HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1427 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heel aangenaam

16 september 2019 13:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super goed geholpen! Het leek even fout te gaan bij de betaling van mijn certificaat. Dit bleek later gewoon aan mijn browser te liggen. Echter werd ik gewoon netjes geholpen. Ookal was het ver na werktijd (uur of 8 's avonds). Echt helemaal tevreden.

9 september 2019 17:12
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Groot

Prettige partij om mee samen te werken. Als er problemen zijn is de support super behulpzaam.

3 september 2019 09:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

helemaal top

2 september 2019 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Domeinnaam snel kunnen opzoeken.
De bestelling en levering is perfect verlopen.

1 september 2019 14:42
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Pas klant geworden,
Voor nu gaat alles soepel. Prima!

30 augustus 2019 13:50
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Onlangs ook een SSL certificaat aangeschaft via Versio. Had dit binnen enkele minuten binnen en de support beantwoordde al mijn vragen binnen een half uur, ook al was het 11uur 's avonds.

28 augustus 2019 10:45
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Lekker makkelijk om een website te maken en bij te houden. Leuke templates ook. Prijs is ook aantrekkelijk.

27 augustus 2019 23:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer goed. Versio biedt een kwalitatief hoge, en toch scherp geprijsde domeinservice met een ongelovelijke aanbod aan extra opties. Werkelijk alles wat je nodig zou hebben om de website van je onderneming als een speer van de grond te krijgen.

22 juli 2019 01:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijs kwaliteit zeer goed ! Alles verliep vlotjes, domeinnaam registreren, dns beheer, geen enkel probleem ondervonden.

VPS Hosting verliep ook zeer vlot, deze was snel aangemaakt en opgestart met gewenst OS, geen gedoe met extra opties, gewoon kiezen wat je wilt en klaar!

Een echte aanrader!

16 juli 2019 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Versio is kwa prijs/kwalitiet niet te verslaan. Wij zijn zeer tevreden van hun diensten en raden deze ten stelligste aan!

15 juli 2019 22:49
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede kwaliteit en fijne prijzen

14 juli 2019 13:31
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Versio was nooit echt goede kwaliteit hosting, maar ze waren goedkoop en vrij stabiel qua uptime. Inmiddels, jaren later, is de stabiliteit bedroevend en de klantenservice een lachertje. En als je een hoop domeinnamen hebt en wat hosting kom je erachter dat het ook al niet meer zo goedkoop is door onaangekondigde prijsverhogingen (dat hebben we echt over opeens het tienvoudige vragen voor hetzelfde).

Mocht je jouw eigen online projecten serieus nemen, ga dan serieus niet bij Versio je domein of data hosten. Daar krijg je spijt van.

13 juli 2019 12:48
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Versio is goedkoop en biedt vele opties. Dat is mooi, maar ze proberen je te laten betalen voor dingen die je niet wilt. Zo is bij mij de automatische verlenging aan gegaan terwijl ik dacht dat ik die juist uitgezet had. Nu krijg je gratis een .online domeinnaam kado. Maar als je kijkt wat die na een jaar kost. . . . . Als je het vergeet op te zeggen . . . . .
Ik wil een extra domeinnaam en krijg automatisch een abonnement er bij die ik niet kan uitvinken. Dit terwijl mijn abonnement 25 domeinnamen moet kunnen hosten (dit is de 5e). Ik hou niet van dit soort praktijken. Goedkoop, maar wel opletten !

5 juli 2019 23:50
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima service, klein pakketje nodig voor een klant van ons.

4 juli 2019 11:13
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0