HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 429 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,6.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

super fijn geholpen over de chat!!!!

22 januari 2020 12:41
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heb met Mark gesproken hij was heel behulpzaam. Mijn vraag heeft hij goed behandeld, maar ik heb toch liever telefonisch contact maar daar heb ik geen 10 euro voor over. Dat vind ik niet kunnen ik heb al een abonnement. Maar heb geen klagen over Mark hij deed het prima.

16 januari 2020 10:16
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
2,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zojuist een upgrade doorgevoerd ivm het ontwerpen en toevoegen van een website. Binnenkort zal ook mijn emai weer terug gaan en dan lopen via Yourhosting. Tot op dit moment een prima en duidelijk support. Prima zo!

10 januari 2020 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

De support van YourHosting is prima! Al een paar keer prima hulp gehad van de chatservice met mijn nieuwe website. Richard deed het vandaag ook weer top!

30 december 2019 16:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Richard heeft actief geholpen

30 december 2019 13:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Contact gehad met Richard die meteen hulp aanbood en duidelijkheid bracht.Vriendelijk en behulpzaam en begripvol.

27 december 2019 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Contact gehad met Richard over meerdere vragen en hij heeft fantastisch geholpen en perfecte uitleg gegeven.

27 december 2019 13:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Super goede service via de chat

24 december 2019 14:49
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Fijne ondersteuning. Afspraak gemaakt om te bellen en ben daarna fijn geholpen met het instellen van een aantal emailadressen.

23 december 2019 09:27
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima geholpen.

19 december 2019 14:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Super geholpen via de chat functie.

19 december 2019 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Met twee belafspraken (en met behulp van Teamviewer) was het probleem uiteindelijk opgelost. Fijn, want na eerst zelf te hebben geprutst, was ik de ICT-wanhoop nabij... Als het goed is, staat morgen weer alles, via de yourhosting back-up, op mijn mail.

13 december 2019 17:26
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Bij vragen altijd goed en snel bereikbaar via what's app. Ze doen veel moeite om je vragen te beantwoorden. Kom je er niet uit, kun je een belafspraak maken. Vandaag nog op een hele prettige manier geholpen met het oplossen van mijn e-mail problemen. In alle rust wordt er met je meegezocht naar de oplossing. Bij mij werkt alles weer naar behoren! Top!

13 december 2019 13:56
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Richard is top!

13 december 2019 13:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben telefonisch zeer goed geholpen kon direct merken dat ze wisten waar ze het over hadden en het probleem was dus ook direct opgelost. Het probleem wat overigens niet bij Your Hosting lag.

Dank nog daarvoor.

13 december 2019 12:11
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0