HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 367 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,7.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima ervaring, werd gelijk geholpen via de chat en er werd meteen begrepen wat het probleem was. Professionele en vriendelijke hulp, kan niet anders zeggen.
Het chatten was even wennen maar niks onoverkomelijks.

20 februari 2019 20:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

VERSCHRIKKELIJK! Al meer dan 10 jaar lid van starthosting, na de fusie met Yourhosting is alles 180 graden verslechterd: onbereikbaar, slechte service, geen uitleg, mailaccount gehalveerd, ssl moet ineens worden betaald en is niet meer gratis echt alle trucs worden uitgehaald om de consument maar te laten betalen.

13 februari 2019 11:07
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ben meer dan 5 paticulier klant geweest bij Yourhosting. Vanaf vorig jaar ook als reseller. Heb er nooit een probleem mee gehad om meer te betalen dan bij andere hostingproviders (Yourhosting is nou eenmaal duurder) omdat de telefonische klantenservice enorm goed was.Deze klantenservice is van de ene, op de andere dag compleet omgezet naar een chatomgeving, social media en whatsapp. Telefonisch zijn ze niet meer te bereiken. Van dit alles zijn wij niet op de hoogte gesteld en het is werkelijk waar één grote bende geworden.Prijzen zijn niet (mee)gedaald met de service, dus we betalen hetzelfde voor een schandalige hostingpartij die gewoonweg niet meer te bereiken is. Telefonisch staan we letterlijk uren in de wacht, zelfde geldt voor de wachtrij van de chat. Social Media en WhatsApp doen we niet aan, dus daar sta je dan met je vragen!Tenzij jij als persoon of vanuit je bedrijf uren wilt wachten op de meest simpele antwoorden, adviseer ik je als trouw Yourhosting gebruiker om deze partij te mijden en als je dat nog niet hebt gedaan, nu te doen - zoals wij ook gaan doen.Fijn is dat niet, want het overzetten van al onze websites, die van onze klanten en de nieuwe tenaamstellingen van alle websites gaat een bak geld kosten (duizenden euro's).Wij voelen ons zo enorm teniet gedaan door Yourhosting en ik hoop dat deze beslissing hun ondergang zal worden. Je kunt zo NIET met je klanten omgaan!

12 februari 2019 20:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Een aantal weken geleden heb ik netjes op tijd afgezegd, maar de e-mails van Your Hosting met een factuur voor komend jaar blijven komen. Heel vervelend allemaal, en de tijd die hierin gaat zitten is precies wat ik als kleine ondernemer niet nodig heb. Ik heb Your Hosting hierover enkele weken geleden al een berichtje gestuurd, maar niets vernomen van ze. Vandaag weer een herinnering gehad, nu met een berekening van administratieve kosten vanwege mijn zogenaamd late betaling. Op dit moment van schrijven hang ik al ruim 20 minuten aan de lijn bij hun klantenservice... U kunt wellicht beter even verder zoeken naar een provider die zijn zaak wat meer op orde heeft...

8 februari 2019 14:40
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Erg prettig contact met de klantenservice. Goede communicatie. Probleem ontstaan door mijn eigen nalatigheid en zij hebben dat in het geheel in mijn voordeel opgelost. Nice als een bedrijf ook eens keer durft af te wijken van de regels.
Ben erg tevreden en zal in de toekomst zeker weer wenden tot Your hosting.

8 februari 2019 11:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Perfecte club! Goede ondersteuning, denken in oplossingen. :-)

2 februari 2019 08:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Er wordt sinds december geen telefoon meer opgenomen. Dus afhankelijk van de "live chat". Helaas na een lange wachttijd nog geen stap verder gekomen. Op Whatsapp berichten wordt ook al niet gereageerd.
Your Hosting...... nog in de lucht?

15 januari 2019 20:07
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Helemaal tevreden, ik werd uitgebreid geholpen! Alle tijd, helder, duidelijk, vriendelijke medewerker!

14 januari 2019 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

waarom beantwoorden ze de telefoon niet meer. weet iemand? ook online chat is offline.

8 januari 2019 13:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Super geholpen ik zou iedereen aanraden om naar Yourhosting over te stappen. Geen probleem is voor hun te groot. En je wordt snel geholpen.

8 januari 2019 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goed geholpen via Whatsapp

18 december 2018 10:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
4,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Zeer goede support gekregen via whatsapp bij installatie WP van Thommas! Ik moest af en toe even wachten op antwoord, maar top!

11 december 2018 13:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

snelle oplossing van het probleem ; er is stipt teruggebeld nadat het met de chat niet lukte ; alle lof !

3 december 2018 15:03
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

c

28 november 2018 19:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Perfecte hosting provider! Zeer betaalbaar, duidelijke site en een geweldige klantenservice. Snel, klantvriendelijk, gericht op oplossingen, behulpzaam, informatief.

19 november 2018 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0