HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 126 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,0.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Een goede en eerlijke organisatie,
Vooral de support is geweldig, alle vragen en problemen worden goed en snel opgelost!!!!!

30 maart 2016 14:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Super snelle reactie van de medewerker!

23 maart 2016 16:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Heb diverse Hosting bedrijven gehad, van buitenlands tot en met Nederlandse bedrijven maar hier klopt echt alles! Het begint met een welkomstbrief die ook echt gesigneerd is, dat is een leuk verschil. Prijs is goed en support is uitstekend! Kan niet anders dan een goede beoordeling achterlaten.

23 maart 2016 11:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Echt top webhoster..en de support is ook super geregeld

21 maart 2016 17:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Alleen maar positieve ervaringen met Vimexx. Grote of kleine vragen, ze helpen je altijd verder als je er niet uitkomt.

21 maart 2016 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Ik ben overgestapt naar Vimexx vanwege problemen met mijn vorige provider. De recenties van Vimexx waren goed dus de keuze was gemaakt. Intussen heb ik de service van Vimexx een aantal keren mogen ervaren en die is TOP. Ik was op zondag-avond aan het stoeien met mijn site en had de hulp van Vimexx nodig. Via de chat-functie op hun site had ik gewoon contact met de helpdesk en was mijn probleem binnen een paar minuten opgelost. MAAR DAN WEL OP ZONDAGAVOND! Chapeau!

16 maart 2016 23:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Erg goed geholpen in het hosten van mijn hobby website. Hobby doe je in je vrije tijd! Heel erg positief van Vimexx is, en heb ik ervaren, dat wanneer je in de weekenden vastloopt met zaken die toch complexer zijn dan dat je uit een handleiding leest, response krijgt van de supportdesk ondanks dat het weekend is en je verder kan met je experimenten/hobby. Super!

15 maart 2016 23:06
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Werkt super!!
Gewoon ff een ticket sturen en je weet hoe het moet of ze doen het voor je! En ook een goede help pagina!
Kosten zijn ook lekker laag.

15 maart 2016 15:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Snelle afhandeling van het hostingpakket, direct geactiveerd en bij een vraag snel en goed antwoord gekregen. De websites draaien ook snel dus ik ben helemaal tevreden. Een aanrader wat mij betreft.

15 maart 2016 14:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Ruim een half jaar al tevreden klant van Vimexx!

13 maart 2016 12:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Geweldige hosting!

12 maart 2016 19:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Ik had de website zelf overgezet maar er was iets fout gegaan. Met behulp van de live chat konden ze me helpen en staat mijn site weer online! Topservice!

10 maart 2016 09:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Sinds een paar maanden al klant bij vimexx. Ik heb al mijn domeinnamen verhuist naar vimexx. Ben zeer tevreden met de snelheid van mijn dedicated server en ook met de support die je krijgt ben ik zeer tevreden.

9 maart 2016 15:09
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

De servers van Vimexx zijn erg snel (duidelijk sneller van vorige hoster) en ondanks de lage kosten van het startpakket is de support erg goed. De hulp die ik kreeg bij technische vragen was aanzienlijk sneller en beter dan bij mijn vorige hoster, waar ik een veelvoud betaalde.

9 maart 2016 11:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Beste service ooit.. Om 19:30 nog steeds bereikbaar , zonder wachtrij.. AANRADER JONGENS!!!!!!!!!

8 maart 2016 19:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0