HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 551 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,8.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super goed geholpen.

1 maart 2021 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Eerst een vervelende robot die niets snapt maar gelukkig daarna snel en goed geholpen door Amando.

25 februari 2021 13:47
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Snel en deskundig geholpen.

25 februari 2021 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Top !

25 februari 2021 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Kreeg mijn instellingen in Gmail niet werkend. Via de chat snel en goed geholpen. Top.

25 februari 2021 09:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Helaas ben ik een o op het gebied van computer instelling.
Via Teamvieuws ben ik op een geweldige maniier geholpen door Rick. Ik had 2 nachten niet geslapen en met hem samen hebben wij het in 10 minuten opgelost. Chapeau voor Yourhosting.

18 februari 2021 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Alles is heel duidelijk, wn bij vragen of problemen zijn ze dnel en behulpzaam!

18 februari 2021 10:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Snelle en goede reactie via whatsapp!

17 februari 2021 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Al enkele domeinen hier onder gebracht en nog nooit problemen ervaren. Als er vragen waren vanuit mijn kant werd ik altijd snel en profesioneel geholpen. Kortom super support afdeling!

15 februari 2021 11:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Geduldig, to-the-point en duidelijke antwoorden gekregen van Armando.
Blijkbaar kan ons pakket sommige wensen niet vervullen en dat is dan weer jammer.
Maar Armando's support in de livechat was TOP.
COMPLIMENTEN !

8 februari 2021 14:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Snelle support. Duidelijk beheer pagina. Top!

4 februari 2021 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik heb bijna nooit een probleem of iets waar ik niet uit kom want de informatie is altijd heel volledig, maar als je dan vast loopt is er ALTIJD en echt ALTIJD support via what's app, mail of telefoon. Altijd net zo lang totdat het opgelost is, echt super blij mee!

@Jerry, je bent een topper!

26 januari 2021 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Vandaag echt snel en goed geholpen middels chat!
Er werd echt meegedacht en meerdere opties werden gegeven om mijn issue op te lossen!

25 januari 2021 14:51
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Overall great service. Customer support so proactive it's revolutionary. I asked a question about the SSL certificate and not only they set it up for me but they went to get my groceries, walked my dog and saved my marriage. I'm a new man now and I owe it all to Jeremy from support. He's the man, I love him. Wu-Tang is for now but myhosting.com is forever!

22 januari 2021 12:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Lang geleden de website gemaakt via Yourhosting, geen idee hoe ik het moest wijzigen. Via de chat een super hulp gekregen van een medewerker, ik kon weer foto's uploaden en wijzigen. Ook hulp gekregen met de nieuwe instelling voor de email. Top bedrijf met vriendelijke medewerkers.

19 januari 2021 11:44
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">