HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 126 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,0.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Zeer goede service, zelfs op een zondag en dat zegt in deze tijd nogal wat!

1 mei 2016 19:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

2 maanden geleden bij Vimexx terecht gekomen. Eerst via de live chat wat informatie ingewonnen aangezien ik zeker wilde weten of ik bij een vertrouwde partij terecht zou komen. Zij hebben me vervolgens van alle informatie voorzien en zodoende ben ik mijn websites gaan overbrengen.

Nu een flinke tijd verder kan ik zeggen dat zij de zaken zeker op orde hebben. De kwaliteit is fantastisch, daarnaast reageert de support adequaat op hun tickets en via de live chat krijg je direct antwoord.

28 april 2016 16:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Gekomen vanaf Yourhosting, betaal nu een lagere prijs maar word toch een stuk sneller geholpen! Tot nu toe in 8 maand tijd ook geen problemen ervaren. Dankjewel!

27 april 2016 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Mijn website hier tevreden ondergebracht, goede support en vooral snelle reacties.

26 april 2016 22:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Ik ben (vooral met de livechats door lynn) heel erg goed op weg geholpen met het opstarten van mijn site(s). Ze stonden altijd snel voor me klaar en ik kon zelfs bij ze terecht met vragen die in eerste instantie niet eens over vimexx zelf gingen. Ze hebben een hele goede service voor een hele lage prijs, daarnaast is de kwaliteit die ze leveren ook nog eens top!

26 april 2016 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Support niet 24/7 of in 't weekend beschikbaar, overall wel ok

26 april 2016 13:55
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Meer dan geweldige hulp gehad bij het overzetten van websites.
Hier weet men wat service is. Hoop dat men dit vast kan houden.

18 april 2016 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Bijzonder snel verloop. Steeds een adequaat antwoord. Mocht er een instelling niet juist zijn wordt deze snel verholpen.

8 april 2016 15:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Ik kwam via google terecht op Vimexx en wilde het toch maar een keer proberen. Dit is echt het beste hostingbedrijf wat ik tot nu toe tegen ben gekomen. De kwaliteit is erg goed, terwijl de prijzen juist laag zijn! De servers liggen er nooit uit, tenminste ik heb het nog niet meegemaakt. Ook wanneer je niet zo erg veel van webhosts of domeinnamen afweet, dan helpen ze je direct en ook nog eens erg goed via de live chat. Verder denken ze ook nog mee met probleempjes waar je tegenaan loopt. Dit is dan ook de reden dat ik ze overal een 10 voor geef.

kortom, écht een super bedrijf!

8 april 2016 10:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Vriendelijke en kundige ondersteuning, hoge kwaliteit en uitstekend geprijsd.

5 april 2016 13:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Hele fijne (goedkope) hosting. We hebben onze websites laten verhuizen door Vimexx nadat ons dit zelf niet gelukt was. Support was erg vriendelijk en reageerde snel. Geen telefonische support, maar dat kwam nog wel zei een medewerker op de chat op hun website.

Erg tevreden.

4 april 2016 17:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Over het algemeen ben ik wel te spreken over alles. Alleen jammer dat er geen telefonische contact kan zijn.
Support is wat traag als je ticket stuurt.
Maar via de chat zijn ze snel en behulpzaam.

4 april 2016 16:50
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Sindskort ben ik reseller van Vimexx, super goede hosting tegen een lage prijs met kwalitatief goede support! Een echte aanrader!

4 april 2016 15:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Erg goed en snel geholpen om mijn domeinnaam te verhuizen en me op weg te helpen met hosting en e-mail...!

4 april 2016 14:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Prijs is veel lager dan bij andere partijen en de service is van veel hoger niveau. Zowel via het ticketsysteem als via livechat reageert men supersnel. Aanrader.

30 maart 2016 15:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0