HostingWijzer

vH Digitaal

Prijs
0,0
Kwaliteit
0,0
Support
0,0
Algemeen
0,0
Telefonische helpdesk
0487712044
Support
support@vhdigitaal.nl
Website
http://www.vhdigitaal.nl/
Over vH Digitaal

vH Digitaal is een innovatief ICT bedrijf, gericht op het aanbieden van kwalitatieve hosting, automatisering en web ontwikkeling. Met alle zorg bieden we de modernste technieken en trends. Stabiliteit, snelheid en support in de ICT is tegenwoordig erg belangrijk. Bij vH Digitaal bent u verzekerd van optimale service en stabiliteit van uw computersystemen, website en overige automatisering.

vH Digitaal is een jonge onderneming, met het oog op de toekomst. Gericht op service en kwaliteit bieden wij u met zorg de modernste technieken en trends als het gaat om stabiele en betrouwbare webhosting, webdevelopment, webdesign, ICT netwerk en computer onderhoud en reparatie. vH Digitaal is het draagvlak, waarop u als bedrijf kunt steunen.

Met onze uitgebreide expertise, kunnen wij u van dienst zijn op drie vlakken. Bij ons kunt u terecht voor het design van uw logo, huisstijl, website, posters, folders, autobelettering etc.. Verder bieden wij kwaliteit webhosting, online applicaties, VoIP telefonie, (cloud) netwerkbeheer en ICT consultancy bij u aan huis of bedrijf. Tot slot helpen wij u met het optimaliseren van Google resultaten. Bijd it ingewikkeld proces, komt meer kijken dan het linken naar uw website en het actief zijn op social media. Wij helpen en adviseren u in de manier waarop u uw bedrijf leidt en (online) promoot.

Voor persoonlijk en vrijblijvend advies, staan wij u graag te woord. Neem contact met ons op voor uw vragen.

vH Digitaal heeft 6 hosting pakketten met prijzen van € 1,21 tot € 54,45 per maand en schijfruimte vanaf 400 mb tot 30.000 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 0,0 en het hoogste cijfer een 0,0, de gemiddelde score van vH Digitaal is een 0,0.