HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1551 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Ik heb een zeer goede ervaring met Servio.
De configuratie heb ik dank zij de helpdesk volledig kunnen afwerken.
Ben ook tevredenheid over de prijs. Ik weet exact wat ik volgende jaar dien te betalen hetgeen bij sommige providers niet voorspelbaar is.

23 november 2020 07:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Top service! Klantvriendelijk en zeer tevreden van.

11 november 2020 13:05
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede prijs kwaliteit verhouding!

3 november 2020 09:17
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Was makkelijk om de domeinnamen te registreren, en voor nu heel goed geprijsd. Ik had via via gehoord dat version een goede registreerder is, en dat versio goede en snelle helpdesk heeft. Dat ga ik dan in de toekomst wel meemaken.

1 november 2020 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Platinum

Lange tijd de beste, nu wegblijven. Helpdesk is hopeloos, continu elkaar tegenspreken en amper bereikbaar, zelfs als je extra betaald.

24 oktober 2020 13:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
9,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domeinnaam proberen te registreren terwijl deze blijkbaar al bezet was (werd niet aangegeven op de site!).

Vervolgens wordt meteen de transactie afgewezen maar komt het geld in de online portemonnee op het versio account in plaats van het geld terug te ontvangen.

Kosten van ideal transactie is ook natuurlijk voor de klant dus die mag weer uit eigen zak.

Oplichters!!

11 oktober 2020 22:10
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Algemeen heb ik het goed ervaren.

9 oktober 2020 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super tevreden met de klantenservice...niks is teveel gevraagd...een dikke duim voor Versio en een nog grotere duim voor Milan die alles tot een goed einde gebracht heeft. Mijn probleem zat hem bij het klonen van mijn bestaande site waarbij ik vastliep op de databaseherkenning.

6 oktober 2020 14:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Kreeg wat probleempjes met het DNS beheer. Via de support was het met een aantal vragen als zo opgelost.
Supper service! Reactiesnelheid is ook goed vergeleken met andere websites.
Ik ben zeer tevreden! Jullie hebben er een vaste klant bij :)

4 oktober 2020 19:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Vroeger was de performatie vrij goed. Enkele weken geleden hebben ze aanpassingen gedaan maar nefast voor de performantie.
Updraftplus Backup (Wordpress) werkt nu heel langzaam tot niet. Nope... klantenbestand van Versio zal er binnenkort één minder tellen.

3 oktober 2020 10:36
Support
6,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

geen problemen gehad, dus support is nvt.
maar voor de rest heb ik dus geen problemen gehad en alles werkt perfect, en dan de eerste aantal maanden gratis is heerlijk.

1 oktober 2020 13:14
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Gebruiksvriendelijk en degelijke hostingsprovider. Altijd bereid om je te helpen als je er niet uit komt. Bovendien word je ook razendsnel geholpen. Kortom: waar voor je geld!

28 september 2020 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super snelle service. Binnen enkele minuten al een domein met een website draaiend. Volgende keer ga ik zeker weer naar Versio toe!

23 september 2020 07:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

over het algemeen een goede ervaring om domeinen te registreren en dienovereenkomstig te beheren

21 september 2020 12:38
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Super bedrijf om je websites te hosten.
Gebruiksvriendelijk en een prima kwaliteit en prijs verhouding.
Host ondertussen 6 websites via Versio en heb zeker niks te klagen, kan het iedereen aanbevelen!

20 september 2020 12:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">