HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1540 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Gebruiksvriendelijk en degelijke hostingsprovider. Altijd bereid om je te helpen als je er niet uit komt. Bovendien word je ook razendsnel geholpen. Kortom: waar voor je geld!

28 september 2020 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Super snelle service. Binnen enkele minuten al een domein met een website draaiend. Volgende keer ga ik zeker weer naar Versio toe!

23 september 2020 07:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

over het algemeen een goede ervaring om domeinen te registreren en dienovereenkomstig te beheren

21 september 2020 12:38
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Super bedrijf om je websites te hosten.
Gebruiksvriendelijk en een prima kwaliteit en prijs verhouding.
Host ondertussen 6 websites via Versio en heb zeker niks te klagen, kan het iedereen aanbevelen!

20 september 2020 12:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer vlotte en snelle bestelling, voor een zeer aangename prijs.
Zeer intuïtieve instelling.


17 september 2020 17:59
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Heel erg goed. Fijne support. Makkelijk te configureren.

17 september 2020 13:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Top bedrijf. Had problemen met de dns setting van de website en ben direct geholpen. Helemaal tevreden.

17 september 2020 13:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het bestellen van de webhosting is makkelijk. Het instellen ging makkelijk. Alleen met het ssl certificaat was het iets moeilijker maar het is gelukt nadat ik het blog post er over had gevonden. De website is erg snel. Heel goed voor de lage prijs.

13 september 2020 16:08
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik heb reeds een 6 tal websites aangemaakt op de servers van Versio. Enkele geschreven in Joomla alsook Wordpress sites. De hosting is goed gedocumenteerd, via directadmin kan je heel je achterkant op een eenvoudige manier instellen. Alles is voorhanden, PHP, installatie van diverse CMS enz. De site(en) zijn via FTP vlot bereikbaar. Ook de support is prima.

9 september 2020 16:28
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede ondersteuning tijdens verhuizing van mijn domein en instelling van e-mail. Er is geen telefonische support, maar met de chat werkt voldoende snel en adequaat.
Jammer dat voor het niet lukken van de eerste automatische incasso € 5,00 in rekening wordt gebracht. Zo'n incasso lukt pas als die op de goedkeuringslijst is goedgekeurd. Als er nog geen incasso heeft plaatsgevonden staat die ook nog niet op de goedkeuringslijst; het is niet mogelijk om bij voorbaat goed te keuren.

4 september 2020 12:58
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Voor mij de eerste en zeker niet de laatste keer Versio.
De prijs is belachelijk goed, zeker als je het vergelijkt met andere aanbieders.
Daarbij komt nog het gebruiksgemak, de instellingen de online webshostig en server werken super smooth en zijn erg gebruiksvriendelijk.
Daarbij even kort contact gehad met Versio, ze hebben super snel en goed geholpen.
Ik ben verliefd :P

3 september 2020 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Zeer tevreden. Heel goede prijs, en duidelijke werking. Support betrouwbaar, wat niet altijd het geval is bij andere spelers. Voorlopig zeer tevreden klant.

2 september 2020 18:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Jullie hebben me goed geholpen bij de heropstart van mijn mailverkeer. Snel en duidelijke antwoorden.

2 september 2020 12:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Het aanmelden ging eenvoudig. Prijzen zijn concurrerend. Had binnen halve dag de site aan het draaien. Scheelt wel als je al enig ervaring met DirectAdmin hebt. Heb geen ervaring met de support.

1 september 2020 12:59
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goed makkelijk en overzichtelijk in gebruik.

1 september 2020 12:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0