HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1472 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Versio bevalt me heel erg goed als klant. De kwaliteit van de hosting is uitstekend en wat zowaar nog beter is, is hun klantenservice. Ze staan altijd klaar (zelfs op zondag) om je met elke vraag of probleem te raad te staan, en dit allemaal met een zeer snelle respons tijd (binnen een paar uur heb je antwoord). Dit zorgt voor een zeer aangename ervaring. Zeker een aanrader!!

28 februari 2020 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Vlotte service!

22 februari 2020 20:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Slechte webhosting met onvriendelijk personeel.

20 februari 2020 16:09
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Groot

Kan het iedereen aanbevelen

20 februari 2020 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Fijne, snelle reactie op correspondentie via de mail, mooi betaalbaar produkt

20 februari 2020 12:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

KLACH KLACHT KLACHT Ik heb in 2013 t/m 2016 gebruik gemaakt van Versio website.In 2016 hebben we de zaak gesloten dus ook netjes opgezegd ,1 jaar erna dus augustus i2017 kregen we een brief dat de aboonement nog betaald moest worden voor het jaar 2017 en was inmiddels ook naar de deurwaarder.Gebeld met de deurwaarder kreeg een nummer door ook gebeld bleek dat er iets mis was gegaan de meneer vertelde mij dat het goed was en dat de brief weg kon. Zo gezegd zo gedaan nu vandaag krijg ik een brief van de deurwaarder net een beslaglegging op loon het bedrag van 59.00 euro is nu 590 euro met proceakosten deurwaarderskosten.Ik ga hier niet mee akkoord natuurlijk maar je kan ze niet bellen niet mailen dus zeeeeer slechte zaak .astjeblief mensen trap er niet in het zijn afzetters .zoals ik nu al.weet zal ik hier ook geen andwoors op krijgen zoals het ook gaat met de mail die memsen die daar zitten kunnen het gewoon niet netjes afhandelen waardoor klanten achteraf met hele hoge kosten zitten.ondertussen heb ik vanaf 2017 geen brief geen mail helemaal niks.meer van hun ontvangen tot vandaag is toch absurt te gek voor woorden dat ik nu 10.keer zo hoog bedrag moet betalen .

17 februari 2020 22:32
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

We hebben een SSL certificaat aangeschaft via Versio en dit ging erg gemakkelijk tegen een goed tarief.

17 februari 2020 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

TOP! TOP! TOP! TOP! TOP! TOP! TOP!
Ik wou eigenlijk alleen en zakelijke e-mailadres aanmaken bij gmail maar na een beetje zoeken op internet zag ik dat je bij Versio voor veeeeeeel goedkoper ook zakelijk e-mailadreseen kan aanmaken maar ook kan je je eigen website registreren. Dit allemaal was voor maar € 12 of zo voor een heel jaar. Het was zo goedkoop dat ik zelfs het exacte bedrag ben vergeten :)
Ondanks dat ik nul minuten ervaring heb met het aanmaken van een website, kreeg ik een link naar sitebuilder en gegevens om in te loggen per mail en binnen een half uur had ik al een actieve website. Ik moet nog aan mijn website werken maar je krijgt alle tools en hulp om een professionele website te maken, echt TOP !!!
Eerder had ik een domein geregistreerd bij hosting2go en met hulp van iemand had ik ook een website maar die scheen gehackt te zijn waardoor hosting2go het uit de lucht haalde (begrijpelijk natuurlijk) maar daarna kreeg ik geen hulp om mijn website veilig weer actief te krijgen.
Ik ben zeer tevreden met Versio. Ik heb nu een eigen website en kan ik verschillende e-mailadressen aanmaken met mijn eigen extentie.

14 februari 2020 18:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

De website is af en toe enigszins onoverzichtelijk, vooral wanneer je meerdere domeinnamen tegelijk wil registreren in combinatie met een hosting. Verder ben ik erg tevreden met uw diensten. Alles werkt snel en de prijs is scherp.

13 februari 2020 09:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Makkelijk een mooie site maken met de sitebuilder en meteen online!

29 januari 2020 09:04
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik werd uitstekend geholpen door een medewerker!

28 januari 2020 17:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik vind het een erg snelle en goedwerkende hosting.
Verder bieden ze niet echt technische ondersteuning.

Zeker aan te raden

28 januari 2020 12:54
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Erg tevreden over mijn eerste kennismaking met versio!
Ben erg benieuwd naar wat er komen gaat.



26 januari 2020 13:00
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Doet wat het moet doen. Je krijgt geen fancy aangeklede e-mails maar duidelijke plain tekst e-mail met de informatie die je nodig hebt. Daarnaast is de prijs goed en de support ook. Je ontvangt als klant ook niet elke week 3 e-mails over SSL aanbiedingen. Daar kunnen anderen nog wat van leren.

20 januari 2020 08:50
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Expert

De reden om over te stappen, is omdat de vorige hosting is ingestort qua performance en betrouwbaarheid. In de aanloop naar de verhuizing is per e-mail contact geweest om enkele onzekerheden weg te nemen. Uiteindelijk is verhuisd zonder de verhuisservice maar het was een geruststellende gedachte dat bij problemen hulp beschikbaar was. Tot nu toe erg tevreden, de snelheid van de website is goed en een verademing met waar het vandaan kwam en dit voor een interessante prijs.

2 januari 2020 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0