HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 458 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,6.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Welke klantenservice???????

28 mei 2020 14:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Erg goed, snel en duidelijk geholpen door Thommas. Uitstekende service! Heel blij dat het door hem toch gelukt is om mijn domein aan mijn website te koppelen, daar zou ik anders nooit uit gekomen zijn. Bedankt!

13 mei 2020 20:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super geholpen door Thommas om de mail van onze camping te installeren op nieuwe pc, Top!

13 mei 2020 18:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Hierbij zeg ik al mijn contracten Klantnummer
22349242 op vanwege de belachelijke klantenservice. Ik ben hier nu al veel te veel tijd aan kwijt. Ik wilde gewoon iemand spreken over een factuur die ik betaald heb en via intrum gewoon een factuur voor heb binnen gekregen. wat een absurd slechte klantenservice. Ik ga toch geen premium support abonnement aan om 1 vraag te kunnen stellen? Ik heb zelfs betaald voor een domein die ik al heel lang niet meer heb en dit vorig jaar al opgelost zou hebben met jullie!

Ik verzoek u nog een keer om mij gewoon te bellenen het op een beschaafde manier op te lossen

11 mei 2020 12:13
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Als leek maakte ik veel fouten. Dus op den duur had ik échte even support nodig. Wat was ik opgelucht toen er werd gezegd dat het goed ingesteld was door de support!

1 mei 2020 20:06
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zonder support was het me niet gelukt om wijzigingen door te voeren. Geweldig dat op afstand kan worden meegekeken. Probleem verholpen!

1 mei 2020 16:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

De Chat Robot begreep me niet helemaal, maar Thommas heeft me heel snel geholpen mijn email probleem op te lossen. Thanx!

1 mei 2020 15:46
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting VPS M3

Al ruim vijftien jaar zit ik nu bij yourhosting. En zoals bij alle huwelijken :) zijn er wel eens een paar sporadische misverstanden geweest. Maar die werden altijd na wederzijdse communicatie opgelost. Ben je op zoek naar een partner in hosting waar je van op aan kan? Dan zou ik Yourhosting willen adviseren. Ik weet er zijn goedkopere te vinden, maar goede kwaliteit mag best beloond worden. Gewoon doen je zult er geen spijt van krijgen.

28 april 2020 15:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prettige provider. Support alleen overdag op werkdagen bereikbaar. Super hulp van de supportmedewerkers als dat nodig is.

25 april 2020 18:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Enorm snel en vakkundig geholpen door Thommas, thnx!

25 april 2020 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders


super goede support.

24 april 2020 17:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer accuraat en effectief geholpen door Thomas.

22 april 2020 19:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heel goede service

21 april 2020 14:32
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

De medewerker die mij verder heeft geholpen was zeer kundig. Op afstand met teamviewer mijn mail opnieuw ingesteld zodat ik er weer gebruik van kon maken.
Zeer snel en goed! Super bedankt!

16 april 2020 11:59
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goede service via de chat operators.
Alhoewel ik het via de telefoon prettiger vind.

14 april 2020 16:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0