HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 97 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,8.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Op zich een goede provider, wat ze aanbieden is wel goed voor elkaar. Echter op een aantal punten laten ze de bal vallen.
De webinterface is niet altijd even duidelijk en het automatisch verlengen van producten is onoverzichtelijk.
Uiteindelijk is een domeinnaam van mij in quarantaine gekomen zonder dat ik hierover bericht heb ontvangen. De kosten van het uit quarantaine halen bedragen 60 euro. Vragen stellen aan support is lastig omdat dit alleen via een ticket systeem kan, elke keer krijg je weer van iemand anders reactie. Er is geen mogelijkheid om je grief kwijt te kunnen.

4 juli 2019 15:28
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

In een eerdere review vandaag een nare ervaring over verhuizing domeinnaam beschreven. Na opnieuw contact met Vimexx is alles netjes opgelost.
Prijs goed, klantenservice goed.

5 juni 2019 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Onlangs domeinnamen verhuisd naar Vimexx. Zij bieden dit gratis aan. Echter na een maand moeten verschillende domeinnamen worden verlengd tegen betaling. Bij klantenservice wordt aangegeven dat verhuizing gratis is, maar verlenging niet. Kosten voor verlenging (.nl domein) zijn met € 3,89 redelijk te noemen. Het is en blijft echter een schimmige wervingsconstructie. Het laat een bittere nasmaak achter bij wat onlangs nog positief was. Ik waardeer het met 2 sterren omdat het feitelijk misleiding betreft.

5 juni 2019 14:28
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Ik maakte pas zeer recent kennis met Vimexx --voor (enkel) het registreren van .BE domeinnamen-- en alles leek zeer goed mee te vallen. Interessante prijzen, snel platform, goeie chat support.

Maar dan stelde ik vast dat ze het "kleine lettertjes" truukje toepassen om eerst heel lage prijzen aan te kondigen voor domeinnamen, om ze vervolgens via de kleine lettertjes als "actie" te omschrijven en wat later aan duurdere prijzen aan te rekenen.

Het eerste .BE domein dat ik verhuisde kostte 0.89 EUR voor het eerste jaar, het volgende .BE domein kostte in de domain checker eerst dezelfde prijs, maar wanneer ik in m'n winkelkarretje keek, werd dit plots 3.99 EUR...

OK, de nieuwe prijs is nog steeds competitief, maar... in feite doet dit niet ter zake -- dit soort truukjes werkt als een heel zure kers op de mooie taart en is op z'n minst onsportief te noemen.

Waarom dit zo ontransparant maken?

Detail:

Op https://www.vimexx.nl/cart/domain/checker en op https://www.vimexx.nl/domeinnaam staan .NL en .BE domeinen aan 0.89 EUR. Enkel op de tweede URL staat helemaal onderaan in kleine lettertjes "* De NL,EU,BE en DE extensies zijn actietarieven. Deze kunnen per extensie eenmalig gebruikt worden. Daarna gelden de reguliere prijzen."

Ik heb dit gemeld via chat, en de support persoon ging het opnemen met het webteam.

29 mei 2019 15:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Erg tevreden over vimexx, een voorgeval werdt zeer netjes opgelost vanuit hun kant.

Zeker een aanrader om je dienst te huren. Snelle support, echter geen spoed lijn. Misschien voor in de toekomst

12 mei 2019 18:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Zeer slecht, wanneer er een DDoS aanval is geweest op een website suspenden ze gewoon die bepaalde website en moet je maar naar een andere hosting gaan

"Vanwege deze ervaringen met jouw website, hebben wij besloten jouw website niet langer te willen hosten. We willen je daartoe vragen om domein.nl te verhuizen naar een concullega.

12 mei 2019 12:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Zelfs met de "Basic" support (ik maak gebruik van het Start-hostingpakket) is de servicedesk heel reactief en geven ze snel een oplossing, en leggen ze uit waarom dingen lopen zoals ze lopen. Absolute aanrader.

27 april 2019 15:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Super tevreden. Al mijn kleine websites breng ik bij Vimexx onder. De klantenservice is top en geeft kundige adviezen!

22 maart 2019 13:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

echt super, ben sinds kort over gestapt. Heel eenvoudig en de support was echt heel goed.

15 maart 2019 17:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Je moet wel over enige ICT kennis beschikken...

22 februari 2019 22:06
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Vimexx onderscheid zich door meer dan excelente klantenservice te verlenen! Persoonlijk schrijf ik niet zo snel een review maar omdat ik zo snel, maar ook zo goed geholpen wordt met vragen verdient Vimexx een excelente review.

Overall dus een snelle response (zelfs later op de avond) waarbij je vraag goed en inhoudelijk behandeld wordt.

30 januari 2019 13:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Deze jongens weten waar ze over praten en hebben echt verstand van de producten. Ze bieden overal uitstekende service op en dat allemaal voor een scherpe prijs.

2 oktober 2018 09:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Onverwachtse extra kosten. Ondanks dat ik OP VOORHAND zeer duidelijk vroeg of er nog extra kosten zouden zijn.

4 september 2018 19:05
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Hoi,

Het een wordpress site lopen bij Vimexx, de bestelling van de hosting en domainnaan liep zeer vlot . alles verloopt prima ... goed prijs kwaliteitsverhouding. Heb de kleinste hosting.
Mailserver werkt ook prima.

3 augustus 2018 10:38
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Vimexx heeft inderdaad last van (te) grote groei. Daaronder lijdt de support. Zelf heb ik dit ervaren met een verhuizing van een andere host naar vimexx waar ik een aantal gecombineerde sites heb ondergebracht. Enthousiast begin, maar bij het optreden van problemen korzelige antwoorden. Het ticket systeem is goed en voorkomt oververhitte telefooncentrales en telefoonnisten. De natwoorden zijn vaak te algemeen en lijken mij soms uit een database afkomstig. Dat is natuurlijk niet goed. Neemt niet weg dat ik vimexx met hun servers en geleverde mogelijkheden, die zeker zeer prestigieus te noemen zijn, het voordeel van de twijfel wil geven. Vandaar mijn 9 voor algemeen en een 6 voor support. (na veel gezeur van mijn kant dan toch een geleverde oplossing.) Anders werd algemeen wat mij betreft ook een 10.
P.S. toevallig lag de server er vandaag een uurtje uit.

21 juli 2018 01:16
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0