HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 391 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,5.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

In de chat direct geholpen met het SPF record probleem. Moet het nog testen, maar denk dat het nu goed zal zijn.

22 juli 2019 13:42
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima service, ook als ik soms hele beginners-vragen stel. Enige punt van feedback: als ik via de chat met een medewerker aan het praten ben en op iets klik in mijn account, gaat het scherm weg. Chathistorie is dan weg.

19 juli 2019 15:08
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Ik host mijn websites nu al heel wat jaren bij YourHosting en ben altijd zeer tevreden geweest over de diensten en kwaliteit. De support is uitstekend en in tegenstelling tot vele andere hostingpartijen zijn de mensen die support verlenen ook technisch onderlegd en in staat complexe vragen te beantwoorden en snel problemen op te lossen. Nu scheelt het dat ik zelf ook technisch ben zodat ik snel uit de voeten kan met hun antwoorden, maar in mijn ogen maakt hun support een enorm verschil. Ik raad Yourhosting dan ook altijd aan bij anderen.

10 juli 2019 13:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Na 15 jaar klant te zijn geweest besloten over te stappen op een andere host. In 2004 had ik een prima gevoel bij YourHosting. Prima klantenservice, problemen werden meteen aangepakt en de klant werd serieus genomen en netjes behandeld. Gaandeweg de jaren veranderde dit. De prijzen werden hoger, de klantenservice daalde en de ergernis bij mij steeg. Technische mankementen bij de mail (en dat werd door YourHosting niet opgelost). SSL wat gratis was, maar waarvoor je opeens een rekening kreeg. Pas door op je strepen te staan en met bewijzen te komen dat de fout toch echt bij hun lag, werd de rekening ingetrokken onder het motto 'coulant'. Op een backup van mijn site (deze keer had ik een foutje gemaakt en vroeg om mijn oude versie terug te zetten) heb ik dagen moeten wachten. (Ze sluiten een vraag af, na een vaag antwoord zonder een oplossing te hebben geboden. Open je de vraag zelf weer, omdat je een oplossing voor je probleem wilt, dan kom je weer onderaan op de wachtlijst te staan, hoorde ik later van een medewerker van YourHosting) Tussendoor gemaild, gechat, via Facebook contact gezocht. Steeds kreeg ik te horen: de collega is er nu mee bezig...of: hij gaat er zo mee aan de gang. Je wordt dus aan het lijntje gehouden. Na een aantal dagen tevergeefs wachten was de maat vol en heb ik een andere host genomen. De domeinnaam was nog geen minuut verhuisd of de bewuste collega reageerde via de mail dat hij 'net' mijn verzoek van de sitebackup wilde voltooien, maar zag dat mijn site inmiddels verhuisd was. Dus mijn vraag werd gesloten. WAARDELOOS. En: SCHAAM JE DIEP YOURHOSTING!!! Zo ga je niet met mensen om, zeker niet met vaste klanten. Het is dat je een ster moet aanklikken, maar jullie zijn geen ster meer waard.

29 juni 2019 17:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ben al lang een zeer tevreden klant bij Yourhosting.

Echter is de kwaliteit achteruit aan het hollen de laatste maanden. Je kunt ze niet meer telefonisch bereiken. Het gaat nu via chat whatsapp of mail. Ik heb nu problemen met mijn mail maar krijg dat niet opgelost met yourhosting. Telefonisch bereikbaar zijn ze niet meer. Met als gevolg dat een simpel probleem je nu heel veel extra tijd kost. Is je probleem gecompliceerder dat kost het je een ochtend. Ik ga overstappen. Zit ik natuurlijk niet op te wachten maar yourhosting laat je geen andere keuze.

18 juni 2019 12:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Laten je voor 1 euro inschrijven, deze betaal je, waarna ze een jaar later "hun diensten automatisch verlengen". Vervolgens sturen ze je tientallen spammails waardoor je het mailtje met de automatisch verlengde diensten over het hoofd ziet, geen factuur betaalt, en ze je aanmaningen met dikke boetes gaan sturen. NIET bij kopen.

