HostingWijzer

Vedaweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 29 ervaringen achtergelaten door klanten van Vedaweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vedaweb heeft gekregen is 8,8.

0 10
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Bij mijn vorige hostingbedrijf kreeg ik constant foutmeldingen op mijn website en daarom ben ik rond gaan kijken waar het beter is.
Ik heb toen onder andere Vedaweb gebeld en merkte aan de telefoon dat ze wel wisten waar ze het over hadden.
Ze hebben voor mij mijn website verhuisd en nu draait hij probleemloos.
Tot nu toe erg tevreden dus!

19 november 2018 16:58
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

waardeloos bedrijf ben jaren geleden bij hun gestopt met mijn webdesign bedrijf, maar ze blijven me bestoken met mails wellicht automatisch maar al mijn vragen over verwijder me uit jullie systeem worden niet ter harte genomen, geen aanrader had wegreus.bv en ondanks sommige reviews is die veel beter in alle opzichte

14 oktober 2018 05:56
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Ben al een tijdje klant
Werkt prima
Prijzen zijn dik in orde
Zie geen reden om elders heen te gaan

18 december 2017 00:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Ik gebruik voor mijn zakelijke website het Hosting Plus pakket van Vedaweb. Uitstekende uptime en laadtijd van de website. Op tickets wordt snel geantwoord, zeer vriendelijk en deskundige medewerkers.

23 oktober 2017 23:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

He.aas ook totaal geen goede ervaring. Ik ben door een fout van veda web heel lang offline geweest. Ik was voor zaken in het buitenland en ze hadden een verkeerde switch gemaakt. Had een dure advertentie geplaatst en gehoopt op veel respons. Kreeg niets binnen en keek bij thuiskomst op mijn site en er was een melding van gevaarlijke niet beveiligde website, daggg klanten. Bellen met ene tim, al eerder 2 jaar aan de telefoon gehad omdat de factueren niet klopte, Ik kreeg een compensatie van, stoel riemen vast, 1, 69..grapjassen, ok , op aandringen nog een bol.com voucher, ppfff. Nee mannen, betere service verlenen, en als je een fout maakt, los het op, niet zo, zo maak je jezelf belachelijk

8 oktober 2017 12:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Normaal schijf ik niet snel een review voor een bedrijf, maar voor vedaweb maak ik graag een uitzondering. Ben namelijk ontzettend goed geholpen.
Ik had een site bij een ander hostingbedrijf, deze was al een tijdje onbereikbaar en kreeg geen contact met de andere hoster. Met hulp van vedaweb is mijn website nu weer in de lucht. Ben heel blij :)

11 februari 2017 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Heb me eerst uitgebreid verdiept in welke provider ik zou gaan nemen voor mijn bedrijfje om dat ik geen zin heb om later over te moeten stappen. Heb toen een paar bedrijven gebeld en vedaweb stook er bovenuit kwa technische kennis die ze hadden aan de telefoon. Ze kwamen erg kundig over en waren erg vriendelijk. Zodoende heb ik hier een pakket besteld en ben erg tevreden.
Alles gaat zeer snel en hulp hoef je maar te bellen en ze staan voor je klaar.

27 september 2016 23:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Kundig personeel, fijne mensen.
Alles werkt zoals ik het zou verwachten
Top hosting bedrijf!

31 augustus 2016 18:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Mijn ervaring met Vedaweb is top. Altijd snelle, correcte en persoonlijke dienstverlening. Om bedrijfsredenen zijn we met de website gestopt. Bij het afhandelen, ben ik ook uitermate goed geholpen. Dat bewijst de echte kwaliteit van jullie.

13 juni 2016 11:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Ik ben hier nu sinds november 2015 klant, maar wat een super goed bedrijf is dit zeg!

Ik had wat vraagjes met betrekking tot emailboxen en ik krijg gewoon zelfs 'savonds rond 23:00 bijna binnen 2 minuten reactie op mailtjes! Echt top is dit.

Je kunt merken dat de mannen van Vedaweb echt liefde voor hun vak hebben en weten waar ze over praten.

Ik zal vedaweb aan iedereen aanbevelen. Top!!!

2 juni 2016 19:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Zit sinds de start van mijn bedrijf al bij dezelfde hoster.
Eigenlijk heb ik daar niets te klagen, maar vond ze wel heel erg duur.
Ben toen toch maar eens op zoek gegaan naar iets goedkopers en heb hierbij wel gelet op de goede recensies. Ik heb besloten de gok te wagen en hoewel ik bij VedaWeb per jaar enkele tientallen euro's goedkoper uit ben valt de kwaliteit totaal niet tegen. De verbinding is snel en toen ik gebeld heb voor wat vraagjes werd ik goed geholpen en hoefde ik niet lang te wachten.
Kortom, voordelig, maar toch erg goed!

24 mei 2016 23:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

nooit problemen werkt altijd goed

had laatst een vraagje over wordpress en ben vriendelijk te woord gestaan.

20 mei 2016 19:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Ik zeg dit niet graag, maar wat een enorme arrogante club mensen. Hebben o.a. te maken met een Tim, en kent het fenomeen "flexibel" niet echt. Wil enorm graag van ze weg, maar sluiten je domein zonder pardon zomaar ff af. Natuurlijk zullen ze vast wel weer een vriendelijke reactie plaatsen op deze reactie, waardoor het lijkt dat het een logische reactie van ze is, maar ben oprecht zeer negatief over deze club.
Klantvriendelijkheid is uitermate ver te zoeken. Wanneer je in dialoog wil gaan met ze (Tim), wordt je met een arrogante toon te woord gestaan, en kent men uitsluitend de reacties: "nee", "helaas niet mogelijk" en "opzegtermijn geldt, dus gewoon betalen" en dan mag je weg. "Flexibiliteit" moet daar nog worden uitgevonden. Wil heel graag over naar een andere club, maar ook dit maakt men mij enorm lastig. Kortom geen aanrader. "nulletjes" en eentjes! denken misschien?

13 mei 2016 15:10
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Neem colo af bij Vedaweb. Goede kwaliteit netwerkverbinding & snelheid en uitstekende prijs/prestatie verhouding.

23 februari 2016 23:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Nu sinds een half jaar hosting en het bevalt me super goed.
1x zijn ze snachts offline geweest, maar dit was voor onderhoud en hier hebben ze van te voren een mail over gestuurd, dus heb daar geen last van gehad.
Ik kan het dus iedereen aanraden!!

23 februari 2016 13:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0