HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1504 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Steeds snelle & professionele support. Snelle & stabiele systemen tegen een erg scherpe prijs.

29 mei 2020 12:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goeie domain. Snelle service goedkope prijs 1 euro per jaar!
Echt top!

28 mei 2020 12:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot nu toe alleen een domeinnnaam afgekocht, maar prima prijs kwaliteit verhouding.

26 mei 2020 14:04
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Uitermate treurig bedrijf. Ik, klant, wijzigt van adres en email over een periode van 10 jaar. Telefoonnummer van mij is altijd bereikbaar geweest. Is er vanuit Versio een incassobureau ingeschakeld om 30 euro te verhalen. Dit gaat overigens fout doordat ze een prepaid tegoed model hanteren. Een belletje was genoeg geweest vanuit hun kant om klantsucces te waarborgen en even mij op de hoogte te stellen dat ik in de min stond, iets wat het incassobureau wel kon. Ik raad Versio op allerlei manieren af. Ze zien klanten niet meer als klant maar als geldmakerij zonder de klantenservice hoog in het vaandel. Daarnaast niet telefonisch bereikbaar. Het dashboard is daarnaast oud en hun processen zijn achterhaald.

25 mei 2020 07:56
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben gaan Versio gaan gebruiken voor school doeleinden. Ik heb geen problemen ondervonden bij geen enkele stap die nodig is van installeren to het launchen van je eigen website. Ik gebruik momenteel Wordpress en host de website via een 3 maandelijkse hosting service. Top bedrijf!

19 mei 2020 12:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Prijs is goed, beetje ingewikkeld en traag, maar ben wel tevreden

13 mei 2020 16:21
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Net lid maar tot nu toe prettige ervaring alles snel geregeld Alles is makkelijk en snel te configureren

13 mei 2020 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Pre-sales prima in order. Toen ik wat support nodig had na de aanschaf van mijn dienst duurde een reactie krijgen m.i. te lang.

12 mei 2020 17:23
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio WP Double

Als digibeet makkelijk en snel door kunnen komen alles werd duidelijk uitgelegd.

10 mei 2020 13:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

zeer tevreden

10 mei 2020 10:57
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Eerste ervaring is goed. Zelfredzaamheid van klanten kan verbeterd worden door handleidingen te maken.

9 mei 2020 19:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super goed! Maar moeilijk als je voor het eerst een mail wilt aanmaken of dergelijke. Zeker als je geen ervaring hebt met het programma.
Zou het daarom een goed idee zijn om (video) content te leveren over veelgestelde vragen. Zo zal u minder mensen met u contact opnemen!

7 mei 2020 13:29
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima toegankelijke site, duidelijke informatie en snel met de registratie. Support nog geen mening, nog geen gebruik van gemaakt.

7 mei 2020 12:46
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Nooit echte problemen gehad, als er wat was hielpen ze me meteen en was het probleem ook zo opgelost, al met al goeie support en prijs/kwaliteit is zeker weten een pluspunt echt een aanrader.

30 april 2020 15:31
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heel goed voor ervaren personen, mensen die geen kennis hebben van html zullen het wel wat moeilijker hebben om het in het begin te snappen, maar tergelijk is het ook een zeer goed platform om ‘codetaal’ te leren, alles verloopt vlot, mails gaan goed alles heeft wel pluspunten, bedankt voor de service

30 april 2020 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0