HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 288 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,6.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik heb een paar keer moeten bellen met your hosting en toevallig kreeg ik een paar keer dezelfde medewerkster aan de telefoon. Zij heeft me ontzettend goed geholpen en mijn probleem heel snel opgelost. Ik ben erg blij met de service en support van your hosting, vooral met Stephanie.

12 januari 2018 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Afschuwelijke hosting service, ik raad altijd aan om niet bij een nederlandse hosting service te registreren ook al is het alleen maar voor een domein naam.

Nou ik had mijn eigen advies moeten volgen want yourhosting.nl is afschuwelijk. Op alle prijzen die zij adverteren komen extra kosting bij die zij niet vertellen. En de pakketten die zij leveren komen met meerdere limitaties. Als je de limitaties wilt overkomen moet je weer een duurder pakket kopen.

Yourhosting raad ik zeker af en als je een goede hosting zoek kan je niet fout gaan met siteground.com.

8 januari 2018 13:49
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had een domein staan bij Starthosting wat op NIET automatisch verlengen stond. Toen het domein af zou lopen, kreeg ik nog diverse mails dat het domein over enkele weken zou verlopen.

Daarna werd Starthosting omgezet naar Yourhosting en prompt werd het domein verlengd en kreeg ik een betalingsherinnering. Volgens de helpdesk zouden de voorwaarden van Yourhosting voortaan gelden voor Starthosting klanten en dat domeinen automatisch verlengd worden. Daarnaast werden er ook aparte kosten voor DNS beheer in rekening gebracht terwijl dit bij Starthosting standaard inbegrepen was bij een domeinnaam. Uit coulance werd er 50% korting gegeven op de factuur.

Telefonisch en per mail reageert de supportdesk wel adequaat. Verder rest de vraag of het wel rechtmatig is dat een aanbieder een dienst mag verlengen terwijl er expliciet een einddatum voor stond. Er waren nog immers herinneringen gestuurd dat deze zou verlopen!

31 december 2017 22:39
Support
6,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik heb na lang zoeken besloten om bijj yourhosting mijn domein en website met shop onder te brengen. Het werd mydrama. Vanaf het begin heeft de emailbox gehaperd. Na klagen, met teamviewer de support laten oplossen.
Niet dus, klanten bellen mij dat de emailbox niet werkt. De support geeft nu mijn laptop de schuld. Ik eis mijn geld terug wegens wanprestatie. Kortom niet naartoe gaan.

1 december 2017 02:05
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Dit is de meest slechte en klantonvriendelijke hosting die ik ooit heb meegemaakt. Overal de hoofdprijs voor rekenen, maar als het op service aankomt, nada! Ik ben overgestapt naar one.com en daar dik tevreden. Altijd vriendelijk en paraat om je te helpen. Er zijn niet veel bedrijven waar ik van walg, maar Yourhosting is het gelukt...

24 november 2017 13:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

De eerste lijn is eigenlijk een filter en voegt niet veel toe aan het proces.
Men wil het liefste dat je zoveel mogelijk door Yourhosting laat doen. Als je zelf zaken wil behartigen en support aanvraagt omdat men daar een instelling dient te wijzigen zodat je verder kunt, zul je altijd de maximale wachttijd in acht moeten nemen voordat je een reactie krijgt. Die reactie houdt dan vaak een vraag in die er niet toe doet waardoor je nog langer zult moeten wachten.
Nieuwsbrieven zijn er vooral op gericht om je nog meer producten aan te laten schaffen.
Al met al zullen ze waarschijnlijk prima werk afleveren als je maar flink betaald.
Mijn gevoeld zegt dat de klant geen koning is maar vooral het doel van facturatie en dat is jammer omdat ik goede ervaringen heb in persoonlijke contacten met hen die het eigenlijke werk doen.
De beleidsbepalers daar zijn naar mijn idee de kern van dienstverlening kwijt.

24 november 2017 10:58
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik zeg: Super Support

22 november 2017 11:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mijn website die ondergebracht is bij Yourhosting nu voor de tweede keer gehackt in korte tijd. Service in die situaties ver beneden de maat! Website wordt offline gezet en ik krijg een lijstje met bestanden die ik één voor één zelf moet verwijderen.

Als ik hulp wil, begint de teller te lopen bij 50 Euro voor het eerste uur. Niet betalen is nagenoeg geen hulp! Maar waar betaal ik dan elke maand voor?

3 oktober 2017 20:29
Support
3,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Aanrader! Ik ben zeer tevreden klant. Bedankt voor support!

6 september 2017 18:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben al jaren klant bij YourHosting. Omdat ik een redelijke digibeet ben lukt het mij niet altijd om alle ins en outs van het beheer van websites onder te knie te krijgen.

Maar een telefoontje naar de servicedesk van YourHosting is altijd voldoende om een probleem op te lossen.

Vandaag geholpen door Stephanie. Die loste direct een instellingsprobleem voor mij op. Super service weer en ik heb weer nieuwe kennis opgedaan.

31 augustus 2017 12:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

UItstekende helpdesk!

28 augustus 2017 16:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Geachte Yourhosting,

Ik wil graag de complimenten geven over en aan Mariel en David, over de geweldige begeleiding en steun, en geduld die ze hebben getoond bij mijn problemen, die ik had.
Het wordt zeer gewaardeerd, en ik dank beide nogmaals voor de geweldige service die ik mocht ervaren.

Hartelijk dank, en vr. gr. Jan de Klein.

25 augustus 2017 15:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Altijd super goede support. Geen callcenter met ellenlange keuzemenu's. Helemaal top YourHosting. Thomas Verweij heeft me vandaag ook nog eens tof gematst! Thanks.

24 augustus 2017 16:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had wat vragen over het verhuizen van mijn domeinnaam van Strato naar Yourhosting (waar ik fijne verhalen over hoorde). Ik ben via jullie Livechat echt geniaal geholpen. Meteen pakket afgesloten. Keep up the good work!

24 augustus 2017 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Hele goede dienstverlening. Zij weten altijd waar ze het over hebben en staan klaar met hun hulp.

23 augustus 2017 19:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0