HostingWijzer

Laatste hosting reviews

Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Verschrikkelijk slecht kut bedrijf.

Naaien je waar je bij staat. Sturen onnodig incasso's op je af.

Beter kiezen voor een bedrijf met enige waardigheid en respect voor klanten.

23 november 2020 09:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Zilver

Ik heb een zeer goede ervaring met Servio.
De configuratie heb ik dank zij de helpdesk volledig kunnen afwerken.
Ben ook tevredenheid over de prijs. Ik weet exact wat ik volgende jaar dien te betalen hetgeen bij sommige providers niet voorspelbaar is.

23 november 2020 07:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vriendelijke medewerkers.vlotte response, goede service !

22 november 2020 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Je moet geen minuut te laat zijn met betalen want dan komen er 50 euro kosten bij

22 november 2020 00:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
10,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Ik heb wat kanttekeningen bij de nieuwe hostingmanager en de controle erover bij medewerkers van YH (minder dan voorheen, maar niet door hun toedoen, volgens mij). Anyway er waren wat technische problemen ontstaan. Amando heeft zich er geconcentreerd in vastgebeten en alles tot een zeer goed werkend einde gebracht.

19 november 2020 15:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Snel en goed geholpen via de chat.

18 november 2020 14:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik ben erg positief over Strato. De prijs is aantrekkelijk, ze zijn snel met het opleveren van hun diensten en ook de klantenservice is goed bereikbaar en bereid om je met al je vragen te helpen.

17 november 2020 15:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima geholpen door Marco via chat!

13 november 2020 13:00
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Het probleem zeer fijn en rustig uitgelegd ! Top!

12 november 2020 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Top service! Klantvriendelijk en zeer tevreden van.

11 november 2020 13:05
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik was wat teleurgesteld over de forse prijsstijging van mijn XS-pakket, maar de fantastische en zeer snelle hulp die ik kreeg via de Chat functie bij het oplossen van een probleem, maakt dat weer ruimschoots goed.

11 november 2020 12:50
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Super geholpen! Dank!

10 november 2020 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting XL

Verschrikkelijke service, heel de site ligt plat waardoor ons gehele bedrijf stil ligt (en waarschijnlijk meerder bedrijven) op het moment dat ik de storing dienst bel word er gezegd dat zij niet kunnen(willen) helpen en dat ik maar een mail moet sturen.. Heb al meerdere nare ervaringen met Transip, maar dit is wel echt de druppel, als je op zoek bent naar een betrouwbare service voor hosting zou ik zeker verder zoeken!

- Te Duur.

- Slechte Service.

- Onbetrouwbaar.

- Onbehulpzame support.

10 november 2020 13:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Na meerdere jaren een gratis stack te hebben gehad, net een mail gekregen dat deze wordt stopgezet omdat ‘de integriteit van de data niet gegarandeerd kan worden en dit niet past binnen onze kwaliteitseisen’. Complete onzin, dit is bij een gratis stack altijd geadverteerd en alle gebruikers waren er dus van op de hoogte dat belangrijke data op een gratis stack zetten niet verstandig is.

Als je als bedrijf een gratis service niet meer aan wilt bieden, geef dan gewoon aan dat het project niet de gewenste uitwerking heeft gehad en zet gewoon je diensten stil in plaats van een of ander sprookje over data-integriteit.

10 november 2020 13:16
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Top geholpen! Helder en snel antwoord!

10 november 2020 09:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik heb over het algemeen alleen maar positieve ervaringen met strato.

10 november 2020 07:59
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Pro

Sinds 2010 ben ik klant bij Antagonist, na ruim 10 jaar werd het wel eens tijd om een review te plaatsen. Mijn ervaringen zijn alleen maar positief, ik gebruik inmiddels meerdere pakketten. Voor zowel de veeleisende gebruiker die serverbeheer liever overlaat aan experts, als gebruikers die een eenvoudige website (hobby)willen hosten biedt Antagonist passende pakketten. Voor elk wat wils, dus. Van mijn overstap in 2010 naar Antagonist heb ik dan ook nog geen moment spijt gehad.

9 november 2020 17:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Fijn, doeltreffend en prettig geholpen!

9 november 2020 16:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Vragen werden goed en duidelijk beantwoord door vriendelijke dame ( Lindsey ) aan de telefoon.

9 november 2020 15:53
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zeer goed makkelijke bestanden bij te houden, kan makkelijk en goed database beheren webmail werkt goed, een echte aanrader!

7 november 2020 07:12
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">