennis en de snelheid van reageren. Binnen 2 minuten had ik reactie op een zondag rond 23:00 uur, dat doen weinig bedrijven na!

7 mei 2012 18:35
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Tiny

Terwijl hier eigenlijk een rijtje tienen had kunnen staan valt de laatste tijd de service van TransIP behoorlijk door de mand. Standaard antwoorden als: "O, u wilt dat maar dat lukte niet?" of "Ik snap uiteraard uw punt, echter kunnen wij hier helaas niets aan doen", nog zo'n dooddoener. Dit geeft een ontevreden gevoel bij de klant, bij mij in ieder geval.

Er wordt gelukkig wel erg snel gereageerd door de klantenservice van TransIP of dit nu Sales- of Technish gerelateerd is. Fouten die gemaakt worden (bevestigingsmails die niet aankomen) worden echter al snel afgedaan met allerlei omleidingen langs routes die je als klant niet wilt lopen (en ook niet hoeft te lopen als alles goed gaat).

Zaken als beveiliging, back-up en support zijn goed geregeld (positief). De snelheid van de websites is nog wel heel wat aan te veranderen. Zowel in de back-end als in de front-end kan ik wel spreken over een trage (op)start. Eenmaal draaiende gaat het verversen van de pagina's wel redelijk.

Conclusie: TransIP is een goede aanbieder die in de loop der jaren een beetje aan het verdrinken is in zijn eigen (goedkope?) succes. Investeren in snelheid, je niet meer verstoppen achter allerlei misselijkmakende opmerkingen en meer directheid zouden TransIP weer een zet in de juiste richting kunnen geven.

1 mei 2012 15:16
Algemeen
5,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
5,0
Support
6,0
0 10 5,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Tiny

Nooit geen problemen gehad!

24 april 2012 13:54
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0