HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Sowieso bijna nooit problemen. Maar als die er zijn, dan krijg ik altijd snelle, professionele en vriendelijke hulp. Ik kan Transip iedereen aanraden.

24 januari 2018 16:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Exclusive

Top service en uitstekende dienstverlening. Support desk altijd vlot bereikbaar en keurig antwoord.

15 januari 2018 23:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Trans IP is simpel en daar hou ik van! De service is super goed geregeld door middel van een duidelijk gestructureerde ticket systeem.

10 januari 2018 11:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Op het eerste gezicht lijkt alles te werken maar als je er wat langer mee werkt komen er steeds meer problemen naar voren.

De support was zodanig slecht dat zonder ook maar enige oplossing om te proberen voor te stellen er direct al een voorstel gedaan werd of het misschien beter was om een ander bedrijf te zoeken.

Bij deze ga ik dat ook zeer zeker doen en raad andere ook aan weg te blijven van deze dienst. Er zijn veel betere beschikbaar.

21 december 2017 18:19
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Prima producten.
Snelle en zeer goede service

29 november 2017 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Bijzonder goed geholpen door de support afdeling!
Heb alleen nog maar goede ervaringen met TransIP.

28 november 2017 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Weinig met hun van doen want het werkt gewoon zoals het hoort.
Prijs is zoals beloofd en wordt niet na een jaar aangepast zoals je vaak meemaakt.
Toevallig had ik een vraag en binnen 5 minuten antwoord ook in de avonduren geen enkel probleem.
Een team wat klaarstaat voor hun klanten en daar werk ik graag mee.

20 november 2017 20:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb hele goede ervaringen met support. Ze reageren telkens binnen een uur op mijn vragen, erg fijn!

8 november 2017 16:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb zeer goede ervaringen met Transip en inmiddels 8 websites en 20 domeinen daar lopen.

Snelheid websites is uitstekend en er wordt hard gewerkt om dat verder te optimaliseren

Helpdesk reageert erg snel en komt met juiste antwoorden en zeer zinvolle tips & suggesties

7 november 2017 19:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Superslecht.

25 oktober 2017 18:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Al eventjes klant bij TransIP. Via het control panel heb je steeds alles zelf in handen en moeilijk is het niet.
De service, dat is pas hun sterkste punt, snelle antwoorden, ook buiten de reguliere kantooruren. Met het antwoord kan je meestal direct terug aan de slag of is het probleem verholpen.
Je hebt nog steeds het gevoel dat je met mensen communiceert, prettig samenwerken zo.

24 oktober 2017 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Eerst het gratis account van 1TB verzilverd. Waar krijg je zo'n omvang nou gratis?
Dan natuurlijk ook zakelijk over naar een betaalde opslagversie.
Dik tevreden. Prima begeleiding en service, en vooral ook RAZENDsnel.
Aanrader

16 oktober 2017 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Steeds een snelle en betrouwbare service bij TransIP.
Echt een bedrijf dat denkt in functie van de klant en ook meedenkt met de klant.
Top service van een top team

4 oktober 2017 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Heerlijke domeinboer, geweldige support! Beter dan dit maak je niet gauw mee! Geeft binnen no-time antwoord via de support-interface, lost alles direct op en de toon is altijd vrolijk...

Iedereen die mij vraagt voor een domeinboer raad ik TransIp aan!

25 september 2017 20:31
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Support goede service, en support goede support! Je hebt binnen nog geen uur al antwoord op je ticket! Ik raad TransIp zeker aan!

15 september 2017 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0