HostingWijzer

Vedaweb

Prijs
9,2
Kwaliteit
9,0
Support
8,9
Algemeen
9,0
Telefonische helpdesk
040-3050007
Support
support@vedaweb.nl
Website
http://www.vedaweb.nl/
Over Vedaweb

Vedaweb is opgericht door 2 jonge brabantse ondernemers. Beide waren al enige tijd actief in de hosting business. Er werd besloten de handen ineen te slaan en samen verder te gaan vanuit ons kantoor in Leende. We zijn direct begonnen met het volledig professionaliseren van onze service, infrastructuur en website. Na een aantal maanden was VedaWeb volledig operationeel. Door onze uitmuntende service en goede prijzen hebben we al een mooi klantenbestand opgebouwd. VedaWeb is onderdeel van VedaCom, dit is een bedrijf wat zich richt op systeembeheer, waardoor we veel technische kennis binnen handbereik hebben.

Ons doel is om webhosting bereikbaar te maken voor iedereen, of u nu veel of weinig technische kennis hebt, een klein of een groot budget, iedereen is welkom! Verder willen wij u een goede service bieden met uitgebreide contactmogelijkheden, zo zijn we maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 20:00 telefonisch bereikbaar, reageren we doorgaans binnen één uur op mail en bent u altijd welkom bij ons op kantoor.

Vedaweb heeft 4 hosting pakketten met prijzen van € 1,20 tot € 10,88 per maand en schijfruimte vanaf 250 mb tot 10.000 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 8,9 en het hoogste cijfer een 9,2, de gemiddelde score van Vedaweb is een 9,0.