HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1359 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

De automatische verlening stond aan. Tja. Dus toen het abonnement verviel werd ik opeens automatisch ingetekend voor maar liefst 2 jaar!, in plaats van 1. Nee, een creditnota geven ze niet als je wil overstappen naar een andere host. Pech gehad. En als je SSL wil voor je site of een sitebuilder tool, wat je op een ander gratis erbij krijgt, dan betaal je. Je kan SSL zelf gaan installeren maar als het mislukt heb je dikke pech. Je kan het niet complete stappenplan volgen. Ze kunnen het ook voor u doen hoor, maar je voelt hem al komen, passeer weer langs de kassa.
De helpdesk is behelpen met een forum van eigen gebruikers. Als je het mailadres weet te vinden, kan je ook een mail sturen naar de helpdesk. Kom je niet veel wijzer uit meestal. Ondanks dat we geen centen terugkrijgen, denk ik toch over te stappen naar concurrentie waar ik al een andere site heb draaien en waar je alles gratis krijgt alsook deftige ondersteuning. Na minstens 3 jaar klant verwacht je toch een minder bestolen gevoel eraan over te houden.

18 februari 2019 14:38
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ik krijg een boete van 40 euro van hun omdat ik -2 E stond op hun site.

13 februari 2019 11:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ze lokken mensen met lage prijzen maar er zijn AL-TIJD problemen en miserie.
Ze komen hun verplichtingen niet na, geven 0,0 support, liegen en bedriegen en trekken zich geen fluit van de wet aan.
Ik heb meegemaakt dat er geld werd bijgevraagd voor een reeds betaald product "want de prijzen zijn opgeslagen". De keuze was bijbetalen of product en geld kwijt.
Nadien komen ze met belachelijk grote prijsverhogingen die 1 dag op voorhand worden aangekondigd en alle lopende producten krijgen plots ongevraagd en ongewild "upgrades".
Ze komen ermee weg omdat niemand een zaak aanspant voor enkele tientjes.

Ik heb al enkele hosters versleten maar versio slaat werkelijk alles.

Oplichters en bedriegers, blijf er weg.

7 februari 2019 16:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Vroeger altijd al een raar gevoel gehad toen ik hier nog hosting had lopen. Tegenwoordig zijn ze de weg echt kwijt met hun bizarre bedrijfsvoering en prijsverhogingen.

4 februari 2019 11:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Erg slecht dit bedrijf in meerdere opzichten..

1 februari 2019 12:29
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Plots een prijsstijging van 227% op mijn webhosting.
Heel jammer dat ze deze richting zijn uitgegaan..

31 januari 2019 12:45
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wat een slecht bedrijf en service die echt bagger is.

waardeloze service en chat en mail lijkt altijd wel 1richtingsweg.

Ja klopt...ze dreigen nog weleens met dat je moet oppassen dat je geen laster pleegt....

nou versio….jullie zijn het niet waard om over te vertellen, behalve hetgeen dat ik iedereen wil behoeden !!

Zoek een ander hosting bedrijf die wel service verlenen....zijn er genoeg van …..

voor mij NOOIT MEER VERSIO

26 januari 2019 19:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Waardeloos !!

Service is echt bagger.
Als klant zien ze je graag komen, maar eenmaal klant kan je het lazerus krijgen.

Ben lang klant met heel veel domeinnamen en accounts.....maar ga ze allemaal weghalen .

Pas op!!! maak voor iedere domeinnaam een account aan, want bij problemen van 1 domeinnaam blokkeren ze je gehele account. Met als gevolg dat je er niet meer bij je andere domeinnamen kan.

Ben nu bezig al mijn domeinnamen weg te halen bij versio, maar de verhuiscodes geven zijn ze niet snel in als je het account niet meer in komt.....maar daarover ga ik een officiele klacht indienen.

service via de chat is echt huilen en zwaar onder de maat.....lijken wel een stelletje pubers.

Ik adviseer versio absoluut niet aan.


Nou versio kijk zelf mar of dit laster is of vrijhed van menings uiting !!!!

Hoop dat mensen eerst verder kijken voordat ze jullie verkiezen.

