banner bhosted

Realhosting Review

Realhosting is gespecialiseerd in reseller hosting. Webbureau's of agency's kunnen via Realhosting schaalbaar en flexibel sites hosten voor hun eigen klanten. Daarnaast bieden ze ook normale webhosting aan.

Waarom wel of niet kiezen voor Realhosting

Voordelen Realhosting
  • Goede telefonische Support. (Eigen ervaring, werd binnen een dag geholpen met technische problemen)
  • Positieve reviews met nadruk op de service. En dan ook de telefonische support.
  •  Gespecialiseerd in reseller hosting
  • Biedt bescherming tegen DDOS
Nadelen Realhosting
  • Relatief hoge prijzen
  • hoge extra kosten voor SSL ( hoeft niet bij andere hosting bedrijven als bijvoorbeeld Mijn.host en Transip)
  • Domeinnaam registratie best prijzig in verhouding tot de concurrentie.

Realhosting is één van de eerste hosting providers die overgenomen is door TWS in 2018. [1]Realhosting onderdeel van TWS (TWS is oa. bekend van Yourhosting). Realhosting zelf neemt ook nog steeds na die overname kleinere partijen over. [2]Realhosting neemt Sitebytes over

Realhosting behoort tot de hosting bedrijven waar we (nog) geen expert review hebben geschreven. Hierdoor vind je Realhosting ook nog niet terug in de overzichten waarin we verschillende soorten hosting uitgebreid vergelijken. We hebben wel alvast enkele positieve en negatieve punten en de prijzen behandeld zodat je wél een goede indruk krijgt van wat deze webhost voor jou kan betekenen. Lees meer over hoe wij werken.

Realhosting Prijzen

De prijzen lopen uiteen van € 10 tot € 20 per maand

Realhosting valt binnen de standaard prijsstrategie van TWS. Dat betekent dat ze normale pakketten aanbieden van €10, €15 en €20 per maand met wat kleinere aanbiedingen en voordelen eromheen. Als je de focus op een lage prijs hebt zijn partijen als Cloud86, Mijn.Host en Hostinger.com wellicht een betere keuze.[3]Beste goedkope hosting realhosting biedt dan vaak wel erg goede service. Dus dat kan deels verklaren waarom wat hogere prijzen worden gehanteerd.

De prijzen van Realhosting voor Starter, Premium en Professional.

Realhosting Reviews

De reviews en ervaringen van Realhosting

Op Hostingwijzer werken wij met de reviews van Webhosters. De reviews van Realhosting op Webhosters zijn zeer positief. Bekijk ze op de website van Webhosters.nl.

Wil je zelf een review achterlaten over Realhosting? Laat deze dan achter op Webhosters! =)

Veelgestelde vragen

Overige vragen en antwoorden over Realhosting

Hoe kan je inloggen bij Realhosting op een eigen server?

Dat werkt bij Realhosting het beste via Patchman. Je moet navigeren naar portal.patchman.co. Daar moet je inloggen met de gegevens die je hebt verkregen bij de aanschaf van de server.

Hoe belangrijk is service bij het nieuw starten van Hosting?

Realhosting kenmerkt zich door een uitermate goede en vriendelijke service. Als beginner is dit handig als je verwacht veel in de knoop te komen met bijvoorbeeld hosting elementen. Let wel op: WordPress of een andere sitebuilder moet je toch echt zelf onder de knie krijgen. Hier kan de helpdesk van een hosting bedrijf je niet voortdurend mee helpen.

Bronnen

Bronnen
1 Realhosting onderdeel van TWS
2 Realhosting neemt Sitebytes over
3 Beste goedkope hosting
Hostingwijzer
Logo