HostingWijzer

Laatste hosting reviews

Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag per ongeluk vanwege eigen onvoldoende kennis een verhuizing ingezet, omdat mij dat de beste oplossing leek.

Na contact te hebben gehad met de Frouwke van de klantenservice (via een live chat) ben ik geweldig geholpen. Ze nam de tijd om mij als klant echt dingen in JIP en Janneke taal uit te leggen. Ook was ze beleefd en zeer professioneel. Nu ik deze ervaring heb opgedaan, zal ik voortaan eerst even contact opnemen met Frouwke of een van haar collega's voor ik iets in mijn account aanpas.

Frouwke als jij dit leest, weet dan dat jij een TOPPER bent!!

6 november 2020 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik had problemen met backups maken vanwege foutmeldingen. Frouwke heeft het in orde gebracht en mij laten zien hoe ik het de volgende keer zelf kan doen. Alles heel vriendelijk en snel geregeld, dus ik ben goed geholpen door Frouwke!

5 november 2020 11:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

vandaag via de chat contact gehad met Richard van Yourhosting; hij heeft mij een geweldige manier geholpen; eerst met een instructie en daarna via overname van de laptop; echt top zoals dat ging en ook zijn commentaar en reactie; vriendelijk, geduldig en goed lezend en daarna prima oplossingen gegeven;
ben zeer tevreden!

4 november 2020 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Super webhosting. Elke vraag wordt snel en deskundig beantwoord en vaak direct opgelost.
Ben al 10 jaar bij Antagonist en geen dag spijt.
Heb ook ervaring met andere webhosting en Antagonist steekt daar met kop en schouders bovenuit.

3 november 2020 19:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Plus

Erg goede ervaring met Antagonist. Support is snel, vriendelijk en erg bereidwillig. Kwaliteit van de hosting is prima. Snelle servers, veel instelbare features via overzichtelijk control panel, en alles voor een scherpe prijs.

3 november 2020 11:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Goede prijs kwaliteit verhouding!

3 november 2020 09:17
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Lindsey van Woensel heeft mij zeer goed geholpen, ik kwam aan de hand van de factuur er achter dat ik hosting had terwijl ik dat niet gebruik. 1 telefoontje en en het is geregeld, alleen de domijn zoals ik nodig heb.
klasse!

1 november 2020 20:01
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Was makkelijk om de domeinnamen te registreren, en voor nu heel goed geprijsd. Ik had via via gehoord dat version een goede registreerder is, en dat versio goede en snelle helpdesk heeft. Dat ga ik dan in de toekomst wel meemaken.

1 november 2020 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Compleet productpakket en suoerfijne, oplossingsgerichte helpdesk

30 oktober 2020 19:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vanmiddag door Marco met een instelling voor een aangevraagd certificaat.
Prima en snel geholpen!!

29 oktober 2020 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

prims service!

29 oktober 2020 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx VPS 3

Doe hier geen zaken mee! Mijn ervaring:

Na een uiterst amateuristische migratie na de overname van webruimtehosting naar Vimexx waar ik alleen mijn eigen websites had staan heb ik besloten Vimexx toch een kans te geven.

Onlangs ben ik mijn eigen onderneming gestart als ontwikkelaar van websites en omdat ik geen tijd en wellicht ook te weinig kennis heb om een server/vps te beheren gekozen voor Vimexx als partner om deze te beheren. De meest waardeloze keuze die ik had kunnen maken, en als startende ondernemer moet ik nu tot de conclusie komen dat ik nu al voor € 350,- mijn verlies moet nemen en door moet gaan. Wellicht niet veel geld voor sommige, voor mij wel!

Zaterdagochtend mijn VPS aangevraagd, ik was in de veronderstelling dat deze vrij snel online zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval dus maandag ochtend contact gezocht met de support afdeling. "Sorry voor de vertraging maar iemand moet de vps fysiek aanmaken. Vandaag of uiterlijk dinsdag is deze online."

Dinsdag nog niks gehoord dus woensdag maar weer contact opnemen met Vimexx. "Excuses voor de vertraging maar uiterlijk donderdag is hij online." Deze tijd heb ik niet en ik wil graag beginnen, ik heb klanten die ik moet gaan hosten en projecten die online moeten. Ik geef aan de werkdag (woensdag) nog af te wachten en anders mijn bestelling te annuleren.

Woensdag avond nog niets online of gehoord van Vimexx, dus weer contact opnemen met support. Ik geef aan dat ik graag mijn bestelling wil annuleren en mijn geld retour zou zien zodat ik naar een andere partij kan overstappen. Dit kan niet want, Vimexx zou al kosten gemaakt hebben voor licenties. Daarnaast wordt aangegeven dat mijn server binnen een half uur online zal zijn.

Dat van die licenties is natuurlijk onzin, niet zozeer dat men deze aan moet schaffen. Wel dat ze die kosten al gemaakt zouden hebben. Ik zit lang genoeg in deze wereld om wel over die kennis te beschikken. Je gaat maar een ander voor de gek houden. Drie kwartier later krijg ik een ticket met de login gegevens voor mijn VPS. Dus ook binnen het beloofde half uur haalt men niet.

Echter werkt de VPS voor geen ene meter. Ik kan niet inloggen in direct admin omdat de dns naam niet geresolved is, ik heb dit via meerdere pc's en netwerken geprobeerd en ook via een website waar je kan bekijken hoe je website er vanaf een andere locatie (bijv: Singapore) uit ziet geeft hij aan dat de dns niet klopt.

Ook de afloopdatum van de VPS wordt niet aangepast naar de datum waar je voor betaald. De eerste 6 dagen dat ik nu mijn VPS niet heb kunnen gebruiken heb ik dus sowieso al voor niks betaald.

Niet de start waar ik op had gehoopt met mijn onderneming en ik voel mij gedupeerd. Mijn eigen websites, laat staan die van mijn klanten, vertrouw ik Vimexx niet toe. En ik raadt een ieder af dan ook maar enige zaken te doen met deze partij. Ik ga nu op zoek naar een andere partij die een managed vps kan bieden en zal waarschijnlijk mijn verlies moeten nemen.

Hopelijk kan ik toch nog mijn geld retour krijgen, wellicht via een juridische weg aangezien ik overal screenshots van heb kunnen maken, inclusief de chat gesprekken en het klantenpaneel waarin staat dat de server niet opgeleverd is inclusief de datum en tijd. Ik ga mij beraden maar ik heb er een hard hoofd in.....

Het enige wat ik voor nu kan doen is mensen waarschuwen om bij deze partij ver weg te blijven!

29 oktober 2020 11:52
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Duidelijke voorwaarden, goede service

27 oktober 2020 15:04
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Slim

Zeer klantvriendelijke en betrouwbare provider. Webhosting is in goede handen bij dit team. Geven veel extra's.

27 oktober 2020 10:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Upgrade van Microsoft 365 prima geregeld binnen een dag.

27 oktober 2020 09:59
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prijs is aan de iets hoge kant; service en klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

26 oktober 2020 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Zeer onduidelijk en klantenservice niet te bereiken

26 oktober 2020 09:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Opzegging ve domeinnaam ging vlotjes en heel sympathiek.

25 oktober 2020 10:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Prima geholpen

25 oktober 2020 10:04
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Platinum

Lange tijd de beste, nu wegblijven. Helpdesk is hopeloos, continu elkaar tegenspreken en amper bereikbaar, zelfs als je extra betaald.

24 oktober 2020 13:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
9,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">