HostingWijzer

  Magento hosting

Magento behoort tot een van de populairste E-commerce cms systemen van het moment. Magento is geschikt om professionele en mooie webwinkels te maken. Het systeem van Magento is echter wat zwaarder dan een CMS systeem als bijvoorbeeld Wordpress. Vandaar dat het aan te raden is om een speciale Magento hosting aan te schaffen.

Er zijn zoveel hosting partijen, maar welke biedt de beste oplossing voor Magento hosting?

Op deze pagina gaan wij daar antwoord op geven. 

Beste Magento hosting in 2019

Wij hebben onderzocht welke Nederlandse hostings een speciaal Magento pakket aanbieden. De beste resultaten hebben wij verwerkt in onderstaande tabel. Zo is de zoek tocht naar een geschikte host veel eenvoudiger. Onze selectie bestaat uit de volgende partijen:

Waarom een speciale Magento hosting? 

Magento is een CMS systeem waar niet iedereen bekend mee is. Het heeft meer vereisten en technische kennis nodig dan een gemiddeld CMS systeem. Alleen al om deze reden is het erg aan te raden om een hosting voor Magento af te nemen bij een hosting bedrijf die hier ervaring mee heeft.

Stel je hebt problemen met je website die gerelateerd zijn aan de hosting dan is het van belang dat de helpdesk je begrijpt. Als ze nog nooit met Magento gewerkt hebben of geen andere klanten met Magento hebben, dan kan het nog wel eens een lastig verhaal worden.

Door een Magento hosting partij te kiezen, weet je zeker dat je niet voor deze verassingen komt te staan. Zodra ze specifiek deze hosting aanbieden, voldoen ze niet alleen aan de technische eisen voor het opzetten, maar is er ook een kundige helpdesk aanwezig. 

Dus naast de kundige helpdesk, is het aan te raden vanwege de technische specificaties. Er zijn bepaalde specificaties nodig om Magento te draaien. Een “standaard” hosting bied dit vaak niet aan, het systeem is net te complex.

Tot slot bieden de Magento hostings een “een klik installatie” programma aan. Dit zorgt ervoor dat jij binnen het hosting systeem met slechts enkele klikken een Magento website kunt opzetten. Erg handig als jij vanaf 0 begint en een magento webwinkel wilt starten.