HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1560 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima

10 januari 2021 13:18
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Deze maand voor het eerst een domeinnaam gekocht en de bijbehorende email service opgezet. Aangezien ik hierin totaal nieuw ben, had ik de support van het Versio team nodig.
Via de chat en later email zeer snel, professioneel en goed geholpen.

Ik zou zeker deze provider aanraden.

31 december 2020 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Max

Super webhost!

28 december 2020 08:51
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De eerste ervaringen zijn bij Versio erg goed. Heldere prijzen en communicatie. Het aanvragen en inzichtelijk maken welke domein names beschikbaar zijn is erg handig.

24 december 2020 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goede ervaring mee. Eerste keer dat ik een domeinnaam nodig heb en heb moeten registreren, verliep zeer eenvoudig bij Versio. Prijzen lijken me ook heel competitief momenteel. Aan te raden!

19 december 2020 15:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Power

de servers en zo zijn héél OK.
de prijs is zelfs scherp te noemen.
maar de support is rampzalig: zelfs bij kritische voorvallen duurt het uren en uren (zelfs dagen soms) tegen dat je feedback krijgt ( en die is soms zelfs naast de kwestie). Bij unmanaged heb je NIETS aan support (standaard antwoord dat ze zelfs niet kijken naar de melding ) maar ook bij managed servers doen ze duidelijk niet aan professionele monitoring en alerting, logcontrole enzz (en als je melding doet , steken ze het op een backup of zo) .

17 december 2020 08:39
Support
1,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

100% PRIJSVERHOGING VERSIO
Ik heb voor onze vrijwilligers.org. een hostingpakket bij Versio. Ik kreeg gisteren een mail dat het (brons) pakket dat ik had van '€ 2,50 pm ophoud te bestaan en automatisch overgaat in een startpakket van € 4,99.
2 maal zo duur! Dit is geen prijsverhoging zegt men, maar een pakketaanpassing. Voor ons, EEN PRIJSVERHOGING VAN 100%

5 december 2020 11:53
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben jaren klant geweest van Versio, maar ze maken hun pakketten steeds duurder voor geen betere service. Ik heb alleen een klein hosting pakketje nodig maar om te houden wat ik nu heb moet ik €10/maand gaan betalen, zelfs al betaalde ik hiervoor €2,50 en daarvoor €0,50...
Kwaliteit is erg goed, het control panel is oud maar erg fijn.
Klantenservice is er, maar goed is het niet.

4 december 2020 23:58
Support
3,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
1,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Nog geen ervaring met support, maar goede prijs iig!

4 december 2020 14:16
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Ik heb een zeer goede ervaring met Servio.
De configuratie heb ik dank zij de helpdesk volledig kunnen afwerken.
Ben ook tevredenheid over de prijs. Ik weet exact wat ik volgende jaar dien te betalen hetgeen bij sommige providers niet voorspelbaar is.

23 november 2020 07:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Top service! Klantvriendelijk en zeer tevreden van.

11 november 2020 13:05
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede prijs kwaliteit verhouding!

3 november 2020 09:17
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Was makkelijk om de domeinnamen te registreren, en voor nu heel goed geprijsd. Ik had via via gehoord dat version een goede registreerder is, en dat versio goede en snelle helpdesk heeft. Dat ga ik dan in de toekomst wel meemaken.

1 november 2020 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Max

Lange tijd de beste, nu wegblijven. Helpdesk is hopeloos, continu elkaar tegenspreken en amper bereikbaar, zelfs als je extra betaald.

24 oktober 2020 13:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
9,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domeinnaam proberen te registreren terwijl deze blijkbaar al bezet was (werd niet aangegeven op de site!).

Vervolgens wordt meteen de transactie afgewezen maar komt het geld in de online portemonnee op het versio account in plaats van het geld terug te ontvangen.

Kosten van ideal transactie is ook natuurlijk voor de klant dus die mag weer uit eigen zak.

Oplichters!!

11 oktober 2020 22:10
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">