HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 116 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,4.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Zojuist uitmuntend geholpen op de klantenservice met het opzetten van mijn eerste e-commerce webshop. Ik had eigenlijk nog geen ervaring, maar ze hebben mij er goed doorheen geloodst en ben nu bezig om mijn fysieke winkel ook online te maken!

21 oktober 2020 09:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Ik ben begonnen aan mijn eerste website in de website maker van Vimexx. Nadat ik het Plus pakket gekocht had en een domeinnaam kon ik direct starten met het bouwen van mijn website. De editor is erg overzichtelijk en door het kiezen van een goed thema maakte ik gauw een goede start en kon ik gemakkelijk het thema naar mijn eigen website idee ombouwen. Super dus!

20 oktober 2020 09:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Goede servers en snelle helpdesk voor vragen! Verbeterpunt is nog langere openingstijden, maar kan niet alles hebben hé voor die prijs!

19 oktober 2020 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Ik ben ooit begonnen met mijn webshop bij Versio, welke enkele jaren geleden nog goedkoop was maar na de overname door TWS mijn pakket en domeinnamen met 500% duurder maakte. Ben toen overgestapt naar Vimexx en super verhuisd door de verhuisservice. Zelfs voor de lagere prijs heb ik nu nog veel meer snelheid en daardoor een lagere bouncerate dan de tijd dat ik bij Versio zat. Voor mij was het dus absoluut een goede keus en upgrade!

19 oktober 2020 08:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Goed en snel geholpen met het overzetten van mijn sites van mijn oude duurdere hoster naar vimexx. Netjes begeleid door kevin van de livechat en later via rico in een ticket. Top service, erg tevreden!

16 oktober 2020 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Prima webhosting bedrijf, hebben me goed geholpen met het plaatsen van SSL en het tunen van mijn website. Zeer vriendelijke klantenservice en hun servers zijn erg snel!

16 oktober 2020 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Na de overstap van mijn 10 domeinen vanaf webruimtehosting begon het. Elke dag 10 mails omdat er niet automatisch verlengd kon worden omdat ik geen automatische incasso had ingesteld. Dat klopt. Maar dat is bewust. Ik wil controle houden.

Vervolgens merk je dat je deze mails elke dag krijgt. En je kunt dit alleen maar uitschakelen door alle Emails uit te schakelen... 10 Mails per dag is niet te doen, dus dan maar met de botte bijl alles uit schakelen.

Inmiddels staan 3 domeinen in quarantaine. 180 Euro om ze terug te krijgen.

Jammer dat Hjalmar de tent verkocht heeft aan deze losers.

Ik ben weg.
Waardeloze tent.

28 september 2020 07:55
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Was ooit een goeie club. Adhv handleidingen kon je veel zelf doen en bij vragen kreeg je goede support.
Maar je kunt merken dat het gegroeid/veranderd is. Ipv 2 bekende contactpersonen heb je nu bij elke reactie een nieuwe. Die nieuwe neemt dan ook geen sec. de tijd om even het probleem terug te lezen en stelt dan domme vragen die letterlijk al in het ticket staan. Dat is vermoeiend en tijdrovend, wat Vimexx niet langer interessant maakt. Het kost nu zoveel energie om simpele dingen voor elkaar te krijgen.

Daarnaast gaan ook basis dingen fout. Interne DNS verwijzingen waarvan pipo 1 zegt dat die gedaan zijn, blijkt niet zo te zijn, waardoor mail van de klant plat ligt. Bovendien blijkt daardoor dan ook 3 weken mail weg te zijn.
Pipo 2 weet dan al niet meer wat eraan vooraf is gegaan en stelt dezelfde vragen zonder echt iets op te lossen.
Pipo 3 weet het ook niet, doet ook geen moeite, zet op auto piloot alle DNS verwijzingen naar Vimexx, niet kijkend naar het feit dat de website elders staat, wat ook herhaaldelijk in onze communicatie staat, waardoor de website ook niet meer werkt.
Pipo 4 geeft antwoord waar je niks aan hebt.
Pipo 5 geeft antwoord waar je niks aan hebt.
Ik wordt boos om hoe hier mee omgegaan wordt.
Pipo 6 zegt dan graag te willen helpen (nou, jeeee), maar zegt dan wel even doodleuk of ik dan ook wel even wil meewerken en dat het wel veel tijd kost om een paar korte reacties in 't ticket terug te lezen en dumpt het maar weer bij de klant om het nog maar 's voor de zoveelste keer te herhalen.

Ik leg het nog een keer he-le-maal in detail uit, maar weet bij deze al dat die ooit zo leuke club niet meer is wat het was. Het is nu echt een zooitje geworden daar. Voor mij nu een reden om elders te gaan kijken. Echt, ze halen het bloed onder je nagels vandaan.

Leuk misschien voor de hobbyist, maar dit is geen partij voor zakelijke oplossingen.

