HostingWijzer

Hosting nieuws

Brakke IT projecten en advocaten

Door Redactie ISP Today voor ISP Today op 02-01-2018 08:30

Een combinatie die garant staat voor het nodige leedvermaak.

We beginnen het nieuwe jaar met een luchtige melding uit Duitsland. Het voordeel daarvan is dat we er hard om mogen lachen, want er is geen directe link met Nederland. Het onderwerp is een stap van de Duitse overheid om een deel van het papierwerk voor advocaten te digitaliseren. Klinkt makkelijk, blijkt echter niet vlotjes te verlopen.

Achtergrond

Officieel moet sinds gisteren elke Duitse advocaat een elektronische postbus hebben bij de ...

Lees verder

2017 volgens ISP Today

Door Redactie ISP Today voor ISP Today op 29-12-2017 08:30

Ook de afgelopen 360 dagen heeft ISP Today het nieuws voor de sector op de voet gevolgd. Dat heeft geleid tot ruim 200 artikelen. Daarin zijn onder andere beschreven de stand van zaken op de Nederlandse markt voor hosting- en registrardiensten, de ontwikkelingen in het datacenterlandschap en de trends in de buurlanden en nog verder van huis.

Het is te veel om nog eens op te sommen. Deze illustratie geeft in een oogopslag weer wat er speelde.

De woordwolk is ...

Lees verder

Data in 2018 – waar moeten we op letten

Door Redactie ISP Today voor ISP Today op 28-12-2017 08:30

In 2017 was er een onderwerp dat steeds hoger op de agenda kwam te staan. We hebben het uiteraard over de GDPR. Tijdens de gesprekken over het onderwerp met ondernemers werd een ding duidelijk. Velen hopen dat er na 28 mei 2018 weer rust in de tent komt. Wie dat hoopt zal van een koude kermis thuiskomen.

GDPR is startpunt

Als we ons beperken tot het bewaren en bewerken van data wordt 2018 een belangrijk jaar. Natuurlijk gaat op dit ...

Lees verder

Voorspellingen die vragen oproepen

Door Redactie ISP Today voor ISP Today op 27-12-2017 08:30

Aan het eind van elk jaar komen fabrikanten, marktonderzoekers en consultancy bureaus met voorspellingen voor de komende periode. Het is een ritueel waar iedereen mee te maken krijgt. De businessplannen van grote en kleine ondernemingen worden er deels op gebaseerd. Soms roepen de voorspellingen echter zo vele vragen op dat ze terzijde worden geschoven.

Weinig opvallend

Een voorbeeld van een vreemde voorspelling komt van Arithnea, een Duits, Oostenrijkse adviseur met een stevige SAP achtergrond. De top 5 voorspellingen voor de ...

Lees verder

Prettige Feestdagen!

Door Redactie ISP Today voor ISP Today op 22-12-2017 08:30