HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 527 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,7.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Ik heb wat kanttekeningen bij de nieuwe hostingmanager en de controle erover bij medewerkers van YH (minder dan voorheen, maar niet door hun toedoen, volgens mij). Anyway er waren wat technische problemen ontstaan. Amando heeft zich er geconcentreerd in vastgebeten en alles tot een zeer goed werkend einde gebracht.

19 november 2020 15:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Snel en goed geholpen via de chat.

18 november 2020 14:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima geholpen door Marco via chat!

13 november 2020 13:00
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Het probleem zeer fijn en rustig uitgelegd ! Top!

12 november 2020 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik was wat teleurgesteld over de forse prijsstijging van mijn XS-pakket, maar de fantastische en zeer snelle hulp die ik kreeg via de Chat functie bij het oplossen van een probleem, maakt dat weer ruimschoots goed.

11 november 2020 12:50
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Super geholpen! Dank!

10 november 2020 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Top geholpen! Helder en snel antwoord!

10 november 2020 09:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag per ongeluk vanwege eigen onvoldoende kennis een verhuizing ingezet, omdat mij dat de beste oplossing leek.

Na contact te hebben gehad met de Frouwke van de klantenservice (via een live chat) ben ik geweldig geholpen. Ze nam de tijd om mij als klant echt dingen in JIP en Janneke taal uit te leggen. Ook was ze beleefd en zeer professioneel. Nu ik deze ervaring heb opgedaan, zal ik voortaan eerst even contact opnemen met Frouwke of een van haar collega's voor ik iets in mijn account aanpas.

Frouwke als jij dit leest, weet dan dat jij een TOPPER bent!!

6 november 2020 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik had problemen met backups maken vanwege foutmeldingen. Frouwke heeft het in orde gebracht en mij laten zien hoe ik het de volgende keer zelf kan doen. Alles heel vriendelijk en snel geregeld, dus ik ben goed geholpen door Frouwke!

5 november 2020 11:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

vandaag via de chat contact gehad met Richard van Yourhosting; hij heeft mij een geweldige manier geholpen; eerst met een instructie en daarna via overname van de laptop; echt top zoals dat ging en ook zijn commentaar en reactie; vriendelijk, geduldig en goed lezend en daarna prima oplossingen gegeven;
ben zeer tevreden!

4 november 2020 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Compleet productpakket en suoerfijne, oplossingsgerichte helpdesk

30 oktober 2020 19:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vanmiddag door Marco met een instelling voor een aangevraagd certificaat.
Prima en snel geholpen!!

29 oktober 2020 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima geholpen door Marco, eerder had ik een chat met een andere medewerker. Dit liep minder vlot, ik ben nu tevreden met de snelle afhandeling

22 oktober 2020 13:09
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik ben al jaren klant van Yourhosting met 2 websites. In 2020 zijn ze gestart met migraties van de ene naar de andere server. Dit heeft geresulteerd in websites die al maanden niet
benaderbaar zijn, updates van WordPress die niet kunnen worden gedaan. Op de tickets die ik instuur wordt voortdurend gereageerd met "Vervelend en we zullen er alles aan doen". Maar er gebeurt helemaal niets en klachten worden niet serieus genomen.
Jammer.

21 oktober 2020 18:57
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Prima advies van Richard!

21 oktober 2020 18:47
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">