HostingWijzer

Laatste hosting reviews

Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Super! Geen wachttijd bij telefonische support. En probleem volledig opgelost. Verbeterpuntje in het algemeen: klanten informeren als er een andere server komt en je mailprogramma daaraan aangepast moet worden.

15 april 2021 11:54
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goede dienstverlening! Zeer tevreden.

14 april 2021 14:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

al jaren klant, gaat prima .
Ook bij opzeggen van 1 domein ( verhuizen naar ander provider ivm website )

13 april 2021 12:21
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik kreeg via de chat snel en adequate reactie op mijn vragen.

9 april 2021 12:36
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een eenvoudige interface om te gebruiken. Genoeg informatie online voor de instellingen. (actief forum).

Support op 8/10 gezet omdat ik deze nog niet heb moeten gebruiken.

8 april 2021 13:07
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Melanie heeft zeer snel en goed kunnen helpen met de mailinstellingen op m'n Android, daardoor minder gezoek en gepruts door mijzelf.

7 april 2021 16:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Goed en snel geholpen! Goede service

7 april 2021 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben al jarenlang klant bij Yourhosting, zowel zakelijk als particulier.
Lekker vlot bedrijf met kundige mensen, nooit is een vraag teveel.
Precies zoals het hoort!
Zeker aan te raden!

7 april 2021 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
VIP Internet

VIP Internet review door

Ervaring met hostingpakket:
VIP Internet anders

Na 12 jaar dik tevreden te zijn geweest met mijn hostingprovider is het bedrijf overgenomen door VIP Internet. Sindsdien is er van service en kwaliteit geen sprake meer. Op administratief niveau een flinke rommel zoals bijna maandelijks bepaalde diensten dubbel op de factuur of verkeerde datums. Op het gebied van service heerst er meer een cultuur van dit is niet ons pakje aan in plaats van dat er met je wordt mee gedacht. Voor een wat betere supportservice kan je een “support” abonnement nemen waar je dan maandelijks voor betaald. Verwacht van de normale support geen oplossingen.

Zo had ik als voorbeeld een UNmanaged vps (dat kan ik zelf wel) en een bos aan domeinnamen en na de overname lukte het niet meer om mijn domeinnamen te richten op mijn vps. Het antwoord op de navraag hierop was dat ik een unmanaged vps had en dat het buiten de support valt. Terwijl dit naar mijn inzien niets met de vps te maken heeft. Gezien de belachelijke tarieven voor het onderbrengen van een domeinnaam mag er wel een eenmalige uitleg gegeven worden hoe de DNS van het domein voortaan te richten is op de vps. Ten slotte werkte het voor de overname allemaal prima.
Ik heb in elk geval mijn vps en bos aan domeinnamen ergens ondergebracht en wat een verademing.
Ten slotte nog even het vermelden waard dat het beheerplatform van deze partij belachelijk slecht is. Traag, weinig functionaliteit en je moet zelfs achter een bestelling aanbellen want na betaling via ideal loopt het allemaal in de soep.

Conclusie: Doe het jezelf niet aan en ga naar een andere partij!

3 april 2021 15:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Vreselijke club! Na herhaaldelijk vragen om accounts te verwijderen zeggen ze dit toe maar doen er niets mee. Sturen gewoon rekening na rekening die niet terecht is. Ik heb 3 jaar geleden alles al uitgezet en zij blijven het aanzetten.

NOOIT MET DEZE CLUB SAMENWERKEN

1 april 2021 10:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had opeens een fout in mijn site zonder dat ik iets gewijzigd had. Via de Chat robot kwam ik er niet uit, maar gelukkig kon ik contact met Stephanie krijgen via Whatsapp en zij zag meteen wat er mis was en heeft het gratis voor mij opgelost. Fijn en snelle hulp!

31 maart 2021 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

Voorheen van een aantal andere hostingpartijen gebruik gemaakt. Zaken zijn lastig te vinden en support is vaak ondermaats en traag. Bij Robohost in eerste instantie vrijwel nooit support nodig, omdat alles gemakkelijk te vinden en in te stellen is. Wanneer het wél nodig is, snel een reactie.

30 maart 2021 16:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Start

Prima service, webhosting werkt top.

30 maart 2021 13:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Mark was zo behulpzaam en heeft ook echt de tijd voor me genomen, is mijn premium abbo dubbel en dwars waard!

30 maart 2021 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Blij met het app contact. Jammer dat ik niet kan bellen. Echt een gemis.

29 maart 2021 21:04
Support
7,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben goed geholpen!

29 maart 2021 16:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima support via de chat !

29 maart 2021 14:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Medewerker (via Chatfunctie). Snel, vriendelijk en deskundig antwoord. Zeer tevreden

29 maart 2021 12:07
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Fijne en snelle hulp van Melanie vandaag. PC en mobieltje ontvingen geen mail meer. Maar nu weer helemaal up&running. Dank Melanie!!!

26 maart 2021 10:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

premium support is geweldig
de chat is voor mij niet zo geweldig om dat ik daar niet uit kom

25 maart 2021 17:56
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0