HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 334 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,7.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

super hoe wij nu al geholpen zijn, en dat terwijl net klant zijn. Super ervaring!

11 augustus 2018 16:22
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Inmiddels maken wij gebruik van zowel hostingdiensten als Microsoft Office producten van Yourhosting. De service is ok, alleen datgene waar ik een erg slecht gevoel van krijg is de focus van YH op zoveel mogelijk geld verdienen aan een klant. Een voorbeeld hiervan zijn SSL certificaten, wij betalen inmiddels al jaren voor een groot aantal websites voor SSL certificaten. Toevallig gaf een medewerker van Yourhosting aan, dat dit eigenlijk gratis is. Vervolgens moeten wij zelf al onze SSL abonnementen opzeggen en krijgen geen geld terug.

Een ander voorbeeld is onze Office 365 abonnementen. Als wij een extra licentie kopen, dan heb ik een minuut later een factuur in de mailbox (letterlijk), als wij een licentie stopzetten (en wij bij een jaarabonnement recht hebben op een restitutie van de resterende maanden), dan moet ik leuren om een creditfactuur.

Kortom, een slechte en op geldgerichte organisatie met weinig hart voor de klant. Erg jammer.

26 juli 2018 15:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik maak al jaren gebruik van Yourhosting. Ik ben zeer tevreden. Ze zijn zeer behulpzaam, leggen duidelijk uit, denken mee. De prijs zeker waard!

13 juli 2018 15:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Al vele jaren maak ik gebruik van de producten van Your Hosting. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs. Ook heb ik een aantal keren gebruik gemaakt van de servicedesk. Je krijgt snel antwoord en ook het juist antwoord!

2 juli 2018 09:45
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima, en vriendelijk geholpen toen ik het produkt af wilde zeggen, omdat dit produkt niet bij me paste.
ook de mails die je krijgt als je dit produkt krijgt zijn correct en vriendelijk

28 juni 2018 21:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Net door twee seveicemedewerkers verder op weg geholpen, heel fijn dat ze daarvoor rustig de tijd nemen en een oplossing voor je zoeken, erg prettig geholpen!

26 juni 2018 16:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Yourhosting stuurde in juni 2018 een informatieve email met informatie over PHP7, SSL in Wordpress en meer.
Die mail heeft me geholpen om m'n website sneller en eindelijk veilig te maken voor gebruikers, iets dat ik al een tijd door een website beheerder wilde laten doen, maar nu dus zelf kon uitvoeren.
Scheelde me geld en tijd en bezorgde me meer klanten.
Zeer tevreden over YourHosting!

19 juni 2018 16:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Pas mijn website en email verhuist naar Your Hosting. Tot nu toe met iedereen wie ik gesproken heb, waren fantastisch. Zeer geduldig en professioneel. Mij goed begeleid en geholpen!
Speciale dank aan Thommas Verweij en Richard Sebregts.

13 juni 2018 20:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

het enige minount van yourhosting is de lange wachttijd voor support aan de telefoon, maar als de verbinding is gemaakt is de support subliem zowel technisch als qua betrokkenheid. demensen zijn zeer attent en denken mee.

12 juni 2018 12:12
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

In de wacht staan met 'n muziekje is irritant, op de site te worden getutoyeerd is respectloos, maar de hulp van Thommas maakte heel veel goed. Complimenten voor deze waardevolle kracht!

7 juni 2018 11:19
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

gevraagd om hulp bij instellen SLL op webpagina. heel gedoe om de juiste wachtwoorden bij de juite onderdelen aan te leveren, maar uiteindelijk alles volgens afspraak opgestuurd en de SLL instelling was binnen een week geregeld.
Daarna toch hulp nodig van de klantenservice omdat er ergens een storing was met de firewallinstellingen bij het bekijken van de website op eigen aparaten.
Mb.v. Mohad waren we er op een zeer prettige en geduldige manier uiteindelijk uit. Met vereende krachten, ook met hulp van de technische dienst. goede ervaring rijker. Met dank.

5 juni 2018 17:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Het staat misschien wat overdreven om hier 4 tienen te geven maar zo is hoe ik het contact met Yourhosting heb ervaren. Ik ben maar klein klantje met niet veel kennis van zaken maar dat maakt voor Yourhosting medewerkers niets uit. Ze nemen uitgebreid de tijd om je te helpen en zaken uit te leggen.
Dus voor mij zijn de 4 tienen verdiend!

30 mei 2018 21:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik ben al jaren bij Yourhosting en met alle tevredenheid. De telefonische service is super. Ik word altijd goed en persoonlijk geholpen. Ze nemen de tijd en helpen inhoudelijk goed.

25 mei 2018 16:16
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Na meerdere handleidingen gelezen te hebben over hoe ik mijn e-mail adres moet koppelen aan mijn gmail account, bleef ik tegen dingen aanlopen en kwam ik er echt niet uit. Toen heb ik besloten de klantenservice te bellen en kreeg ik Mohad Imahda aan de lijn. Hij heeft mijn kijk op klantenservices in zijn algemeen compleet veranderd. Normaal heb ik er echt een hekel aan omdat er vaak van uit gegaan wordt dat je dingen net zo snel doorheeft als degene met wie je praat. Mo daarentegen had uitermate geduld voor mijn gebrek aan ervaring in dit gebied en legde me stapsgewijs uit hoe alles werkte, zodat ik er op een later stadium voortaan zelf mee aan de slag kan. Een uur later heeft zelfs hij me een aantal dingen kunnen laten begrijpen m.b.t. mijn hostingmanager etc. Mo bedankt voor je hulp en vooral geduld, het was mijn eerste gesprek met een klantenservice medewerker die ik naast leerzaam ook bijna gezellig zou noemen. En alles werkt nu naar toebehoren, wat wil je nog meer? Thanks!

25 mei 2018 15:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Supersnel is mijn probleem opgelost! Uitstekend en snel geholpen door Dennis Kandou.

25 mei 2018 13:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0