HostingWijzer

Vedaweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 25 ervaringen achtergelaten door klanten van Vedaweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vedaweb heeft gekregen is 9,0.

0 10
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

He.aas ook totaal geen goede ervaring. Ik ben door een fout van veda web heel lang offline geweest. Ik was voor zaken in het buitenland en ze hadden een verkeerde switch gemaakt. Had een dure advertentie geplaatst en gehoopt op veel respons. Kreeg niets binnen en keek bij thuiskomst op mijn site en er was een melding van gevaarlijke niet beveiligde website, daggg klanten. Bellen met ene tim, al eerder 2 jaar aan de telefoon gehad omdat de factueren niet klopte, Ik kreeg een compensatie van, stoel riemen vast, 1, 69..grapjassen, ok , op aandringen nog een bol.com voucher, ppfff. Nee mannen, betere service verlenen, en als je een fout maakt, los het op, niet zo, zo maak je jezelf belachelijk

8 oktober 2017 12:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Normaal schijf ik niet snel een review voor een bedrijf, maar voor vedaweb maak ik graag een uitzondering. Ben namelijk ontzettend goed geholpen.
Ik had een site bij een ander hostingbedrijf, deze was al een tijdje onbereikbaar en kreeg geen contact met de andere hoster. Met hulp van vedaweb is mijn website nu weer in de lucht. Ben heel blij :)

11 februari 2017 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Heb me eerst uitgebreid verdiept in welke provider ik zou gaan nemen voor mijn bedrijfje om dat ik geen zin heb om later over te moeten stappen. Heb toen een paar bedrijven gebeld en vedaweb stook er bovenuit kwa technische kennis die ze hadden aan de telefoon. Ze kwamen erg kundig over en waren erg vriendelijk. Zodoende heb ik hier een pakket besteld en ben erg tevreden.
Alles gaat zeer snel en hulp hoef je maar te bellen en ze staan voor je klaar.

27 september 2016 23:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Kundig personeel, fijne mensen.
Alles werkt zoals ik het zou verwachten
Top hosting bedrijf!

31 augustus 2016 18:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Mijn ervaring met Vedaweb is top. Altijd snelle, correcte en persoonlijke dienstverlening. Om bedrijfsredenen zijn we met de website gestopt. Bij het afhandelen, ben ik ook uitermate goed geholpen. Dat bewijst de echte kwaliteit van jullie.

13 juni 2016 11:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Ik ben hier nu sinds november 2015 klant, maar wat een super goed bedrijf is dit zeg!

Ik had wat vraagjes met betrekking tot emailboxen en ik krijg gewoon zelfs 'savonds rond 23:00 bijna binnen 2 minuten reactie op mailtjes! Echt top is dit.

Je kunt merken dat de mannen van Vedaweb echt liefde voor hun vak hebben en weten waar ze over praten.

Ik zal vedaweb aan iedereen aanbevelen. Top!!!

2 juni 2016 19:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Zit sinds de start van mijn bedrijf al bij dezelfde hoster.
Eigenlijk heb ik daar niets te klagen, maar vond ze wel heel erg duur.
Ben toen toch maar eens op zoek gegaan naar iets goedkopers en heb hierbij wel gelet op de goede recensies. Ik heb besloten de gok te wagen en hoewel ik bij VedaWeb per jaar enkele tientallen euro's goedkoper uit ben valt de kwaliteit totaal niet tegen. De verbinding is snel en toen ik gebeld heb voor wat vraagjes werd ik goed geholpen en hoefde ik niet lang te wachten.
Kortom, voordelig, maar toch erg goed!

24 mei 2016 23:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

nooit problemen werkt altijd goed

had laatst een vraagje over wordpress en ben vriendelijk te woord gestaan.

20 mei 2016 19:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Ik zeg dit niet graag, maar wat een enorme arrogante club mensen. Hebben o.a. te maken met een Tim, en kent het fenomeen "flexibel" niet echt. Wil enorm graag van ze weg, maar sluiten je domein zonder pardon zomaar ff af. Natuurlijk zullen ze vast wel weer een vriendelijke reactie plaatsen op deze reactie, waardoor het lijkt dat het een logische reactie van ze is, maar ben oprecht zeer negatief over deze club.
Klantvriendelijkheid is uitermate ver te zoeken. Wanneer je in dialoog wil gaan met ze (Tim), wordt je met een arrogante toon te woord gestaan, en kent men uitsluitend de reacties: "nee", "helaas niet mogelijk" en "opzegtermijn geldt, dus gewoon betalen" en dan mag je weg. "Flexibiliteit" moet daar nog worden uitgevonden. Wil heel graag over naar een andere club, maar ook dit maakt men mij enorm lastig. Kortom geen aanrader. "nulletjes" en eentjes! denken misschien?

