HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 125 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,1.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Goede ervaringen met Vimexx (> 5 jaar). Zij werken netjes met redelijke responsetijden. Maken ook wel eens foutjes, maar waar niet.

Beheer van domeinen en hosting goed te doen. Werken met een ander model dan een standaard provider, zodat je zelf actiever moet kijken naar het verlengen van domeinen om te voorkomen dat ze in quarantaine komen.

Mijn ervaring is dat de helpdeks beter is dan vele andere partijen en zijn tenminste bereikbaar.

21 maart 2021 22:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Het ziet er van de buitenkant mooi uit, maar daar heb je dan ook el alles mee gehad. Na slechts een paar dagen werkt de site niet meer.
De klantenservice laat je verrekken, aangezien je nog niet eens kan inloggen.
Ticket verzonden. wederom geen reactie.
Kortom, opzeggen en NOOIT meer terugkomen.

25 januari 2021 15:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Goedkoop wordt duurkoop. Meerder sites bij Vimexx ondergebracht, op zich is de kwaliteit goed. Maar ze 'naaien' je waar je bijstaat. Ongevraagd krijg je extra domeinnamen aangeboden (bijv. punt online). Van die domeinnamen die je helemaal niet nodig hebt en waar je zeker niet om hebt gevraagd. Als je dan bijv. vergeet 'automatisch verlengen' uit te zetten (wat zij zo lekker alvast hebben ingeschakeld voor je) dan wordt er het jaar daarop een bedrag afgeschreven dat hoger is dan alle andere domeinnamen bij elkaar.

15 januari 2021 10:23
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Het domein wordt zonder waarschuwing in Quarantaine gezet. Kan je voor 60 euro ongedaan maken. Een handig verdienmodel, niet de hosting maar de mogelijkheid dat een klant iets niet opmerkt levert geld op. Een bedrag voor meer dan 10 jaren hosting ineens; en binnen 40 dagen. Dat betekent een 100 maal lucratievere handel dan hosten. Wat vindt ACM hiervan?

11 januari 2021 21:01
Support
4,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Inmiddels heb ik twee domeinen ondergebracht bij Vimexx. Nadat één domein elders in quarantaine was gebracht (foutje bedankt en graag even betalen) heeft vimexx me keurig en snel geholpen om dat domein weer terug te halen waar het hoort (bij mij). Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen, ook met support die gewoon snel en begrijpelijk is.

14 december 2020 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Oplichters!!! Niet mee in zee gaan. Zonder waarschuwing vooraf zetten ze je dure website off-line en vragen 50 euro om het weer on-line te plaatsen. Leugenaars.

11 december 2020 18:28
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Geen aanrader.

De communicatie is erg slordig, er werd niet goed gekeken naar mijn vragen.
De verhuizing naar Vimexx was helaas erg tijdintensief en werd helaas niet goed begeleid.

Ik denk dat all die goede reacties met maar 10tjes gewoon nep zijn en worden geschreven door Vimexx zelf.

8 december 2020 20:38
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Je moet geen minuut te laat zijn met betalen want dan komen er 50 euro kosten bij

22 november 2020 00:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
10,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx VPS 3

Doe hier geen zaken mee! Mijn ervaring:

Na een uiterst amateuristische migratie na de overname van webruimtehosting naar Vimexx waar ik alleen mijn eigen websites had staan heb ik besloten Vimexx toch een kans te geven.

Onlangs ben ik mijn eigen onderneming gestart als ontwikkelaar van websites en omdat ik geen tijd en wellicht ook te weinig kennis heb om een server/vps te beheren gekozen voor Vimexx als partner om deze te beheren. De meest waardeloze keuze die ik had kunnen maken, en als startende ondernemer moet ik nu tot de conclusie komen dat ik nu al voor € 350,- mijn verlies moet nemen en door moet gaan. Wellicht niet veel geld voor sommige, voor mij wel!

Zaterdagochtend mijn VPS aangevraagd, ik was in de veronderstelling dat deze vrij snel online zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval dus maandag ochtend contact gezocht met de support afdeling. "Sorry voor de vertraging maar iemand moet de vps fysiek aanmaken. Vandaag of uiterlijk dinsdag is deze online."

Dinsdag nog niks gehoord dus woensdag maar weer contact opnemen met Vimexx. "Excuses voor de vertraging maar uiterlijk donderdag is hij online." Deze tijd heb ik niet en ik wil graag beginnen, ik heb klanten die ik moet gaan hosten en projecten die online moeten. Ik geef aan de werkdag (woensdag) nog af te wachten en anders mijn bestelling te annuleren.

