HostingWijzer

Webreus hosting reviews vergelijken

Er zijn 83 ervaringen achtergelaten door klanten van Webreus. De gemiddelde, algemene beoordeling die Webreus heeft gekregen is 4,3.

0 10
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Verschrikkelijk slechte ervaring met Webreus. Reageren niet of doen er een week over. Luisteren niet, lezen niet... Komen nooit met oplossingen. Herhalen zichzelf alleen maar. Ben nu 3 weken bezig met het verhuizen van 2 domeinen en 2 websites.

18 juni 2019 11:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Wisselende ervaringen. De ene site laad beter dan de andere.

28 mei 2019 23:09
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Al jaren met een paar websites bij Webreus. Word bij vragen snel en goed geholpen. Er is wel eens een storing ... maar ja, bij welke provider niet.

15 mei 2019 09:44
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Na de onlangs toegepaste migratie een doffe ellende. De helft van de menu s is niet meer bereikbaar en een oplossing wordt niet geboden. Dit zou niet mogelijk moeten zijn.
Binnenkort beslissen omtrent verlenging ja of nee.
Indien geen oplossing STOPPEN

15 december 2018 19:24
Support
3,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Sinds enkele maanden zijn mailboxen niet meer toegankelijk. Als je een zakelijk account hebt is het ronduit een drama geworden. Facturatie kan iet meer uitgevoerd worden, bijlages zijn ineens niet meer aanwezig en krijgen ontvangers niets en de hulp is dramatisch te noemen. Het probleem manifesteert zich nu herhaaldelijk en wij zijn genoodzaakt een andere hostingspartij te zoeken die problemen direct oplost. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Helaas is het geen Reus in service maar in drama geworden en als jarenlange trouwe klant gaat het doek echt vallen voor ons in relatie tot hen..........

27 oktober 2018 14:06
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Drama provider! Ongeveer 90% van de tijd traag, storing, of gewoon compleet onbereikbaar. Voor een website die regelmatig onderhoud nodig heeft, up to date moet blijven, of door meer dan 2 mensen tegelijk wordt bezocht is dit echt een afrader! Alleen de prijs is scherp, maar de kwaliteit daarentegen echt een dieptepunt.

14 september 2018 09:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Ik ben zelf al jaren klant van Webreus.
Een website heb/gebruik ik niet. Enkel alleen e-mail op een eigen domein. Heb daarom ook het goedkoopste abonnement.

Enige nadeel aan Webreus vond ik dat ik zelf aan moest geven dat inloggen op webmail via http i.p.v. https niet meer van deze tijd was voordat ik gemigreerd kon worden naar een nieuwe omgeving.

Verder voldoen ze prima aan mijn verwachtingen.

13 september 2018 06:59
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Ik ben zelf al jaren klant van Webreus.
Een website heb/gebruik ik niet. Enkel alleen e-mail op een eigen domein. Heb daarom ook het goedkoopste abonnement.

Enige nadeel aan Webreus vond ik dat ik zelf aan moest geven dat inloggen op webmail via http i.p.v. https niet meer van deze tijd was voordat ik gemigreerd kon worden naar een nieuwe omgeving.

Verder voldoen ze prima aan mijn verwachtingen.

13 september 2018 06:59
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Ik ben al 9 jaar klant bij Webreus, het is een lowbudget hosting. Je krijgt gewoon waar voor je geld. Voldoet aan mijn verwachtingen.

28 augustus 2018 15:15
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

WAARSCHUWING: blijf hier vandaan!

Webreus is volledig geautomatiseerd, maar alle software loopt achter.
Zolang alles goed gaat, gaat het nog wel.
Maar als het fout gaat, is de helpdesk is volledig onbereikbaar. (2x ticket aangemaakt+ 2x belpoging, nog geen reactie na een week)

25 augustus 2018 15:48
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Geen aanrader,
Website opgezegd en ondanks tijdige opzegging toch nog verlengd. En t jaar daarop proberen ze het weer door te laten gaan.

20 augustus 2018 15:58
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

WAARDELOOS, met regelmaat doet hun email server ROUNDCUBE het niet. Heb 0,0 vertrouwen in hun service.

8 juli 2018 13:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Waardeloos bedrijf, ga NIET in zee met dit bedrijf. Inloggen en nieuw wachtwoord aanmaken is onmogelijk. Helpdesk kun je niet mailen omdat de code niet gepakt wordt. Bellen is helemaal geen optie. Zorg voor een hosting met een bereikbare helpdesk. U bent gewaarschuwd... Ik moet minimaal een 1 geven, maar dit is al te hoog

15 juni 2018 08:49
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Geweldig slechte support.

Nog nooit zoiets meegemaakt. Ik heb zelf al jaren een site bij hun staan waar ik af en toe wat op uitprobeer, dat ging altijd goed. Nu maar voor het echie dan dacht ik... Helaas... De site is meer dan de helft van de tijd niet bereikbaar. En de helpdesk 95% van de tijd niet... inmiddels 5 tickets ingeschoten waarop ik slechts 1 keer een antwoord heb gekregen: "als ik kijk doet de site het weer".... Ja, toevallig wel idd.. .Maar de rest van de tijd niet, en krijg ik dus ook geen antwoord van de helpdesk.

Nog even een simpel testje gedaan, misschien dat Wordpress de boel in de soep liet lopen maar nee hoor, ook met een simpele index.html pagina geen respons...

Kost bijna niks maar dan heb je ook niks!

Zelden zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Absolute afrader!

5 juni 2018 21:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Kreeg de mail niet aan de praat, support gemaild en die had het binnen een dag voor me ingesteld zodat het allemaal werkt. Goedkoop, vriendelijke en behulpzaam in mijn ervaring!

28 maart 2018 12:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0