HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 405 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,5.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Probleem meteen opgelost via de chat met medewerker Marco. Heel fijn en perfecte service

31 oktober 2019 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Z2

Te allen tijde snelle reakties bij "zeldzame" problemen. Chat werkt verrassend fijn ...

11 oktober 2019 13:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goede ervaring met de support bij het opzetten van een website! Ik raad deze provider van harte aan. (Okt.2019)

10 oktober 2019 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima klantenservice per chat, erg behulpzaam (en geduldig:-))

10 oktober 2019 12:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Laatste tijd problemen met managed VPS. Functies verdwijnen uit de Hosting manager, spontaan problemen met websites die (deels) niet meer werken. En die robochat is uitermate irritant. En de prijs wordt je ook niet vrolijk van.

9 oktober 2019 23:38
Support
4,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Net geholpen door door chatbox. Dacht O nee, heb zo'n schurft aan dat soort dingen. Maar moet mijn oordeel herzien. Was fuckup, vulde me al belazerd. Maar de medewerker heeft me Super geholpen. Verdiend echt een pluim. Een aanwinst voor jullie bedrijf

7 oktober 2019 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Heel blij met de support van your hosting! Met de chat-bot kom me niet ver, maar de chat-support waar daadwerkelijk iemand achter zit die zijn erg kundig! Ze lossen het via de chat op. Als dat niet lukt via TeamViewer. Al een aantal keer succesvol problemen adhv (apple)update opgelost!

2 oktober 2019 15:20
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Al vele jaren klant, ik voel me nu in mijn hemd gezet.
YOURHOSTING HEEFT GEEN TELEFONISCHE HELPDESK
Chat werkt nooit, en die bot is echt slecht.
klachten hierover worden genegeerd. de klant is totaal onbelangrijk geworden.
Al maanden problemen maar kan ze nooit bereiken en ik heb geen tijd voor uitgebreide mails of chat.
als het makkelijker zou zijn om alles te verhuizen was ik al weg.

30 september 2019 12:03
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

De support die er is, is zeer goed en kundig. Ik vond het heel prettig dat ik laatst een belafspraak kon maken en het probleem dat ik ondervond vervolgens binnen 15 minuutjes effectief was opgelost.

Echter moest ik wel eerst chatten op whatsapp om die afspraak te maken. Zelf vind ik chatten op whatsapp voor zulke technische problematiek niet handig. Ik heb al moeite zelf te begrijpen waar een probleem aan ligt, laat staan dat ik dit kan uitleggen aan iemand anders, al typend in whatsapp. Ik adviseer Yourhosting daarom de klantenservice anders in te steken dan nu. Meer zoals voorheen. De telefonische hulp is echt de slagader van jullie bedrijf.

24 september 2019 20:11
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Wij zitten al bijna 10 jaar bij Yourhosting maar gaan overstappen naar Transip. We hebben onlangs een probleem gehad met de bereikbaarheid van onze sites. En de support is ontzettend onbeleefd en onbekwaam. Na 15 emails wilden ze het eindelijk oplossen.

Wij zijn klaar met deze partij.

23 september 2019 16:27
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik ben al jaren klant bij Yourhosting. Volgens mij al sinds 2011, want toen begon ik met het bouwen van diverse websites. Altijd erg goede service gehad en vandaag ook weer, binnen no time was mijn website naar een andere domeinnaam overgezet en een andere folder, zodat ik mijn website nu in meerdere talen kan zetten vanaf een .com en daarnaast het kan koppelen aan andere domeinnamen waarbij de website ook die url van het betreffende land/taal laat zien. Ik raad Yourhosting zeker aan. Chat is ook altijd goed bereikbaar, zelfs in het weekend. Dus helemaal top! Heb momenteel een medium pakket. Ook voor een goede prijs.

21 september 2019 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uitstekende klantenservice. Leggen alles duidelijk uit. Goede ervaring mee!

11 september 2019 20:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Snelle service, goede hosting

30 augustus 2019 14:34
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Contactformulier op mijn door derde partij gebouwde website werkte niet meer. Via de chat op de site van YorHosting op zeer vriendelijke wijze geholpen: binnen enkele minuten was het formulier hersteld. Daarnaast kreeg ik zeer nuttige tips om mijn site plus formulier beter te beveiligen.
Al met al een zeer goede ervaring!

29 augustus 2019 14:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

In de chat direct geholpen met het SPF record probleem. Moet het nog testen, maar denk dat het nu goed zal zijn.

22 juli 2019 13:42
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0