HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1312 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Na een paar omzwervingen bij verschillende webhostings ben ik bij Versio gekomen. Van deze beslissing heb ik nog geen minuut spijt gehad. Mijn joomla sites draaien hier vlot, zonder enige downtime, het beste wat ik ooit gehad heb!

9 oktober 2018 16:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Het is echt een hele goede hosting om een website op te beginnen.

9 oktober 2018 12:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zowel de service als prijs van Versio zijn een dikke tegenvaller. Versio voldoet helemaal niet aan onze verwachtingen! Er was geen PHP aanwezig op de server, VPS was veel trager dan een shared hosting. De verhuis service, om het plat te zeggen, trekt op niks! Wij hebben meerdere malen problemen aangekaart maar er werd ons nooit oplossing gegeven. Versio mag vele fouten maken maar als wij een refund aanvragen die net buiten hun termijn valt wordt deze geweigerd. Klantvriendelijk zijn ze nu ook niet bepaald want hun fouten werden in onze schoenen geschoven. Moesten wij op die manier omgaan met onze klanten, we zouden niet meer bestaan!

5 oktober 2018 14:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wij zijn het beu! Een aantal maand geleden zijn wij veranderd van hosting provider en dit gepaard met veel problemen ondanks de hoge prijs die we betalen. Versio vindt het helemaal niet nodig om problemen op te lossen of tijdig te antwoorden op e-mails. Het gevraagde product werd eveneens niet afgeleverd, zo was er geen PHP geïnstalleerd en was de VPS 20 seconden trager dan een shared hosting. Wetende dat de laadsnelheid van websites in deze tijden zeer belangrijk is. Versio bied aan hun klanten ook een verhuis service aan alleen moet u een dikke 3 weken geduld hebben tegen dat ze er echt werk van maken. Kort samengevat: Versio is veel te duur voor de producten en service die ze afleveren. Versio is een geld en tijd verspilling!

5 oktober 2018 14:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Automatische verlengen zijn logisch als je die insteld, maar absurd als die verlengen ineens 35x zo duur is toch?

3 oktober 2018 21:08
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik heb enkel 2 ervaringen en die zijn als zeer prettig ervaren, Prijs Kwaliteit

3 oktober 2018 20:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik zat al een aantal jaren bij versio.
Ik ken ze eigenlijk sinds ze begonnen zijn met deze service een lange tijd hebben ze mij goeie service geboden en het gene geboden wat ik zocht. Dat is helaas verleden tijd...

in het begin is hij betaalbaar. Als je elke jaar verlengt verhoogt de prijs van je webhosting.. Ik moest zelfs bijna het 3 dubbele betalen van de waarde van de webhosting. Dit komt bij mij wel een beetje als oplichting over.

Ik ben helaas weg gegaan omdat de service gigantisch slecht is geworden en je betaalt gewoon te veel.

Jammer versio!

3 oktober 2018 16:05
Support
1,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio was eerst zeer goed qua support, maar de laatste tijd valt dit tegen.
Ik heb al sinds 28-09-2018 een ticket open staan en deze is nog steeds niet beantwoord (03-10-2018)
Dit ben ik niet gewend van Versio.
Geprobeerd om dit voor te leggen aan de afdeling Sales, maar hier is geen enkele reactie op gekomen....

3 oktober 2018 11:47
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goed, behalve dat de DirectAdmin van shared hosting nogal verouderd is. Al bij al is de service is top!

1 oktober 2018 16:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goed!

1 oktober 2018 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

altijd hele goeie service en vriendelijke mensen die je overal goed mee helpen als je er even niet uit komt

1 oktober 2018 01:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Groot

ik ben nu al weer een aantal jaren bij Versio, en daar heb ik nog geen seconde spijt van. Werkt probleemloos, mocht je al een probleem hebben wat 9 van de 10 keer je eigen schuld is, wordt je vrijwel direct en efficiënt geholpen, dit duur t, ook in het weekeinde. Dat is voor mij als hobbyist zeer waardevol. Maar bovenal ook vriendelijk, erg belangrijk.

30 september 2018 11:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De service voldoet totaal niet aan onze verwachting. We zijn 3 maand geleden verhuisd van Combell naar Versio. Maar het één na het ander probleem duikt op. Eerst en vooral was er geen PHP geïnstalleerd. We hebben een refund aangevraagd maar deze werd niet aanvaard omdat de aanvraag net buiten de 14 dagen termijn viel. In het achterhoofd gehouden dat hun verhuis service niet bepaald service is want Versio kan het zich permitteren om deze na 3 weken pas uit te voeren! Versio is eerder een last dan een dienst voor ons. Ze bieden een “helpdesk” aan maar niemand is telefonisch te bereiken en antwoorden op e-mails kregen we pas een week later toegestuurd. Volgens Versio lag het probleem bij onze website maar dit verklaard nog steeds niet waarom hun VPS trager is dan een shared hosting. Er zijn veel beter hosting providers op de markt. Uit onze ervaring is deze uw tijd niet waard.

28 september 2018 16:39
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben sinds kort overgestapt naar Versio om reden van een combinatie van de volledigheid van het webhosting pakket en de prijs daarvoor. Nu heb ik Wordpress geinstalleerd (hetgeen heel gemakkelijk ging) en ben ik aan de slag gegaan, tot volle tevredenheid.

28 september 2018 14:59
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Vanwege de prijs, de customer support en de online mogelijkheden ben ik een zeer tevreden en trouwe klant.

28 september 2018 11:47
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0