HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 458 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,6.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Net mijn domeinnaam ondergebracht bij YourHosting.
Dit was erg snel geregeld dankzij de prettige ondersteuning van medewerker Dennis Kandou. Alles werd helder uitgelegd en stap voor stap doorgenomen. Fijn zo een klantenservice!

4 augustus 2017 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Geweldige service geduldig, klantvriendelijk
Goed bereikbaar
Perfect in het denken van oplossingen
Kortom een echte aanrader

4 augustus 2017 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Allereerst hartelijk dank voor het lange gesprek, meer dan 1 uur!!! vandaag met Mariel. Alleen maar lof voor de vasthoudendheid en de aandacht voor mijn probleem.
Het werkt nu!!

3 augustus 2017 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Geweldige service en begeleiding! Lieselot Verhulst geweldige klantenservice

2 augustus 2017 23:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heel snelle service als ik bel met een vraag, en het wordt altijd goed opgelost op een vriendelijke wijze.

1 augustus 2017 18:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting VPS M4

Goede support en denken goed mee.

1 augustus 2017 09:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had hulp nodig bij het opnieuw instellen van mijn E-mail account na een upgrade naar Windows 10. Uitstekend geholpen. Binnen 5 minuten was alles geregeld en werkte het perfect. Vriendelijke en professionele hulp. Dank!

31 juli 2017 10:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Voor mij de eerste keer dat ik een website maak. Het bevalt uitstekend om dit via een pakket van yourhosting.nl te doen! Voornamelijk het feit dat ik op ieder moment prettige en behulpzame telefonische ondersteuning kan krijgen is heel fijn.

29 juli 2017 16:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Je kan met al je vragen bij support terecht en doen veel op basis van coulance, werkt prettig.

27 juli 2017 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Gebaseerd op diverse contacten:
* Korte wachttijden.
* De wijze waarop je te woord wordt gestaan is opvallend prettig.
* Deskundig en to the point adviezen.
Mijn complimenten.

27 juli 2017 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Als grote digibeet krijg zelfs ik, met alle steun en geduldige hulp van YourHosting, het toch voor elkaar om zelf een website te bouwen!
Aan de telefoon allemaal vriendelijk, geduldig en meedenkend personeel, veel uren per dag beschikbaar en daarom is er geen drempel om keer op keer weer te bellen met soms kleine vragen.

23 juli 2017 15:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Al jaren klant bij Yourhosting.
Vandaag super geholpen door mevrouw Stephanie van Polanen. Een ware computer genie die naast dat ze over alle kennis en kunde beschikt uiterst behulpzaam is én zeer vriendelijke. Blijkt wederom dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Keep up the good work !

21 juli 2017 12:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

In 1 woord geweldig, zojuist Johannes en vanochtend Richard aan de lijn gehad en ze denken met je mee geven de juiste tips en lossen het voor je op ! een dikke 10 op alle fronten voor Yourhosting.

20 juli 2017 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Zowel via e-mail als via de chat snel geholpen bij problemen met mijn website. Ik kon na de chat met Stephanie meteen weer met mijn website aan de slag!

18 juli 2017 13:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Dank je wel Johannes voor je goede hulp!

18 juli 2017 12:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0