HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 126 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 8,0.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Vimexx is een aanrader. Alleen maar goeie ervaringen mee!

8 maart 2016 17:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Prima service, Vimexx gaat door tot de oplossing daadwerkelijk is gevonden! Geweldig!

8 maart 2016 17:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Ik ben een nieuwe klant en tot nu toe zijn de ervaringen zeer positief. Ben zeer tevreden.

8 maart 2016 17:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Recent ben ik overstapt naar vimexx na de zoveelste (dagenlange) storing bij mijn vorige hoster. De transitie is vrij vlot verlopen, en vooraleer over te stappen heb ik een aantal belangrijke zaken / vragen voorgelegd aan de livesupport, waar ik steeds een helder antwoord kregen. Verdere vragen worden snel en keurig afgewerkt met behulp van tickets. Prima dienstverlening aan een superscherpe prijs !

8 maart 2016 12:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Overgestapt van andere hoster met (recentelijk weer) veel problemen naar Vimexx. Voor de overstap een aantal keren met Lynn gechat over een aantal problemen m.b.t. hosting en verhuizing. Uiteindelijk gekozen voor reseller i.v.m. aantal verenigingen die ik ondersteun op IT gebied. Mijn eigen domein was binnen 45 minuten overgezet naar Vimexx nadat de verhuistoken was ingestuurd.

Lynn, Rick en Naud bedankt voor de support en ga zo door.
Groet Peter (een tevreden klant)

7 maart 2016 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Vimexx is een zeer prettige en betrouwbare hostingpartij met uitstekende service. Snelle reactie en oplossingsgericht. Ik kan Vimexx dan ook zeker aanbevelen.

7 maart 2016 17:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Super support, aantal vragen gesteld m.b.t. overgang van (oude hoster met problemen) worden snel en correct beantwoord. Email ingesteld, website komt later (ga nieuwe bouwen).
Lynn, Rick en Naud van Vimexx super bedankt voor de geboden hulp!

Aanarder

4 maart 2016 11:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Alleen maar positieve ervaringen met Vimexx. Product is goed en ook de geboden service is top. Had net een probleem met de website en binnen een paar uur was dit opgelost. Maak ik bij andere hosters wel eens anders mee.

29 februari 2016 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Stabiele hoster, zeer scherpe prijs en vooral een erg goede en snelle klantenservice!

28 februari 2016 22:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Begonnen om mijn eigen website te maken! Na afrekenen ontving ik direct de gegevens en heb ik de chat geraadpleegd hoe ik Joomla moet installeren. Lynn heeft me hier goed verder geholpen waarna ik in enkele seconden joomla werkend had en kon beginnen aan mijn website! Ben erg tevreden en blij met mijn keuze!

22 februari 2016 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Snelle hosting, goede beveiliging voor een SUPERprijs!
Daarnaast een support die volledig achter je staat. Als plan A niet lukt, staat plan B t/m Z al klaar! Zeker aan te bevelen!

19 februari 2016 13:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Ik host meerdere webwinkels welke gebouwd zijn op Magento. Voorheen draaide ik mijn eigen VPS server bij TransIP maar helaas komt hier ook veel onderhoud bij kijken en toch wel technische kennis. Wil je dit uitbesteden dan word de prijs nog een heel stuk hoger.

Ben toen op zoek gegaan en een advies gevraagd bij de livechat van Vimexx. Zij gaven me aan dat hun hosting eigenlijk een mini VPS heeft en dat je hierin prima magento kunt hosten. Heb direct een maximaal pakket aangeschaft en ze hebben mijn websites overgezet. Ze zijn echt supersnel dmv redis en memcache en de ssd schijven en ik betaal nu een heel stuk minder. Super tevreden dus en blij met de service die ze me geboden hebben om alles over te zetten. Ga zo door!

19 februari 2016 11:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Afgelopen jaren mijn websites en domeinen gehost bij oa TransIP en Versio. Eerstgenoemde is een duurdere oplossing, werkte eerst prima maar laatste tijd veel problemen gehad en niet goed geholpen. Laatstgenoemde is ook erg goedkoop, maar een waardeloze klantenservice hebben ze daar. Op de chat willen ze geen enkele vraag beantwoorden en word ik elke keer naar een ticket verwezen.

Via reclame op het internet Vimexx tegengekomen en direct een livechat gestart voor advies en een kennismaking. Ben direct zeer goed geholpen en ze hadden ruim de tijd voor me! Het gekozen voor het aangeraden plus pakket. Via een ticket zijn al mijn websites netjes overgezet en draai ik nu ontzettend tevreden op de snelle servers van Vimexx! Eindelijk terecht gekomen bij een goede webhoster die wel begrijpt wat service is!

18 februari 2016 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Een domeinnaam én hosting pakket gekocht na het vragen van advies op de livechat. Echt super geholpen en na aanschaf kon ik direct mijn eigen website bouwen met hun gratis website maker! Voor mij als leek dus erg begrijpelijk en handig! Ook de webmail heeft een groen slotje en dat geeft mij een extra veilig gevoel! Zeker een aanrader!!

18 februari 2016 17:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Hallo,

Na het plaatsen van mijn review over Vimexx werd ik netjes gebeld door de eigenaar, hij klonk erg vriendelijk en behulpzaam.

Wij hebben afgesproken dat ik mijn domein verhuizing door Vimexx voortzet en ook heb ik een hosting pakket gehuurd.

Mijn eind beoordeling zal ik hier plaatsen nadat verhuizing van mijn website is voltooid en als alles naar wens functioneert.

Tot nu toe ziet er alles erg goed uit!

MvG Reza Ahmadi

www.marktbazar.nu

18 februari 2016 15:28
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0