HostingWijzer

Vedaweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 29 ervaringen achtergelaten door klanten van Vedaweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vedaweb heeft gekregen is 8,8.

0 10
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Ik heb vedaweb gekozen voor de prijs en heb daar vrijwel direct heel veel spijt van.

De website waar het om gaat is niet druk dus dacht ik ik zal 's een goedkope partij aansturen zoals vedaweb. Ik heb sterke vermoedens dat de mensen van vedaweb het gemiddelde punt van 10 zelf hebben ingevuld.

De eerste maand dat mijn site draaide bij vedaweb heb ik ca 10 mb te veel ge upload en als reactie hebben ze me geblokkeerd voor de rest van de maand. Contact opnemen mocht niet baten.

De tweede maand dat mijn website weer online was kreeg ik een bericht dat mijn website zorgde voor een te grote serverbelasting en wederom werd mijn totale account geblokkeerd door vedaweb. Contact opnemen en uitleggen hielp ook niet. Ik deed een simpele mallware scan en die duren letterlijk een paar minuten. Weer een maand geen website met het verlies vaninkomsten wat daarbij komt kijken. vedaweb vind dit normaal.

Ik deed iets fout volgens vedaweb (ik denk dat de fout het goedkoopste abbonnement nemen is geweest en dat men door dit soort lullig gedrag mensen proberen te dwingen meer te betalen. Lijkt dus goedkoop maar dat is een val) en men maakt het totaal onmogelijk het probleem op te lossen door me uit te sluiten van mijn eigen omgeving.

Als ik iets fout doe wil ik dat natuurlijk oplossen maar als ze alles blokkeren zodat ik het probleem niet kan oplossen zie ik dat als sabotage. Contact opnemen helpt niet want je krijgt of geen reactie of een reactie die erop neer komt dat ik niet zo moet zeuren dat mijn site waarvoor ik betaal off line is..

Kort gezegd heb ik nu al erg veel spijt dat ik deze mensen blind 12 maanden geld heb betaald waar ze niet van plan lijken te bieden waarvoor ik betaal.



========= Reactie Vedaweb =========

Beste Thomas,

Jammer om te horen dat je zo ontevreden bent over VedaWeb.
Helaas heeft je website er inderdaad voor gezorgd dat wij een extreem hoge serverbelasting hebben gehad op de webserver waar je geplaatst bent.
Andere klanten ondervinden hier veel hinder van, daarom zijn we genoodzaakt op zo’n moment je website tijdelijk offline te halen, hiervan krijg je direct per e-mail een notificatie met daarbij de stappen die je dient te ondernemen om de website weer snel online te krijgen.

Helaas heb je niet op deze mail gereageerd of de vereiste stappen uitgevoerd. Anders was je website binnen zeer korte tijd, zonder extra kosten weer gewoon bereikbaar.

Enkele weken later constateren wij dat je helaas je ongenoegen uit op diverse vergelijkingssites, hierna hebben we nog contact met je proberen te zoeken en zelfs aangeboden om de resterende looptijd te crediteren. Echter hebben wij hierop ook weer geen reactie ontvangen.

Kortom; in jouw geval is het totaal niet nodig om een groter pakket te nemen, wij geven klanten met een goedkoop pakket net zo’n goede service als klanten met een duur pakket.
Zodra je even contact met ons opneemt ben ik er van overtuigd dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,
Tim van VedaWeb

27 januari 2016 10:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Top prijs/kwaliteit verhouding!

28 september 2015 14:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Onze familie website recentelijk verhuisd naar vedaweb.
De hulp die we kregen was echt top, ze hebben veel kennis van Wordpress dus de problemen die we hadden waren binnen no-time opgelost.
We zijn er erg blij mee en hopen nog lang klant te mogen blijven!!

11 januari 2015 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Een tijd geleden hier een hosting pakket besteld. Nooit problemen gehad met de hosting, en bij vragen krijg je meteen antwoord. Zeer goede support en zeer goede prijs.

