HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 126 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,0.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Vimexx biedt een mooi pakket aan met veel aandacht voor goede hosting-eigenschappen. Bijvoorbeeld snelheid voor hogere ranking in zoekmachines. Ze bieden de gebruiker veel tips en tools voor optimalisatie van de site. Veel aandacht ook voor Wordpress-snelheidsverbetering.
Klantenservice lost altijd de problemen goed op via de chat. Soms moet je even doorvragen als je meer wilt weten, dat kan wellicht door drukte komen. Heb 1 x een issue gehad waarbij ik vond dat men mij financieel meer tegemoet had moeten komen, maar toch maakte men toen wel een beweging in mijn richting.

Ik ben tevreden, heb diverse sites draaien en zal niet zomaar weggaan, als ze op dit niveau blijven leveren.

18 januari 2017 14:55
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

erg klantvriendelijk en het oververhuizen was allemaal zo gedaan dmv de livechat. En de prijs vergeleken andere is top daar kan niemand anders aan tippen!
Al met al de beste hosting die er is!

18 januari 2017 14:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Het platform is anders dan bij anderen en mist soms iets of iets staat net ergens anders. Dat mag best nog wat doordacht worden, meer vanuit de gedachten van gebruikers. De service en prijs zijn op zich prima te doen. Een goed voordeel is dat een domein binnen een paar minuten is vastgelegd.

17 januari 2017 22:09
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Ik heb gekozen voor het Pluspakket, naderhand wilde ik pas het domein verhuizen en kwam ik erachter hoe ingewikkeld zoiets is voor een leek. Dat wil je dan wel eens uitleggen aan iemand van de helpdesk, helaas dat gaat NIET! Je wordt geacht dit te kunnen omschrijven in hun taal. Tja, dat blijkt moeilijker dan gedacht. De kwaliteit van dit pakket kan ik dus nog niet beoordelen.

11 november 2016 21:48
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Onbegrijpelijk!...
Dat niet iedereen voor VIMEXX kiest. In één woord: geweldig.

Ik had bewust het goedkoopste pakket genomen van 0,45ct per maand en moest het allemaal nog wel zien. Maar, het is waar hoor, ze zijn snel EN goedkoop.

Ik kan niet objectief beoordelen of ze daadwerkelijk DE snelste en DE goedkoopste zijn. Daarvoor is een paar weken test ervaring mogelijk niet representatief, maar feit is dat mijn websites nog nooit zo snel zijn geweest en zeg nou zelf 0,45 p.m., dat is toch geen geld en een NL domein voor slechts 0,89 p.j. en GRATIS verhuizing.

Hun support is ook meer dan uitstekend qua snelheid en kwalitatief bijzonder goed te noemen.

Wat mij betreft maken ze hun claims meer dan waar, maar je hoeft mij niet te geloven, probeer het zelf zou ik zeggen.

17 oktober 2016 18:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Vimexx is op weg om bovenaan de lijstjes te komen. De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed. Daarnaast ook snel en correct met reacties en afhandeling. Ik hoop dat ze dit niveau kunnen vasthouden.

30 september 2016 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Duidelijke website met een snelle persoonlijke helpdesk. Prijs is ook zeer concurrerend. Dus gewoon top.

24 september 2016 11:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Ik had een paar domeinnamen nodig want bij mijn huidige host zijn die niet los te regelen.

Hierdoor kwam ik terecht bij Vimexx terecht.

Snel beschikbaar en een lekker eenvoudig klantenpaneel en een zeer scherpe prijs.

Doorlinken ging eenvoudig in het klantenpaneel.

Nog aardig te vermelden: 2 dagen later kreeg ik een welkomsbrief van Vimexx welke gewoon was ondertekend in een handgeschreven enveloppe. Maakt het toch iets persoonlijker.

Kortom, de eerste ervaringen zijn positief.


19 augustus 2016 23:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Hiervoor huurde ik een server waarbij ik alles zelf moest doen. Dit deed ik omdat ik er vanuit ging dat het goedkoper was, maar vimexx biedt een goedkopere oplossing die 90% van het werk dat ik had uit handen neemt (SSL, email, etc). Erg fijn, de meeste dingen zijn met een paar klikken ingesteld.

4 augustus 2016 23:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Niets op aan te merken

16 juli 2016 10:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Hoi, Ik kom terug zoals eerder hebt beloofd op mijn ervaring met Vimexx.

Ik geef nooit zo snel een 10 maar to op heden ben ik dusdanig goed geholpen en heel goed behandeld dat ik niets anders dan een 10 aan vimexx moet geven.

Verhuizing van mijn domein ging snel en perfect. domeinnaam registratie en verhuizing van mijn domeinnamen ging moeiteloos. Prijzen zijn concurrerend chat service gaat erg goed en erg behulpzaam tot de laatste minuut. vooral Lynn was erg goed bezig ook via teamviewer bij mij ingelogd en snel mijn problemen geholpen. al by al tot nu toe erg tevreden en neem ik mijn argwaan van eerdere reviews terug. top top n ga zo maar door Vimexx .... inmiddels heb nieuwe klanten bij Vimexx ondergebracht en ook al mijn domeinnamen en hosting pakketten overgezet bij Vimexx.

Met vriendelijke groet,

Reza Ahmadi

www.marktbazar.com

5 juni 2016 01:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Heb al veel hosting bedrijven gehad en zit nu al ruim een half jaartje bij vimexx en in die tijd heb ik 0 maar dan ook 0 keer een downtime gehad/gemerkt. De klantenservice van vimexx is uitstekend! Ze zijn zeer vriendelijk, nemen de tijd voor je en reageren ook nog eens snel op tickets. Dit heb ik in geen jaren gezien bij een hosting bedrijf. Keep it up!

31 mei 2016 19:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Heb net mijn eerste hosting provider gevonden. Voor weinig geld en zonder enige ervaring een website binnen een paar uurtjes "up 'n' running" gekregen. Weliswaar vrij simpel maar toch is de basis daar al. Een paar vragen gesteld via de chat functie en hier ook razend snel antwoord op gekregen.

Ik hoop dat ze in de toekomst asp.net pages kunnen gaan hosten.

24 mei 2016 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Verhuizing website naar Vimexx ging eenvoudig zeker met de assistentie van Lynn. Ook problemen met de PHP versie werden supersnel en adequaat opgelost. Zelfs tijdens de pinksterdagen.

16 mei 2016 19:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Een zeer klantvriendelijk bedrijf met fantastische service, een prima product, en zeer redelijke prijzen. Een absolute aanrader.

14 mei 2016 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0