HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 105 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,6.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

De prijs is zeer schappelijk. De service is super. Ik ben zelf niet heel onhandig kwa websitebeheer, maar de twee keren dat ik de klantenservice nodig had, was het probleem direct geïdentificeerd en opgelost. Ik kreeg zelfs reactie op een zondag! Ook is er op hun website uitgebreide documentatie te vinden. Mijn ervaringen met YourHosting waren lang niet zo goed als met Vimexx.

4 april 2020 02:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Verschrikkelijke Hosting, BEGIN ER NIET AAN !!!. als je op en aanmerkingen geeft bij problemen dan gaan ze uit wraak allerlei problemen creeren en zeggen dat je je dingen niet op orde hebt? oftewel de Helpdesk "treiterd" je gewoon weg zodat ze die "lastige" klant die alleen maar hulp wil niet meer hoeven te helpen, "how stupid can you be"als organisatie om dat toe te laten?

1 april 2020 07:13
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Na 2 dagen is het ons niet gelukt om onze database te importeren. Bij Vimexx kan dat alleen op 2 manieren: via phpAdmin met een upload limiet (en als je een database van 60 mb probeert up te loaden, krijg je Server Error.) en via BigDump die ze in de Helpdesk adviseren. Nooit van BigDump gehoord? Ik zal je even uitleggen hoe dat werkt. Je upload je database via FTP in je public folder en met een script Bigdump file importeert in je database. Als je bereid bent om je database met de privegegevens en betaalgegevens van je klanten online zetten zodat iedereen die kan downloaden + jij daarmee de AVG/GDPR schendt (een boete tot 2 mln) dan ben je bij vimexx op het juste adres.

Onbegrijpelijk dat dit bedrijf adviseert om je AVG/GDPR te schenden.

Vimexx is niet AVG/GDPR compliant. Hun adviezen zijn in de stijd van EU en NL wetgeving! Be AWARE!

12 februari 2020 09:14
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Ze hebben zeer kleine upload limieten van 10mb. Ze zijn niet van deze tijd.
Een database van 60 mb uploaden is niet mogelijk. jaja Je leest het goed. Het IS NIET MOGELIJK! Hier is wat ze schrijven:"Dat probeer je vast via phpmyadmin te doen? Dat werkt niet aangezien je database dan te groot is." 60mb te groot!?
Ze verwijzen naar BigDump (onveilige manier via een folder up te loaden).

Je wordt gedwongen om BigDump te gebruiken. Die oude script uit 2003 werkt ook niet "There is no mySQL extension available in your PHP installation. Sorry!"

Na 4 uur is het nog steeds niet gelukt. Ik ben ik helemaal klaar daarmee! Bij mijn andere hostings kan ik binnen 5 min mijn database uploaden.

Zij gebruiken ook DirectAdmin, geen cPanel.

De hosting is Niet geschikt voor professioneel gebruikt.

11 februari 2020 15:26
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Een betere klantenservice kun je je niet wensen. Regelmatig stuit ik op ingewikkelde dingen qua beveiliging van mijn website waar ik als leek niets mee kan. Eén mailtje en binnen een paar minuten hebben ze niet alleen uitgelegd wat het probleem is, maar het ook gelijk opgelost zodat ik niet met codes aan de slag hoef.
Echt een topservice, zeker voor die prijs!

14 oktober 2019 19:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Vimexx is een mooi bedrijf, support is altijd snel en aanwezig, de prijzen voor webhosting zijn prima, zeker als reseller. En afgezien van een grote storing afgelopen jaar (schuld van DC niet van Vimexx) ben ik extreem tevreden over de producten zelf.

14 oktober 2019 13:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Waardeloze service, slechte bereikbaarheid. Een absolute afrader, ga naar een andere webhoster.