19 september 2020 10:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Medium

Echt slecht! Na de overname van webruimtehosting begon het drama. Hoge prijzen, geen service, niets positiefs te melden. Alles was perfect totdat dit bedrijf zich ergens mee ging bemoeien. Hoop dat ze snel kapot zijn!

26 augustus 2020 23:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Wij zitten sinds een paar maanden bij Vimexx. In het begin ging alles soepel. Toen een maand geleden ons forum begon te sputteren werden de configuraties aangepast (van 25 naar 50). Nu begon vorige week het sputteren weer. We begonnen ons dan maar te oriënteren op een eigen server bij ze. Toen het vandaag echt fout ging kwamen we erachter dat de settings terug waren gezet van 50 naar 25. Dus terug naar af! Het antwoord van de klantenservice; “Helaas wil systeembeheer hem niet voor je verhogen.
Zoals ik eerder zij is het echt niet de bedoeling dat we per user andere configuraties krijgen, dus wat mijn collega de vorige keer heeft gedaan was een uitzondering.”
Ofwel niet even snel wat instellen voor je groeiende website of gewoon even praten.
Ze draaien gewoon de duimschroeven aan om een veel duurder pakket te nemen.
Wij begrijpen goed dat als wij een zwaarder pakket nodig hebben dat we daarvoor moeten betalen, maar begin dan met een goed gesprek. Verhoog niet eerst om het vervolgens te halveren. Dat noem ik onbehoorlijk en maakt mij pislink.

27 juli 2020 20:45
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx VPS 4

Pas geleden overgestapt op Vimex. De klantenservice is SLECHT te bereiken en als je ze bereikt proberen ze je met kant en klare antwoorden zo snel mogelijk het zwijgen op te leggen.

Als er iets is waarbij ze actie moeten ondernemen moet je pushen totdat je het een keer gedaan krijgt. Of gewoonweg niet. Hebben ze er geen zin in. Doen ze het niet.

Of ze geven als antwoord. Dit is bij ons onbekend. Zoek een goede webdesigner...

21 juli 2020 19:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

De prijs is zeer schappelijk. De service is super. Ik ben zelf niet heel onhandig kwa websitebeheer, maar de twee keren dat ik de klantenservice nodig had, was het probleem direct geïdentificeerd en opgelost. Ik kreeg zelfs reactie op een zondag! Ook is er op hun website uitgebreide documentatie te vinden. Mijn ervaringen met YourHosting waren lang niet zo goed als met Vimexx.

4 april 2020 02:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Verschrikkelijke Hosting, BEGIN ER NIET AAN !!!. als je op en aanmerkingen geeft bij problemen dan gaan ze uit wraak allerlei problemen creeren en zeggen dat je je dingen niet op orde hebt? oftewel de Helpdesk "treiterd" je gewoon weg zodat ze die "lastige" klant die alleen maar hulp wil niet meer hoeven te helpen, "how stupid can you be"als organisatie om dat toe te laten?

1 april 2020 07:13
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Na 2 dagen is het ons niet gelukt om onze database te importeren. Bij Vimexx kan dat alleen op 2 manieren: via phpAdmin met een upload limiet (en als je een database van 60 mb probeert up te loaden, krijg je Server Error.) en via BigDump die ze in de Helpdesk adviseren. Nooit van BigDump gehoord? Ik zal je even uitleggen hoe dat werkt. Je upload je database via FTP in je public folder en met een script Bigdump file importeert in je database. Als je bereid bent om je database met de privegegevens en betaalgegevens van je klanten online zetten zodat iedereen die kan downloaden + jij daarmee de AVG/GDPR schendt (een boete tot 2 mln) dan ben je bij vimexx op het juste adres.

Onbegrijpelijk dat dit bedrijf adviseert om je AVG/GDPR te schenden.

Vimexx is niet AVG/GDPR compliant. Hun adviezen zijn in de stijd van EU en NL wetgeving! Be AWARE!

12 februari 2020 09:14
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Ze hebben zeer kleine upload limieten van 10mb. Ze zijn niet van deze tijd.
Een database van 60 mb uploaden is niet mogelijk. jaja Je leest het goed. Het IS NIET MOGELIJK! Hier is wat ze schrijven:"Dat probeer je vast via phpmyadmin te doen? Dat werkt niet aangezien je database dan te groot is." 60mb te groot!?
Ze verwijzen naar BigDump (onveilige manier via een folder up te loaden).

Je wordt gedwongen om BigDump te gebruiken. Die oude script uit 2003 werkt ook niet "There is no mySQL extension available in your PHP installation. Sorry!"

Na 4 uur is het nog steeds niet gelukt. Ik ben ik helemaal klaar daarmee! Bij mijn andere hostings kan ik binnen 5 min mijn database uploaden.

Zij gebruiken ook DirectAdmin, geen cPanel.

De hosting is Niet geschikt voor professioneel gebruikt.

11 februari 2020 15:26
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0