13 mei 2016 15:10
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Neem colo af bij Vedaweb. Goede kwaliteit netwerkverbinding & snelheid en uitstekende prijs/prestatie verhouding.

23 februari 2016 23:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Nu sinds een half jaar hosting en het bevalt me super goed.
1x zijn ze snachts offline geweest, maar dit was voor onderhoud en hier hebben ze van te voren een mail over gestuurd, dus heb daar geen last van gehad.
Ik kan het dus iedereen aanraden!!

23 februari 2016 13:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Ik heb vedaweb gekozen voor de prijs en heb daar vrijwel direct heel veel spijt van.

De website waar het om gaat is niet druk dus dacht ik ik zal 's een goedkope partij aansturen zoals vedaweb. Ik heb sterke vermoedens dat de mensen van vedaweb het gemiddelde punt van 10 zelf hebben ingevuld.

De eerste maand dat mijn site draaide bij vedaweb heb ik ca 10 mb te veel ge upload en als reactie hebben ze me geblokkeerd voor de rest van de maand. Contact opnemen mocht niet baten.

De tweede maand dat mijn website weer online was kreeg ik een bericht dat mijn website zorgde voor een te grote serverbelasting en wederom werd mijn totale account geblokkeerd door vedaweb. Contact opnemen en uitleggen hielp ook niet. Ik deed een simpele mallware scan en die duren letterlijk een paar minuten. Weer een maand geen website met het verlies vaninkomsten wat daarbij komt kijken. vedaweb vind dit normaal.

Ik deed iets fout volgens vedaweb (ik denk dat de fout het goedkoopste abbonnement nemen is geweest en dat men door dit soort lullig gedrag mensen proberen te dwingen meer te betalen. Lijkt dus goedkoop maar dat is een val) en men maakt het totaal onmogelijk het probleem op te lossen door me uit te sluiten van mijn eigen omgeving.

Als ik iets fout doe wil ik dat natuurlijk oplossen maar als ze alles blokkeren zodat ik het probleem niet kan oplossen zie ik dat als sabotage. Contact opnemen helpt niet want je krijgt of geen reactie of een reactie die erop neer komt dat ik niet zo moet zeuren dat mijn site waarvoor ik betaal off line is..

Kort gezegd heb ik nu al erg veel spijt dat ik deze mensen blind 12 maanden geld heb betaald waar ze niet van plan lijken te bieden waarvoor ik betaal.



========= Reactie Vedaweb =========

Beste Thomas,

Jammer om te horen dat je zo ontevreden bent over VedaWeb.
Helaas heeft je website er inderdaad voor gezorgd dat wij een extreem hoge serverbelasting hebben gehad op de webserver waar je geplaatst bent.
Andere klanten ondervinden hier veel hinder van, daarom zijn we genoodzaakt op zo’n moment je website tijdelijk offline te halen, hiervan krijg je direct per e-mail een notificatie met daarbij de stappen die je dient te ondernemen om de website weer snel online te krijgen.

Helaas heb je niet op deze mail gereageerd of de vereiste stappen uitgevoerd. Anders was je website binnen zeer korte tijd, zonder extra kosten weer gewoon bereikbaar.

Enkele weken later constateren wij dat je helaas je ongenoegen uit op diverse vergelijkingssites, hierna hebben we nog contact met je proberen te zoeken en zelfs aangeboden om de resterende looptijd te crediteren. Echter hebben wij hierop ook weer geen reactie ontvangen.

Kortom; in jouw geval is het totaal niet nodig om een groter pakket te nemen, wij geven klanten met een goedkoop pakket net zo’n goede service als klanten met een duur pakket.
Zodra je even contact met ons opneemt ben ik er van overtuigd dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,
Tim van VedaWeb

27 januari 2016 10:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Top prijs/kwaliteit verhouding!

28 september 2015 14:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Onze familie website recentelijk verhuisd naar vedaweb.
De hulp die we kregen was echt top, ze hebben veel kennis van Wordpress dus de problemen die we hadden waren binnen no-time opgelost.
We zijn er erg blij mee en hopen nog lang klant te mogen blijven!!

11 januari 2015 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Een tijd geleden hier een hosting pakket besteld. Nooit problemen gehad met de hosting, en bij vragen krijg je meteen antwoord. Zeer goede support en zeer goede prijs.

7 september 2014 12:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0