HostingWijzer

Laatste hosting reviews

Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Goedkoop wordt duurkoop. Meerder sites bij Vimexx ondergebracht, op zich is de kwaliteit goed. Maar ze 'naaien' je waar je bijstaat. Ongevraagd krijg je extra domeinnamen aangeboden (bijv. punt online). Van die domeinnamen die je helemaal niet nodig hebt en waar je zeker niet om hebt gevraagd. Als je dan bijv. vergeet 'automatisch verlengen' uit te zetten (wat zij zo lekker alvast hebben ingeschakeld voor je) dan wordt er het jaar daarop een bedrag afgeschreven dat hoger is dan alle andere domeinnamen bij elkaar.

15 januari 2021 10:23
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik wordt altijd supergoed geholpen aan de telefoon, vandaag nog, maar in het verleden ook.

14 januari 2021 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Goede services
Snelle oplossingen.

13 januari 2021 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik kreeg per kerende post vriendelijke en duidelijk antwoord. Aan het oplossen van het probleem wordt gewerkt en Antagonist heeft er een oplossing naast.

13 januari 2021 10:32
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

We zitten al jaren bij YourHosting met grote tevredenheid
Ik kwam vandaag niet helemaal uit het aanpassen van e-mail-instellingen. Een chat geopend en had heel snel een mederwerker aan de andere kant. Via de chat zeer goed geholpen en alles is weer ingesteld zoals gewenst.

12 januari 2021 16:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

snel en duidelijk

12 januari 2021 14:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Het domein wordt zonder waarschuwing in Quarantaine gezet. Kan je voor 60 euro ongedaan maken. Een handig verdienmodel, niet de hosting maar de mogelijkheid dat een klant iets niet opmerkt levert geld op. Een bedrag voor meer dan 10 jaren hosting ineens; en binnen 40 dagen. Dat betekent een 100 maal lucratievere handel dan hosten. Wat vindt ACM hiervan?

11 januari 2021 21:01
Support
4,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Enkele dagen geleden was mijn site niet meer te bereiken. Dat is in deze tijd toch knap vervelend. Ik kwam in het weekend er achter. Toen het me niet lukte om het op te lossen, heb ik een berichtje naar Yourhosting gestuurd. Vanochtend om 9.00 hadden ze het probleem voor me op gelost. Super blij met hun hulp.

11 januari 2021 16:09
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima

10 januari 2021 13:18
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Geen contact naar de Helpdesk via telefoon.

9 januari 2021 09:26
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Gewoon een super goed bedrijf. Ik heb via een andere vennootschap al meer dan 10 jaar ervaring met Argeweb.
Snel, flexibel, denken mee en alles met een scherpe prijs.
Absolute aanrader.

8 januari 2021 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

1 van onze websites had een internal server error, dus die was niet meer te bezoeken, 1 appje naar de klantenservice was genoeg om het probleem binnen 10 min. Op te laten lossen. René reageerde steeds binnen een minuut, erg fijn die snelle service!

7 januari 2021 18:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer correcte en vriendelijke support!
Heldere en transparante communicatie.

7 januari 2021 14:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

zeven jaar lang is mijn website uitstekend gehost door Antagonist. Prima prijs-kwaliteit verhouding, heldere communicatie en goede service. De website is uit de lucht gegaan omdat hij niet langer actueel was, maar ik kan iedereen Antagonist aanbevelen.

7 januari 2021 12:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al onze zakelijke websites zijn gehost bij Antagonist. Via de chat krijg je heel snel een antwoord en een hele duidelijke stap voor stap handleiding. Ideaal!

7 januari 2021 11:43
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

efficient en hulpvaardig voor een goede prijs

5 januari 2021 13:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zoals zovelen heb ik zeer negatieve ervaringen met Hostnet. Diverse malen per e-mail opgezegd. Ik heb zelfs een e-mail waaruit duidelijk blijkt dat Hostnet mijn opzegging heeft ontvangen, maar het bedrijf weigert gewoon de opzegging door te voeren. Ze presteren het zelfs om te vragen om een inschrijving bij de KvK van een bedrijf dat al 10 jaar niet meer bestaat. En ook na uitleg weigert het bedrijf de opzegging door te voeren. Hostnet blijft rekeningen sturen! Ik raad iedereen aan geen zaken te doen met dit bedrijf.

5 januari 2021 10:57
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato WordPress Hosting Basic

Prima pakketje voor een prima prijs. Nadat de betalingspagina was vastgelopen ‘s avonds had ik de volgende dag, in het weekend, toch direct de factuur, klantgegegevens, login en hosting ontvangen van support. Zo moet het, top.

2 januari 2021 11:38
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Uitstekende support, ook tijdens Covid-19 altijd binnen een uur een response gekregen. Altijd bereid om te helpen en oplossingen aandragen.

1 januari 2021 10:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Deze maand voor het eerst een domeinnaam gekocht en de bijbehorende email service opgezet. Aangezien ik hierin totaal nieuw ben, had ik de support van het Versio team nodig.
Via de chat en later email zeer snel, professioneel en goed geholpen.

Ik zou zeker deze provider aanraden.

31 december 2020 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">