HostingWijzer

Vedaweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 35 ervaringen achtergelaten door klanten van Vedaweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vedaweb heeft gekregen is 9,0.

0 10
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Al jaren klant bij Vedaweb en altijd goede ervaringen bij het oplossen van problemen. De servers draaien ook altijd stabiel, dat was in het verleden bij andere webhosting bedrijven vaak wel anders.

29 juli 2020 14:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Een aantal jaren al laat ik mijn website bij Vedaweb hosten. Van af het eerste contact snel en vriendelijk geholpen. Domme vragen bestonden niet. Nooit één minuut downtime gehad. Een excellent hostingsbedrijf; niet duur, fijne service en een snelle web-toegang

28 juli 2020 20:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Niet om te slijmen, maar ik kan niets vinden om te klagen. Het algemeen gedeelte vind ik prima en de service...als ik een probleem heb, dan ben ik in no-time geholpen. Ik kan voor hosting op welke manier ook, vedaweb alleen maar aanraden

28 juli 2020 18:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Snelle activering, goede prijs, snelle server, hele snelle helpdesk, prima provider!!

28 juli 2020 17:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Een heel fijn bedrijf waar ik al een aantal jaar mijn webhosting heb. Alles is goed geregeld. Als ik bel met een probleem met mijn computer of met mijn site wordt ik altijd zeer vriendelijk en correct geholpen. Zeker een aanrader om hier mee dit bedrijf zaken te doen.

28 juli 2020 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Uiterst tevreden met vedaweb. Inmiddels ben ik ruim een jaar klant en nooit problemen ondervonden. Bij vragen kan ik altijd goed terecht, het support team is top! Echt een aanrader!

9 juli 2020 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Bij mijn vorige hostingbedrijf kreeg ik constant foutmeldingen op mijn website en daarom ben ik rond gaan kijken waar het beter is.
Ik heb toen onder andere Vedaweb gebeld en merkte aan de telefoon dat ze wel wisten waar ze het over hadden.
Ze hebben voor mij mijn website verhuisd en nu draait hij probleemloos.
Tot nu toe erg tevreden dus!

19 november 2018 16:58
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

waardeloos bedrijf ben jaren geleden bij hun gestopt met mijn webdesign bedrijf, maar ze blijven me bestoken met mails wellicht automatisch maar al mijn vragen over verwijder me uit jullie systeem worden niet ter harte genomen, geen aanrader had wegreus.bv en ondanks sommige reviews is die veel beter in alle opzichte

14 oktober 2018 05:56
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Ben al een tijdje klant
Werkt prima
Prijzen zijn dik in orde
Zie geen reden om elders heen te gaan

18 december 2017 00:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Ik gebruik voor mijn zakelijke website het Hosting Plus pakket van Vedaweb. Uitstekende uptime en laadtijd van de website. Op tickets wordt snel geantwoord, zeer vriendelijk en deskundige medewerkers.

23 oktober 2017 23:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

He.aas ook totaal geen goede ervaring. Ik ben door een fout van veda web heel lang offline geweest. Ik was voor zaken in het buitenland en ze hadden een verkeerde switch gemaakt. Had een dure advertentie geplaatst en gehoopt op veel respons. Kreeg niets binnen en keek bij thuiskomst op mijn site en er was een melding van gevaarlijke niet beveiligde website, daggg klanten. Bellen met ene tim, al eerder 2 jaar aan de telefoon gehad omdat de factueren niet klopte, Ik kreeg een compensatie van, stoel riemen vast, 1, 69..grapjassen, ok , op aandringen nog een bol.com voucher, ppfff. Nee mannen, betere service verlenen, en als je een fout maakt, los het op, niet zo, zo maak je jezelf belachelijk

8 oktober 2017 12:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Normaal schijf ik niet snel een review voor een bedrijf, maar voor vedaweb maak ik graag een uitzondering. Ben namelijk ontzettend goed geholpen.
Ik had een site bij een ander hostingbedrijf, deze was al een tijdje onbereikbaar en kreeg geen contact met de andere hoster. Met hulp van vedaweb is mijn website nu weer in de lucht. Ben heel blij :)

11 februari 2017 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Heb me eerst uitgebreid verdiept in welke provider ik zou gaan nemen voor mijn bedrijfje om dat ik geen zin heb om later over te moeten stappen. Heb toen een paar bedrijven gebeld en vedaweb stook er bovenuit kwa technische kennis die ze hadden aan de telefoon. Ze kwamen erg kundig over en waren erg vriendelijk. Zodoende heb ik hier een pakket besteld en ben erg tevreden.
Alles gaat zeer snel en hulp hoef je maar te bellen en ze staan voor je klaar.

27 september 2016 23:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Kundig personeel, fijne mensen.
Alles werkt zoals ik het zou verwachten
Top hosting bedrijf!

31 augustus 2016 18:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Mijn ervaring met Vedaweb is top. Altijd snelle, correcte en persoonlijke dienstverlening. Om bedrijfsredenen zijn we met de website gestopt. Bij het afhandelen, ben ik ook uitermate goed geholpen. Dat bewijst de echte kwaliteit van jullie.

13 juni 2016 11:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0