HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1446 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Een uitstekende service. De helpdeskmedewerkers zijn erg vriendelijk en zeer bekwaam. Altijd bereikbaar en dat is erg fijn, dan is je vraag/probleem direct opgelost.

16 november 2019 13:08
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Ben beginner maar goede support en prompt reactie op hulp vragen.

16 november 2019 08:43
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Expert

Ik ben best te vrede met de kwaliteit en de prijs die je er voor betaald. Alleen is het jammer dan als je geen klant bij hun bent je niet kan bellen.En het is niet erg intuitief.

23 oktober 2019 15:44
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Laag drempel aanmelden en binnen paar minuten geregeld

21 oktober 2019 12:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb de support van Versio erg positief ervaren. Ik kreeg een snel en nuttig antwoord. De enige verbetering voor mij zou een live chat zijn.

14 oktober 2019 13:30
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede en goedkope webhosting waarbij klantenservice centraal staat!

10 oktober 2019 15:36
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heel snel mijn producten besteld en geleverd

9 oktober 2019 13:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Handig als je snel aan de slag wilt!

8 oktober 2019 13:01
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Deskundige support
Stabiele hosting ondank het fare user beleid
Overzichtelijk administrator dashboard
Makkelijk te installeren certificaten

2 dashboard om zaken te regelen is soms wat verwarrend.

3 oktober 2019 19:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Geweldige ervaring, makkelijke sitebuilder. Waar je mooie site en webshop mee kunt maken. Ik ben nog volop met bouwen bezig. Maar zou het zeker aanraden. Support is perfect, altijd een snel en goed antwoord waar je wat aan hebt.

2 oktober 2019 13:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Een van de betere pakketten als je het vergelijkt met andere hosts. Voor een kleine extra bijdrage installeren zij het beveiligingspakket. Mijn domein was binnen een dag helemaal gereed voor gebruik en beveiligd!

Het platform van versio zelf is niet heel overzichtelijk, maar verder een prima provider!

30 september 2019 14:41
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Mijn ervaring met betrekking tot Versio is dat de support in de meeste gevallen wel snel verloopt. Soms zijn er kleine miscommunicaties maar die worden snel herpakt en opgelost. Ik ben overgestapt omdat we zakelijk ook nu bij Versio zitten en dat bevalt ons uitstekend. Ik kan Versio aanbevelen aan de ondernemers en natuurlijk voor de hobbyist.

30 september 2019 13:32
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top service en de support is geweldig. als ik een vraag hem reageren ze snel en accuraat.

30 september 2019 11:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Opeens is zonder aankondiging de prijs van Versio brons webhosting omhoog gegaan van 0,49 Euro p/m naar 2,50 Euro p/m. Ik heb hier over geklaagd. Dit was hun antwoord. Stelletje SCHOFTEN.

Beste Jaap,

Bedankt voor je bericht.
Per 1 december 2018 hebben we de tarieven verhoogd van domeinnamen en is het Starterspakket uitgefaseerd en verkopen we niet meer, klanten die het Starterspakket hadden zijn omgezet naar ons nieuwe instap abonnement Brons. Hierover is in november een mail over verzonden.
De hostingpakketten welke wij aanbieden zijn de afgelopen jaren altijd hetzelfde gebleven. De prijsverhoging is noodzakelijk om te blijven verbeteren en te innoveren en kunnen daarom geen hostingpakket meer aanbieden van 0,50 cent per maand wat 24/7 online gehouden dient te worden en beveiligd. Het pakket kost nu €2,50 per maand. Daarnaast is er in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in onze infrastructuur en staat er voor 2019 nog veel meer op de planning. Uiteraard zijn de specificaties van het pakket hiermee ook aanzienlijk verbeterd.
Mocht je verder nog vragen hebben dan helpen wij je uiteraard graag verder.

Met vriendelijke groet,
Fabien - Versio Medewerker

29 september 2019 10:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
1,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alleen een domein geparkeerd, maar dit ging erg eenvoudig en voor weinig geld het eerste jaar.

25 september 2019 12:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0