HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Super hosting waar ik zonder zorgen kan hosten, in het verleden en niet nader te noemen bedrijf gezeten die constant onder (D)DOS aanvallen is.

Altijd kundig en vriendelijk te woord gestaan en standaard binnen 1 uur een reactie. Verbaasd me soms dat ze tot laat nog bereikbaar zijn op de helpdesk!

22 mei 2018 13:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zelfs op een feestdag nog vlotte service gehad.
Bij elk support ticket gaan ze wel degelijk op zoek naar de juiste oplossing.
Vlotte hosting, goede handleidingen, makkelijk en vlot een VPS opzetten.

22 mei 2018 10:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik maak op dit moment alleen gebruik van de domeinregistratie van TransIP. In het verleden heb ik de e-mailservice van TransIP gebruikt, maar ik ben sinds enige tijd overgestapt op Google's G-Suite oplossing. Ik ben altijd erg tevreden geweest over de e-mailservice van TransIP, maar ik wilde toch graag terug naar Google's service mét mijn eigen domeinnaam.

Via het overzichtelijke controlepaneel bij TransIP kun je al je diensten en producten eenvoudig beheren. Mede hierdoor en door de snelle service (vaak binnen één uur antwoord) ben ik bij TransIP gebleven voor mijn domeinnamen. De prijs voor de producten lijkt (of is) misschien wat aan de hoge kant, maar je krijgt er zeker goede service voor terug! En dat is iets wat ik zelf erg waardeer.

18 mei 2018 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Prima hosting maar er zijn 1000 betere

26 april 2018 13:15
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik vind het een zeer goede prijs voor een zeer goede kwaliteit en over de service ben ik meer dan zeer tevreden.
Ik zou willen dat ik alles wat ik nodig heb voor mijn websites bij Transip kon halen dan hoefde ik nooit meer te zoeken naar de juiste provider!
Dikke aanrader dus!

23 april 2018 14:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Zorgeloze hosting, alles zit goed in elkaar, voor een goeie prijs. De support afdeling is razendsnel en heel erg behulpzaam.

18 april 2018 21:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Nooit problemen met Transip gehad. En enorm snelle en goede service! De prijs die ze aangeven is ook de prijs die je betaald, niks meer en niks minder. En ook geen onverwachte offertes en/of kosten! Zeker een aanrader.

11 april 2018 19:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Snelle reactie gekregen op hulpvraag. Erg prettig als je niet verder kan!

10 april 2018 16:29
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Erg stabiel, eigelijk nooit problemen mee en de support afdeling reageert vaak supersnel en neemt vragen en verzoeken direct in behandeling. Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde, aanrader!

9 april 2018 12:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

stabiel. robuust. super vriendelijke, snelle en behulpzame customer service. Ze helpen je echt met je probleem.

7 april 2018 15:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik kan het het beste beschrijven als: TransIP snapt het totaalplaatje van hosting. Als je een feilloze ervaring, degelijke infrastructuur en capabele supportmedewerkers zoekt dan ben je hier aan het goede adres. Het is geloof ik net een paar euro duurder dan de meeste andere hosts, maar voor die paar euro bespaar je jezelf véél hoofdpijn en tijd die je bij een andere host wel zou hebben.

6 april 2018 21:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Goede site zodat duidelijk en overzichtelijk is wat mogelijk is. Na het aanvragen van een invitecode (i.v.m. beschikbaarheid van ruimte duurde dat eventjes) voor STACK bleek na invoeren van de binnengekregen invitecode dat deze verlopen was. Dit kwam door onze vakantie. Via support gevraagd of er een nieuwe code mogelijk was of dezelfde code kon worden verlengd. Zonder problemen en dezelfde dag is de invitecode verlengd. Snel en vriendelijke supportafdeling.

4 april 2018 14:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Support is waanzinnig snel en goed! Had een klein probleempje (voor mij een groot probleempje want ik ben noob in webhosting...) en in een paar minuten had ik al een uitgebreid antwoord waardoor ik het probleem kon oplossen.
De prijzen zijn niet de goedkoopste, maar voor kwaliteit en support betaal je.

3 april 2018 13:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

fijn om mee te werken. mis enkel technisch telefonische support, maar hun email-support is wel snel en vriendelijk.

29 maart 2018 17:07
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Support is in ieder geval MEGA snel! Ik liep helemaal vast en kwam er na googlen en overal lezen niet uit... even een berichtje naar support om 00.00 midnacht en werd binnen enkele minuten direct geholpen. Zulke snelle service heb ik nog nooit gehad!

Thanks Sjoerd

29 maart 2018 00:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0