HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 295 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,1.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Enorm tevreden met TransIP en vooral hun snelle support. Ik ben met name erg gecharmeerd van hun controlpanel. Duidelijk, gebruikersvriendelijk en netjes opgezet. Ik gebruik TransIP ook voor mijn VPS servers, Stack, BigStorage en domeinbeheer.

24 februari 2017 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Waar het uiteindelijk om gaat is de (technische) support die je krijgt. In deze digitale wereld kan vanalles gebeuren maar het feit dat je vaak binnen een minuut een antwoord krijgt op je verzoek, is priceless.

Hosting is een commodity en dus gaat het om de service die je krijgt en de gebruikersvriendelijkheid. En beide zijn 100% aanwezig in TransIP.

23 februari 2017 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Als beginnende webbouwer heb je nog heel wat te leren. En dan gaat het ( hier: met het handmatig uploaden van de laatste Wordpressversie via Filezilla) wel eens compleet mis. Je website blijkt corrupt met de foutmelding Http error 500. Foute boel, paniek slaat toe. Heb direct via Controlepanel contact gezocht met de Transip helpdesk. Binnen 10 minuten kwam hun duidelijke instructie terug hoe de site opnieuw schoon te installeren. Dat lukte wonderbaarlijk snel, mijn opluchting was groot. Hulde aan TransIP!

21 februari 2017 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Naar aanleiding van een technisch probleem met de e-mails contact opgenomen met de support van TransIP. Hier te woord gestaan door Remco (geen achternaam ivm privacy). Alhoewel ik van mening ben dat dit een probleem is geweest met onze website (en dus buiten de support van transip valt, maar meer iets zou moeten zijn voor de makers van de website) heeft Remco hier niet over gesproken. In plaats daarvan heeft hij mij / ons op weg geholpen met het vinden van de oplossing. Het probleem is binnen 1 uur opgelost en heeft effect op vrijwel al onze websites (meer dan 10). De snelheid en volledigheid van antwoorden vallen hierbij op. Dat is - in tegenstelling tot onze ervaringen bij andere providers - zeer goed. Mijn complimenten.

21 februari 2017 11:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Vriendelijk, meedenkend en snel. Top Service

20 februari 2017 15:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

We zijn al lange tijd gelukkige klant bij TransIP. We hebben nogal wat domeinen bij ze lopen, maar allemaal als een zonnetje. Support is ook altijd prima, snel en goed. En ze delen ook graag kennis en uitleg, zodat je niet maar onwetend 'het geleerde trucje' uithaalt, maar echt begrijpt wat je doet.
Ik ben blij met ze en beveel ze zeker aan!

20 februari 2017 14:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

We zijn nu al een tijdje klant bij Transip en zijn zeer tevreden.

- Goede kwaliteit
- Goede kennis
- Snelle support

Wij raden Transip zeker aan.

16 februari 2017 11:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Vragen worden direct beantwoord, goede en duidelijke service. Prijzen zijn prima, domeinregistratie gaat supersnel... Top!!

15 februari 2017 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting XL

Supper support, snel en helpen je echt! 100% aan te raden.

8 februari 2017 10:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Super prijzen en support! Ik ben er dik te vreden mee

7 februari 2017 17:49
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Op transip kan je opaan, geen onzin goede support en vooral meedenkend.

7 februari 2017 10:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zondagmiddag ontdekte ik dat mijn website de foutmelding gaf, dat de server te traag reageerde.
In een ticket meldde ik dit om 17:53 uur. Om 17:56 kwam een antwoord en na controle bleek het euvel verholpen!

6 februari 2017 11:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Nooit problemen gehad met Transip, zeer goede support en als er een keer downtime is krijg je een uitgebreide uitleg over hoe het mis kon gaan en wat ze hieraan gaan doen.
Voor de mensen die vinden dat Transip moet helpen met het oplossen van problemen op Wordpress of andere services binnen je pakket; volgens mij betaal je alleen voor de server en mag je blij zijn dat ze je nog in de goede richting sturen.
Al met al een 9 omdat het altijd beter kan!

3 februari 2017 18:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Als je zelf een expert bent op het gebied van hosting is dat een prima plek. Maar als je je alleen bezig wilt houden met het maken van een website dan is TransIP echt een ramp. Ik heb hier een VPS en een WordPress hosting gehad maar de support is schandalig. Op de vraag om een domeinnaam door te sturen kreeg ik als reactie een linkje naar een forum waar werd uitgelegd hoe dit werkt. Bij andere providers wordt dit gewoon even voor je gedaan als je erom vraagt. Contracten worden stilzwijgend verlengd, ze sturen je gewoon een factuur en aanmaning als je niet betaald. Bij andere providers worden je diensten dan gewoon geannuleerd.

Ik raad TransIP daarom NIET aan.

25 januari 2017 18:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Raden unmaneged VPS aan, omdat je met een standaard pakket bepaalde wensen niet mag. Krijg je vervolgens geen ondersteuning als je e-mail het niet doet.

25 januari 2017 18:30
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0