HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 496 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,7.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

wij hadden een probleempje met ons e mail account. Met behulp van Richard het euvel snel verholpen op een uiterst prettige en professionele wijze.

27 september 2020 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

snelle reactie en afhandeling bij probleem met e-mail account.

25 september 2020 14:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ondersteuning verzocht voor Email instellingen.
Perfect geregeld door Yourhosting. Punctueel teruggebeld en perfect ingesteld in Outlook. Dat deze organisatie dat gratis doet terwijl Outlook geen product van ze is is geweldig.
Nogmaals, hartelijk dank.

Kiekenkids

25 september 2020 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Het duurde even voordat we contact hadden, maar uiteindelijk prima geholpen via de live chat.
bedankt namens de Gelderse Gladheid Bestrijding.

Johan

23 september 2020 14:32
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Hele reactieve support!

21 september 2020 09:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

de hulp op afstand en de chatfunctie werken supersnel en geen wachttijd!
Hier wordt ik nu blij van.

18 september 2020 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima, snel en duidelijk geholpen door support.

18 september 2020 10:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Eigenlijk niet zo heelveel ervaring met de support afdeling omdat ik ze nagenoeg nooit nodig heb, diensten werken namelijk probleemloos.

15 september 2020 11:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Instellingen verander ik niet graag, toch ik ben zeer vlot uitstekend geholpen door een medewerker van u met de verhuizing van het email naar plesk
blij dat dit zo kon! in de review beoordeling wordt over prijs gesproken maar ik heb gewoon gebruik gemaakt van de helpdesk.

8 september 2020 11:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Plotseling kwam er geen mail meer binnen. Dat was even paniek. Na inlog kregen we eerst geen inzicht wat te doen. Na verloop van tijd kreeg ik de chat mogelijkheid in beeld. Daar werd ik zeer snel en adequaat geholpen door Richard. Het lijkt me goed dat deze mogelijkheid meer naar voren komt op de site van Yourhosting.

8 september 2020 10:44
Support
9,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Supper online chat en overname computer gehad met helpdesk, door mail en windows 10 kreeg ik het zelf niet aan de gang, hulp via live chat en overname computer nu weer mail, al is het thunderbird, maar ik kan vooruit. Medewerker wist van geen ophouden, zelden zon volhouder meegemaakt.. top !

4 september 2020 16:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer weinig support en slecht advies. Heel slecht bereikbaar. Geven geen updates over je domeinnaam hosting en ze laten je doorbetalen voor een domeinnaam die je hebt verwijdert of verhuisd zonder het te laten weten. Nemen geen verantwoordelijkheid voor storingen. BLIJF WEG VAN DEZE HOSTER!!!!!!!!!!

18 augustus 2020 18:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Frouwke super bedankt voor jouw hulp, je bent geweldig.

14 augustus 2020 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uitstekend geholpen door Frouwkje Travaille! Het was geen eenvoudig probleem wat opgelost moest worden maar met veel geduld en doorzettingsvermogen is het haar gelukt! Ze heeft echt alle tijd genomen om het echt op te lossen. Het contact via de chat was erg plezierig. Echt een topper en dat maakt YourHosting voor mij ook een top bedrijf!! Veel dank!

8 augustus 2020 13:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Via de chat helpdesk super snel en goed geholpen door Richard Sebregts, top service.

5 augustus 2020 11:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0