Woensdag avond nog niets online of gehoord van Vimexx, dus weer contact opnemen met support. Ik geef aan dat ik graag mijn bestelling wil annuleren en mijn geld retour zou zien zodat ik naar een andere partij kan overstappen. Dit kan niet want, Vimexx zou al kosten gemaakt hebben voor licenties. Daarnaast wordt aangegeven dat mijn server binnen een half uur online zal zijn.

Dat van die licenties is natuurlijk onzin, niet zozeer dat men deze aan moet schaffen. Wel dat ze die kosten al gemaakt zouden hebben. Ik zit lang genoeg in deze wereld om wel over die kennis te beschikken. Je gaat maar een ander voor de gek houden. Drie kwartier later krijg ik een ticket met de login gegevens voor mijn VPS. Dus ook binnen het beloofde half uur haalt men niet.

Echter werkt de VPS voor geen ene meter. Ik kan niet inloggen in direct admin omdat de dns naam niet geresolved is, ik heb dit via meerdere pc's en netwerken geprobeerd en ook via een website waar je kan bekijken hoe je website er vanaf een andere locatie (bijv: Singapore) uit ziet geeft hij aan dat de dns niet klopt.

Ook de afloopdatum van de VPS wordt niet aangepast naar de datum waar je voor betaald. De eerste 6 dagen dat ik nu mijn VPS niet heb kunnen gebruiken heb ik dus sowieso al voor niks betaald.

Niet de start waar ik op had gehoopt met mijn onderneming en ik voel mij gedupeerd. Mijn eigen websites, laat staan die van mijn klanten, vertrouw ik Vimexx niet toe. En ik raadt een ieder af dan ook maar enige zaken te doen met deze partij. Ik ga nu op zoek naar een andere partij die een managed vps kan bieden en zal waarschijnlijk mijn verlies moeten nemen.

Hopelijk kan ik toch nog mijn geld retour krijgen, wellicht via een juridische weg aangezien ik overal screenshots van heb kunnen maken, inclusief de chat gesprekken en het klantenpaneel waarin staat dat de server niet opgeleverd is inclusief de datum en tijd. Ik ga mij beraden maar ik heb er een hard hoofd in.....

Het enige wat ik voor nu kan doen is mensen waarschuwen om bij deze partij ver weg te blijven!

29 oktober 2020 11:52
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Zojuist uitmuntend geholpen op de klantenservice met het opzetten van mijn eerste e-commerce webshop. Ik had eigenlijk nog geen ervaring, maar ze hebben mij er goed doorheen geloodst en ben nu bezig om mijn fysieke winkel ook online te maken!

21 oktober 2020 09:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Ik ben begonnen aan mijn eerste website in de website maker van Vimexx. Nadat ik het Plus pakket gekocht had en een domeinnaam kon ik direct starten met het bouwen van mijn website. De editor is erg overzichtelijk en door het kiezen van een goed thema maakte ik gauw een goede start en kon ik gemakkelijk het thema naar mijn eigen website idee ombouwen. Super dus!

20 oktober 2020 09:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Goede servers en snelle helpdesk voor vragen! Verbeterpunt is nog langere openingstijden, maar kan niet alles hebben hé voor die prijs!

19 oktober 2020 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Ik ben ooit begonnen met mijn webshop bij Versio, welke enkele jaren geleden nog goedkoop was maar na de overname door TWS mijn pakket en domeinnamen met 500% duurder maakte. Ben toen overgestapt naar Vimexx en super verhuisd door de verhuisservice. Zelfs voor de lagere prijs heb ik nu nog veel meer snelheid en daardoor een lagere bouncerate dan de tijd dat ik bij Versio zat. Voor mij was het dus absoluut een goede keus en upgrade!

19 oktober 2020 08:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Goed en snel geholpen met het overzetten van mijn sites van mijn oude duurdere hoster naar vimexx. Netjes begeleid door kevin van de livechat en later via rico in een ticket. Top service, erg tevreden!

16 oktober 2020 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Prima webhosting bedrijf, hebben me goed geholpen met het plaatsen van SSL en het tunen van mijn website. Zeer vriendelijke klantenservice en hun servers zijn erg snel!

16 oktober 2020 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0