7 september 2014 12:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Onze Joomla 2.5 website met Virtuemart 2.0 had zeer slechte responsetijden bij Web-oké. Daarom de site verhuisd naar One.com waar de responsetijden nóg slechter bleken.
Via HostingWijzer kwam VedaWijzer in beeld. Nooit van gehoord maar de beoordeling (een 10!) sprak ons uiteraard wel aan, dus namen we de gok.
En wát een verademing! De site is nu werkelijk supersnel!
En hoewel ik hun support niet kan beoordelen (nog niet nodig gehad) krijgt VedaWeb bij voorbaat ook daar een 10 voor. Ik heb daar namelijk alle vertrouwen in en bovendien zijn ze telefonisch bereikbaar.
Op dit moment is prijs/kwaliteit bij VedaWeb méér dan goed en hopelijk blijft dat ook zo!

8 juli 2014 11:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Jarenlang trouwe klant geweest bij VedaWeb. Erg flexibel, begripvol en vooral een betrouwbare hostingaanbieder. Luisteren naar mijn wensen en hebben altijd grip op de laatste ontwikkelingen. Ga zo door jongens!

14 mei 2014 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Vorig jaar een website laten ontwikkelen voor mijn onderneming. Afgelopen jaar besloten mijn website te verhuizen na een geschil met mijn oude hosting provider. Ik heb zelf zeer beperkte kennis op het gebied van computers. Vedaweb heeft me enorm geholpen bij het verplaatsen van mijn website. Dit zonder de website ook maar een moment onderuit te halen. Echt een dikke pluim voor deze jongens.

De 10 hier op hostingwijzer is echt dik verdient!

22 april 2014 21:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Ik zocht een hoster voor mijn wordpress site waar toch vrij veel bezoekers op af komen.
Ik heb gekozen voor vedaweb en heb nog geen moment spijt gehad.
De site draait veel sneller dan bij mijn vorige provider en heeft nog nooit plat gelegen.
Ik heb ze 1 keer gebeld voor een vraagje en ben zeer vriendelijk te woord gestaan.

25 januari 2014 10:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Afgaande op de goede reviews hier ben ik onlangs klant geworden bij Vedaweb (Reseller C account) en ik begrijp nu ook waarom de beoordelingen zo lovend zijn! Minder dan 10 geven zou gewoon niet eerlijk zijn. De service is geweldig, antwoord op vragen komt binnen no-time en de server zelf is 100% betrouwbaar en supersnel. Onlangs ben ik weggegaan bij mijn vorige hosting vanwege de vele problemen daar, dit is dan ook echt een verademing!

15 oktober 2013 11:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Basis

Werkt goed en goede service :)
Ze mailen altijd snel terug, binnen een kwartier vaak al.
Niks te klagen, een aanrader.

4 oktober 2013 21:59
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Sinds enkele weken hier klant met mijn nieuwe website. Ik had een aantal keer hulp nodig met het installeren en inrichten van Wordpress. Dit was geen enkel probleem. Ondanks dat ik weinig ervaring heb het maken van websites was alles zo gebeurd. Ik zou Vedaweb aan iedereen aanraden, erg vriendelijke en professionele support en niet te duur!

23 september 2013 20:33
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Er fijne hoster als ik vragen heb kan ik er altijd terecht en de support is erg vriendelijk en snel. Ik heb diverse hosters gehad in het verleden maar geen van deze kan tippen aan Vedaweb.

12 mei 2013 16:15
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Plus

Vanmorgen een hosting pakket besteld en was na een paar minuten al online. Lekker snel dus.
Heb gelijk mijn site overgezet en ik merk echt het verschil met mijn vorige provider. Wordpress laadt een stuk sneller.
Mailtjes worden snel beantwoord.

1 april 2013 22:18
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Extreem

Echt geweldig! Eindelijk een aanbieder die ook telefonisch bereikbaar is! Je krijgt meteen een vakkundig iemand aan de lijn en vraagstukken worden onmiddellijk opgelost! De technische kennis is zeer hoog te noemen. Ook wordt met de klant meegedacht, het bedrijf werkt echt vanuit de klant. Na het overstappen was mijn pagina veel beter bereikbaar en vele malen sneller. Dit komt door geoptimaliseerde servers en een beperkt aantal websites per server. De kwaliteit is gewoon enorm hoog.

25 maart 2013 14:24
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0