Waardeloze firma


26 januari 2019 19:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Op het eerste gezicht lijkt de prijs interessant maar zodra je veel domeinnamen hebt, en veel hostingpakketten, maken ze het zo onoverzichtelijk mogelijk en geven ze je niet de kans om dingen op tijd te kunnen opzeggen. Zo kost het je dus toch nog veel geld.

Service is echt belabberd, je kunt het niet echt service noemen. Ze antwoorden wel, maar de intentie om je te helpen is er niet.

Ik ga geleidelijk over naar TransIP met mijn 250 domeinnamen, 25 hostingpakketten en 4 VPS'en. Stuk betrouwbaarder, en warempel, de klantenservice biedt ook nog eens echt service...

23 januari 2019 15:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Prima, nog geen downtime gehad sinds ik bij Versio zit (nu ongeveer een week), de sitebuilder werkt redelijk goed en de prijzen zijn laag!

21 januari 2019 21:02
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Sinds Versio door TWS is overgenomen maken ze rare sprongen en gaan hard achteruit op alle vlakken. Ineens krioelt het van de addertjes onder het gras en wordt er op allerlei manieren geprobeerd om meer geld uit het klantenbestand te persen.

Plotselinge zeer grote prijsverhogingen van domeinnamen en hostingpakketten als ook een ongevraagd extra abonnement/status "Groothandel/Reseller" waarvoor je per maand 19 euro moet betalen. Nooit om dit extra abonnement gevraagd, wel gelijk een factuur en afschrijving door Versio.

Klachten hierover worden door de klantenservice ontweken. Dit zit niet in de klantenservice. Dit is het beleid van TWS. Let op: TWS is bezig met het overnemen van meerdere hosters en bij allen blijken ze dit soort truuks uit te gaan halen. Let dus op waar je heen gaat.

Google maar even op TWS hosting. Op hun hoofdpagina staan alle overgenomen merken.

Uit de buurt blijven!

19 januari 2019 15:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Niks dan positiviteit. Ik zag versio ook VPSen host, maar dat kan helaas niet concurreren met de hele stack van amazon services (zowel inhoudelijk als qua prijs), en ik vrees dat Versio die strijd ook niet kan winnen, hoezeer ik het Versio ook gun.
Enige dingetje is dat ik het vreemd vind dat geld gevraagd wordt voor automatische incasso ipv het "opladen van een portefeuille". Dat valt wel heel erg uit de toon met andere online diensten en lijkt wat ouderwets. En ja, ik begrijp dat mollie geld kost, maar nogmaals, zie alle andere online dienstverleners.

18 januari 2019 16:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb eerder gereageerd, maar sinds die reactie kan ik niet meer op Versio hun forum reageren of een topic starten. Dan maar hier (en op diverse andere vergelijkings-sites) neerzetten hoe zij met hun trouwe klanten omgaan. Hieronder wat ik nogwilde plaatsen bij Versio...


Eens zien of ik al weer kan reageren.... Censuur op Versio, zal mijn mening dan toch maar op andere sites gaan plaatsen, had dat al gedaan op 1 website en daarna kon ik dus niet meer reageren hier, wat laten jullie je toch kennen. Bedankt dat de ware aard boven komt, na jarenlang trouw klant te zijn, gaan wij nu echt alles weghalen bij Versio!
Sterkte met alles, VAARWEL VERSIO!

16 januari 2019 09:49
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb al jaren vele domeinnamen en een reseller webhosting bij Versio maar wat gebeurd er nu opeens de prijzen worden enorm verhoogd. Eerst voor lagere prijzen klanten binnen hengelen en bij 140.000 - 1 tevreden klanten de prijzen enorm laten stijgen. Heb meestal geen support nodig voor het inrichten van je webhosting maar helaas is de helpdesk dik onder niveau. Heb al mijn domeinen verhuisd en de webhosting automatisch verlengen heb ik uit gezet en loopt vanzelf af. Er zijn nog vele webhosting aanbieders met een veel lagere prijs met dezelfde mogelijkheden als bij Versio.

13 januari 2019 01:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Giga

In den beginne gaat alles goed, snel en goedkoop. Tot dat je gaat verlengen na een jaar. Dan wordt alles ineens 5-10% duurder. En dit jaar zelfs 30% duurder. Pure oplichteritus! Ma ja in Nederland mag dat!

6 januari 2019 13:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0