HostingWijzer

Webreus hosting reviews vergelijken

Er zijn 86 ervaringen achtergelaten door klanten van Webreus. De gemiddelde, algemene beoordeling die Webreus heeft gekregen is 4,4.

0 10
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Giant

Matige provider. Niet telefonisch bereikbaar. Alleen via supportmail. Wordt wel gauw een oplossing gezocht.
Kan geen tweede website maken alleen subwebsite. Betaal er 60 euro voor per jaar.

19 november 2019 11:54
Support
4,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Zéér scherpe prijzen voor zowel domeinen als hosting.
Goede ervaringen met support, vlotte en professionele afhandeling van melding.

Als ik sommige (matige/slechte) reviews over webreus.nl lees, krijg ik wel het idee dat men voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten of dat de klant zelf een zeer matige kennis heeft van hoe eea. wat betreft hosting werkt en hier vervolgens de schuld bij Webreus neerlegt... jammer.

Wat mij betreft zeker de moeite waard. En nee, ik ben op geen enkele manier gelieerd aan Webreus :-)

13 november 2019 15:56
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Graag wil ik ook mijn ervaring delen!
Een zeer slechte hosting waarbij de site met enige regelmaat onbereikbaar is. Maar het aller ergste: backups kunnen of worden niet op de juiste manier bewaard en men is niet in staat om je te helpen indien nodig. Ik heb veel tijd en dus geld geïnvesteerd in het bouwen van een site en alles is verloren gegaan door belabberde backup beheer door webreus. Advies werd gegeven dat ik zelf maar backups moest bewaren in dropbox...Whahaha hoe amateuristisch wil je het hebben. Hier geldt: als het te mooi lijkt om waar te zijn....dan is dat het ook! succes verder.

3 november 2019 12:21
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
9,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Verschrikkelijk slechte ervaring met Webreus. Reageren niet of doen er een week over. Luisteren niet, lezen niet... Komen nooit met oplossingen. Herhalen zichzelf alleen maar. Ben nu 3 weken bezig met het verhuizen van 2 domeinen en 2 websites.

18 juni 2019 11:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Wisselende ervaringen. De ene site laad beter dan de andere.

28 mei 2019 23:09
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Al jaren met een paar websites bij Webreus. Word bij vragen snel en goed geholpen. Er is wel eens een storing ... maar ja, bij welke provider niet.

15 mei 2019 09:44
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Na de onlangs toegepaste migratie een doffe ellende. De helft van de menu s is niet meer bereikbaar en een oplossing wordt niet geboden. Dit zou niet mogelijk moeten zijn.
Binnenkort beslissen omtrent verlenging ja of nee.
Indien geen oplossing STOPPEN

15 december 2018 19:24
Support
3,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Sinds enkele maanden zijn mailboxen niet meer toegankelijk. Als je een zakelijk account hebt is het ronduit een drama geworden. Facturatie kan iet meer uitgevoerd worden, bijlages zijn ineens niet meer aanwezig en krijgen ontvangers niets en de hulp is dramatisch te noemen. Het probleem manifesteert zich nu herhaaldelijk en wij zijn genoodzaakt een andere hostingspartij te zoeken die problemen direct oplost. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Helaas is het geen Reus in service maar in drama geworden en als jarenlange trouwe klant gaat het doek echt vallen voor ons in relatie tot hen..........

27 oktober 2018 14:06
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Drama provider! Ongeveer 90% van de tijd traag, storing, of gewoon compleet onbereikbaar. Voor een website die regelmatig onderhoud nodig heeft, up to date moet blijven, of door meer dan 2 mensen tegelijk wordt bezocht is dit echt een afrader! Alleen de prijs is scherp, maar de kwaliteit daarentegen echt een dieptepunt.

14 september 2018 09:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Ik ben zelf al jaren klant van Webreus.
Een website heb/gebruik ik niet. Enkel alleen e-mail op een eigen domein. Heb daarom ook het goedkoopste abonnement.

Enige nadeel aan Webreus vond ik dat ik zelf aan moest geven dat inloggen op webmail via http i.p.v. https niet meer van deze tijd was voordat ik gemigreerd kon worden naar een nieuwe omgeving.

Verder voldoen ze prima aan mijn verwachtingen.

13 september 2018 06:59
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Ik ben zelf al jaren klant van Webreus.
Een website heb/gebruik ik niet. Enkel alleen e-mail op een eigen domein. Heb daarom ook het goedkoopste abonnement.

Enige nadeel aan Webreus vond ik dat ik zelf aan moest geven dat inloggen op webmail via http i.p.v. https niet meer van deze tijd was voordat ik gemigreerd kon worden naar een nieuwe omgeving.

Verder voldoen ze prima aan mijn verwachtingen.

13 september 2018 06:59
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Ik ben al 9 jaar klant bij Webreus, het is een lowbudget hosting. Je krijgt gewoon waar voor je geld. Voldoet aan mijn verwachtingen.

28 augustus 2018 15:15
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

WAARSCHUWING: blijf hier vandaan!

Webreus is volledig geautomatiseerd, maar alle software loopt achter.
Zolang alles goed gaat, gaat het nog wel.
Maar als het fout gaat, is de helpdesk is volledig onbereikbaar. (2x ticket aangemaakt+ 2x belpoging, nog geen reactie na een week)

25 augustus 2018 15:48
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Geen aanrader,
Website opgezegd en ondanks tijdige opzegging toch nog verlengd. En t jaar daarop proberen ze het weer door te laten gaan.

20 augustus 2018 15:58
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

WAARDELOOS, met regelmaat doet hun email server ROUNDCUBE het niet. Heb 0,0 vertrouwen in hun service.

8 juli 2018 13:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0