HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 385 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,5.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Prima ervaring . Vriendelijk en kundige support

10 mei 2019 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

uitstekend met een chat help-fucntie geholpen bij t overzetten van mailaccount!
Prima!

10 mei 2019 14:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uistekend geholpen met e-mailinstellingen door Erik Esman.
Vriendelijk bedankt voor uw hulp!

9 mei 2019 15:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag uitstekend geholpen door 2 medewerkers welke mijn probleem, via de chat, goed hebben kunnen oplossen.

9 mei 2019 13:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima ervaring, klantenservice is top!

15 april 2019 19:25
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

10 jaar klant geweest! En het iedereen aangeraden.
Laatste jaren ging alles achteruit tot de crisis waar ze zich nu in bevinden.
De goede helpdesk die er altijd was bestaat niet meer.
Zelfs de te hnische organisatie niet op orde. Er wordt verkeerde informatie uitgestuurd naar klanten en voor hulp zijn ze daarna onbereikbaar.
Het eens mooie bedrijf is uitgehold om makkelijk geld te verdienen. Simpele ondersteuning via whatsapp is er wel maar als er technisch iets niet in orde is moet je emailen naar technische helpdesk die ook bij totaal onbereikbare website niet attent reageert. Het is helaas geen aanrader meer.

15 april 2019 08:44
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik moet me helaas bij voorgaande slechte recensies aansluiten. Ik zit al 10 jaar bij ze, en heb meerdere klanten hosting aangeraden bij Yourhosting. Helaas heb ik de laatste maanden alleen maar slechte ervaringen met ze. De migratie naar een nieuwe hosting omgeving, waar ze al maanden mee bezig zijn, gaat gepaard met groeiende problemen:
E-mail vaak niet beschikbaar, websites traag of offline, massa's spam en onvoldoende beveiliging daartegen, gebrekkige communicatie naar de klant en nu ook nog eens het afschaffen van telefonische support. Want de mogelijkheid van directe support is altijd de reden geweest dat ik bij deze duurdere provider ben gebleven. De chatbot die ze nu gebruiken is nergens goed voor, en om met een medewerker te kunnen chatten duurt een eeuwigheid. Verder is er ook bij de medewerkers vaak geen duidelijkheid te krijgen over de juiste instellingen, kortom: een afrader.

10 april 2019 09:52
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik moet me helaas bij voorgaande slechte recensies aansluiten. Ik zit al 10 jaar bij ze, en heb meerdere klanten hosting aangeraden bij Yourhosting. Helaas heb ik de laatste maanden alleen maar slechte ervaringen met ze. De migratie naar een nieuwe hosting omgeving, waar ze al maanden mee bezig zijn, gaat gepaard met groeiende problemen:
E-mail vaak niet beschikbaar, websites traag of offline, massa's spam en onvoldoende beveiliging daartegen, gebrekkige communicatie naar de klant en nu ook nog eens het afschaffen van telefonische support. Want de mogelijkheid van directe support is altijd de reden geweest dat ik bij deze duurdere provider ben gebleven. De chatbot die ze nu gebruiken is nergens goed voor, en om met een medewerker te kunnen chatten duurt een eeuwigheid. Verder is er ook bij de medewerkers vaak geen duidelijkheid te krijgen over de juiste instellingen, kortom: een afrader.

10 april 2019 09:49
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mocht je een hoster zoeken met een helpdesk, zoek even verder. Bij Yourhosting hanteert men gewoon een standaard wachttijd van minimaal 24 uur. Waarna er in eerste instantie een nutteloos antwoord komt. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

Had een vraag gesteld, krijg na exact 24uur (op de minuut af!) een antwoord met:
"Je neemt bij ons een Unmanaged VPS af, daar leveren we geen verder geen support op. Als je wel support wilt afnemen kun je overstappen naar een Managed VPS."

Ik vroeg gewoon naar inlog gegevens e.d. Heb je daar ook al geen rechtop als je voor unmanaged kiest? Je mag dus alleen betalen en als je het wilt gebruiken, heb je gewoon pech. ....

2 april 2019 16:01
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Bij YourHosting kan je een domeinnaam "registeren" voor maar 1 euro voor het eerste jaar. Dit lijkt een geweldige deal, maar niets is minder waar.

Ten eerste wil ik beginnen met dat de 1 euro mij weinig kan schelen, de illusie die YourHosting + klantenservice echter wel.

Dus je "registreert" je domeinnaam, en je wilt hem koppelen aan je hosting. Je gaat alle instellingen bij langs die er zijn, maar je kan niks vinden. Hoe komt dit?

Als je bij YourHosting een domeinnaam registreert, kan je er eigenlijk niks mee. Het enige wat je doet is hem reserveren. Als je
er daadwerkelijk gebruik van wilt maken, moet je een pakket aanschaffen waar maandelijkse kosten aan gebonden zitten. Dit wordt vrijwel nergens benoemd in het traject van aanschaffen.

Vrijwel geen enkel ander bedrijf handelt op deze manier. Daar krijg je gewoon je domeinnaam met al zijn functionaliteiten. YourHosting maakt daar misbruik van door de illusie te wekken dat je dat bij hen ook krijgt.

