HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1483 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Razendsnelle inschrijvingen en verwerking van mijn domeinnaam!

28 maart 2020 12:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Doet wat het moet doen.

24 maart 2020 13:48
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Sinds kort heb ik mijn eigen website met hosting aangeschaft bij Versio. Ik was compleet nieuw in de 'hostingwereld', maar bij Versio heb ik duidelijke informatie gekregen omtrent het opstarten van mijn eigen website. Wel heb ik als tip om eventueel voor nieuwe bezoekers die geen idee hebben wat ze moeten doen, videotutorial(s) of complete handleiding te ontwikkelen met duidelijke aanwijzingen. Voor de rest is alles duidelijk!

23 maart 2020 12:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Fijne webhosting site voor een super prijs.

21 maart 2020 16:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Recent overgestapt naar Versio als hosting provider. De verhuizing van mijn vorige hosting provider naar Versio is direct correct verlopen. Ik kon aansluitend vrijwel direct aan de slag met het koppelen van e-mailadressen. De interface is intuïtief en hierdoor makkelijk te gebruiken. Ook gebruik gemaakt van de chat functionaliteit om in contact te treden met een medewerker ook dat verliep prima.

18 maart 2020 20:49
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkoop is duurkoop. Telefonische support alleen tegen betaling (in abonnementsvorm nog wel), emailen is niet mogelijk en chat werkt niet. Kansloos!

Binnen een UUR na registratie de domeinen naar concurrent overgezet, die hebben wel normaal functionerende DNS-servers. Toedeloe versio!

18 maart 2020 13:34
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Erg positief

18 maart 2020 13:15
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede en snelle service!
Zeer tevreden met het hostingpakket.
Zeer handige FAQ waar ze uitleggen hoe je iets moet doen.

17 maart 2020 13:32
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

top

16 maart 2020 08:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goed bedrijf met prima service

14 maart 2020 12:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

ik ben eigenlijk al lang klant voor de websites van verschillende van mijn klanten. Ooit ben ik 'vreemd' gegaan naar een andere provider, maar heb uiteindelijk alles terug gebracht naar versio. De mensen van de helpdesk zijn zeer behulpzaam en reageren snel. Daarom zullen de sites van mijn volgende klanten ook op versio komen.

11 maart 2020 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio bevalt me heel erg goed als klant. De kwaliteit van de hosting is uitstekend en wat zowaar nog beter is, is hun klantenservice. Ze staan altijd klaar (zelfs op zondag) om je met elke vraag of probleem te raad te staan, en dit allemaal met een zeer snelle respons tijd (binnen een paar uur heb je antwoord). Dit zorgt voor een zeer aangename ervaring. Zeker een aanrader!!

28 februari 2020 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vlotte service!

22 februari 2020 20:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Slechte webhosting met onvriendelijk personeel.

20 februari 2020 16:09
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Groot

Kan het iedereen aanbevelen

20 februari 2020 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0