HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 536 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,8.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

:) goede servere met goede uitleg :P

16 januari 2021 12:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Goede services
Snelle oplossingen.

13 januari 2021 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

We zitten al jaren bij YourHosting met grote tevredenheid
Ik kwam vandaag niet helemaal uit het aanpassen van e-mail-instellingen. Een chat geopend en had heel snel een mederwerker aan de andere kant. Via de chat zeer goed geholpen en alles is weer ingesteld zoals gewenst.

12 januari 2021 16:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Enkele dagen geleden was mijn site niet meer te bereiken. Dat is in deze tijd toch knap vervelend. Ik kwam in het weekend er achter. Toen het me niet lukte om het op te lossen, heb ik een berichtje naar Yourhosting gestuurd. Vanochtend om 9.00 hadden ze het probleem voor me op gelost. Super blij met hun hulp.

11 januari 2021 16:09
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

1 van onze websites had een internal server error, dus die was niet meer te bezoeken, 1 appje naar de klantenservice was genoeg om het probleem binnen 10 min. Op te laten lossen. René reageerde steeds binnen een minuut, erg fijn die snelle service!

7 januari 2021 18:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

kundig geholpen, probleem oplossend /analyserend
mee denkend, wat wil je nog meer.. fijn bedrijf!!

23 december 2020 15:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Via de chat en vervolgens telefonisch goed en erg vriendelijk geholpen. Dus goede helpdesk, maar wel momenteel wat storingen

21 december 2020 13:11
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ben16 jaar bij Yourhosting, eerst als professioneel en de laatste jaren als privé persoon.
En werd toch weer professioneel geholpen door Richard, bij het vernieuwen van mijn email instellingen,
Na een periode van internet vermoeidheid, heb ik nu weer energie en noodzaak om intensiever de mogelijkheden van yourhosting te gebruiken.

4 december 2020 17:49
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

net top geholpen door Richard van Yorhostong met het instellen van onze mail. heel fijn. nogmaals dank!!!!

2 december 2020 14:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Ik heb wat kanttekeningen bij de nieuwe hostingmanager en de controle erover bij medewerkers van YH (minder dan voorheen, maar niet door hun toedoen, volgens mij). Anyway er waren wat technische problemen ontstaan. Amando heeft zich er geconcentreerd in vastgebeten en alles tot een zeer goed werkend einde gebracht.

19 november 2020 15:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Snel en goed geholpen via de chat.

18 november 2020 14:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima geholpen door Marco via chat!

13 november 2020 13:00
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Het probleem zeer fijn en rustig uitgelegd ! Top!

12 november 2020 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik was wat teleurgesteld over de forse prijsstijging van mijn XS-pakket, maar de fantastische en zeer snelle hulp die ik kreeg via de Chat functie bij het oplossen van een probleem, maakt dat weer ruimschoots goed.

11 november 2020 12:50
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Super geholpen! Dank!

10 november 2020 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">