6 oktober 2019 22:25
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Ik heb recent de VPS pakketten gekocht na reeds 3 jaar klant te zijn bij Vimexx. TOP echt! Super snel en ze helpen je met alles! Overzet compleet zonder problemen. Had ik een vraagje dan kon ik bellen en de support tickets worden ook snel opgelost! Fijn om met hun samen te werken

4 oktober 2019 10:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Op zich een goede provider, wat ze aanbieden is wel goed voor elkaar. Echter op een aantal punten laten ze de bal vallen.
De webinterface is niet altijd even duidelijk en het automatisch verlengen van producten is onoverzichtelijk.
Uiteindelijk is een domeinnaam van mij in quarantaine gekomen zonder dat ik hierover bericht heb ontvangen. De kosten van het uit quarantaine halen bedragen 60 euro. Vragen stellen aan support is lastig omdat dit alleen via een ticket systeem kan, elke keer krijg je weer van iemand anders reactie. Er is geen mogelijkheid om je grief kwijt te kunnen.

4 juli 2019 15:28
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

In een eerdere review vandaag een nare ervaring over verhuizing domeinnaam beschreven. Na opnieuw contact met Vimexx is alles netjes opgelost.
Prijs goed, klantenservice goed.

5 juni 2019 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Onlangs domeinnamen verhuisd naar Vimexx. Zij bieden dit gratis aan. Echter na een maand moeten verschillende domeinnamen worden verlengd tegen betaling. Bij klantenservice wordt aangegeven dat verhuizing gratis is, maar verlenging niet. Kosten voor verlenging (.nl domein) zijn met € 3,89 redelijk te noemen. Het is en blijft echter een schimmige wervingsconstructie. Het laat een bittere nasmaak achter bij wat onlangs nog positief was. Ik waardeer het met 2 sterren omdat het feitelijk misleiding betreft.

5 juni 2019 14:28
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Ik maakte pas zeer recent kennis met Vimexx --voor (enkel) het registreren van .BE domeinnamen-- en alles leek zeer goed mee te vallen. Interessante prijzen, snel platform, goeie chat support.

Maar dan stelde ik vast dat ze het "kleine lettertjes" truukje toepassen om eerst heel lage prijzen aan te kondigen voor domeinnamen, om ze vervolgens via de kleine lettertjes als "actie" te omschrijven en wat later aan duurdere prijzen aan te rekenen.

Het eerste .BE domein dat ik verhuisde kostte 0.89 EUR voor het eerste jaar, het volgende .BE domein kostte in de domain checker eerst dezelfde prijs, maar wanneer ik in m'n winkelkarretje keek, werd dit plots 3.99 EUR...

OK, de nieuwe prijs is nog steeds competitief, maar... in feite doet dit niet ter zake -- dit soort truukjes werkt als een heel zure kers op de mooie taart en is op z'n minst onsportief te noemen.

Waarom dit zo ontransparant maken?

Detail:

Op https://www.vimexx.nl/cart/domain/checker en op https://www.vimexx.nl/domeinnaam staan .NL en .BE domeinen aan 0.89 EUR. Enkel op de tweede URL staat helemaal onderaan in kleine lettertjes "* De NL,EU,BE en DE extensies zijn actietarieven. Deze kunnen per extensie eenmalig gebruikt worden. Daarna gelden de reguliere prijzen."

Ik heb dit gemeld via chat, en de support persoon ging het opnemen met het webteam.

29 mei 2019 15:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Erg tevreden over vimexx, een voorgeval werdt zeer netjes opgelost vanuit hun kant.

Zeker een aanrader om je dienst te huren. Snelle support, echter geen spoed lijn. Misschien voor in de toekomst

12 mei 2019 18:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Zeer slecht, wanneer er een DDoS aanval is geweest op een website suspenden ze gewoon die bepaalde website en moet je maar naar een andere hosting gaan

"Vanwege deze ervaringen met jouw website, hebben wij besloten jouw website niet langer te willen hosten. We willen je daartoe vragen om domein.nl te verhuizen naar een concullega.

12 mei 2019 12:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Zelfs met de "Basic" support (ik maak gebruik van het Start-hostingpakket) is de servicedesk heel reactief en geven ze snel een oplossing, en leggen ze uit waarom dingen lopen zoals ze lopen. Absolute aanrader.

27 april 2019 15:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0