HostingWijzer

Laatste hosting reviews

iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Personal Basic

Op zich niet duur. (Ik heb het goedkoopste pakket.) Er is veel zelf in te stellen. Klantenservice reageert redelijk snel. Maar een aantal keer per jaar is mijn website down en komt mijn mail niet binnen. Dat kan variëren van een uur tot een halve dag en er is geen peil op te trekken wanneer dit gebeurt. Ook als ik een goedkoop pakket afneem rechtvaardigt dit natuurlijk niet de downtijd.

17 februari 2021 14:55
Support
6,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Snelle en goede reactie via whatsapp!

17 februari 2021 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik ben sinds kort zéér ontevreden over de dienstverlening van Sohosted. Voorheen een prima partij maar door een zéér slecht verlopen migratie en de compleet onbekwame afhandeling hiervan, zowel in technische zin als in klantvriendelijkheid is dit meteen een ondermaatse partij geworden.

Zowel zakelijk als privé raad ik iedereen af om hier een hosting bij af te nemen.
Door een onvrijwillige migratie is mijn website meerdere dagen offline komen te staan, database onbereikbaar geworden, mail werkte niet meer, werk verloren gegaan omdat er een oude kopie van een database stond.

Daarnaast is er door een Sohosted-tool in mijn broncodes gerommeld zónder dat ik hierover geïnformeerd ben!!!

Absoluut geen partij waar ik een positief advies over zou afgeven.

16 februari 2021 17:26
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato WordPress Hosting Basic

Stelletje parasieten die hun klanten zonder waarschuwing opzadelen met een incassobureau omdat ze stug (onjuiste) facturen blijven sturen naar een email-adres dat al bij hun is geannuleerd. Vervolgens weten ze je wel te vinden per brief of telefoon als er eenmaal 40,- euro incassokosten op een onjuiste factuur is gestapeld. Nooit aan beginnen. Computer says no mentaliteit ten top.

15 februari 2021 12:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Al enkele domeinen hier onder gebracht en nog nooit problemen ervaren. Als er vragen waren vanuit mijn kant werd ik altijd snel en profesioneel geholpen. Kortom super support afdeling!

15 februari 2021 11:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Pas op, ze proberen je op te lichten! Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Zelf mijn domein opzeggen lukt niet doordat ik geen bevestigingsmail ontvang om dit te kunnen doen.
Vervolgens kreeg ik enkele dagen nadat de service was afgelopen ongevraagd en ongewenst een rekening voor een verlening van een jaar. Na contact bleef de medewerker erop staan dat ik de rekening voor een extra jaar zou betalen, ondanks dat het domein inmiddels via de helpdesk was opgezegd.
Dit is niet alleen klantonvriendelijk maar bij nazoeken bleek dit zelfs onwettelijk! De wet van Dam beschermd consumenten tegen dit soort praktijken al sinds 2011 dus ik weet zeker dat mijndomein.nl hier ook wel van op de hoogte is.

Nadat ik ze op de hoogte had gesteld dat wat ze eiste onwettelijk was ontving ik ineens een nieuwe incasso poging (die geblokkeerd werd door mijn bank) en een betalingsherinnering voor een lager bedrag. Ik heb nooit een nieuwe rekening ontvangen of wat dan ook. Al met al is het zeer incorrect hoe ze handelen en zeer klantonvriendelijk hoe ze met hun klanten omgaan.

14 februari 2021 14:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Goede partij voor domeinnamen, veel gratis opties die bij andere hostingpartijen wel eens geld kunnen kosten. Zoals gratis doorverwijsing en gratis nameservers aanpassen.

Wordpress hosting ook geen problemen mee gehad.

Support wel oke, niet alles is gratis (zoals SSL instellen), maar gelukkig hebben ze wel handleidingen voor wat ze niet in de support aanbieden

12 februari 2021 15:06
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Max

Ze bieden onbeperkte pakketten aan, als je het dan koopt staat er een limiet op het aantal files.Ik zou mijn hosting willen updaten naar een iets zwaarder pakket. Ik zit nu op 2.5 euro... Het volgende pakket is 15€.De online portemonee willen ze niet terug storen, ze verschuilen zich achter een wetsartikel. Dit wetartikel is hier echter niet op van toepassing vermits het gaat over niet geleverde diensten.De helpdesk reageert traag... Maar wel binnen de 24 uur.Ik was enorm tevreden over versio, maar in 2018 en 2021 zijn ze enorm gestegen qua prijzen.

9 februari 2021 12:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Geduldig, to-the-point en duidelijke antwoorden gekregen van Armando.
Blijkbaar kan ons pakket sommige wensen niet vervullen en dat is dan weer jammer.
Maar Armando's support in de livechat was TOP.
COMPLIMENTEN !

8 februari 2021 14:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato WordPress Hosting Basic

Met het bouwen van mijn eerste website, was alles mogelijk.
Het gemak om teksten te schrijven, foto’s toe te voegen en jou layout van de site heeft vele mogelijkheden.
Je kunt het zo duur maken als jezelf wilt, of juist heel simpel en overzichtelijk houden en toch jou eigen draai geven.

6 februari 2021 10:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Snelle support. Duidelijk beheer pagina. Top!

4 februari 2021 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Reseller Expert Zilver

Goede prijzen en goed support

3 februari 2021 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb Basic

Zeer tevreden over deze hoster. Heb er 2 websites gehost, service en kwaliteit is zeer goed.
Goede begeleiding en hulp.
Reactie tijd van klantenservice is wel wat langer.

2 februari 2021 09:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super goede prijs/services verhouding

29 januari 2021 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Snelle service en eenvoudig om je domeinnaam te registreren.

28 januari 2021 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik heb bijna nooit een probleem of iets waar ik niet uit kom want de informatie is altijd heel volledig, maar als je dan vast loopt is er ALTIJD en echt ALTIJD support via what's app, mail of telefoon. Altijd net zo lang totdat het opgelost is, echt super blij mee!

@Jerry, je bent een topper!

26 januari 2021 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Het ziet er van de buitenkant mooi uit, maar daar heb je dan ook el alles mee gehad. Na slechts een paar dagen werkt de site niet meer.
De klantenservice laat je verrekken, aangezien je nog niet eens kan inloggen.
Ticket verzonden. wederom geen reactie.
Kortom, opzeggen en NOOIT meer terugkomen.

25 januari 2021 15:04
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Vandaag echt snel en goed geholpen middels chat!
Er werd echt meegedacht en meerdere opties werden gegeven om mijn issue op te lossen!

25 januari 2021 14:51
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
PCextreme

PCextreme review door

Ervaring met hostingpakket:
PCextreme anders

Al jaren is PCExtreme (>10 jaar) mijn provider. Erg goede service, denken graag mee met mogelijkheden en zetten je neus altijd in de goede richting bij technische problemen aan de gebruikerskant.

25 januari 2021 08:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Overall great service. Customer support so proactive it's revolutionary. I asked a question about the SSL certificate and not only they set it up for me but they went to get my groceries, walked my dog and saved my marriage. I'm a new man now and I owe it all to Jeremy from support. He's the man, I love him. Wu-Tang is for now but myhosting.com is forever!

22 januari 2021 12:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">