6 juni 2019 17:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Prima ervaring . Vriendelijk en kundige support

10 mei 2019 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

uitstekend met een chat help-fucntie geholpen bij t overzetten van mailaccount!
Prima!

10 mei 2019 14:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uistekend geholpen met e-mailinstellingen door Erik Esman.
Vriendelijk bedankt voor uw hulp!

9 mei 2019 15:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag uitstekend geholpen door 2 medewerkers welke mijn probleem, via de chat, goed hebben kunnen oplossen.

9 mei 2019 13:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima ervaring, klantenservice is top!

15 april 2019 19:25
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

10 jaar klant geweest! En het iedereen aangeraden.
Laatste jaren ging alles achteruit tot de crisis waar ze zich nu in bevinden.
De goede helpdesk die er altijd was bestaat niet meer.
Zelfs de te hnische organisatie niet op orde. Er wordt verkeerde informatie uitgestuurd naar klanten en voor hulp zijn ze daarna onbereikbaar.
Het eens mooie bedrijf is uitgehold om makkelijk geld te verdienen. Simpele ondersteuning via whatsapp is er wel maar als er technisch iets niet in orde is moet je emailen naar technische helpdesk die ook bij totaal onbereikbare website niet attent reageert. Het is helaas geen aanrader meer.

15 april 2019 08:44
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik moet me helaas bij voorgaande slechte recensies aansluiten. Ik zit al 10 jaar bij ze, en heb meerdere klanten hosting aangeraden bij Yourhosting. Helaas heb ik de laatste maanden alleen maar slechte ervaringen met ze. De migratie naar een nieuwe hosting omgeving, waar ze al maanden mee bezig zijn, gaat gepaard met groeiende problemen:
E-mail vaak niet beschikbaar, websites traag of offline, massa's spam en onvoldoende beveiliging daartegen, gebrekkige communicatie naar de klant en nu ook nog eens het afschaffen van telefonische support. Want de mogelijkheid van directe support is altijd de reden geweest dat ik bij deze duurdere provider ben gebleven. De chatbot die ze nu gebruiken is nergens goed voor, en om met een medewerker te kunnen chatten duurt een eeuwigheid. Verder is er ook bij de medewerkers vaak geen duidelijkheid te krijgen over de juiste instellingen, kortom: een afrader.

10 april 2019 09:52
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik moet me helaas bij voorgaande slechte recensies aansluiten. Ik zit al 10 jaar bij ze, en heb meerdere klanten hosting aangeraden bij Yourhosting. Helaas heb ik de laatste maanden alleen maar slechte ervaringen met ze. De migratie naar een nieuwe hosting omgeving, waar ze al maanden mee bezig zijn, gaat gepaard met groeiende problemen:
E-mail vaak niet beschikbaar, websites traag of offline, massa's spam en onvoldoende beveiliging daartegen, gebrekkige communicatie naar de klant en nu ook nog eens het afschaffen van telefonische support. Want de mogelijkheid van directe support is altijd de reden geweest dat ik bij deze duurdere provider ben gebleven. De chatbot die ze nu gebruiken is nergens goed voor, en om met een medewerker te kunnen chatten duurt een eeuwigheid. Verder is er ook bij de medewerkers vaak geen duidelijkheid te krijgen over de juiste instellingen, kortom: een afrader.

10 april 2019 09:49
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mocht je een hoster zoeken met een helpdesk, zoek even verder. Bij Yourhosting hanteert men gewoon een standaard wachttijd van minimaal 24 uur. Waarna er in eerste instantie een nutteloos antwoord komt. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

Had een vraag gesteld, krijg na exact 24uur (op de minuut af!) een antwoord met:
"Je neemt bij ons een Unmanaged VPS af, daar leveren we geen verder geen support op. Als je wel support wilt afnemen kun je overstappen naar een Managed VPS."

Ik vroeg gewoon naar inlog gegevens e.d. Heb je daar ook al geen rechtop als je voor unmanaged kiest? Je mag dus alleen betalen en als je het wilt gebruiken, heb je gewoon pech. ....

2 april 2019 16:01
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0