HostingWijzer

Laatste hosting reviews

Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Brons

Domein en webhosting geregeld via Versio. Ging probleemloos. BIj vragen zijn ze bereikbaar (duurt wel even) maar ben ik goed geholpen. Aanrader.

3 maart 2021 15:07
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Standaard

Klant bij Sohosted sinds 2008. Was altijd tevreden. Ik heb dezelfde ervaring als Tristam. Tijdens de migratie kon ik heel lang niet bij de databases. Doodeng, ik weet niet eens of er transacties verloren zijn gegaan.
Vanwege de ongevraagde migratie worden de prijzen flink omhoog gegooid. In mijn geval een verdubbeling van de kosten. Ik ga nu maar overstappen naar een andere provider.

3 maart 2021 09:27
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
2,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

goede klantenservice

2 maart 2021 18:15
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super goed geholpen.

1 maart 2021 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wij nemen hier zowel hosting als diverse domeinnamen af. Fijne service, snel, vriendelijk en erg behulpzaam. Top!

1 maart 2021 10:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Al enkele jaren actief via Webreus tot volle tevredenheid. Nooit klachten gehad en begrijp de negatieve berichten uit 2020 niet.

28 februari 2021 08:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb Hosting Instap

Mijn ervaring met Vedaweb is gewoon slecht, bij de vorige klachten lag onze onternetsite er elke keer uit en ik moest dat zelf goed in de gaten houden want zelf werd er weinig aan gedaan. Om excuses te maken zou hij langskomen met gebak wat voor mij niet hoefde. Nu al bijna 3 weken lang kan ik bijna geen e-mail versturen, ik heb al vele malen contact gehad en elke keer krijg ik een ander verhaal te horen. Nu heb ik ze 1 keer op afstand in mijn computer laten kijken maar ook dat hielp niet wat ik ook gezegd had. Ik heb hier 5 computers staan in mijn bedrijf en ze hebben het alle 5 het zelfde probleem. Gaan ze er iets aan doen?????? ik ga echt alles over zetten want dit gaat zo niet. Wil vedaweb echt goed voor de dag komen, behandel dan ook de klachten en laat die niet weken liggen.

27 februari 2021 11:20
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Eerst een vervelende robot die niets snapt maar gelukkig daarna snel en goed geholpen door Amando.

25 februari 2021 13:47
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato WordPress Hosting Basic

Met de vereniging overgestapt naar Strato en zeer tevreden. Keep up the good work.

25 februari 2021 12:47
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Snel en deskundig geholpen.

25 februari 2021 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Top !

25 februari 2021 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Kreeg mijn instellingen in Gmail niet werkend. Via de chat snel en goed geholpen. Top.

25 februari 2021 09:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter Basis

Zeer goede hosting, voor een schappelijk bedrag.
Ik huurde eerst altijd via-via, en nu een reseller pakket zelf aangeschaft. Dit bespaart mij veel tijd en moeite omdat ik nu alles zelf kan regelen! Daarnaast is de prijs zeer aangenaam.

24 februari 2021 14:29
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Al 3 jaar lid en word met elke vraag binnen 2 werkdagen geholpen verder is het een goeie verbinding en snelle levertijden

23 februari 2021 13:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting E-mail Only

TransIP was jarenlang mijn favoriet voor het bijhouden van domeinen. Tegenwoordig kun je niet meer inloggen op het controle paneel zonder de vervloekte inbreng van het bekende reclamebedrijf die de recapthca´s verzorgt. Dat betekent weer eens dat allerlei privégegevens onnodig richting surveillance partijen gaan. Reden die Transip opgeeft is de bescherming tegen bots. Onzin natuurlijk. Daar merk je als gebruiker die met 2FA inlogt helemaal niets van. Ze hebben geen zin aan al die meldingen in de logfiles en laten jouw je privacy opgeven. Trap aub niet in dat stupide verhaaltje van ze. Het is zooń verhaal als dat de avondklok goed is voor je gezondheid. Trap er niet in; blijf weg tot ze inzien dat in zee gaan met datadieven moreel verwerpelijk is.

21 februari 2021 16:31
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Helaas ben ik een o op het gebied van computer instelling.
Via Teamvieuws ben ik op een geweldige maniier geholpen door Rick. Ik had 2 nachten niet geslapen en met hem samen hebben wij het in 10 minuten opgelost. Chapeau voor Yourhosting.

18 februari 2021 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Alles is heel duidelijk, wn bij vragen of problemen zijn ze dnel en behulpzaam!

18 februari 2021 10:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Sinds een tijdje heeft Strato de verplichting dat elke domeinnaam in een pakket moet zitten. Dit betekent dus dat je niet alleen een domeinnaam kunt registreren, maar hier meteen een pakket aan vast zit. Niet direct een probleem, zou je zeggen, want je kunt ook een pakket kiezen met enkel een domeinnaam, zonder 'inhoud.' Dat het in een pakket zit, betekent echter dat het verplaatsen van een domeinnaam een interne verhuizing is en dat gaat geld kosten..

Een externe verhuizing (naar een andere provider) is nog dramatischer. Strato verplicht haar klanten namelijk de registratie van de domeinnaam op te zeggen, voordat het bedrijf bereid is een verhuistoken te verstrekken. Dat token heeft de klant nodig voor de verhuizing. Kortom: zonder token geen verhuizing. Dit is een zeer ongebruikelijke werkwijze en levert het resultaat op dat de registratie vrijwel meteen bij de nieuwe provider verlengd moet worden (met bijbehorende kosten). Dat, terwijl andere providers vaak aanbieden een aantal soorten extensies gratis te verhuizen en de registratieperiode over te nemen, maar dit gaat dus niet zonder verhuistoken.. En Strato wil dat de klant de registratie eerst opzegt. Waardoor.. nou ja, u begrijpt het punt. Zit de hele dag al met de klantenservice te mailen.

17 februari 2021 17:55
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Personal Basic

Op zich niet duur. (Ik heb het goedkoopste pakket.) Er is veel zelf in te stellen. Klantenservice reageert redelijk snel. Maar een aantal keer per jaar is mijn website down en komt mijn mail niet binnen. Dat kan variëren van een uur tot een halve dag en er is geen peil op te trekken wanneer dit gebeurt. Ook als ik een goedkoop pakket afneem rechtvaardigt dit natuurlijk niet de downtijd.

17 februari 2021 14:55
Support
6,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Snelle en goede reactie via whatsapp!

17 februari 2021 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0