Vervolgens neem ik hier contact over op met in de livechat. Deze mevrouw toonde totaal geen begrip voor de situatie en reageerde aardig kattig op mij.

Conclusie: doe geen zaken met YourHosting totdat ze deze achterbakse manier van domeinnamen "registreren" stoppen.

29 maart 2019 16:09
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Bij YourHosting kan je een domeinnaam "registeren" voor maar 1 euro voor het eerste jaar. Dit lijkt een geweldige deal, maar niets is minder waar.

Ten eerste wil ik beginnen met dat de 1 euro mij weinig kan schelen, de illusie die YourHosting + klantenservice echter wel.

Dus je "registreert" je domeinnaam, en je wilt hem koppelen aan je hosting. Je gaat alle instellingen bij langs die er zijn, maar je kan niks vinden. Hoe komt dit?

Als je bij YourHosting een domeinnaam registreert, kan je er eigenlijk niks mee. Het enige wat je doet is hem reserveren. Als je
er daadwerkelijk gebruik van wilt maken, moet je een pakket aanschaffen waar maandelijkse kosten aan gebonden zitten. Dit wordt vrijwel nergens benoemd in het traject van aanschaffen.

Vrijwel geen enkel ander bedrijf handelt op deze manier. Daar krijg je gewoon je domeinnaam met al zijn functionaliteiten. YourHosting maakt daar misbruik van door de illusie te wekken dat je dat bij hen ook krijgt.

Vervolgens neem ik hier contact over op met in de livechat. Deze mevrouw toonde totaal geen begrip voor de situatie en reageerde aardig kattig op mij.

Conclusie: doe geen zaken met YourHosting totdat ze deze achterbakse manier van domeinnamen "registeren" stoppen.

29 maart 2019 13:59
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Deel 4, telefonisch niet meer bereikbaarbaar en liveschat doet het ook niet
Deel 3,
Update, weer een antwoord gekregen op een topic, ze zijn er mee bezig en moet geduld hebben......... Zijn nu immers nog maar 11 dagen verder

Deel 2,
Update,
momenteel al meer dan een week een website die niet online is, een klantenservice die bijna niet te bereiken is, er wordt van alles beloofd maar alles zonder resultaat. Conclusie: Honderden euro's betaald en als resultaat een website die functieloos is omdat hij niet online te krijgen is en een bedrijf dat zwaar onder de maat scoort

Deel1
Al dagen lang aan het bellen, appen, what's app, emailen om een probleem met een website verholpen te krijgen. Zeer slechte bereikbaaarheid van de klantenservice, totaal geen terug koppeling en vervolgens na vele dagen bellen, berichten, whats app, facebook, messenger sturen etc krijg je te horen dat er een "bug" verholpen moet worden om een website online te krijgen. Nu bijna een week verder en nog geen oplossing, maar wel een van de duurdere paketten genomen............ Elk nieuw contact dat er is moet de hele zaak opnieuw uitgelegd worden. Toch enkel zaken die voor verbetering vatbaar zijn...............

26 maart 2019 15:25
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Net gechecked: ruim 13 jaar klant. Ooit heel tevreden. Bijna nooit iets mis en als je vragen had: binnen 4 keer overgaan een live medewerker aan de lijn, altijd een technische topper. Nu alles kapotbezuinigd door nieuwe managers lijkt het. Uur in de wacht. Verwijzen naar Chatfunctie, maar die is onbemand. Dan naar whatsapp, geen hond reageert. VOLLEDIG onbereikbaar. Ze laten bedrijven zonder antwoord zitten: een hele werkdag zonder mail. Meerder malen. De laatste maanden de een na de nadere technische misser, dagen zonder mail met 2 bedrijfjes die geen losse IT afdeling hebben want te klein. Heb je eindelijk iemand aan de lijn, is het een sukkel die een belscript voorleest. En dan de excuses: Gehackte wachtwoorden, servermigraties, je blijft je wachtwoord veranderen, en daarna al je instellingen op al je devices voor al je werknemers. het is ongelofelijk hoe binnen een jaar een toptent volledig naar de gallemiezen is gemanaged. Kijk op elke beoordelingsforum: van toprecensies naar diep drama - ik ben echt de enige niet. VPN blokkeren ze vaak, handig! Not. Volkomen liefdeloze geldharkerij en ik ga op zoek naar een fatsoenlijke provider, nadat twee van mijn bedrijven 3 dagen zonder mail zaten. Doodzonde - was ooit een toptent. Zo'n non-provider gun je je grootste concurrent nog niet, dus ik waarschuw hierbij iedereen voor deze provider. Ik ben zsm weg hier.

20 maart 2019 19:34
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Super service Thommas!

14 maart 2019 17:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Wilde een domeinnaam hosten onder mijn naam maar nooit afgemaakt. Een kennis van mij nam deze domeinnaam 10 minuten later onder haar eigen naam en betaalde hiervoor. Nu krijg ik een factuur voor het domeinnaam dat niet eens in mijn bezit is met verhogingen en de klantenservice is niet te bereiken na 30 min wachten aan de telefoon. Nutteloos bedrijf waar geen contact mee te krijgen is

12 maart 2019 12:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0