HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 126 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,0.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Ruim een jaar geleden was het top, nu zijn ze te groot geworden. Support is ondermaats, krijg vaak standaard antwoorden terug waar ik niks aan heb. Recent een grote storing gehad en alle websites hebben er ruim 24 uur lang uitgelegen, en geen sorry of ander bericht gehad. Tijd om over te stappen dus.

19 juni 2018 09:20
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Mijn ervaring met Vmexx is niet aan te raden. Er zijn te vaak storingen en/of errors met deze hosting. Persoonlijk vind ik het een te onbetrouwbare hosting. Server ligt plat, Cronjobs werken in eens niet meer, Emails stoppen plotseling, geen connectie vanuit het buitenland, met regelmaat ligt de service eruit (Website niet bereikbaar). Kortom ik heb een gedeelte van mijn websites ergens anders ondergebracht i.v.m. de betrouwbaarheid.

16 maart 2018 09:07
Support
8,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Nu een maand geleden overgestapt van de eenvoudige hosting naar een iets duurdere hosting, maar wel heel tevreden. Supersnelle website ( www.sud66.com ) en geen enkel probleem !

10 maart 2018 08:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Wegens slechte ervaringen met mijn vorige hostingprovider ben ik enkele dagen geleden overgestapt. Ik heb hierbij gekozen voor het verhuispakket. Het ging behoorlijk eenvoudig: de aanvraag is zo geregeld en zodra je je gegevens stuurt naar de helpdesk gaan ze ermee aan de slag.
Ze informeren je ook goed over wanneer ze beginnen met de verhuizing en wanneer deze gereed is. Wat wel nog iets beter kan, is dat je daarna toch nog enkele eigen handeling moet doen en dat is niet altijd meteen duidelijk. Gelukkig hielp helpdesk medewerkers Naud mij snel en vakkundig. En ook toen het daarna niet helemaal goed ging met mijn e-mail, reageerde hij snel en geduldig :-). Nu werkt alles naar behoren en is mijn website aanzienlijk sneller! Hopelijk is ze ook heel stabiel, maar dat kan ik nog onvoldoende beoordelen.


Enkele verbeterpuntjes:
- Het dashboard en de admin zijn niet zo heel gebruiksvriendelijk. Het is echt zoeken waar je bepaalde onderdelen kan vinden.
- Het wachtwoord voor de admin omgeving in je webmail zijn verschillend en moet je dus ook op verschillende plekken aanpassen. Dat was niet duidelijk.
- Als je je domeinnaam wilt verhuizen lijkt het alsof je daarvoor moet betalen. Dit is echter niet zoals je al eigenaar bent, Want dan moet je de autorisatiecode invullen bij het boekingsproces en is het alsnog gratis.
- Vul bij de aanvraag niet je het e-mail adres in dat je mee wilt verhuizen, want daar sturen ze dan je gegevens naartoe. En die ligt er natuurlijk een tijdje uit. Kwam ik ook pas later achter.

12 december 2017 14:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Vimexx. Super klantenservice, goedkope webhosting die ook nog eens super functioneert!

9 november 2017 20:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Zojuist heb ik mijn website geupdate maar dit ging niet zoals het hoorde. Na een vraag aan de helpdesk is dit zelfs op zondag nog opgelost d.m.v een backup terug te zetten!!!

15 oktober 2017 11:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Snel, stabiel en een zeer klantvriendelijke helpdesk die me al maanden goed helpt met alle vragen die ik me kan bedenken.

13 oktober 2017 11:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Het grootse nadeel van Vimex is DirectAdmin ga alsjeblieft over op cPanel is ietsje duurder maar vele malen gemakkelijker

heb meerder domeinen lopen ben wel van plan om over te stappen naar andere hoster met cPanel

Uitleg mijn ervaring
-Multistore domein met Opencart : Niet mogelijk andere cms onbekend
-Uptime : 1 dag offline dat kan gewoon niet meer in deze tijd door fout in hun eigen systheem nadien ben ik zelf nog 2 dagen weer bezig geweest om bugs op te lossen door dat er bestanden missen na herstel

10 oktober 2017 21:59
Support
5,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Nu enkele Magento sites ondergebracht op een maximaal pakket en sta echt versteld van de snelheid en het gemak waarmee dit te realiseren valt. Direct SSH toegang, composer én alle benodigde modules! Sta echt versteld en dat tegen een ontzettend concurrerende prijs!

1 oktober 2017 20:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

In September zijn de prijzen van de .nl domeinen nog verder gezakt en zijn er heel veel extra's gelanceerd. Kan niks anders zeggen dan dat er flink aan de weg getimmerd word en dat ik super blij ben om ooit de keuze te hebben gemaakt om bij Versio weg te zijn gegaan en naar Vimexx te zijn verhuisd!

30 september 2017 14:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Begonnen met een klein pakket maar later geupgrade naar Plus. Erg tevreden met de snelheidswinst en vooral de hoeveelheid opslag en gratis varnish!

30 september 2017 14:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Domeinnaam wil niet gekoppeld worden aan mijn webhosting.
Elke keer zeggen ze 2 aan 4 uur doet die het wacht nu al 24 uur en me website doet het nog niet.

28 september 2017 21:39
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Een prima partij waar je perfecte service ontvangt en een zeer goede persoonlijke support. Qua prijs en kwaliteit een 10 op een schaal van 1 tot 10.

18 januari 2017 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Heb regelmatig contact, en wordt altijd snel en correct geholpen. Zeker aan te raden!

18 januari 2017 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Erg goed geholpen door Lynn door mijn domeinen van mijn vorige provider over te zetten naar Vimexx. Eventuele problemen goed opgelost via een ticket later.

18 januari 2017 15:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0