HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1514 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

als je zoekt naar een makkelijke webhoster moet je zeker bij Versio zijn
1. supersimpel om mee te werken
2. klantendervice goed te bereiken ,en krijgt duidelijke instukties en zijn vriendelijk en geduldig(zeker met mijn kennis van computers)
3. goedkoop is in dit geval zeker geen duurkoop TOP

1 augustus 2020 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Kopie van mijn bericht naar PayPal:
Er waren verschillende intake emails nav onze wensen. 1 daarvan was email aliassen. Na aanschaf bleek die functie toch niet te bestaan. Op voorhand had ik gevraagd naar garantie voorwaarden, ik kreeg deze link: https://www.versio.nl/artikelen/107-hoe-kan-ik-binnen-14-dagen-na-aankoop-mijn-geld-terug-krijgen

Nu de service niet naar wens was (geen email aliassen) mochten wij een creditering doen. Echter tot mijn stomme verbazing kreeg ik alleen online store credit terug, niet mijn geld! Toen ik vroeg hoe ik mijn saldo kon opnemen, kreeg ik dit antwoord: https://www.versio.nl/artikelen/69-kan-ik-geld-wat-ik-stort-in-de-online-portemonnee-weer-opnemen (geld opnemen is niet mogelijk). Echter, ik heb nooit mijn saldo opgewaardeerd bij hun. Ik heb direct, met PayPal, een hosting service besteld die niet naar wens was en die ik kosteloos mocht annuleren als ik niet tevreden was. Store credit is geen geld teruggave... Dit is geen garantie, dit is misleiding.

Support was verder redelijk snel met reageren (<2 uur voor antwoord, maar geen chat) maar lijkt achteraf de door mij aangeboden informatie toch net niet goed genoeg bestudeerd te hebben...

Al met al ben ik teleurgesteld: het voelt alsof de bedrijfscultuur hier net iets minder netjes is dan gehoopt.

21 juli 2020 14:22
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Een week geleden begonnen met het maken van een website. Ik heb gekozen voor de webhosting van Versio, omdat deze erg goed aangeschreven staat. De website vind ik helder en overzichtelijk. Als iets me niet helemaal duidelijk is, is hier een duidelijke uitleg over te vinden. Erg gebruiksvriendelijk voor een eerste gebruiker.

20 juli 2020 13:04
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ontzettend nare club om mee samen te werken. Zeggen niets op en doen maar wat met je gegevens. Deze worden ook niet verwijderd op request.

Pas op met deze toko!

16 juli 2020 10:53
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

You cannot refund automatic renewal within 14 days.
I've received an e-mail notification that one of my domains, which I did not plan to renew was renewed automatically. And the amount was debited from my account as well without my wish.
After chatting with support it appears you cannot refund automatically taken amount for .nl domains renewal. (btw. The renewal is set by default).
The funny thing is that operator asked me to terminate domains for refund, what I did, but then said that refund is not possible. I'm now without domain and without money.
If this is the way you deal with customers, then I'm moving my remaining 3 domains to another registrar.

13 juli 2020 14:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Mijn site is met de verhuisservice van Versio overgezet van een veel duurdere en meer beperkte provider. Heel snel geregeld na aanvankelijk misverstand over hoe het abonnement van te voren geregeld moest zijn.
Ondanks mijn Lets Encrypt SSL-certificaat waren er problemen met de mixed content van WordPress, maar dat werd met een tip van Versio-support meteen opgelost.
Site werkt prima, support is prima!

10 juli 2020 22:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

ben pas er mee begonnen en met normale hulp vrij snel een goed gevoel de toekomst moet uitwijzen of het inderdaad zo goed is als wordt beweerd,.

7 juli 2020 16:47
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

prima en snel geregeld.

4 juli 2020 13:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima support, snel antwoord en meedenkend met klant

28 juni 2020 17:29
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik moest een ssl certificaat hebben voor een domein dat niet gehost is bij Versio. Het bestellen, aanmaken en de snelheid waarmee dit is afgerond is eigenlijk prima.

23 juni 2020 00:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Steeds snelle & professionele support. Snelle & stabiele systemen tegen een erg scherpe prijs.

29 mei 2020 12:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goeie domain. Snelle service goedkope prijs 1 euro per jaar!
Echt top!

28 mei 2020 12:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot nu toe alleen een domeinnnaam afgekocht, maar prima prijs kwaliteit verhouding.

26 mei 2020 14:04
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Uitermate treurig bedrijf. Ik, klant, wijzigt van adres en email over een periode van 10 jaar. Telefoonnummer van mij is altijd bereikbaar geweest. Is er vanuit Versio een incassobureau ingeschakeld om 30 euro te verhalen. Dit gaat overigens fout doordat ze een prepaid tegoed model hanteren. Een belletje was genoeg geweest vanuit hun kant om klantsucces te waarborgen en even mij op de hoogte te stellen dat ik in de min stond, iets wat het incassobureau wel kon. Ik raad Versio op allerlei manieren af. Ze zien klanten niet meer als klant maar als geldmakerij zonder de klantenservice hoog in het vaandel. Daarnaast niet telefonisch bereikbaar. Het dashboard is daarnaast oud en hun processen zijn achterhaald.

25 mei 2020 07:56
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Ik ben gaan Versio gaan gebruiken voor school doeleinden. Ik heb geen problemen ondervonden bij geen enkele stap die nodig is van installeren to het launchen van je eigen website. Ik gebruik momenteel Wordpress en host de website via een 3 maandelijkse hosting service. Top bedrijf!

19 mei 2020 12:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0