HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Al meer dan een jaar gebruik ik de gratis Cloud 1000GB.
Zowel op tuis-PC's als op Mobiel.
Reuze content en werkt praktisch altijd feilloos.
Af en toe (al 2x) een klein probleempje gehad, maar was meteen verholpen. Een echte aanrader! Dank U!

8 maart 2018 18:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Super aardige mensen aldaar en altijd snelle respons als je met een vraag of probleem zit. ook op de mobile telefoon werkt alles als de brandweer kort samen gevat ik ben blij met trans Ip. Veel

8 maart 2018 17:31
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

In eerste instantie dacht ik dat TransIP de beste en voordeligste partij was om alle domeinnamen en servers onder te brengen voor ons webdesign bureau. Echter bleek dit volledig onwaar.

Ten eerste zijn de medewerker telefonisch niet bereikbaar bij problemen en kan je uitsluitend bellen bij netwerkstoringen zonder mogelijkheid om de klant door te verbinden naar een andere afdeling.

Daarnaast sluit TransIP zonder pardon diensten af waarvoor gewoon betaald is. Ze gaan op de volgende manier te werk:

Als je bijvoorbeeld één domeinnaam niet betaald worden binnen korte tijd enorme incassokosten in rekening gebracht, naar mijn mening meer dan wettelijk is toegestaan. Daarnaast blijft het niet daarbij. Ze blokkeren ALLE diensten. Ook al heb je hier wel gewoon voor betaald.

Naar mijn mening is dit de slechtste hosting partij waar ik ooit zaken mee heb gedaan. De medewerkers verschuilen zich achter allerlei procedures en voorwaarden zonder écht met een oplossing te komen. Zo'n bedrijf gun ik absoluut geen business dus ik heb per direct al mijn diensten bij TransIP beëindigd en zal ook iedereen aanbevelen om nooit met dit bedrijf in zee te gaan.

Daarnaast verstrekken zij ook (persoonlijke) administratieve informatie aan derden. In dit geval aan onze klant waardoor er totale verwarring is ontstaan. Er vindt geen enkele vorm van een identiteitscheck plaats wanneer iemand contact opneemt en op het moment dat hier op wordt gewezen verschuilen zij zich achter hun voorwaarden.

6 maart 2018 19:40
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik liep al snel vast bij het installeren op mijn laptop. Maar met 2 duidelijke mailtjes van de support kon ik vooruit en stond het erop. Een snelle informatieve service. Bedankt!

2 maart 2018 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer betrouwbare partij met goede producten voor een nette prijs. Service via ticketsysteem werkt prima, vaak snelle reactie. Toch jammer dat je niet kan bellen voor spoedvragen, dan zou het perfect zijn. Maar dan gaan de prijzen waarschijnlijk ook omhoog.

1 maart 2018 14:12
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Er was een probleem met mijn website waardoor ik niets meer kon bewerken.
Binnen enkele momenten was het, met uitzondering, voor mij opgelost achter de schermen en kon ik direct weer aan de slag!

Snelle, correcte reacties op een prettige manier. Aanrader!

1 maart 2018 14:12
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Neem alleen domeinnamen bij transip af en tot nu toe prettige ervaringen gehad. Het platform voorziet in de behoeften die ik heb.

Kort geleden een afwijkend verzoek gedaan en na enig aandringen hebben ze dit prima opgepakt. Niet iedere medewerker heeft de juiste, vereiste kennis, maar over het algemeen word je goed geholpen.

24 februari 2018 16:30
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Goede en snelle service bij onduidelijkheid omtrent website beveiliging. Een betrouwbaar adres voor non-technische mensen (amateurs).

23 februari 2018 17:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Op vrijdag ervoer ik problemen met het inloggen, zomaar... opeens. Eventjes gewacht, de andere dag (zaterdag) kon ik nog steeds niet inloggen dus maar een berichtje gestuurd naar de klantenservice. Okee, het was weekend dus het was even afwachten wanneer ik reactie zou krijgen. Nou, dat was bijzonder snel! Zowel zaterdag als zondag werden mijn berichtjes zeer snel beantwoord.

Het probleem moest opgelost worden door hun technische dienst en omdat die niet het weekend werkte kwam het verlossende antwoord maandag al vroeg aan het begin van de dag. Het probleem moest opgelost zijn volgens de technische dienst, of ik dit wilde bevestigen? Jawel hoor, op alle apparaten, ook de app kon ik weer bij mijn bestanden.

Prima klantenservice, geen verkeerd woord heb ik te melden.

Ga zo door!

19 februari 2018 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

N.a.v. een naamswijziging van onze firma klopte de naam in het SSL certificaat niet meer m.a.g. dat de info van de site-gegevens in de browser ook niet meer klopte. Na contact met de TransIP-helpdesk heeft TransIP vrijwel direct contact opgenomen met de leverancier van het certificaat, de wijziging geregeld en hebben ze de vernieuwing van het certificaat in gang gezet. Binnen een paar uur na onze melding aan de helpdesk was de wijziging daadwerkelijk doorgevoerd. Dank voor deze hele snelle service die ook nog eens kosteloos was!

19 februari 2018 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

De mensen die je per mail te woord staan zijn uiterst vriendelijk en snel met hun antwoorden is mijn ervaring. Een groot probleem vind ik dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Dat vind ik echt vervelend en maakt mijn score lager.

16 februari 2018 15:58
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Als je bij TransIP een token opvraagd, dan begint het spel. Steeds andere redenen deze niet te leveren en uiteindelijk een spelletje met je spelen en de maximale 5 dagen gebruiken om niets te doen dan steeds dezelfde BS te mailen. Mij advies als je de baas wilt blijven over je eigen domein....GEEN TransIP!

16 februari 2018 13:43
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Het is nu bijna anderhalf uur geleden…
Het is nu bijna anderhalf uur geleden dat ik bericht gestuurd heb, nog steeds is het webshop offline en nog steeds wordt ik niet geholpen. Dit is tweede keer dat jullie dit geflikt hebben. Ik ben zeer pissig over deze situatie. Telefonisch zijn ze helemaal niet bereikbaar.

ERG SLECHTE SERVICE !!!

15 februari 2018 12:28
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

De klantenservice van TransIP is echt fantastisch! Bij vragen wordt direct geantwoord, zodat je echt een gesprek kunt voeren. De antwoorden zijn uitgebreid, praktisch en behulpzaam. Geen vraag is te gek. Erg prettig en je kunt ook gelijk door met al je werkzaamheden.

Ik ben dik tevreden!

26 januari 2018 21:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ze verlengen automatisch de contracten. Indien je opzegt en het is opgezegd blijven ze gewoon voor het hele jaar aanmanen. Terwijl in hun platform staat dat het al lang is opgezegd. Ze komen met incassobureau en hebben het account geblokkeerd. Gelukkig heb ik nog wat E-mails om dit te bewijzen. Ga niet met ze in zee, het zijn oplichters

25 januari 2018 16:19
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0