banner bhosted

Snel.com Review

Snel.com is een unieke onafhankelijke webhoster die zeker in de oriëntatie van webhosting moet worden meegenomen.

Waarom wel of niet kiezen voor Snel.com

Voordelen Snel.com
  • Uitgebreid aanbod van zowel kleine hosting als grotere dedicated servers. Zowel managed als unmanaged.
  • Veel keuze opties in het hogere hosting segment, dus je kan goed doorgroeien met deze host
  • 20 databases in een klein hosting pakket is uitzonderlijk veel.
  • Gratis SSL, SSD Only en gratis redirects. (Iets waarvoor je bij TransIP bijvoorbeeld wel moet betalen)
Nadelen Snel.com
  • Dataverkeer (traffic) is een grote component in de Snel.com hosting pakketten, daar lijkt het limiet op te liggen.
  • Extra betalen voor Spamservice, zou ook standaard moeten kunnen zijn.
  • Lijkt geen WordPress focus te hebben. (Zie hier partijen die wel een wordpress hosting focus hebben)

Snel.com Lijkt een onafhankelijke hosting partij. Daar hebben we er niet zoveel meer van![1]Eigenaren van hosting bedrijven Dat zien wij dus als een groot pluspunt in de tijd van grote partijen die hosting bedrijven overnemen en de prijzen omhoog gooien. [2]TWS Overname en prijsverhoging [3]Team.Blue overname en prijsverhoging

Snel.com behoort tot de hosting bedrijven waar we (nog) geen expert review hebben geschreven. Hierdoor vind je Snel.com ook nog niet terug in de overzichten waarin we verschillende soorten hosting uitgebreid vergelijken. We hebben wel alvast enkele positieve en negatieve punten en de prijzen behandeld zodat je wél een goede indruk krijgt van wat deze webhost voor jou kan betekenen. Meer over hoe wij werken.

Snel.com Prijzen

De prijzen lopen uiteen van € 3 tot € 12 per maand

Snel.com biedt keuze uit drie shared hosting pakketten. Alle drie de opties zijn uitzonderlijk in setup in verhouding tot de concurrentie. 100 Databases voor 13 Euro per maand is geen slecht prijsje! Al weet je dan weer niet op wat voor servers je dan terecht komt.. Er staat namelijk niets over SSD schijven.

De prijzen van Snel.com voor Webhosting.

Meer over Snel.com

De reviews en ervaringen van Snel.com

Snel.com VPS Diensten

Vanaf €9,90 per maand kun je bij Snel.com een VPS afnemen, het goedkoopste abonnement heet ‘VPS Jar’. Hiervoor wordt je hosting voorzien van 1 Core Intel Xeon CPU, 1GB RAM, 100GB SSD Only Storage, 2TB Dataverkeer, 1 snapshot en 1 IPv4 Address. De gehele configuratie is echter tijdens de bestelling aan te passen, zo kan het aantal CPU’s of de hoeveelheid RAM individueel worden verhoogt. Met name de inbegrepen snapshot mogelijkheid (volledig backup moment) is een mooi pluspunt. Bij andere webhosters die zich richten op VPS zien we dat dit vaak bij het instap pakket niet is inbegrepen. Bij TransIP en Argeweb is snapshot pas een aanwezige optie vanaf het tweede pakket.

Standaard wordt elke VPS van Snel.com binnen 2 minuten opgeleverd, dit valt onder de Instant setup. Ook is elk systeem uitgerust met SSD en geeft Snel.com hier aandacht aan door dit SSD only te noemen. Ten slotte geeft het bedrijf een uptime garantie van 99.99%, dit betekent dat de server maximaal 87 uur per jaar offline mag zijn. Hoewel dergelijke uptime garanties veel voorkomend zijn is het niet de verwachting dat er daadwerkelijk zoveel offline tijd is. De afgelopen jaren heeft Snel.com dan ook 100% uptime behaald.

Snel Reviews

Snel.com heeft interessante Dedicated hosting oplossingen. Iets wat niet iedere hosting provider heeft. Snel.com staat dan ook (2021) in ons overzicht van beste NL partijen voor Dedicated Hosting.

Op Hostingwijzer werken wij met de reviews van Webhosters. De reviews van Snel.com op Webhosters zijn als volgt:

Wil je zelf een review achterlaten over snel? Laat deze dan achter op Webhosters! =)

Veelgestelde vragen

Overige vragen en antwoorden over Snel.com

Hoe kom ik in contact met Snel.com?

Snel.com is goed bereikbaar, zowel via telefoon, email, livechat en tickets. De openingstijden van de klantenservice zijn 9:00 – 00:00 op werkdagen en in het weekend 10:00 – 16:00 (telefonisch) en 10:00 – 00:00 (email).

Email: sales@snel.com
Telefoonnummer: +31 88 3 088 099

Hostingwijzer
Logo