HostingWijzer

Vedaweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 39 ervaringen achtergelaten door klanten van Vedaweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vedaweb heeft gekregen is 8,9.

0 10
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Hele goede en professionele hulp gehad. Had problemen met een wat verouderde laptop, is nu zo goed als nieuw. Tevens wat problemen met PC, hiervoor een thuisafspraak gemaakt en meteen opgelost. Goede adviezen en tips gekregen. En dat alles op een korte termijn en tegen een schappelijke prijs :-) Ik kan niet anders zeggen dan: een echte aanrader!

26 april 2021 15:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Snelle professionele klantvriendelijke hulp voor mijn computerproblemen. Mijn problemen zijn vrijwel altijd binnen no-time, online én vanaf mijn werkplek opgelost. SUPER!

26 april 2021 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Snelle en uitstekende service voor een schappelijke prijs! Ik ben zeer tevreden en waardeer het meedenken van de medewerkers. Een aanrader voor iedereen met met computerproblemen.

26 april 2021 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Instap

Mijn ervaring met Vedaweb is gewoon slecht, bij de vorige klachten lag onze onternetsite er elke keer uit en ik moest dat zelf goed in de gaten houden want zelf werd er weinig aan gedaan. Om excuses te maken zou hij langskomen met gebak wat voor mij niet hoefde. Nu al bijna 3 weken lang kan ik bijna geen e-mail versturen, ik heb al vele malen contact gehad en elke keer krijg ik een ander verhaal te horen. Nu heb ik ze 1 keer op afstand in mijn computer laten kijken maar ook dat hielp niet wat ik ook gezegd had. Ik heb hier 5 computers staan in mijn bedrijf en ze hebben het alle 5 het zelfde probleem. Gaan ze er iets aan doen?????? ik ga echt alles over zetten want dit gaat zo niet. Wil vedaweb echt goed voor de dag komen, behandel dan ook de klachten en laat die niet weken liggen.

27 februari 2021 11:20
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Al jaren klant bij Vedaweb en altijd goede ervaringen bij het oplossen van problemen. De servers draaien ook altijd stabiel, dat was in het verleden bij andere webhosting bedrijven vaak wel anders.

29 juli 2020 14:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Een aantal jaren al laat ik mijn website bij Vedaweb hosten. Van af het eerste contact snel en vriendelijk geholpen. Domme vragen bestonden niet. Nooit één minuut downtime gehad. Een excellent hostingsbedrijf; niet duur, fijne service en een snelle web-toegang

28 juli 2020 20:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Niet om te slijmen, maar ik kan niets vinden om te klagen. Het algemeen gedeelte vind ik prima en de service...als ik een probleem heb, dan ben ik in no-time geholpen. Ik kan voor hosting op welke manier ook, vedaweb alleen maar aanraden

28 juli 2020 18:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Snelle activering, goede prijs, snelle server, hele snelle helpdesk, prima provider!!

28 juli 2020 17:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Een heel fijn bedrijf waar ik al een aantal jaar mijn webhosting heb. Alles is goed geregeld. Als ik bel met een probleem met mijn computer of met mijn site wordt ik altijd zeer vriendelijk en correct geholpen. Zeker een aanrader om hier mee dit bedrijf zaken te doen.

28 juli 2020 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Uiterst tevreden met vedaweb. Inmiddels ben ik ruim een jaar klant en nooit problemen ondervonden. Bij vragen kan ik altijd goed terecht, het support team is top! Echt een aanrader!

9 juli 2020 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Bij mijn vorige hostingbedrijf kreeg ik constant foutmeldingen op mijn website en daarom ben ik rond gaan kijken waar het beter is.
Ik heb toen onder andere Vedaweb gebeld en merkte aan de telefoon dat ze wel wisten waar ze het over hadden.
Ze hebben voor mij mijn website verhuisd en nu draait hij probleemloos.
Tot nu toe erg tevreden dus!

19 november 2018 16:58
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

waardeloos bedrijf ben jaren geleden bij hun gestopt met mijn webdesign bedrijf, maar ze blijven me bestoken met mails wellicht automatisch maar al mijn vragen over verwijder me uit jullie systeem worden niet ter harte genomen, geen aanrader had wegreus.bv en ondanks sommige reviews is die veel beter in alle opzichte

14 oktober 2018 05:56
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Ben al een tijdje klant
Werkt prima
Prijzen zijn dik in orde
Zie geen reden om elders heen te gaan

18 december 2017 00:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Ik gebruik voor mijn zakelijke website het Hosting Plus pakket van Vedaweb. Uitstekende uptime en laadtijd van de website. Op tickets wordt snel geantwoord, zeer vriendelijk en deskundige medewerkers.

23 oktober 2017 23:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

He.aas ook totaal geen goede ervaring. Ik ben door een fout van veda web heel lang offline geweest. Ik was voor zaken in het buitenland en ze hadden een verkeerde switch gemaakt. Had een dure advertentie geplaatst en gehoopt op veel respons. Kreeg niets binnen en keek bij thuiskomst op mijn site en er was een melding van gevaarlijke niet beveiligde website, daggg klanten. Bellen met ene tim, al eerder 2 jaar aan de telefoon gehad omdat de factueren niet klopte, Ik kreeg een compensatie van, stoel riemen vast, 1, 69..grapjassen, ok , op aandringen nog een bol.com voucher, ppfff. Nee mannen, betere service verlenen, en als je een fout maakt, los het op, niet zo, zo maak je jezelf belachelijk

8 oktober 2017 12:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0