banner bhosted
Specialist

Leaseweb Review

Leaseweb is een zakelijke dedicated hosting specialist van Nederlandse bodem. Dé partij die het opneemt tegen de Amazons en Azures van deze wereld.

Waarom wel of niet kiezen voor Leaseweb

Voordelen Leaseweb
  • Echte grote NL dedicated hosting partij met dus ook Nederlandse support.
  • Zeer snelle servers beschikbaar, vaak ook lokale servers vanuit Amsterdam.
  • Prijzen beginnen al bij 38 euro per maand ( 1x Intel Quad-Core Xeon E3-1230 )
Nadelen Leaseweb
  • Lijkt niet echt bruikbaar te zijn voor Consumenten, meer zakelijke klanten.
  • Zonder technische kennis is dit wellicht niet de beste partij. Dan is een Snel.com of een Mijn.host een betere Dedicated hosting optie.

Leaseweb is een Amsterdams bedrijf dat de strijd probeert aan te gaan met Amazon AWS en de andere Tech reuzen van deze wereld.[1]https://fd.nl/futures/1388570/cloudbedrijf-leaseweb-rekent-op-miljardensteun-in-strijd-tegen-techreuzen Zo is vanuit Leaseweb onlangs het Canadese bedrijf iWEB overgenomen.[2]https://www.computable.nl/artikel/nieuws/datacenters/7226349/250449/leaseweb-global-neemt-canadees-iweb-over.html Leaseweb host voornamelijk grote of technisch bekwame klanten.

Leaseweb behoort tot de hosting bedrijven waar we (nog) geen expert review hebben geschreven. Hierdoor vind je Leaseweb ook nog niet terug in de overzichten waarin we verschillende soorten hosting uitgebreid vergelijken. We hebben wel alvast enkele positieve en negatieve punten en de prijzen behandeld zodat je wél een goede indruk krijgt van wat deze dedicated webhost voor jou kan betekenen. lees meer over hoe wij werken.

Leaseweb Prijzen

De prijzen lopen uiteen van € 38 tot € 320 per maand

De prijzen van Leaseweb komen zeer nauw overeen met de grote concurrent OVH Cloud. De prijzen zijn moeilijk schematisch weer te geven omdat dit echt aan de server ligt die je huurt bij Leaseweb. Houd er rekening mee dat de prijzen jaarlijks kunnen stijgen. Dat geldt voor zowel de dedicated hosting als de cloud hosting. Dit zijn wij in veel reviews tegen gekomen (een prijsstijging van 3% per jaar).

De prijzen van Leaseweb voor Dedicated servers – in dit overzicht vind je de prijzen van de goedkopere server pakketten.

Meer over Leaseweb

De reviews en ervaringen van Leaseweb

Op Hostingwijzer werken wij met de reviews van Webhosters. De reviews van Leaseweb op Webhosters zijn als volgt:

Wil je zelf een review achterlaten over Leaseweb? Laat deze dan achter op Webhosters! =)

Vragen over Leaseweb

Andere nuttige info over Leaseweb

Hoe log ik in op een Leaseweb server?

Het portaal om in te loggen staat op auth.leaseweb.com/loginCustomer. Het oude adres (wat nu redirect) is https://secure.leaseweb.com/

Is Leaseweb de grootste speler ter wereld?

Jammer genoeg is dit bedrijf uit Amsterdam niet de allergrootste partij, het is lastig concurreren tegen Amazon en Microsoft Azure. Wel is Leaseweb een grote speler die ook zeer snel groeit.[3]https://www.leaseweb.com/nl/pers/berichten/de-afgelopen-vijf-jaar-leaseweb-twee-keer-sneller-gegroeid-dan-het-marktgemiddelde

Hostingwijzer
Logo