HostingWijzer

Webreus hosting reviews vergelijken

Er zijn 95 ervaringen achtergelaten door klanten van Webreus. De gemiddelde, algemene beoordeling die Webreus heeft gekregen is 4,4.

0 10
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

helaas, maar ik moet zeggen dat ik geen reacties krijg op mijn vragen. Er wordt een ticket aangemaakt en thats it. heb ik beter meegemaakt. is van de laatste tijd.

16 september 2020 14:32
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Waardeloos. Al enkele weken geen e-mailverkeer mogelijk. Contact met Webreus is niet mogelijk. Ik ben er heel boos over. Ga zo snel mogelijk naar een betere provider.

2 september 2020 19:17
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Ik ben al heel lang bij webreus, en de eerste jaren zeer tevreden. Heb echter de indruk dat de kwaliteit minder wordt: er zijn vaker storingen, en de helpdesk reageert niet of nauwelijks. Op dit moment ligt de e-mail er al zo'n drie dagen uit en is er geen enkel teken van voortgang of communicatie hierover, deze info moet je zelf zien te vinden op sites als deze of allestoringen. Dit is een veel te lange periode tegenwoording om zonder mail te zitten :-(

28 augustus 2020 15:11
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Al ruim 5 dagen krijg ik geen mail binnen en kan ook niets versturen echt te erg voor mijn bedrijf!!!!
Geen contact te krijgen met die gasten, nergens info te vinden over wat er aan de hand is, dit kan echt niet. Ik ben helemaal klaar met WEBKNEUS!!!!!!!!!!

28 augustus 2020 12:56
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

bagger al 4 dagen geen mail door een storing. geen communicatie niets

27 augustus 2020 11:29
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

15 jaar klant geweest maar nu een storing (bij tenminste enkele honderden klanten) waarbij de e-mail er volledig uitligt. Storing duurt al meer dan 72 uur en er is geen enkele info over wat er aan de hand is en hoe lang het gaat duren. Dit kan echt niet. Wegwezen dus. WebKneus is een betere naam.

27 augustus 2020 08:29
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Ik heb meerdere accounts bij Webreus en ben zeer tevreden over de geboden kwaliteit, zeker ook gezien de scherpe prijs.
De support is prima, snelle reactie en vaak hebben ze je probleem snel opgelost, zoals het niet automatisch bijgewerkte certificaat. Ik kan het zeker aanbevelen!

31 mei 2020 15:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Op hun antwoordapparaat wordt gesproken dat de helpdesk op bepaalde tijden bereikbaar is maar Webreus is helemaal niet telefonisch bereikbaar.
Wel snelle reacties via email.......

Toch al jaren heel tevreden......

26 mei 2020 10:02
Support
4,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Ik sluit mij graag aan bij de review door James Kokke... terwijl ik al evenmin gelieerd ben 😀

Ik geef Webreus uitzonderlijk hoge waarderingen omdat mijn ervaringen gewoonweg prima zijn ! Je zou als punt om in mindering te brengen, aan kunnen merken dat de helpdesk niet telefonisch bereikbaar is... Daarvan was ik mij ondertussen van te voren bewust, omdat je je daarbij af kunt vragen in hoeverre ondersteuning via de telefoon effectief kan zijn ? (je klopt in de regel alleen met technische vragen aan wanneer daarover in de faq's geen info valt te vinden... en waarvoor de mensen van de helpdesk dus ook even de tijd nodig zullen hebben om erin te duiken).

Inmiddels heb ik 2 domeinnamen naar deze provider verhuisd. Juist omdat het bij Webreus (wel) mogelijk blijkt om een 100% score te halen op... en volgens internet.nl.
En daarbij heb ik trouwens prima ondersteuning gekregen, bij het verhuizen van de websites + databases op zich. (Nogal een klus waarmee ik mij zonder niet zou hebben gered).

Een score van vier maal een 10 komt misschien overdreven over ? ... Ik kies daar mede voor als goedmaker met oog op de al te negatieve die op mij als minder tot helemaal niet weloverwogen overkomen 😉

Ik kan Webreus met een gerust hart aanraden.

27 januari 2020 11:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Giant

Matige provider. Niet telefonisch bereikbaar. Alleen via supportmail. Wordt wel gauw een oplossing gezocht.
Kan geen tweede website maken alleen subwebsite. Betaal er 60 euro voor per jaar.

19 november 2019 11:54
Support
4,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Zéér scherpe prijzen voor zowel domeinen als hosting.
Goede ervaringen met support, vlotte en professionele afhandeling van melding.

Als ik sommige (matige/slechte) reviews over webreus.nl lees, krijg ik wel het idee dat men voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten of dat de klant zelf een zeer matige kennis heeft van hoe eea. wat betreft hosting werkt en hier vervolgens de schuld bij Webreus neerlegt... jammer.

Wat mij betreft zeker de moeite waard. En nee, ik ben op geen enkele manier gelieerd aan Webreus :-)

13 november 2019 15:56
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Graag wil ik ook mijn ervaring delen!
Een zeer slechte hosting waarbij de site met enige regelmaat onbereikbaar is. Maar het aller ergste: backups kunnen of worden niet op de juiste manier bewaard en men is niet in staat om je te helpen indien nodig. Ik heb veel tijd en dus geld geïnvesteerd in het bouwen van een site en alles is verloren gegaan door belabberde backup beheer door webreus. Advies werd gegeven dat ik zelf maar backups moest bewaren in dropbox...Whahaha hoe amateuristisch wil je het hebben. Hier geldt: als het te mooi lijkt om waar te zijn....dan is dat het ook! succes verder.

3 november 2019 12:21
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
9,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Verschrikkelijk slechte ervaring met Webreus. Reageren niet of doen er een week over. Luisteren niet, lezen niet... Komen nooit met oplossingen. Herhalen zichzelf alleen maar. Ben nu 3 weken bezig met het verhuizen van 2 domeinen en 2 websites.

18 juni 2019 11:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Wisselende ervaringen. De ene site laad beter dan de andere.

28 mei 2019 23:09
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Al jaren met een paar websites bij Webreus. Word bij vragen snel en goed geholpen. Er is wel eens een storing ... maar ja, bij welke provider niet.

15 mei 2019 09:44
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0